Erdi

Erdi

Son dakika erdi haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan erdi ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını erdi haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Erdi

haberleri sayfasında son dakika yaşanan erdi gelişmeleri de dahil olmak üzere 13.694 erdi haberi bulunmuştur. Tüm erdi haberleri aşağıda listelenmiştir.
Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz'dan Türk Yatırım Fonu açıklaması
Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz'dan Türk Yatırım Fonu açıklaması Türk Yatırım Fonu Guvernörler Kuruluşu toplantısında konuşan Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz, “Toplamda 170 milyonu aşan genç ve dinamik nüfusumuz, 1,2 trilyon doları aşan ticaret hacmimiz ve müşterek zengin kültür mirasımız, büyük atılımlarımızı gerçekleştirmek için sağlam bir temel teşkil etmektedir” dedi.
18.05.2024 Ekonomi
Filenin Sultanları’nın yenilgisi sonrası skandal paylaşım
Filenin Sultanları’nın yenilgisi sonrası skandal paylaşım Antalya'da oynanan FIVB Milletler Ligi maçında A Milli Kadın Voleybol Takımımız Japonya'ya 3-2 mağlup oldu. 22 maçlık müthiş galibiyet serisi sona ererken, yenilgi sonrası resmi yayıncının sosyal medyadan yaptığı paylaşım tepkiyle karşılandı.
16.05.2024 Şampiy10
İçişleri Bakanlığı personel alımı sonuçları açıklandı mı, İçişleri Bakanlığı mülakatı ne zaman yapılacak? İçişleri Bakanlığı 4B sözleşmeli personel alımı sonuçları
İçişleri Bakanlığı personel alımı sonuçları açıklandı mı, İçişleri Bakanlığı mülakatı ne zaman yapılacak? İçişleri Bakanlığı 4B sözleşmeli personel alımı sonuçları İçişleri Bakanlığı 1608 personel alımı başvuru sonuçları, adayların yakın takibinde. Başvurular -Devlet üzerinden yapıldı, merkez ve taşra teşkilatında 1608 lisans, ön lisans ve lise mezunu personel istihdam edilecek. Gözler İçişleri Bakanlığı’nın sayfasına çevrildi. Peki, İçişleri Bakanlığı 1608 personel alımı başvuru sonuçları ne zaman açıklanacak? İçişleri Bakanlığı sözlü sınav (mülakat) ne zaman?
16.05.2024 Gündem
İrem Derici Gökhan Fırat hakkında konuşmak istemedi! 'Kalbim kırık'
İrem Derici Gökhan Fırat hakkında konuşmak istemedi! 'Kalbim kırık' İrem Derici ile Gökhan Fırat'ın, yedi aylık ilişkileri sona erdi. Derici, birlikte çekilen fotoğraflarını kaldırmış ve yönetmeni de takipten çıkmıştı. Ayrılık iddialarının ardından Gökhan Fırat’tan romantik bir paylaşım gelmişti. Hayranları ikilinin tekrar bir araya gelip gelmediğini merak ederken Derici, Fırat ile ilgili beklenen açıklamayı yaptı.
16.05.2024 Magazin
Süper Lig ekibi Altınordu'yu satın alıyor!
Süper Lig ekibi Altınordu'yu satın alıyor! Altınordu'da geçen sezon takım 1'nci Lig'den düşünce kulübü devretme kararı alıp daha sonra bu kararından vazgeçen Başkan Seyit Mehmet Özkan'ın yeni sezon öncesi yatırımcılarla görüşmeleri sıklaştırdığı öğrenildi. Kulübün internet sitesindeki yazısında yeni bir döneme gireceklerini belirtip, şampiyonluğa oynayacak bir takım kurulacağının sinyalini veren Başkan Özkan, ilk iş olarak Teknik Direktör Atilla Küçüktaka ve ekibiyle yolları ayırdı.
15.05.2024 Süper Lig
Taksi şoförüne satırlı saldırı! Saniye saniye kaydedildi
Taksi şoförüne satırlı saldırı! Saniye saniye kaydedildi Ankara'da taksi şoförü Erdi Yıldız'ın aracına çarpan sürücünün satırlı saldırısında sol el baş parmağı koptu. Kopan parmak hastanede dikilirken, saldırı anı taksideki güvenlik kamerasına yansıdı. Polis kaçan sürücüyü arıyor.
