Erik Dalı

Erik Dalı

Son dakika Erik Dalı haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Erik Dalı ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Erik Dalı haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Erik Dalı

haberleri sayfasında son dakika yaşanan erik dalı gelişmeleri de dahil olmak üzere 71 erik dalı haberi bulunmuştur. Tüm erik dalı haberleri aşağıda listelenmiştir.
Polis ve voleybolculardan ‘Erik Dalı’ eşliğinde antrenman
Polis ve voleybolculardan ‘Erik Dalı’ eşliğinde antrenman Adana'da Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğü ekipleri kız voleybolcularla birlikte antrenman yaptı.
24.03.2024 Adana
Filenin Sultanları'ndan Erik Dalı ile kutlama
Filenin Sultanları'ndan Erik Dalı ile kutlama 2023 FIVB Milletler Ligi'nin finalinde Çin'i 3-1 yenen A Milli Kadın Voleybol Takımı, kupayı aldı. Maçın bitmesinin ardından büyük sevinç yaşayan başantrenör Daniele Santarelli ve milliler şampiyonluğu "Erik Dalı" oynayarak kutladı.
17.07.2023 Vatan TV
Ayşe Dinçer kimdir, kaç yaşında, aslen nereli, evli mi? İbo Show konuğu Ankaralı Ayşe Dinçer’in şarkıları ve hayatı!
Ayşe Dinçer kimdir, kaç yaşında, aslen nereli, evli mi? İbo Show konuğu Ankaralı Ayşe Dinçer’in şarkıları ve hayatı! İbo Show konuklarından Ayşe Dinçer’in hayatı gündemdeki yerini aldı. Ankara rüzgarlarının eseceği İbo Show bu hafta Ayşe Dinçer dışında, Ankara Turgut ve Ankaralı Coşkun yer alacak. Peki, Ayşe Dinçer kimdir, kaç yaşında, aslen nereli, evli mi, çocuğu var mı? İşte Ankaralı Ayşe Dinçer’in şarkıları ve hayatı…
20.04.2022 Televizyon
Yılbaşı eğlencesi Kanal D’de yaşanıyor!
Yılbaşı eğlencesi Kanal D’de yaşanıyor! 'Şarkılar Bizi Söyler' Yılbaşı Özel Bölümü ile ekrana geliyor. Sibel Can, Hakan Altun ve Hüsnü Şenlendirici’den yılbaşına özel samimi açıklamalar geldi.
29.12.2021 Televizyon
Çatı Katı Aşk'ta erik dalı rüzgarı
Çatı Katı Aşk'ta erik dalı rüzgarı Çatı Katı Aşk 8. Bölüm Fragmanı yayında. 8. bölüme erik dalı rüzgarı damga vurdu.
23.08.2020 Televizyon
‘Erik Dalı’ eşliğinde taburcu oldu
‘Erik Dalı’ eşliğinde taburcu oldu Türkiye’de corona virüsü yenerek sağlığına kavuşan hasta sayısı her geçen gün artarken, Malatya’da da iyileşen genç bir hasta sağlık çalışanlarının ‘Erik Dalı’ şarkısıyla oynayarak taburcu edildi.
26.04.2020 Sağlık
Eşinden boşanmasını bandoyla kutladı
Eşinden boşanmasını bandoyla kutladı İzmir'de yaşayan ve 3,5 yıldır eşinden boşanmaya çalışan İnci Akbay, boşanmasını adliye önünde Erik Dalı parçasını çalan bando ile kutladı. Akbay'a sosyal medyadan da "Erik Dalı" parçasıyla destek yağdı
15.11.2019 Yaşam
Seda Sayan, Oğulcan’ın karizmasını nasıl çizdi?
Seda Sayan, Oğulcan’ın karizmasını nasıl çizdi? Seda Sayan ile Aleyna Tilki, Demet Akalın ve Okan Kurt'un 8. yıl dönümü partisine katıldı. Sayan, gecede Aleyna Tilki ile karşılıklı göbek attıktan sonra 'Seni oğluma beğendim,çok güzelsin.Acaba bizim Oğulcan'la olur mu bir şeyler.Eskiden kızları düğünlerde beğenirlerdi' dedi.
8.11.2019 Magazin
Erik Dalı şarkısı ortalığı karıştırdı! Tartışma büyüyor
Erik Dalı şarkısı ortalığı karıştırdı! Tartışma büyüyor ‘Erik Dalı’ şarkısı 360 milyon kez tıklanan Ömer Faruk Bostan, elde edilen gelirden pay isteyince yapımcı Tayfun Soydemir’le arası bozuldu. Şarkıya yasak koydurduğu iddia edilen Soydemir “İzinsiz paylaşım yaptığı için parçası durduruldu” diye konuştu. Bostan ise “Projenin fikir babası benim, eseri her yerde söyleyebilirim” dedi.
