Emet

Emet

Son dakika Emet haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Emet ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Emet haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Emet

haberleri sayfasında son dakika yaşanan emet gelişmeleri de dahil olmak üzere 200 emet haberi bulunmuştur. Tüm emet haberleri aşağıda listelenmiştir.
Yüksek Seçim Kurulu'ndan  6 il ve 10 ilçe için karar!
Yüksek Seçim Kurulu'ndan 6 il ve 10 ilçe için karar! YSK; 31 Mart Mahalli Seçimleri'nin ardından kendisine yapılan seçim iptali, mazbata iptali ve yeniden sayım başvurularıyla ilgili açıklamada bulundu. İşte YSK'nın bugün verdiği kararlar...
9.04.2024 Gündem
Kütahya yerel seçim sonuçları 2024: Kütahya belediyesi hangi parti? 31 Mart Mahalli İdareler seçiminde Kütahya'de hangi aday yüzde kaç oy aldı?
Kütahya yerel seçim sonuçları 2024: Kütahya belediyesi hangi parti? 31 Mart Mahalli İdareler seçiminde Kütahya'de hangi aday yüzde kaç oy aldı? 31 Mart 2024 yerel seçimleri bugün yapıldı. Mahalli İdareler seçimleri için milyonlarca seçmen oy kullanmak için sandık başına gitti. Yüksek Seçim Kurulu'nun seçim yasaklarını bitirdiği saat 21:00'dan itibaren sonuçlar aktarılmaya başlandı. Sonuçları en çok merak edilen illerin başında Kütahya geldi. Kütahya yerel seçim sonuçları 31 Mart 2024 Pazar akşamı belli olmaya başladı. Kütahya Büyükşehir Belediye Başkan adaylarının aldıkları oy oranları merak edildi. Kütahya'de yaşayan ve oy kullanan vatandaşar hangi adayın önde olduğunu haberimizden öğreniyor. İşte 31 Mart 2024 Kütahya yerel seçim sonuçları ve adayların aldıkları oy oranları...
31.03.2024 Gündem
İrem'i öldürdü, 'gözlerim görmüyor' dedi! Mahkeme inanamadı: Öldürüyorum, gömüyorum kimse bulamıyor
İrem'i öldürdü, 'gözlerim görmüyor' dedi! Mahkeme inanamadı: Öldürüyorum, gömüyorum kimse bulamıyor Kütahya'nın Emet ilçesinde 4 yıl önce kaybolan İrem Gül’ü (19) evinde öldürdüğü suçlamasıyla yargılanıp beraat eden eski erkek arkadaşı Murat Önver (38), karara itiraz süreci devam ederken başka suçtan gözaltına alındı. Polislere, "Ben sakinim, çok sakinim, sakin kalmadığım zaman adam öldürüyorum. Öldürüyorum, gömüyorum kimse bulamıyor" dedi. İtirazı inceleyen Bursa Bölge Mahkemesi, sanığın sözleri nedeniyle beraat kararını bozdu. Yeniden yapılan yargılamada sanık Önver, cesedi bulunamayan İrem Gül’ü öldürmekten müebbet hapis cezasına çarptırılıp, tutuklandı.
2.03.2024 Gündem
Otomobil moloz yığınına çarptı! Ölü ve yaralılar var
Otomobil moloz yığınına çarptı! Ölü ve yaralılar var Kütahya’nın Emet ilçesinde sürücüsünün kontrolünden çıkan otomobil, yol kenarındaki moloz yığınına çarptı. Kazada, araçta bulunan Feride Gümüş (77) hayatını kaybederken, 5 kişi de yaralandı.
10.10.2023 Yaşam
Savunma Sanayii Başkanı İsmail Demir: Stratejik ürünler bazında bazı sürprizlerimiz olacak
Savunma Sanayii Başkanı İsmail Demir: Stratejik ürünler bazında bazı sürprizlerimiz olacak Savunma Sanayii Başkanı İsmail Demir, bugün açılan Türkiye'nin ilk bor karbür tesisi ile ilgili önemli açıklamalarda bulundu. İsmail Demir ayrıca Milli Muharip Uçak (MMU), Hürjet, Anka-3 ve Atak-2 projeleri ile ilgili önemli bilgiler verdi. İsmail Demir "Stratejik ürünler bazında bazı sürprizlerimiz olacak" dedi.