15.05.2024 Gündem
Altınay Savunma borsada ne zaman işlem görecek, halka arz sonucuna göre halka arz kaç lot verdi? İşte Altınay Savunma (ALTNY) halka arz sonuçları ve borsa işlem tarihi
Altınay Savunma borsada ne zaman işlem görecek, halka arz sonucuna göre halka arz kaç lot verdi? İşte Altınay Savunma (ALTNY) halka arz sonuçları ve borsa işlem tarihi Altınay Savunma halka arz talep toplaması sona erdi, pay başına 32 TL fiyattan gerçekleştirilen halka arzda verilen lot sayısı ise 12 lot oldu. Altınay Savunma halka arzının büyüklüğü 1.8 milyar TL olarak açıklandı. Firmanın halka arzı katılım endeksine uygun olarak açıklandı. ALTNY hissesinin borsada işlem göreceği tarih merak ediliyor. Peki, Altınay ne zaman işlem görecek? Altınay Savunma kaç lot verdi, Altınay halka arz sonuçları açıklandı mı? Altınay Savunma ne zaman işlem görecek?
15.05.2024 Ekonomi
Taksi şoförüne satırla saldırdı!
Taksi şoförüne satırla saldırdı! Ankara'nın Çankaya ilçesi İlkbahar Mahallesi Ukrayna Caddesi'nde taksi şoförü Erdi Yıldız'ın aracına çarpan sürücünün satırlı saldırısında sol el baş parmağı koptu. Kopan parmak hastanede dikilirken, saldırı anı taksideki güvenlik kamerasına yansıdı. Polis ekipleri, saldırganı yakalama çalışmaları başlattı.
15.05.2024 Gündem
Bakan Tekin duyurdu! Öğretmenlik Meslek Kanunu Meclis'e geliyor
Bakan Tekin duyurdu! Öğretmenlik Meslek Kanunu Meclis'e geliyor Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin, öğretmenlere karşı uygulanan şiddetin cezasını artırmaya yönelik maddelerin de yer aldığı Öğretmenlik Meslek Kanunu taslağının, haftaya Türkiye Büyük Millet Meclisi'ne (TBMM) geleceğini söyledi.
14.05.2024 Çalışma Hayatı
“Yeşil Yetenekler Eğiticilerin Eğitimi” programının ilk etabı sona erdi
“Yeşil Yetenekler Eğiticilerin Eğitimi” programının ilk etabı sona erdi Güneydoğu Anadolu Tekstil ve Hammaddeleri İhracatçıları Birliği (GATHİB) tarafından akademisyenlere yönelik olarak düzenlenen Yeşil Yetenekler-Eğiticilerin Eğitimi programının ilk etabı dört haftanın ardından tamamlandı. GAİB hizmet binasında gerçekleştirilen eğitimlere başta Gaziantep Üniversitesi olmak üzere bölge üniversitelerinden yetmişin üzerinde akademisyen katıldı.
15.05.2024 Gaziantep
Fulya Öztürk Marmara İletişim’de deneyimlerini paylaştı!
Fulya Öztürk Marmara İletişim’de deneyimlerini paylaştı! CNN Türk Özel Haberler Servisi Şefi Fulya Öztürk, Marmara Üniversitesi Yeni Medya Kulübü tarafından düzenlenen ve Marmara Üniversitesi Radyo TV ve Sinema Bölümü Başkanı Prof. Dr. Ali Murat Kırık’ın moderatörlüğünü üstlendiği etkinliğe katıldı.
14.05.2024 Gündem
Gaziantep'te 103 engelliye akülü ve manuel tekerlekli sandalye dağıtıldı! “Bir Gün Değil 365 gün Beraberiz”
Gaziantep'te 103 engelliye akülü ve manuel tekerlekli sandalye dağıtıldı! “Bir Gün Değil 365 gün Beraberiz” Şahinbey Belediyesi, engelliler haftası nedeniyle 103 adet akülü ve manuel tekerlekli sandalye dağıtım yaptı.
