Entübe

Entübe

Son dakika entübe haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan entübe ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını entübe haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Entübe

haberleri sayfasında son dakika yaşanan entübe gelişmeleri de dahil olmak üzere 448 entübe haberi bulunmuştur. Tüm entübe haberleri aşağıda listelenmiştir.
Kapısı açık otobüsten düşen kadın, hayatını kaybetti
Kapısı açık otobüsten düşen kadın, hayatını kaybetti Adana'da hastane dönüşü bindiği özel halk otobüsünün açık olan kapısından dengesini kaybedip düşerek ağır yaralanıp, entübe edilen Hatice Sabahi (75), tedavi gördüğü hastanede 4 gün sonra yaşamını yitirdi.
29.04.2024 Adana
Kapısı açık otobüsten düştü! Korkunç ölüm
Kapısı açık otobüsten düştü! Korkunç ölüm Adana'da otobüste ücret ödemek için ayağa kalktığı sırada açık bırakılan kapıdan 24 Nisan günü aşağı düşerek ağır yaralanan kadın kaldırıldığı hastanede bugün hayatını kaybetti.
28.04.2024 Adana
Kadir İnanır'ın sağlık durumu ile ilgili yeni açıklama geldi
Kadir İnanır'ın sağlık durumu ile ilgili yeni açıklama geldi Beyninde pıhtı atması sonucu geçtiğimiz pazar günü bilinci kapalı şekilde Ümraniye Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırılan ve tedbir amaçlı entübe edilen oyuncu Kadir İnanır’dan sevindiren haberler gelmeye devam ediyor. Usta sanatçının sağlık durumuyla ilgili tedavi gördüğü hastaneden yazılı bir açıklama yapıldı.
29.03.2024 Magazin
Türkan Şoray'dan Kadir İnanır paylaşımı: İyi haberlerin bizi sevindirdi
Türkan Şoray'dan Kadir İnanır paylaşımı: İyi haberlerin bizi sevindirdi Geçtiğimiz pazar günü evinde rahatsızlanarak hastaneye kaldırılan Yeşilçam'ın usta oyuncusu Kadir İnanır'a, birlikte birçok projede yer aldığı 'Sultan' lakaplı Türkan Şoray'dan "geçmiş olsun" mesajı geldi.
28.03.2024 Magazin
Kadir İnanır'ın sağlık durumu ile ilgili yeni açıklama! 'Zamana ihtiyacı var'
Kadir İnanır'ın sağlık durumu ile ilgili yeni açıklama! 'Zamana ihtiyacı var' Beyninde pıhtı atması sonucu geçtiğimiz pazar günü bilinci kapalı şekilde Ümraniye Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırılan ve tedbir amaçlı entübe edilen Yeşilçam efsanesi Kadir İnanır'ın (74) sağlık durumuna ilişkin açıklama geldi. Ümraniye Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekimi Prof. Dr. Necdet Sağlam, usta sanatçının uyandırıldığını söyledi.
27.03.2024 Magazin
Eski milli futbolcu Ersen Martin hayatını kaybetti
Eski milli futbolcu Ersen Martin hayatını kaybetti Beşiktaş ve Trabzonspor'da da forma giyen eski milli futbolcu Ersen Martin hayatını kaybetti.
19.03.2024 Futbol
MİT Kontraterör Dairesi eski Başkanı Mehmet Eymür hayatını kaybetti
MİT Kontraterör Dairesi eski Başkanı Mehmet Eymür hayatını kaybetti Eski MİT Kontraterör Dairesi Başkanı Mehmet Eymür, KOAH tedavisi gördüğü Çam Sakura Hastanesi'nde bu sabah hayatını kaybetti.
13.01.2024 Gündem
Hafif ticari aracın çarptığı üniversiteli Azra kurtarılamadı, arkadaşının durumu ağır
Hafif ticari aracın çarptığı üniversiteli Azra kurtarılamadı, arkadaşının durumu ağır Denizli'nin Pamukkale ilçesinde, yolun karşısına geçmek isterken hafif ticari aracın çarptığı üniversite öğrencisi Azra Ümmü Demirbaş (20) kaldırıldığı hastanede 1 gün sonra yaşamını yitirdi, durumu ağır olan arkadaşı Muhammet Yahya Batulu'nun (17) tedavisi devam ediyor. Kaza sonrası kaçan sürücüsü ise aranıyor.
22.12.2023 Gündem
Saadet Partili vekil Hasan Bitmez, Meclis kürsüsünde fenalaştı
Saadet Partili vekil Hasan Bitmez, Meclis kürsüsünde fenalaştı Saadet Partisi Genel Başkan Yardımcısı ve Kocaeli Milletvekili Hasan Bitmez (53), TBMM Genel Kurulu'nda kürsüde konuşma yaptığı sırada fenalaşarak hastaneye kaldırıldı.
