Enka

Enka

Son dakika ENKA haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan ENKA ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını ENKA haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Enka

haberleri sayfasında son dakika yaşanan enka gelişmeleri de dahil olmak üzere 515 enka haberi bulunmuştur. Tüm enka haberleri aşağıda listelenmiştir.
Kalyon Gayrimenkul Yatırım’da yeni atama
Kalyon Gayrimenkul Yatırım’da yeni atama Kalyon Gayrimenkul Yatırım’da (Kalyon GY) İcra Kurulu Üyesi görevine Gökhan Yıldız getirildi.
8.03.2024 Çalışma Hayatı
Fethiye Belediye başkanı hangi partiden, Alim Karaca kimdir? Fethiye Belediye Başkanı Alim Karaca Türk Bayrağı olayı nedir, Karaca’ya neden soruşturma açıldı?
Fethiye Belediye başkanı hangi partiden, Alim Karaca kimdir? Fethiye Belediye Başkanı Alim Karaca Türk Bayrağı olayı nedir, Karaca’ya neden soruşturma açıldı? Fethiye Belediye Başkanı Alim Karaca hangi partiden, Fethiye Belediye Başkanı kimdir? Muğla'nın Fethiye ilçesinde, üzerinde belediye başkanının adı ile belediye logosunun yer aldığı Türk bayraklarının tasarlanıp, reklam panolarına asılması tepki çekti. Yaşanan olay sonrası belediye başkanına yönelik adli ve idari işlem başlatıldı. Konuya ilişkin Fethiye Belediyesi yaptığı açıklamada "İlgili reklam şirketiyle herhangi bir görsel ve tasarımı paylaşılmamış, jest amacıyla yapılan bayrak görselleri için asılmadan önce tarafımızdan onay istenmemiştir." İfadeleri kullanıldı. Bu gelişmenin ardından Fethiye Belediye başkanı hangi partiden, Alim Karaca kimdir? Sorularına yanıt aranırken, Fethiye Belediye Başkanı Alim Karaca Türk Bayrağı olayı detayları ile soruşturmanın nedeni sorgulanmaya başlandı. Peki, Fethiye Belediye başkanı hangi partiden, Alim Karaca kimdir, hangi partili?
28.08.2023 Gündem
Sertab Erener ve Emre Kula aynı sahnede
Sertab Erener ve Emre Kula aynı sahnede Sanatçı Sertab Erener ile gitarist, söz yazarı ve besteci Emre Kula, müzikseverlerle bir araya gelecek.
23.08.2023 Magazin
Fenomen Sibil Çetinkaya dekoltesiyle adından söz ettirdi!
Fenomen Sibil Çetinkaya dekoltesiyle adından söz ettirdi! Fenomen Sibil Çetinkaya sosyal medyada yaptığı cesur paylaşımlarla sık sık gündeme geliyor. Genç fenomen bu defa dekolteli pozlarıyla gündem oldu.
13.06.2023 Magazin
Borsa İstanbul'da hisse değişiği! 1 Nisan'dan itibaren uygulanacak
Borsa İstanbul'da hisse değişiği! 1 Nisan'dan itibaren uygulanacak Borsa İstanbul'un 3 ana endeksinde yer alan hisse senetlerinde 1 Nisan'dan itibaren yapılacak değişiklikler belirlendi.
17.03.2023 Ekonomi
Sanayi ve Teknoloji Bakanı Varank: Turcorn’lar yeni ekonomi modelinin başat aktörleri olacak
Sanayi ve Teknoloji Bakanı Varank: Turcorn’lar yeni ekonomi modelinin başat aktörleri olacak Ar-Ge, tasarım ve teknoloji alanında Türkiye’nin en iyileri bir araya geldi. Ar-Ge ve Tasarım Merkezleri ile Teknoloji Geliştirme Bölgeleri Zirvesi, İzmir’de yapıldı. Zirvede, Ar-Ge ve Tasarım Merkezleri için 10 kategoride 30, Teknoparklar için de 4 kategoride 12 olmak üzere toplamda 42 ödül sahiplerini buldu.
23.12.2022 Bilim ve Teknoloji
Türkiye güçlü döndü! Çin'den sonra ikinci sırayı aldı
Türkiye güçlü döndü! Çin'den sonra ikinci sırayı aldı Küresel piyasalarda pandemi kaynaklı sorunların devam ettiği, savaş halinin sürdüğü ortamda Türk inşaatçılar, dünyanın en büyük müteahhitleri sıralamasında global çaptaki işleriyle yükselmeye devam etti.