19.03.2023 Ekonomi
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Dünyada söz sahibi ülkeler arasına giriyoruz
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Dünyada söz sahibi ülkeler arasına giriyoruz Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Balıkesir'in Bandırma ilçesinde açılan Bor Karbür Üretim Tesisi'nin dünyanın sayılı işletmelerinden biri olacağına dikkat çekerek, "Bu tesis sayesinde Türkiye sadece sahip olduğu bor madeninin katma değerini yükseltmek ile kalmıyor; aynı zamanda ülkemiz dünyanın en sert üçüncü malzemesinin üretiminde ve satışında önemli bir oyuncu haline gelecek" dedi.
19.03.2023 Gündem
İsmail Demir'den bor karbür açıklaması
İsmail Demir'den bor karbür açıklaması Savunma Sanayii Başkanı İsmail Demir, Balıkesir'in Bandırma ilçesinde Türkiye'nin ilk bor karbür tesisinin açılışı öncesinde önemli açıklamalarda bulundu. İsmail Demir, bor karbür tesisinin Türkiye'ye avantajları ile ilgili kritik bilgiler verdi.
19.03.2023 Gündem
Emel Atıcı kimdir? Bir Zamanlar Çukurova oyuncusu depremde yaşamını yitirdi!
Emel Atıcı kimdir? Bir Zamanlar Çukurova oyuncusu depremde yaşamını yitirdi!   Bir Zamanlar Çukurova dizisinde Şermin karakterini canlandıran oyuncu Emel Atıcı’nın depremde vefat ettiği öğrenildi. Emel Atıcı 'Bir Zamanlar Çukurova'da Şermin karakterine hayat veriyordu. 
11.02.2023 Gündem
TOKİ arsa listesi ve yerleri! TOKİ arsaları nerede olacak, arsalar hangi illerde ve ilçelerde yapılacak?
TOKİ arsa listesi ve yerleri! TOKİ arsaları nerede olacak, arsalar hangi illerde ve ilçelerde yapılacak? 'İlk Evim İlk İş Yerim' kampanyası kapsamında 1 milyon arsa ve 10 bin iş yeri için başvurular başladı. Toplu Konut İdaresi Başkanlığı tarafından yapılacak arsaların hangi illerde olacağı belli oldu. Peki, TOKİ arsaları nerede olacak, arsalar hangi illerde ve ilçelerde yapılacak? İşte TOKİ arsa listesi…
11.10.2022 Ekonomi
TOKİ'nin arsa ve iş yeri listesi belli oldu! İşte illere göre tahsis edilen yerler
TOKİ'nin arsa ve iş yeri listesi belli oldu! İşte illere göre tahsis edilen yerler Toplu Konut İdaresi Başkanlığı kapsamında duyurulan 'İlk Evim Arsa' ve 'İlk İş Yerim' projesindeki yerlerin hangi illerde yapılacağı belli oldu.
10.10.2022 Ekonomi
Kütahya'da orman yangını!
Kütahya'da orman yangını! Kütahya'nın Gediz ilçesinde orman yangını çıkarken, ekipler, söndürmek için havadan ve karadan müdahaleye başladı.
26.09.2022 Yaşam
Eti Maden İşletmeleri İŞKUR üzerinden en az lise mezunu sürekli işçi alacak!
Eti Maden İşletmeleri İŞKUR üzerinden en az lise mezunu sürekli işçi alacak! Sürekli işçi alımı ilanı yayınlandı! KPSS şartsız, en az lise mezunu işçi alınacak! Başvurular İŞKUR üzerinden alınacak! Eti Maden İşletmeleri, Emet Bor İşletme Müdürlüğü bünyesinde istihdam edilmek üzere sürekli işçi alımı yapacak. Peki, Eti Maden personel alımı başvurusu nasıl yapılır? İşte Eti Maden işçi alımı başvuru şartları!
