Emrah Serbes

Emrah Serbes

Son dakika emrah serbes haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan emrah serbes ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını emrah serbes haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Emrah Serbes

haberleri sayfasında son dakika yaşanan emrah serbes gelişmeleri de dahil olmak üzere 112 emrah serbes haberi bulunmuştur. Tüm emrah serbes haberleri aşağıda listelenmiştir.
Behzat Ç yeniden başlayacak mı? Behzat Ç hangi kanalda yayınlanacak, Behzat Ç oyuncuları kimler olacak, Behzat Ç yeniden mi çekiliyor?
Behzat Ç yeniden başlayacak mı? Behzat Ç hangi kanalda yayınlanacak, Behzat Ç oyuncuları kimler olacak, Behzat Ç yeniden mi çekiliyor? Behzat Ç yeniden mi çekiliyor, Behzat Ç hangi kanalda yayınlanacak, oyuncu kadrosunda kimler var? Behzat Ç hayranları beklenen açıklamayı Erdal Beşikçioğlu'ndan duydu. İlk bölümü 2010 yılında ekrana e-gelen fenomen dizi Behzat Ç.  Emrah Serbes'in Her Temas İz Bırakır romanından uyarlandı. Behzat Ç. ilk olarak 2010-2013 yılları arasında Star TV'de yayınlanan dizinin 4. sezonu 6 sene sonra çekildi ve 2019 yılında BluTV'de seyirci ile buluştu.
15.06.2022 Televizyon
Emrah Serbes dosyasında flaş gelişme!
Emrah Serbes dosyasında flaş gelişme! Trafik kazası sonucu üç kişinin ölümüne sebep olan Emrah Serbes’in eniştesi Kıvanç Nart ve epikriz raporunu hazırlayan Dr. Çezar Atasoy ‘şüpheli’ oldu. Enişteye, Serbes’in alkollü olduğunun tespitini engellediği, Dr. Atasoy’a ise alkolü kaza sonrası almış gibi göstermeye çalıştığı iddiasıyla suç duyurusunda bulunuldu.
9.02.2021 Magazin
Senarist Emrah Serbes’in olay yaratan icra talebi hakkında açıklama: Haberi yoktu, ben yaptım…
Senarist Emrah Serbes’in olay yaratan icra talebi hakkında açıklama: Haberi yoktu, ben yaptım… Gelen son dakika haberine göre; Senarist Emrah Serbes’in avukatı, üç kişinin yaşamını yitirdiği kazada ailenin hayatta kalan tek üyesine karşı 83 bin liralık icra takibi başlattı. Takibin gerekçesini, anne-babası ile kardeşini kazada kaybeden Ahmet Mert Özçelik’in açtığı tazminat davasında kendisine çıkan vekalet ücreti oluşturdu. Serbes’in avukatı yaptığı açıklamada “Müvekkilimin bu takipten haberi yoktu. Takibi ben yaptım” dedi.
13.11.2020 Yaşam
Emrah Serbes, 1 milyon 400 bin lira manevi tazminat ödeyecek
Emrah Serbes, 1 milyon 400 bin lira manevi tazminat ödeyecek İzmir-Aydın Otoyolu'nda önünde seyreden otomobile çarparak aynı aileden 3 kişinin ölümüne neden olan Emrah Serbes'in 1 milyon 400 bin lira manevi tazminat ödemesine karar verildi.
18.09.2020 Gündem
Ünlü oyuncu Ayşegül Atik hayatını kaybetti
Ünlü oyuncu Ayşegül Atik hayatını kaybetti Türk tiyatrosunun ünlü oyuncularından Ayşegül Atik hayatını kaybetti. Atik 'En Son Babalar Duyar' dizisindeki rolüyle hafızalara kazınmıştı.
9.06.2020 Yaşam
Sosyal medyadaki 'tahliye' iddialarına yalanlama! Emrah Serbes'e virüs izni
Sosyal medyadaki 'tahliye' iddialarına yalanlama! Emrah Serbes'e virüs izni TBMM Genel Kurulu'nda kabul edilen infaz düzenlemesinin ardından tahliye edildiği ya da edileceği yönünde paylaşımlar yapılan Ceren Özdemir, Ceren Damar Şenel ve Emine Bulut'un katil zanlılarının suçlarının bu düzenleme kapsamında olmadığı, hüküm giymeleri halinde düzenlemeden yararlanamayacakları belirtildi. 13 yıl 4 ay hapis cezasına çarptırılan senarist Emrah Serbes’in ise 'Covid-19' kapsamında izne çıkarıldığı, izin sonrası kalan cezasının infazı için tekrar ceza infaz kurumuna döneceği belirtildi.
