Elyasa

Elyasa

Son dakika elyasa haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan elyasa ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını elyasa haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Elyasa

haberleri sayfasında son dakika yaşanan elyasa gelişmeleri de dahil olmak üzere 132 elyasa haberi bulunmuştur. Tüm elyasa haberleri aşağıda listelenmiştir.
"Başkanın veya herhangi birinin arkasından iş yapma şansım olur mu?"
"Başkanın veya herhangi birinin arkasından iş yapma şansım olur mu?" Sözleşmesinde yer alan '1 milyon euro'ya serbest kalır' maddesi kullanılarak Beşiktaş'a transfer olan Onur Bulut'un menajeri Elyasa Süme önemli açıklamalarda bulundu.
20.02.2023 Beşiktaş
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Diyarbakır Cezaevi müze oluyor
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Diyarbakır Cezaevi müze oluyor Diyarbakır’da 140 projenin toplu açılış töreninde konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Adalet Bakanlığı, Diyarbakır Cezaevi'ni tamamen boşalttı. Bugün itibarıyla cezaevi Adalet Bakanlığı'mızdan Kültür ve Turizm Bakanlığı'mıza devredildi" açıklamasında bulundu.
23.10.2022 Siyaset
Emrah deniz uçağı alıyor!
Emrah deniz uçağı alıyor! Emrah Erdoğan, rahat yolculuk yapmak ve ailesiyle gözlerden uzak kalmak için deniz uçağı satın alıyor. Sanatçı, 3 milyon dolar değerindeki 16 kişilik uçak için işlemlere başladı.
25.07.2019 Magazin
Gaziantepspor'da Elyasa Süme ile yollar ayrıldı
Gaziantepspor'da Elyasa Süme ile yollar ayrıldı Spor Toto 1. Lig’e veda eden Gaziantepspor, sportif direktörü Elyasa Süme ile yollarını ayırdı.
14.05.2018 TFF 1.Lig
Gaziantepsporlu futbolcular isyan etti
Gaziantepsporlu futbolcular isyan etti Gaziantepsporlu futbolcular, basın açıklaması yaparak kadro dışı bırakılan futbolcuların tekrar kadroya alınmasını aksi takdirde kendilerinin de maçlara çıkmayacaklarını ifade etti.
8.01.2018 TFF 1.Lig
Gaziantepspor'da kadro dışı bırakılan futbolculara destek
Gaziantepspor'da kadro dışı bırakılan futbolculara destek TFF 1. Lig ekiplerinden Gaziantepspor'da bir grup taraftar, süresiz kadro dışı bırakılan 3 futbolcuya destek verdi.
7.01.2018 TFF 1.Lig
Gaziantepspor'da taraftarlar kulübü bastı
Gaziantepspor'da taraftarlar kulübü bastı Gaziantepspor'da 3 futbolcunun kadro dışı bırakılması üzerine taraftarlar kulübü bastı.
7.01.2018 TFF 1.Lig
Gaziantepspor'da kadro dışı bırakılan oyuncular, tebligatları yırttı
Gaziantepspor'da kadro dışı bırakılan oyuncular, tebligatları yırttı Zor günler geçiren Gaziantepspor'da kadro dışı bırakılan oyuncular, kulübün tebligatlarını yırtarak "Bu takımın sahipleri bizleriz, siz kimseyi kadro dışı bırakamazsınız" dedi
7.01.2018 TFF 1.Lig
Gaziantepspor'dan destek çağrısı
Gaziantepspor'dan destek çağrısı Maddi sıkıntılar yaşayan TFF 1. Lig ekiplerinden Gaziantepspor'da yönetici, futbolcu ve taraftarlar, 15 Temmuz Demokrasi Meydanı'nda toplanarak kırmızı-siyahlı kulübe destek çağrısında bulundu.
2.01.2018 TFF 1.Lig
İşte Eleysa
İşte Eleysa Şarkıcı Emrah, eşi Sibel Kirer, 3 yaşındaki oğlu Elyasa ve 9 aylık kızı Eleysa ile Atatürk Havalimanı’nda görüntülendi.
21.11.2017 Magazin
Boluspor, Antep'te 3'ledi!
Boluspor, Antep'te 3'ledi! TFF 1. Lig'in 12. haftasında Gaziantepspor sahasında Boluspor’a 3-0 mağlup oldu.
20.11.2017 TFF 1.Lig
Samsunspor, Antep'i 3'ledi