7.12.2021 Personel Alımı
Yangınlarla ilgili son dakika gelişmesi! Haberler peş peşe geldi...
Yangınlarla ilgili son dakika gelişmesi! Haberler peş peşe geldi... Yangınlarla ilgili son dakika gelişmesi! Türkiye birbiri ardına çıkan orman yangınlarıyla sarsılıyor. 13 şehirde, 41 noktada yangın çıkarken, şu ana kadar 3 kişi yaşamını yitirdi, 138 kişi de yaralandı. Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli, “Muğla Milas yangını kontrol altına alındı. Muğla Bodrum Güvercinlik yangını kontrol altına alındı. Kahramanmaraş ve Adana Ceyhan'daki yangının kontrol altına alındığını bildirdi. Soğutma çalışmaları devam ediyor” dedi. Türkiye Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu ise "Vatandaşlarımızın da tüm ihtiyaçlarını, zararlarını temin edeceğiz. Bu amaçla da çalışmaları başlattık. Hasar tespiti yapılan vatandaşlarımıza da kısmi ödemeleri başlatıyoruz yarından itibaren. Ziraat Bankası da bu amaçla açık olacak ve vatandaşlarımıza ilk ödemeleri yapacağız." ifadelerini kullandı. İşte Türkiye'nin yüreğini yakan orman yangınlarıyla ilgili tüm gelişmeler...
30.07.2021 Gündem
Kütahya'da orman yangını!
Kütahya'da orman yangını! Kütahya’nın Emet ilçesinde orman yangını çıktı. İhbar üzerine bölgeye sevk edilen ekipler, yangına müdahale ediyor.
29.07.2021 Yaşam
Restorasyonda ortaya çıktı! Bizans sütunlarını sıvamışlar
Restorasyonda ortaya çıktı! Bizans sütunlarını sıvamışlar Manisa'da, Saruhanoğulları Beyliği tarafından 1366 yılında yapılan Ulu Cami'deki restorasyon çalışması sırasında, kaldırılan sıvanın altından Bizans dönemine ait sütunlar ortaya çıktı. İzmir Vakıflar Bölge Müdürü Muzaffer Ataseven, "Bu sütun ve başlıklarında dönemsel olarak devşirme malzemelerden kullanıldığını gördük. Muhtemelen Bizans dönemine ait olduğu görülüyor" dedi.
22.07.2021 Gündem
Ev almak isteyen herkese müjde! Taksitler 388 TL, başvurular...
Ev almak isteyen herkese müjde! Taksitler 388 TL, başvurular... Ev sahibi olmak isteyen herkese müjde! Taksitler aylık 388 liradan başlıyor. Milyonları ilgilendiriyor. Uygun taksitlerle ev sahibi olabilirsiniz. Çok sayıda kente yeni konut projeleri geliyor. Konut sahibi olmak isteyen vatandaşlar TOKİ fırsatlarını detaylıca araştırıyor. Başvuru süreci devam eden projelerin yanı sıra ihale aşamasındaki yeni projeler de yer alıyor. İstanbul'da Esenler ve Tuzla'da yeni projeler başlayacak. İşte uygun taksit fırsatlarıyla tüm illerdeki yeni konut projeleri...
9.06.2021 Ekonomi
Şehit Uzman Çavuş Ahmet Asan son yolculuğuna uğurlandı
Şehit Uzman Çavuş Ahmet Asan son yolculuğuna uğurlandı Irak'ın kuzeyinde yürütülen Pençe-Yıldırım Harekatı'nda ağır yaralanan ve kaldırıldığı hastanede şehit olan Piyade Uzman Çavuş Ahmet Asan'ın (23) cenazesi, memleketi Kütahya'nın Emet ilçesinde toprağa verildi.