8.11.2019 Gündem
Onunla özdeşleşmişti! Şarkıyı söylemesi yasak...
Onunla özdeşleşmişti! Şarkıyı söylemesi yasak... Ömer Faruk Bostan, Erik Dalı şarkısı patlayınca yapımcısından kazancı paylaşmasını istedi, kavga çıktı.
6.11.2019 Yaşam
'Erik Dalı' krizi istifa getirdi
'Erik Dalı' krizi istifa getirdi KÜTAHYA'nın Emet ilçesinin düşman işgalinden kurtuluşunun 96'ncı yıldönümü dolayısıyla Cevizdere Şehitleri Anıtı önünde düzenlenen etkinlikte, 'Erik Dalı' türküsü eşliğinde gösteri sunulması olayının ardından Günlüce Köyü Muhtarı Adem İnan, kaymakamlığa istifa dilekçesi verdi.
7.09.2018 Gündem
'O partiye eşimle gittim'
'O partiye eşimle gittim' Oyuncu Zeynep Beşerler, geçtiğimiz günlerde katıldığı bir partide üstü çıplak siyahi bir erkekle dans ettiği görüntülere açıklık getirdi.
26.04.2018 Magazin
Türkiye'nin 2017'de en çok aradığı kelimeler açıklandı
Türkiye'nin 2017'de en çok aradığı kelimeler açıklandı Yılın Arama Trendleri 2017’nin Türkiye’de altı farklı kategoriden oluşan yükselen arama trendleri listelerinde ilk sırayı Vatan Şaşmaz aldı.
14.12.2017 Yaşam
'Erik Dalı' 100 milyonu aştı!
'Erik Dalı' 100 milyonu aştı! “Erik Dalı” isimli şarkısı ile müzik listelerinde başarılı bir çıkışa imza atan Ömer Faruk Bostan’ın seslendirdiği şarkı, YouTube’da izlenme ve dinlenme sayısı 100 milyonu aşan ilk oyun havası oldu.
5.12.2017 Kültür Sanat
Serviste ‘Erik Dalı Gevrektir’  dayağı!
Serviste ‘Erik Dalı Gevrektir’ dayağı! Trabzon’da, okul servisi sürücüsü 59 yaşındaki Haluk Ö., servis aracında ‘Erik Dalı Gevrektir’ türküsünü cep telefonundan açarak eğlenmek isteyen ortaokul 7’nci sınıf öğrencisi G.B.’yi dövdüğü suçlamasıyla çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.
28.10.2017 Yaşam
ABD basınından şok iddia! İran İsrail'e saldırmaya hazırlanıyor!
ABD basınından şok iddia! İran İsrail'e saldırmaya hazırlanıyor! ABD basınında yer alan haberlere göre, İran'ın önümüzdeki 24 ila 48 saat içerisinde İsrail'e saldırması bekleniyor. İran devlet liderlere yakın kaynaklar, siyasi riskler nedeniyle saldırı planına ilişkin nihai karara varılamadığını kaydetti. ABD Büyükelçiliği perşembe günü bir güvenlik uyarısı yayınlayarak çalışanlarını ülkenin merkezi bölgelerinin dışına seyahat etmemeleri konusunda uyardı.
12.04.2024 Gündem
CENTCOM: Fırlatmaya hazırlanan 14 balistik füze imha edildi
CENTCOM: Fırlatmaya hazırlanan 14 balistik füze imha edildi ABD Merkez Komutanlığı (CENTCOM), Yemen’de Husiler tarafından fırlatmaya hazırlanan 14 balistik füzenin, düzenlenen saldırıda imha edildiğini duyurdu.
18.01.2024 Dünya
İngiltere ve ABD, Yemen'deki Husi hedeflerini vurdu!
İngiltere ve ABD, Yemen'deki Husi hedeflerini vurdu! ABD ve İngiliz savaş uçaklarının Yemen'de Sana, Hudeyde ve Taiz kentlerindeki bazı noktalara yönelik hava saldırısı düzenlediği bildirildi. ABD Başkanı Joe Biden, saldırılar sonrası yaptığı açıklamada meydan okurken İngiltere Başbakanı Rishi Sunak Husilere Kızıldeniz'deki gemileri hedef alan saldırılarını durdurma ve tansiyonu düşürme çağrısı yaptı.Yemen'de Husilere bağlı Dışişleri Bakanı Yardımcısı Hüseyin el-İzzi ise "İngiltere ve ABD bu aleni saldırının bedelini ödeyecek" dedi.
12.01.2024 Dünya
‘Eyyam-ı bahur’ kavuruyor! Uyarılar peş peşe geldi