26.08.2022 Ekonomi
Zeynep Dila, TYT ve İngilizce alanlarında birinci oldu
Zeynep Dila, TYT ve İngilizce alanlarında birinci oldu Kocaeli'nin Darıca ilçesinde lise öğrencisi Zeynep Dila Kuyucu (18), Temel Yeterlilik Testi (TYT) ve İngilizce alanlarında 500 tam puan alarak, Türkiye birincisi oldu. 9'uncu sınıftan bu yana çok düzenli çalıştığını belirten Kuyucu, "Zorlandığınız bir konunun başına oturmak zor biliyorum. Fakat bu size ne kadar zor geliyorsa gelsin, birazcık gayretle, sabırla, çabayla yapamayacağınız bir şey yok" dedi.
18.07.2022 Yaşam
23 Nisan etkinlikleri! 23 Nisan’da çocuklar için konser, sergi, atölye, sinema, tiyatro, müze etkinlik önerileri…
23 Nisan etkinlikleri! 23 Nisan’da çocuklar için konser, sergi, atölye, sinema, tiyatro, müze etkinlik önerileri… Konserler, sergiler ve atölyeler… 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı çeşitli etkinliklerle kutlanıyor.  23 Nisan haftası çocukların keyifli vakit geçirecekler 23 Nisan etkinlikleri…
22.04.2022 Gündem
2022 temettü verecek hisseler ve tarihleri belli oldu! Hangi şirket ne kadar kâr payı ödeyecek?
2022 temettü verecek hisseler ve tarihleri belli oldu! Hangi şirket ne kadar kâr payı ödeyecek? Borsa şirketlerinden temettü dağıtımı! Borsada işlem gören 122 şirketin geçen yılki kârından yatırımcısına toplamda 71 milyar lirayı aşkın rekor nakit temettü verecek. Nisan ayında 42 şirket nakit temettü dağıtacak. Peki, Temettü ödemeleri ne zaman? Hangi şirket ne kadar temettü ödeyecek? İşte 2022 temettü verecek hisseler ve tarihleri!
13.04.2022 Ekonomi
Survivor'a kim veda etti? 25 Mart Survivor All Star giden isim kim? Acun Ilıcalı açıkladı, Barış Murat Yağcı, Merve Aydın, Elif Gören...
Survivor'a kim veda etti? 25 Mart Survivor All Star giden isim kim? Acun Ilıcalı açıkladı, Barış Murat Yağcı, Merve Aydın, Elif Gören... Survivor'a kim veda etti? 25 Mart Survivor All Star giden isim kim? Acun Ilıcalı açıkladı. Survivor'da beklenmedik veda gerçekleşti. Acun Ilıcalı bir yarışmacının sağlık sorunları nedeniyle adaya veda ettiğini duyurdu. Yaşanan sakatlıkların ardından Barış Murat Yağcı, Merve Aydın ve bir süredir sağlık sorunları yaşayan Elif Gören ön plana çıkmıştı. İşte Survivor'a veda eden isim...
25.03.2022 Magazin
Survivor Elif Yıldırım Gören kimdir? Survivor 2022 Elif Yıldırım Gören kaç yaşında ve nereli?
Survivor Elif Yıldırım Gören kimdir? Survivor 2022 Elif Yıldırım Gören kaç yaşında ve nereli? Televizyonların sevilen yarışması Survivor All Star 2022 başlıyor! Acun Ilıcalı Survivor 2022’nin yarışmacılarını açıkladı. Yarışmanın iddialı kadın yarışmacılarından olan Elif Yıldırım Gören’de Survivor 2022 kadrosunda yer aldı. Peki, Survivor Elif Yıldırım Gören kimdir? Survivor 2022 Elif Yıldırım Gören kaç yaşında ve nereli? İşte Survivor Elif’in hayatı hakkında merak edilenler…
12.12.2021 Gündem
İstanbul Tiyatro Festivali ne zaman? İşte İstanbul Tiyatro Festivali programı ve İKSV tiyatro festivali 2021!