12.12.2023 Gündem
Metin Uca, 62 yaşında hayatını kaybetti
Metin Uca, 62 yaşında hayatını kaybetti Kocaeli'nin Dilovası ilçesinde geçirdiği trafik kazasının ardından yoğun bakımda tedavisi devam eden ünlü sunucu Metin Uca hayatını kaybetti.
16.11.2023 Gündem
Özel klinikte skandal! 5 yaşındaki Deniz Diş çekimi sonrası hayatını kaybetti
Özel klinikte skandal! 5 yaşındaki Deniz Diş çekimi sonrası hayatını kaybetti Bursa'da diş ağrısı nedeniyle götürüldüğü özel klinikte 1 dişi çekilip, 1'i kanal tedavisi olmak üzere 4 dişine dolgu işlemi uygulanan Deniz Sönmez'in (5) ölümüyle ilgili Bursa Cumhuriyet Başsavcılığı'nın başlattığı soruşturma sürüyor. İl Sağlık Müdürlüğü özel diş kliniği ve operasyonu gerçekleştiren hekimler hakkında inceleme başlatırken, Deniz Sönmez'in annesi ve babası, bugün polis merkezine gidip ifade verdi. Oğlunu özel diş kliniğindeki ihmal ve ilgisizlik nedeniyle kaybettiğini söyleyen Aydın Sönmez, "Bir hayvan bile yerde inlerken insan bakıyor. Oğlumun canı bu kadar ucuz olmamalıydı. Bir kere baksalardı ben buna eminim ki oğlum şu an yanımda olacaktı" diye konuştu.
15.11.2023 Gündem
İskenderun'da demir çelik fabrikasında korkunç patlama!
İskenderun'da demir çelik fabrikasında korkunç patlama! Hatay'ın İskenderun ilçesinde bir demir çelik fabrikasında meydana gelen patlamada, 2'si ağır, 13 işçi yaralandı.
8.11.2023 Gündem
İskenderun'da demir çelik fabrikasında patlama: 2'si ağır, 13 işçi yaralı
İskenderun'da demir çelik fabrikasında patlama: 2'si ağır, 13 işçi yaralı Hatay'ın İskenderun ilçesinde bir demir çelik fabrikasında meydana gelen patlamada, 2'si ağır, 13 işçi yaralandı.
8.11.2023 Gündem
Burak Sergen: Yüzde iki yaşama şansım vardı, iki ay yürüyemedim
Burak Sergen: Yüzde iki yaşama şansım vardı, iki ay yürüyemedim Nisan 2021'de koronavirüse yakalanan Burak Sergen, durumunun ağırlaşması üzerine entübe edilmişti. Uzun süre yoğun bakımda ve evinde tedavi gördükten sonra sağlığına kavuşan ve setlere dönen ünlü oyuncu yaşadığı zor süreci samimi bir şekilde anlattı.
28.09.2023 Magazin
Ali Sabancı ve Vuslat Doğan Sabancı'nın tedavileri sürüyor
Ali Sabancı ve Vuslat Doğan Sabancı'nın tedavileri sürüyor Yunanistan’da tatilde olan Ali Sabancı ve eşi Vuslat Doğan Sabancı, denizde zodyak botla kaza geçirdi. Yaralanan çift ilk müdahalenin ardından önce Muğla’nın Bodrum ilçesine getirildi, ardından da İstanbul’daki özel hastaneye sevk edildi. Akşam saatlerinde hastaneye gelen İstanbul Valisi Davut Gül "Sağlık durumlarıyla ilgili aile mutlaka açıklama yapıyordur. Bildiğimiz, gördüğümüz kadarıyla iyi" açıklamasını yaptı.
27.08.2023 Ekonomi
Ali Sabancı ve Vuslat Doğan Sabancı deniz kazası geçirdi
Ali Sabancı ve Vuslat Doğan Sabancı deniz kazası geçirdi Ali Sabancı ve eşi Vuslat Doğan Sabancı, Yunanistan'ın Leros Adası'nda denizde kaza geçirdi. Sağlık Bakanı Fahrettin Koca sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada "İş dünyasının ileri gelen isimlerinden Sn. Ali Sabancı, eşi Sn. Vuslat Doğan Sabancı ile ağır bir deniz kazası geçirmiş, kazada yaralanan Ali Bey ilk müdahalenin ardından ambulans uçakla İstanbul'a sevk edilmiş; genel durumu iyi olan eşinin de ambulans uçakla İstanbul'a sevki planlanmıştır" dedi.
25.08.2023 Ekonomi
Bakan Koca'dan TMO silosundaki patlamaya ilişkin açıklama
Bakan Koca'dan TMO silosundaki patlamaya ilişkin açıklama Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, Kocaeli'nin Derince ilçesindeki TMO silosunda meydana gelen patlamanın ardından yaralıların tedavisinin sürdüğünü bildirdi.
7.08.2023 Gündem
Kocaeli'nin Derince ilçesinde patlama! 12 kişi yaralandı