15.05.2024 Gaziantep
Beşiktaş, başantrenör Dusan Alimpijevic ile ilgili kararını açıkladı!
Beşiktaş, başantrenör Dusan Alimpijevic ile ilgili kararını açıkladı! Başantrenör Dusan Alimpijevic ile ilgili kararını açıklayan Beşiktaş, Erkek Basketbol Takımı Başantrenörü Dusan Alimpijevic ile 2 yıllık yeni sözleşme imzaladı. Sözleşme görüşmelerinin çok kısa sürdüğünü aktaran Alimpijevic, "Ortak bir amaç için iyi şeyler başardığımızı düşünüyorum" dedi.
13.05.2024 Şampiy10
Cumhurbaşkanı Erdoğan - Miçotakis görüşmesi sona erdi
Cumhurbaşkanı Erdoğan - Miçotakis görüşmesi sona erdi Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Yunanistan Başbakanı Miçotakis ile Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'ndeki görüşmesi sona erdi.
13.05.2024 Gündem
Gaziantep’teki 2. Uluslararası Aile Sempozyumu sona erdi! "Büyük önem arz ediyor"
Gaziantep’teki 2. Uluslararası Aile Sempozyumu sona erdi! "Büyük önem arz ediyor" Gaziantep’te, aile yapısının temellerini güçlendirmek ve küresel tehditlere karşı aileyi korumak amacıyla düzenlenen 2’nci Uluslararası Aile Sempozyumu sona erdi. Sempozyumun kapanış oturumunda okunan beyannamede Gaziantep Aile Akademisi’nin küresel tehditlere karşı önemli bir rol üstlendiğine dikkat çekildi.
15.05.2024 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Denizkurdu tatbikatı mesajı: Mücadeleden vazgeçmeyeceğiz
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Denizkurdu tatbikatı mesajı: Mücadeleden vazgeçmeyeceğiz Deniz Kuvvetleri Komutanlığınca Doğu Akdeniz'de icra edilen DENİZKURDU-II/2024 Tatbikatı'nın seçkin gözlemci günü sona erdi. Cumhurbaşkanı Erdoğan, Denizkurdu Tatbikatı'na telefon bağlantısı ile katıldı.
11.05.2024 Gündem
Tüp bebek aileleri Anneler Günü etkinliğinde buluştu
Tüp bebek aileleri Anneler Günü etkinliğinde buluştu Medline Adana Hastanesi’nde tüp bebek tedavisi görerek çocuk sahibi olan aileler ve çocukları, Anneler Günü nedeniyle gerçekleştirilen etkinlikte buluştu.
11.05.2024 Adana
Galatasaray'da Fatih Karagümrük maçı hazırlıkları sürüyor
Galatasaray'da Fatih Karagümrük maçı hazırlıkları sürüyor Galatasaray, Süper Lig'in 36. haftasında oynayacağı Fatih Karagümrük maçının hazırlıklarına devam etti.
10.05.2024 Galatasaray
Genç öğretmen öğrencisine telefon numarasını verdi! Hamile kalınca rezalet patladı
Genç öğretmen öğrencisine telefon numarasını verdi! Hamile kalınca rezalet patladı Hamilelik haberi okulu karıştırdı. Öğrenciyle uygunsuz ilişkinin detayları pes dedirtti. Her şey 'güzel öğretmenin' öğrencisine, 11 haneli telefon numarasının 10 rakamını vermesiyle başladı. İkili arasındaki uygunsuz ilişki en sonunda ortaya döküldüğünde, skandalın sayısız detayları mahkemede peş peşe gün yüzüne çıktı.
10.05.2024 Dünya
Avrupa Ligi ve Konferans Ligi'nde finalistler belli oldu
Avrupa Ligi ve Konferans Ligi'nde finalistler belli oldu UEFA Avrupa Ligi Yarı Final rövanş maçlarının ardından Atalanta ile Bayer Leverkusen finale yükseldi. UEFA Avrupa Konferans Ligi Yarı Final ilk maçında deplasmanda 4-2 mağlup ettiği Aston Villa'yı sahasında da 2-0 yenen Olympiakos adını finale yazdırdı.