Samsunspor, Antep'i 3'ledi TFF 1. Lig'de 10. haftanın açılış maçında Samsunspor, sahasında Gaziantepspor'u 3-0 yendi.
27.10.2017 TFF 1.Lig
PFDK'dan 'şike' kararı!
PFDK'dan 'şike' kararı! Geçen sezon TFF 1. Lig'in 33. haftasında oynanan Manisaspor-Şanlıurfaspor maçında şike yapıldığına yönelik iddialar sezon sonuna damga vurmuştu.
19.10.2017 TFF 1.Lig
PFDK kararları açıklandı!
PFDK kararları açıklandı! Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu'nun 19 Ekim 2017 tarihli kararları açıklandı.
19.10.2017 Galatasaray
Şike iddiasında 4. perde!
Şike iddiasında 4. perde! Geçtiğimiz günlerde Gazişehir Gaziantep, TFF 1. Lig’de geçen sezon oynanan Manisaspor-Şanlıurfaspor maçının sonucunu etkilemeye teşebbüs etme gerekçesiyle PFDK’ya sevk edildi.
26.09.2017 Futbol
TFF'den flaş karar! Şikeye teşebbüs eden...
TFF'den flaş karar! Şikeye teşebbüs eden... Gaziantepsporlu El Yasa, Gazişehir, Manisaspor ve Karagümrük oyuncusu Gökhan Sazıdağı, şikeye teşebbüsten Disiplin Kurulu'na sevk edildiler.
22.09.2017 TFF 1.Lig
Gaziantepspor kupaya veda etti
Gaziantepspor kupaya veda etti Ziraat Türkiye Kupası 3. turunda Gaziantepspor'u 3-0 mağlup eden Tire 1922, adını 4. tura yazdırdı.
Süper Lig'de şike depremi!
Süper Lig'de şike depremi! Gaziantepspor, geçen sezon Süper Lig'den düşen takımlardan biri olmuştu, yeni sezonda bir alt ligde mücadele edecek Kırmızı-Siyahlı kulüp geçen sezon takım kaptanı olan Elyasa Süme hakkında sert bir mesaj yayınladı.
10.07.2017 Gaziantepspor
Emrah evde  çocuk bakıyor
Emrah evde çocuk bakıyor ‘Aşk ve Mavi’ dizisinin oyuncusu Burcu Kıratlı, önceki gün Etiler’deydi.
17.06.2017 Magazin
Bülent Uygun'dan şok itiraf
Bülent Uygun'dan şok itiraf Küme düşen Gaziantepspor’un tecrübeli teknik adamı Bülent Uygun’dan Beşiktaş maçı öncesinde şok itiraf: Pazar günü işimiz hiç de kolay değil. Çünkü bizden ayrılanlar oldu ve gençlerin ağırlıkta olduğu bir kadroyla sahaya çıkacağız.
24.05.2017 Gaziantepspor
Bülent Uygun: Stadın Beşiktaşlı taraftarla açılması mantıklı bir karar
Bülent Uygun: Stadın Beşiktaşlı taraftarla açılması mantıklı bir karar GAZİANTEPSPOR teknik direktörü Bülent Uygun, hafta sonu oynanacak Beşiktaş maçı için stadın büyük bölümünün siyah beyazlı taraftarlara verilmesinin doğru bir karar olduğunu söyledi.
23.05.2017 Gaziantepspor
Emrah'a göre zeki insan nasıl olmalı?
Emrah'a göre zeki insan nasıl olmalı? Emrah, sosyal medya hesabından zeki insanın tanımını yaptı.
16.05.2017 Magazin
Akhisar'dan yarım düzine gol!
Akhisar'dan yarım düzine gol! Süper Lig'in 30. haftasında Akhisar Belediyespor, sahasında Gaziantepspor'u 6-0 mağlup etti.
8.05.2017 Futbol
Gaziantepspor Rajtoral'a veda etti
Gaziantepspor Rajtoral'a veda etti Önceki gün evinde ölü bulunan Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Gaziantepspor'un Çek futbolcusu Frantisek Rajtoral için anma töreni düzenlendi.
25.04.2017 Gaziantepspor
Gaziantepsporlu futbolcu Rajtoral evinde intihar etti
Gaziantepsporlu futbolcu Rajtoral evinde intihar etti SPOR Toto Süper Lig takımlarından Gaziantepspor'un Çek Cumhuriyeti Milli takımında da forma giyen defans oyuncusu 31 yaşındaki Frantisek Rajtoral, yalnız yaşadığı evin tavanına bağladığı iple yaşamına son verdi. Rajtoral'ın ölümü, spor camiasında büyük üzüntü yarattı.
23.04.2017 Gaziantepspor

Benzer Haber Etiketleri

Elyasa ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki elyasa haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.