İstanbul Tiyatro Festivali ne zaman? İşte İstanbul Tiyatro Festivali programı ve İKSV tiyatro festivali 2021! İstanbul Kültür Sanat Vakfı (İKSV) tarafından Koç Holding Enerji Grubu Şirketleri Aygaz, Opet ve Tüpraş sponsorluğunda düzenlenecek 25. İstanbul Tiyatro Festivali, 25. İstanbul Tiyatro Festivali 22 Ekim bugün perdelerini açıyor. İKSB İstanbul Tiyatro Festivali kasım ayına kadar devam edecek. İşte İstanbul Tiyatro Festivali programı ve festivali…
22.10.2021 Gündem
Ramil Guliyev: Her şey bize bağlı olmadığı için olmadı
Ramil Guliyev: Her şey bize bağlı olmadığı için olmadı Tokyo 2020'de dereceye giremeyen Ramil Guliyev ""Her şey bize bağlı olmadığı için olmadı. Ben elimden geleni yaptım" açıklamasında bulundu.
15.09.2021 Fenerbahçe
Fenerbahçe'den 13 sayı fark!
Fenerbahçe'den 13 sayı fark! ING Basketbol Süper Ligi 20. hafta mücadelesinde Fenerbahçe Beko, deplasmanda Aliağa Petkimspor'u 80-67 mağlup etti.
7.02.2021 Fenerbahçe
Mehmet Sinan Tara kimdir? Mehmet Sinan Tara kaç yaşında, ailesi ve biyografisi…
Mehmet Sinan Tara kimdir? Mehmet Sinan Tara kaç yaşında, ailesi ve biyografisi… Gelir İdaresi Başkanlığı 2019 yılına ilişkin vergi rekortmentleri listesini açıkladı. Türkiye'nin 2019 gelir vergisi rekortmeni isminin açıklanmasını istemedi, 2. sırada 70 milyon 510 bin 854 liralık vergiyle Mehmet Sinan Tara yer aldı. Türkiye'nin 2019 yılı kurumlar vergisi rekortmeni 11 milyar 51 milyon 920 bin 642 lira vergi tahakkuk ettirilen Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası oldu. Peki, Mehmet Sinan Tara kimdir? Mehmet Sinan Tara kaç yaşında, ailesi ve biyografisi…
20.01.2021 Gündem
'Eğitimin içeriğini yeniden düşün'
'Eğitimin içeriğini yeniden düşün' Öğretmenlerin, meslektaşları ve farklı disiplinlerden kişi ve kurumlarla bir araya gelerek güçlendiği bir paylaşım ve iş birliği ağı olan ‘Öğretmen Ağı’; pandemiyle birlikte değişen koşulların ardındaki yeni imkânların tartışıldığı “Bağlantılar” isimli çevrimiçi panel serisinin dördüncü buluşmasını “Eğitimin İçeriğini Yeniden Düşün” başlığı altında, 7 Ocak 2021 Perşembe günü saat 20.00’da gerçekleştirilecek.
4.01.2021 Eğitim
Şarık Tara'nın babalık davası nedeniyle mezarı açıldı
Şarık Tara'nın babalık davası nedeniyle mezarı açıldı ENKA Holding'in kurucusu Şarık Tara'nın babalık davası nedeniyle mezarı açıldı.
23.12.2020 Gündem
Petkimspor Larkin'i değil Bryant Dunston'ı durduramadı
Petkimspor Larkin'i değil Bryant Dunston'ı durduramadı ING Basketbol Süper Ligi'nde Petkimspor, 5 haftada 4 galibiyet aldığı serinin ardından evinde güçlü rakibi Anadolu Efes'e son saniyelerde mağlup oldu: 71-75.
6.12.2020 TBL
Kabus! 8 maçta 1 galibiyet
Kabus! 8 maçta 1 galibiyet ING Basketbol Süper Ligi'nin 8. haftasında Aliağa Petkimspor, Beşiktaş'ı 82-72 yendi.
15.11.2020 Beşiktaş
Bakan Selçuk, TÜBİTAK yarışmasında dereceye giren öğrencilerle buluştu
Bakan Selçuk, TÜBİTAK yarışmasında dereceye giren öğrencilerle buluştu Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk, '51'inci TÜBİTAK Lise Öğrencileri Araştırma Projeleri Yarışması'nda dereceye giren 178 öğrenciyle buluştu. Selçuk, "Lise öğrencilerimizin bu ülkenin geleceğini tasarlayan projelere kafa yorması, özgün fikirlerin peşinden koşması bizim için çok çok önemli. Sizler için her türlü katkıyı sağlamaya hazırız" dedi.