2.05.2021 Gündem
Ne olduğunu anlamadı! Aracını kriko ile yükseltti sonrası korkunç
Ne olduğunu anlamadı! Aracını kriko ile yükseltti sonrası korkunç Kütahya'nın Emet ilçesine bağlı Dereli köyünde, Hüseyin Özkaya (59) kontrol etmek istediği otomobilinin altındayken, krikonun boşalması sonucu sıkıştı. ağır yaralanan Özkaya, götürüldüğü hastanede hayatını kaybetti.
11.04.2021 Yaşam
18 yaşındaki İrem'den 100 gündür haber yok!
18 yaşındaki İrem'den 100 gündür haber yok! Kütahya’nın Emet ilçesinde yaşayan 18 yaşındaki İrem Gül’den 100 gündür haber alınamıyor. Kızlarının hayatından endişe eden anne Umahan Gül ile baba Hakan Gül, "Canlı mı, değil mi bilmiyoruz. Tek umudumuz kızımıza sağ salim kavuşmak" dedi.
3.04.2021 Gündem
Türkiye için enerji yılı
Türkiye için enerji yılı Salgının küresel ekonomiye damga vurduğu 2020’de Türkiye ekonomisinde önemli gelişmeler oldu. Karadeniz’deki gaz keşfi bunların başında gelirken TOGG iş dünyasına moral verdi.
1.01.2021 Ekonomi
Bakan duyurdu! Türkiye üretecek dünyada ilk olacak...
Bakan duyurdu! Türkiye üretecek dünyada ilk olacak... Türkiye'nin ilk lityum üretim tesisi törenle açıldı. Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez, "Yüzde yüz yerli Ar-Ge ile rafine bor üretimi esnasında ortaya çıkan sıvı atıklardan lityum üreteceğiz. Bu yöntemle lityum üretimi Eti Maden'e özgü ve dünyada bir ilk." dedi.
26.12.2020 Ekonomi
Türkiye'nin ilk lityum üretim tesisi törenle açıldı! Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan çok önemli mesajlar
Türkiye'nin ilk lityum üretim tesisi törenle açıldı! Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan çok önemli mesajlar Türkiye'nin ilk lityum üretim tesisi Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın video konferansla katıldığı törenle açıldı.Erdoğan, "Maden Tetkik Kurumu bizim dönemimizde 70 yılda yapılan sondajın iki buçuk katı iş ortaya çıkarıldı. 2.5 yılda 4.4 milyon metre sondaj gerçekleştirilerek tarihi rekor kırıldı. Özellikle bilhassa ülkemizin en stratejik yer altı kaynaklarından bor madenine önem veriyoruz." dedi.
26.12.2020 Siyaset
Kepçe operatörü direksiyon başında ölü bulundu
Kepçe operatörü direksiyon başında ölü bulundu Kütahya'nın Emet ilçesinde, özel bir maden işletmesinde kendisine ait kepçe ile çalışan Ali Kayalı (59) aracında ölü bulundu.
12.12.2020 Yaşam
TOKİ satılık daireler! TOKİ 31 ilde 133 konutu satışa çıkardı!
TOKİ satılık daireler! TOKİ 31 ilde 133 konutu satışa çıkardı! Toplu Konut İdaresi Başkanlığı tarafından 31 ilde 133 konut ve 21 ilde 107 iş yeri açık artırma ile satılacak. Müzayede, 17 Aralık'ta gerçekleştirilecek. Peki, TOKİ açık artırma satış nasıl yapılır? TOKİ satılık konut ve işyerleri
2.12.2020 Ekonomi
O ilçede flaş karar! Süresiz yasaklandı
O ilçede flaş karar! Süresiz yasaklandı Kütahya'nın Emet ilçesinde koronavirüs vakalarının artması nedeniyle İlçe Hıfzıssıhha Kurulunun ev ziyaretleri, misafirlik, günler, akraba ziyaretleri, mevlit, doğum günü partileri gibi insanların toplu olarak bir araya geldiği faaliyetlerin yasaklanmasına ilişkin kararın süresiz olarak uzatıldığı açıklandı.
28.10.2020 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Emet ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki emet haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.