9.05.2024 Şampiy10
Lilak ne zaman işlem görecek? Lila kağıt kaç lot verdi, Lila halka arz sonuçları sonrası Lila ne zaman işlem görecek? Lila kağıt işlem tarihi
Lilak ne zaman işlem görecek? Lila kağıt kaç lot verdi, Lila halka arz sonuçları sonrası Lila ne zaman işlem görecek? Lila kağıt işlem tarihi Lila Kağıt'ın halka arz süreci sona erdi, bireysel yatırımcılara verilen lot miktarı da belli oldu. Yatırımcılar, Lila Kağıt'ın halka arz sonuçlarının açıklanmasıyla borsa işlem tarihini araştırmaya başladı. Şirket, halka arz yoluyla mevcut sermayesini 500.000.000 TL'den 590.000.000 TL'ye çıkaracak ve ayrıca mevcut ortakların sahip olduğu 30.000.000 TL nominal değerli payların satışıyla toplamda 120.000.000 TL nominal değerli pay halka arz edildi. Peki, Lila ne zaman işlem görecek, Lila Kağıt halka arz kaç lot verdi, Lila Kağıt ne zaman borsada işlem görecek?
8.05.2024 Ekonomi
TBMM Başkanı Kurtulmuş'tan göç açıklaması! Yeni yaklaşımları ortaya koymak durumundayız
TBMM Başkanı Kurtulmuş'tan göç açıklaması! Yeni yaklaşımları ortaya koymak durumundayız Türkiye’nin insani yardımlar konusunda, özellikle göçmenlerle ilgili alanda dünyada en büyük fedakarlığa katlanan ülkelerin başında geldiğini ifade eden Türkiye Büyük Milletler Meclisi (TBMM) Başkanı Numan Kurtulmuş, Meksika'nın başkenti Meksiko'da düzenlenen 10. Parlamento Başkanları Toplantısı'nın ‘Uluslararası Göç Akımlarındaki Artış Göz Önüne Alındığında, İnsan Hakları Nasıl Güvence Altına Alınır?’ konulu 4. Oturumunun başkanlığını yaptı.
7.05.2024 Gündem
İsmail Kartal dönemi sona erdi! Fenerbahçe'nin yeni hocası hayırlı olsun, Ali Koç anlaşmaya vardı
İsmail Kartal dönemi sona erdi! Fenerbahçe'nin yeni hocası hayırlı olsun, Ali Koç anlaşmaya vardı Fenerbahçe'de son dakika gelişmeleri yaşanıyor. Fenerbahçe’de Başkan Ali Koç, gelecek sezonun yapılanmasına başladı. Koç, İsmail Kartal ile yola devam etmeme kararı alırken dünyaca ünlü teknik adamla sözlü anlaşmaya vardı. Koç görevine devam ederse başarılı teknik direktörle 2 yıllık sözleşme imzalanacak.
5.05.2024 Fenerbahçe
Adana'da bisiklet tutkunları ‘Sağlığın keyfini bisikletle sürelim’ sloganıyla pedalları çevirdi! "Umarım devamı gelir"
Adana'da bisiklet tutkunları ‘Sağlığın keyfini bisikletle sürelim’ sloganıyla pedalları çevirdi! "Umarım devamı gelir" Adana'da 'Sağlıklı yaşamın keyfini birlikte sürelim' sloganıyla 11. Geleneksel Yeşilay Bisiklet Turu gerçekleştirildi. Merkez Park'ta start verilen bisiklet turu, yaklaşık 10 kilometrelik güzergahın tamamlanmasının ardından bisikletlilerin yeniden Merkez Park'ta bir araya gelmesiyle sona erdi.
5.05.2024 Adana
Beşiktaş Hansi Flick'ten neden vazgeçti? İşte görüşmelerin sona ermesinin nedeni...
Beşiktaş Hansi Flick'ten neden vazgeçti? İşte görüşmelerin sona ermesinin nedeni... Beşiktaş, yüksek maliyeti nedeniyle Alman Teknik Direktör Hansi Flick'ten vazgeçti.
5.05.2024 Şampiy10

Benzer Haber Etiketleri

Erdi ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki erdi haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.