19.04.2020 Gündem
Alaattin Çakıcı cezaevinden dev konvoyla ayrıldı
Alaattin Çakıcı cezaevinden dev konvoyla ayrıldı İnfaz Yasası’ndan yararlananlar arasında organize suç örgütü liderliğinden hükümlü Alaattin Çakıcı da vardı. Çakıcı, avukatlarının işlemleri tamamlamasının ardından Sincan Kapalı Cezaevi’nden önceki gece geç saatlerde tahliye edildi.Çakıcı’yı cezaevinin kapısında ailesi, akrabaları, arkadaşları ve avukatları karşıladı. Çakıcı, onlarca aracın oluşturduğu konvoyla cezaevinden ayrıldı
17.04.2020 Gündem
Emrah Serbes açık cezaevine geçti
Emrah Serbes açık cezaevine geçti Trafik kazasıyla 3 kişinin ölümüne neden olup 13 yıl 4 ay hapse mahkûm edilen ve İzmir Menemen T tipi Cezaevi’ne konulan yazar-senarist Emrah Serbes, açık cezaevine geçirildi. Serbes, İzmir’deki açık cezaevinde kaldıktan sonra bir süre önce Silivri Açık Cezaevi’ne nakledildi.
16.02.2020 Gündem
Yargıtay Emrah Serbes'in cezasını onadı
Yargıtay Emrah Serbes'in cezasını onadı Yargıtay, trafik kazası sonucu üç kişinin ölümüne neden olan yazar Emrah Serbes'e verilen 13 yıl 4 aylık hapis cezasını onadı.
23.05.2019 Gündem
Emrah Serbes hakkında Yargıtay'a yeni dilekçe
Emrah Serbes hakkında Yargıtay'a yeni dilekçe İzmir'de yazar Emrah Serbes'in neden olduğu kaza sonucu annesi, babası ve kız kardeşini kaybeden Ahmet Mert Özçelik, Serbes hakkında Yargıtay'a sunulan bilimsel mütalaanın gerçeği yansıtmadığını savunarak, değerlendirmeye tabi tutulmaması için dilekçe sundu.
15.05.2019 Magazin
Emrah Serbes'in cezası onandı
Emrah Serbes'in cezası onandı Yazar Emrah Serbes'e, önünde seyreden otomobile çarparak, aynı aileden 3 kişinin ölümüne neden olduğu gerekçesiyle verilen 13 yıl 4 ay hapis cezası, istinaf mahkemesi tarafından onandı.
11.12.2018 Yaşam
Serbes, 1 yıl sonra serbest
Serbes, 1 yıl sonra serbest MHP’nin af teklifi cezalarda 5 yıllık indirim sağlıyor. 163 bin kişinin yararlanacağı teklif sayesinde, alkollü kullandığı aracıyla 3 kişilik ailenin ölümüne neden olan yazar Emrah Serbes de erken tahliye edilecek
24.09.2018 Gündem
Emrah Serbes hakkında yeni gelişme
Emrah Serbes hakkında yeni gelişme İzmir'de yazar Emrah Serbes'in neden olduğu kaza sonucu annesi, babası ve kız kardeşini kaybeden Ahmet Mert Özçelik, avukatı Burcu Ece Güler aracılığıyla 8. Ağır Ceza Mahkemesinin Serbes ve Kenan Doğru hakkında verdiği hapis cezasının usul ve yasaya aykırı olduğu iddiasıyla istinaf yoluna başvurdu.
23.07.2018 Gündem
Ceza onaylanırsa 7 yıl 2 ay yatacak
Ceza onaylanırsa 7 yıl 2 ay yatacak İzmir-Aydın otoyolunda Özçelik çifti ve kızları Zeynep’in ölümüne neden olan yazar Emrah Serbes, 13 yıl 4 ay hapis cezasına çarptırıldı. Özçelik Ailesi’nin avukatı, kararı temyiz edecek.
12.07.2018 Gündem
Emrah Serbes'in cezası belli oldu
Emrah Serbes'in cezası belli oldu İzmir Torbalı'da alkollü olarak kullandığı otomobiliyle aşırı hız sonucu çarptığı araçta bulunan 3 kişinin ölümüne neden olmak suçundan İzmir 8. Ağır Ceza Mahkemesi'nde yargılanan senarist-yazar Emrah Serbes, 13 yıl 4 ay hapis cezasına çarptırıldı. Suçu üstlenen Kenan Doğru'ya 1 yıl hapis cezası verildi.
12.07.2018 Gündem
Emrah Serbes kendini böyle savundu
Emrah Serbes kendini böyle savundu İzmir-Aydın Otoyolu'nda önünde seyreden otomobile çarparak aynı aileden 3 kişinin ölümüne neden olan ve hakkında 22,5 yıla kadar hapis cezası istemiyle dava açılan tutuklu sanık yazar Emrah Serbes'in yargılanmasına devam edildi.