19.07.2020 Eğitim
Survivor Elif kimdir, nerelidir? Elif Yıldırım Gören kaç yaşında?
Survivor Elif kimdir, nerelidir? Elif Yıldırım Gören kaç yaşında? Survivor 2020 yarışmacıları arasında yer alan Elif Yıldırım Gören, izleyiciler tarafından sıkça araştırılıyor. Peki Survivor Elif kimdir, nerelidir? Elif Yıldırım Gören kaç yaşında? İşte detaylar…
30.03.2020 Gündem
TOKİ (100 bin sosyal konut) İzmir Aliağa 2020 hak sahipleri belli oldu! İzmir Aliağa TOKİ çekilişi kura sonuçları 2020
TOKİ (100 bin sosyal konut) İzmir Aliağa 2020 hak sahipleri belli oldu! İzmir Aliağa TOKİ çekilişi kura sonuçları 2020 TOKİ İzmir Aliağa kura sonuçları 2020 isim listesi belli oldu. Dar gelirli vatandaşı ev sahibi yapmak için başlatılan projenin İzmir Aliağa ilçesindeki ayağı sona erdi, 750 konutun sahibi belli oldu. TOKİ kura çekilişlerinin başladığı ilk şehir İzmir’deki 100 bin sosyal konut projesinde sona geldi. Karabağlar, Seferihisar, Aliağa çekilişleri tamamlandı. TOKİ İzmir Aliağa kura çekilişi dün saat 13:00’de Aliağa Belediyesi Enka Kapalı Spor Tesisleri’nde yapıldı. Noter huzurunda canlı çekilecek kuranın sonunda dar gelirli 750 kişi ev sahibi oldu. Peki TOKİ İzmir Aliağa kura sonuçları nasıl sorgulanır? İzmir Aliağa TOKİ kura çekilişinde hak kazananlar kimler?
27.02.2020 Gündem
TOKİ İzmir Aliağa 2020 kura çekilişi bugün! İzmir Aliağa TOKİ kura sonuçları nereden yayınlanacak, nasıl sorgulanır? (TOKİ İzmir Aliağa)
TOKİ İzmir Aliağa 2020 kura çekilişi bugün! İzmir Aliağa TOKİ kura sonuçları nereden yayınlanacak, nasıl sorgulanır? (TOKİ İzmir Aliağa) TOKİ, dar gelirli vatandaşı ev sahibi yapmak için başlattığı projelerde kura tarihleri belli oldu. TOKİ kura çekilişlerinin başladığı ilk şehir İzmir oldu. Karabağlar, Seferihisar çekilişlerinin ardından sıra İzmir Aliağa ilçesine geldi. TOKİ İzmir Aliağa kura çekilişi bugün saat 13:00’de Aliağa Belediyesi Enka Kapalı Spor Tesisleri’nde yapılacak. Noter huzurunda canlı çekilecek kuralar, TOKİ’nin sosyal medya hesapları üzerinden de takip edilebilecek. Peki TOKİ İzmir Aliağa 2020 kura sonuçları ne zaman belli olur? İşte İzmir Aliağa kura çekilişi hakkında merak edilenler…
26.02.2020 Gündem
TOKİ Seferihisar sonuçları belli oldu! TOKİ İzmir Seferihisar kura sonuçlarına göre hak sahipleri kim? (İzmir Seferihisar TOKİ sonuçları)
TOKİ Seferihisar sonuçları belli oldu! TOKİ İzmir Seferihisar kura sonuçlarına göre hak sahipleri kim? (İzmir Seferihisar TOKİ sonuçları) Dar gelirli vatandaşı ev sahibi yapan TOKİ projelerinde kuralar çekiliyor. TOKİ kura çekilişinin ilki İzmir Karabağ projesi için dün çekildi. Seferihisar ilçesinde gerçekleştirilecek olan bin konut projesi çekilişi bugün saat 11:00'de Seferihisar Belediye Düğün Salonu'nda yapılacak. Noter huzurunda çekilecek kura sonuçları, TOKİ’nin sosyal medya hesapları üzerinden canlı olarak takip edilebilecek. İşte İzmir Seferihisar TOKİ çekilişi hakkında merak edilenler…
25.02.2020 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Enka ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki enka haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.