‘Eyyam-ı bahur’ kavuruyor! Uyarılar peş peşe geldi Türkiye, yazın en sıcak günlerini yaşıyor. Güneyde sıcaklar 40 derecenin üzerine çıktı. Diğer bölgelerde de sıcaklıklar mevsim normallerinin üzerinde seyrediyor. Uzmanlar 10.00-16.00 saatleri arasında güneşe maruz kalmamaları konusunda vatandaşları uyarıyor.
31.07.2022 Yaşam
Korkutan açıklama! Bir çevre felaketi olabilir!
Korkutan açıklama! Bir çevre felaketi olabilir! Türkiye genelinde hava sıcaklıklarının mevsim normallerinin üzerinde seyrettiğini belirten uzmanlar tehlikeye dikkat çekiyor. İklim değişikliği nedeniyle ağaçların kuraklığa karşı can çekiştiğini söyleyen Prof. Dr. Ünal Akkemik, "Ağaçların kışın çiçek açması uzun vadede bir çevre felaketi. Bu sene kışın bu çiçeklerin açmış olması meyve üretiminde ciddi bir azalmaya yaşanılacağını gösteriyor. Mesela ileride erikleri çok pahalıya bulabiliriz" dedi. 
19.12.2021 Gündem
ABD'nin sınır politikası onları ayırdı! 4 yıl sonra kavuştu
ABD'nin sınır politikası onları ayırdı! 4 yıl sonra kavuştu ABD’de Donald Trump dönemi göçmen politikasının mağdurlarından olan Honduraslı Keldy Mabel Gonzales Brebe, çocuklarına 4 yıl aradan sonra ilk kez sarıldı.
9.05.2021 Dünya
Apple’dan yeşil enerji için yatırım
Apple’dan yeşil enerji için yatırım Apple, 2030 yılına kadar "yüzde 100 karbon nötr” projesinin bir parçası olarak, dünyanın en büyük kara rüzgar türbinlerinden ikisinin inşasına yatırım yaptığını açıkladı.
4.09.2020 Bilim ve Teknoloji
Küresel ısınma için büyük araştırma Türkiye'den başlıyor
Küresel ısınma için büyük araştırma Türkiye'den başlıyor Tatlı su gölleri alanındaki araştırmalarıyla bilim dünyasında önemli yere sahip Nobel ödüllü bilim insanı Prof. Dr. Jeppesen, TÜBİTAK 2232 Uluslararası Lider Araştırmacılar Programı kapsamında desteklenen projenin yürütücülüğü için Türkiye'yi seçti.
16.07.2020 Bilim ve Teknoloji
Afrodisias Antik Kenti nerede? Afrodisias Antik Kenti'ni kim buldu? Afrodisias (Afrodisyas) Antik Kenti'nin tarihçesi ve kalıntıları
Afrodisias Antik Kenti nerede? Afrodisias Antik Kenti'ni kim buldu? Afrodisias (Afrodisyas) Antik Kenti'nin tarihçesi ve kalıntıları Mitolojide aşkın ve güzelliğin tanrıçası Afrodit'in kenti olarak bilinen Afrodisias (Afrodisyas) Antik Kenti Anadolu topraklarında en iyi korunan antik kentlerden biridir. Geçmişi 7 bin yıl öncesine uzansa da en ihtişamlı devrini Roma döneminde yaşamış olan Afrodisias, antik çağda aşkın ve güzelliğin tanrıçası olarak tanımlanan Afrodit'e adanmış kentler arasında en ünlüsü olarak biliniyor. Peki, Afrodisias Antik Tiyatrosu nerede? Afrodisias Antik Kenti kim buldu? Afrodisias Antik Kenti'nin tarihçesi ve kalıntıları hakkında merak edilenler...
19.05.2020 Gündem
Blackwater'ın kurucusundan Rus Wagner'e Libya'da destek teklifi  iddiası
Blackwater'ın kurucusundan Rus Wagner'e Libya'da destek teklifi iddiası ABD'li güvenlik şirketi Blackwater'ın kurucusu Erik Prince'in, Libya'nın doğusundaki gayrimeşru silahlı güçlerin lideri Halife Hafter saflarında paralı askerleri savaşan Wagner güvenlik şirketine destek olmayı teklif ettiği, ancak önerinin kabul görmediği öne sürüldü.
14.04.2020 Dünya

Benzer Haber Etiketleri

Erik Dalı ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki erik dalı haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.