24.05.2018 Gündem
Takım elbise, kravat, traş ve gözyaşı; ardında ölü bir aile
Takım elbise, kravat, traş ve gözyaşı; ardında ölü bir aile İzmir-Aydın yolundaki kazada, Ayhan Özçelik (59), eşi Nilgün Özçelik (51) ve kızı Zeynep Özçelik’in (16) ölümüne neden olan ‘Behzat Ç.’nin senaristi yazar Emrah Serbes’in, ilk duruşmaya takım elbiseli, traşlı geldi. Emrah Serbes, ifade verirken ağladı.
8.03.2018 Gündem
Yazar Emrah Serbes hakim karşısına çıktı!
Yazar Emrah Serbes hakim karşısına çıktı! İzmir'de üç kişinin hayatını kaybettiği trafik kazası nedeniyle tutuklanan yazar Emrah Serbes, bugün ilk kez hakim karşısına çıktı. Savunmasını yapan Emrah Serbes ağladı
8.03.2018 Gündem
Rapor geldi! Tek kusurlu Emrah Serbes
Rapor geldi! Tek kusurlu Emrah Serbes İzmir- Aydın Otoyolu'nda, 3 kişinin öldüğü trafik kazasından sonra tutuklanan ve 'bilinçli taksirle birden fazla kişinin ölümüne sebep olmak' suçundan 22.5 yıla kadar hapis cezasına çarptırılması istenen yazar Emrah Serbes'in yargılanacağı davada, mahkeme heyeti süreci hızlandıracak bir adım attı. Henüz duruşmalara başlanmadan, yeniden bilirkişi raporu hazırlatıldı. Raporda, Serbes'in asli kusurlu olduğu, diğer aracın sürücüsü Ayhan Özçelik'in ise kusurunun bulunmadığı belirtildi.
17.01.2018 Gündem
Yazar Emrah Serbes'in iddianamesi kabul edildi
Yazar Emrah Serbes'in iddianamesi kabul edildi İzmir-Aydın Otoyolu'nda önünde seyreden otomobile çarparak aynı aileden 3 kişinin ölümüne neden olan yazar Emrah Serbes'in neden olduğu kazaya ilişkin hazırlanan iddianame, 8. Ağır Ceza Mahkemesince kabul edildi. BM Genel Kurulundaki oylama kabul edildi.
29.09.2021 Gündem
Emrah Serbes'e bir kötü haber daha!
Emrah Serbes'e bir kötü haber daha! İzmir-Aydın Otoyolu'nda, 3 kişinin öldüğü trafik kazasından sonra tutuklanan ve 'bilinçli taksirle birden fazla kişinin ölümüne sebep olmak' suçundan 22.5 yıla kadar hapis cezasına çarptırılması istenen yazar Emrah Serbes için savcının, cezasını tamamladıktan sonra da direksiyon başına geçmemesi için 3 yıl boyunca ehliyetinin geri verilmemesini istediği belirtildi.
29.09.2021 Gündem
Emrah Serbes'e 22.5 yıl hapis istemi
Emrah Serbes'e 22.5 yıl hapis istemi İZMİR-Aydın otoyolunda, arkadan otomobillerine çarptığı Ayhan Özçelik (59), eşi Nilgün Özçelik (51) ve kızı Zeynep Özçelik'in (16) ölümüne neden olan ve kazadan 6 gün sonra suçunu itiraf ederek, teslim olan 'Behzat Ç.'nin senaristi, yazar Emrah Serbes hakkında Torbalı Cumhuriyet Başsavcılığı'nın yürüttüğü soruşturma sonrasında hazırlanan fezleke, İzmir'de iddianameye dönüştürüldü. Serbes, bilinçli taksirle birden fazla kişinin ölümüne sebep olmaktan 22.5 yıla kadar hapis cezası istemiyle hakim karşısına çıkacak.
29.09.2021 Gündem
Emrah'la konuştum
Emrah'la konuştum Erdal Beşikçioğlu, Behzat Ç’nin senaristi arkadaşı Emrah Serbes’i cezaevinde ziyaret edemediğini ama görüştüğünü söyledi: “Telefonla konuştuk. Vicdanının acısını çekiyor”
4.11.2017 Magazin
Emrah Serbes'in yaptığı kazanın görgü tanığı şoför konuştu
Emrah Serbes'in yaptığı kazanın görgü tanığı şoför konuştu Yazar Emrah Serbes’in sonradan üstlendiği 3 ölümlü kazayı 112’ye bildiren görgü tanığı TIR şoförü Aziz T. yaşananları anlattı.
29.09.2021 Gündem
Emrah Serbes soruşturmasında flaş gelişme
Emrah Serbes soruşturmasında flaş gelişme Yazar Emrah Serbes'in teslim olmadan önce bir süre tedavi gördüğü hastane kayıtları soruşturma dosyasına girdi.
29.09.2021 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Emrah Serbes ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki emrah serbes haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.