Kocaeli'nin Derince ilçesinde patlama! 12 kişi yaralandı Kocaeli'nin Derince ilçesindeki Toprak Mahsulleri Ofisi deposunda patlama meydana geldi. TMO silosunda meydana gelen patlamaya ilişkin açıklamalarda bulunan Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın, Derince’de TMO silosundaki patlamada yaralı sayısının 12'ye yükseldiğini, yaralılardan 2’sinin durumunun ağır olduğunu söyledi.
7.08.2023 Gündem
Eski Azerbaycan başbakanlarından Suret Huseynov hayatını kaybetti
Eski Azerbaycan başbakanlarından Suret Huseynov hayatını kaybetti Eski Azerbaycan başbakanlarından Suret Huseynov hayatını kaybetti. İstanbul Havalimanı'nda bilinç kaybı ve kalp durması geçiren Huseynov'un cenazesi Adli Tıp Kurumu'na kaldırıldı.
31.07.2023 Dünya
Hınıs Belediye Başkanı Erdoğan Eren, kalp krizi sonucu hayatını kaybetti
Hınıs Belediye Başkanı Erdoğan Eren, kalp krizi sonucu hayatını kaybetti Erzurum'un Hınıs ilçesinde 15 Temmuz akşamı düzenlenen törende konuşurken kalp krizi geçirip düşerek başını mermer zemine çarpıp beyin kanaması geçiren Belediye Başkanı Erdoğan Eren (45), tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti.
25.07.2023 Gündem
Oğlu Selçuk Tektaş'ı koronavirüsten kaybeden Suzan Tektaş'tan duygu dolu paylaşım!
Oğlu Selçuk Tektaş'ı koronavirüsten kaybeden Suzan Tektaş'tan duygu dolu paylaşım! Alişan'ın kardeşi Selçuk Tektaş, 2021 yılında koronavirüse yakalanmasının ardından yoğun bakımda tedavi altına alınmıştı. Entübe edilen Tektaş, tüm müdahalelere rağmen vefat etmişti. Acılı anne Suzan Tektaş, oğluna olan özlemini bir kez daha dile getirdi.
20.07.2023 Magazin
Usta sanatçı Özkan Uğur son yolculuğuna uğurlandı!
Usta sanatçı Özkan Uğur son yolculuğuna uğurlandı! MFÖ grubunun üyelerinden usta sanatçı Özkan Uğur 69 yaşında vefat etti. Daha önce üç kez lenf kanserini yenen sanatçı, kısa bir süre önce de entübe edilmişti. Vefat haberi tüm sevenlerini ve sanat camiasını yasa boğdu. Uğur, Atatürk Kültür Merkezi'nde (AKM) düzenlenen törenle son yolculuğuna uğurlandı. Özkan Uğur, Taksim Camii'nde öğle namazına müteakip kılınacak cenaze namazının ardından Karacaahmet Mezarlığı'na defnedildi.
11.07.2023 Magazin
(Özkan Uğur cenaze töreni) Özkan Uğur'un cenazesi ne zaman, saat kaçta, nerede kılınacak?
(Özkan Uğur cenaze töreni) Özkan Uğur'un cenazesi ne zaman, saat kaçta, nerede kılınacak? MFÖ grubunun usta sanatçısı Özkan Uğur, 69 yaşında hayatını kaybetti. Yaşama veda eden Uğur'un cenaze töreni programı belli oldu. Peki, Özkan Uğur'un cenazesi ne zaman, saat kaçta, nerede kılınacak?
11.07.2023 Magazin
Özkan Uğur'un vefatının ardından gündem oldu! Şarkıyı tamamlayamadı
Özkan Uğur'un vefatının ardından gündem oldu! Şarkıyı tamamlayamadı Efsane müzik grubu MFÖ'nün üyelerinden Özkan Uğur (69), dün yaşamını yitirdi. Daha önce yendiği lenf kanseri hastalığı nükseden usta sanatçı, geçtiğimiz ay entübe edilmişti.Özkan Uğur'un sevenleri, grup arkadaşlarıyla birlikte 'No Problem' isimli parçalarını seslendirirken duygulandığı anlar yeniden gündem oldu.
9.07.2023 Magazin
Özkan Uğur'un şarkı söylerken duygulandığı anlar yeniden gündemde!
Özkan Uğur'un şarkı söylerken duygulandığı anlar yeniden gündemde! Efsane müzik grubu MFÖ'nün üyelerinden Özkan Uğur (69), dün yaşamını yitirdi. Daha önce yendiği lenf kanseri hastalığı nükseden usta sanatçı, geçtiğimiz ay entübe edilmişti. Özkan Uğur'un sevenleri, grup arkadaşlarıyla birlikte 'No Problem' isimli parçalarını seslendirirken duygulandığı anlar yeniden gündem oldu.
9.07.2023 Vatan TV

Benzer Haber Etiketleri

Entübe ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki entübe haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.