Elif Doğan

Elif Doğan

Son dakika elif doğan haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan elif doğan ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını elif doğan haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Elif Doğan

haberleri sayfasında son dakika yaşanan elif doğan gelişmeleri de dahil olmak üzere 426 elif doğan haberi bulunmuştur. Tüm elif doğan haberleri aşağıda listelenmiştir.
'Dilek Taşı' yeni bölümü ile ekrana geliyor! Kenan ile Sevda arasında neler oluyor?
'Dilek Taşı' yeni bölümü ile ekrana geliyor! Kenan ile Sevda arasında neler oluyor? Kanal D’nin yeni sezona damga vuran dizisi 'Dilek Taşı', 5 Ekim Perşembe akşamı yeni bölümü ile ekrana gelecek. Yapımını Pastel Film, yapımcılığını Yaşar İrvül ve Efe İrvül’ün üstlendiği dizinin yayınlanacak yeni bölümünden ilk kareler paylaşıldı.
3.10.2023 Televizyon
Mustafa Yılmaz kızı Cemre’yi koruyabilecek mi? Dilek Taşı’nın yeni bölümünden ilk görüntüler...
Mustafa Yılmaz kızı Cemre’yi koruyabilecek mi? Dilek Taşı’nın yeni bölümünden ilk görüntüler... Kanal D'nin yeni sezona damga vuran dizisi 'Dilek Taşı', 28 Eylül Perşembe akşamı yeni bölümü ile ekrana gelecek. Yapımını Pastel Film, yapımcılığını Yaşar İrvül ve Efe İrvül’ün üstlendiği dizinin yayınlanacak dördüncü bölümünden ilk kareler basınla paylaşıldı.
26.09.2023 Televizyon
Dilek Taşı’nın Rüçhan’ı Özge Özberk: Allah kimsenin başına vermesin
Dilek Taşı’nın Rüçhan’ı Özge Özberk: Allah kimsenin başına vermesin Kanal D’nin, yeni sezona iddialı bir giriş yapan ve büyük başarı yakalayan dizisi Dilek Taşı, 14 Eylül Perşembe akşamı ikinci bölümü ile ekrana gelecek.
14.09.2023 Televizyon
Dilek Taşı’nda büyük heyecan: Mustafa’yı ziyaret eden Yılmaz, Yılmaz Güney mi?
Dilek Taşı’nda büyük heyecan: Mustafa’yı ziyaret eden Yılmaz, Yılmaz Güney mi? İlk bölümüyle dün akşamın en çok izlenen dizisi olan Dilek Taşı, sosyal medyada da geniş yankı buldu. Diziye dair en çok konuşulan detaylardan birisi ise "Sen bana Yılmaz Abi de, ben sana Mustafa kardeş... Belki seni kızına da kavuştururuz..." repliğine imza atan karakter oldu. İşte dikkatli izleyicilerin gözünden kaçmayan o tarihi ‘detay’ ve duygu yüklü bölümün perde arkası…
8.09.2023 Televizyon
'Dilek Taşı' için geri sayım başladı: İnsanlar uzun zamandır böyle bir şey seyretmedi
'Dilek Taşı' için geri sayım başladı: İnsanlar uzun zamandır böyle bir şey seyretmedi Kanal D’nin yeni sezondaki iddialı dizileri arasındaki yerini alan Dilek Taşı, ekrana gelmek için gün sayıyor. Yapımını Pastel Film, yapımcılığını Yaşar İrvül ve Efe İrvül’ün üstlendiği Dilek Taşı’nın yönetmen koltuğunda ise Altan Dönmez oturuyor.
26.08.2023 Magazin
Ozan Dolunay 'Dilek Taşı' kadrosunda!
Ozan Dolunay 'Dilek Taşı' kadrosunda! Kanal D’nin, Pastel Film imzalı yeni dizisi Dilek Taşı’nın oyuncu kadrosu belli olmaya devam ediyor. Salih Bademci ve Hazal Subaşı’nın başrollerini paylaştığı diziye yeni bir başrol isim daha dahil oldu. Başarılı isim Ozan Dolunay Hazal Subaşı'nın nişanlısı Kenan karakterine hayat verecek.
12.06.2023 Magazin
Başarılı oyuncu Perihan Savaş Dilek Taşı dizisinin oyuncu kadrosuna dahil oldu!
Başarılı oyuncu Perihan Savaş Dilek Taşı dizisinin oyuncu kadrosuna dahil oldu! Kanal D’nin, Pastel Film imzalı Dilek Taşı dizisinin oyuncu kadrosu belli olmaya başladı. Başrollerini Salih Bademci ve Hazal Subaşı’nın paylaştığı dizide Özge Özberk, Teoman Kumbaracıbaşı, Elif Doğan gibi birbirinden başarılı isimler rol alacak. Pastel Film’in son olarak el sıkıştığı isim ise duayen isim Perihan Savaş oldu.
5.06.2023 Televizyon
Doçentin öldüğü kazada eşi de hayatını kaybetti
Doçentin öldüğü kazada eşi de hayatını kaybetti Bursa'nın Kestel ilçesinde, mandalina yüklü kamyona çarpan otomobilde hayatını kaybeden Doç. Dr. Dilek Şen Dokumacı'nın eşi Muhammed Hıdır Dokumacı (41), 8 gündür tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti.
13.12.2021 Yaşam
"Benim babam kim?"
"Benim babam kim?" ATV'nin yeni dizisi Gençliğim Eyvah'ın 3. bölüm fragmanı yayınlandı.
23.06.2020 Televizyon
'Aşk Tesadüfleri Sever 2' geliyor
'Aşk Tesadüfleri Sever 2' geliyor Yönetmen çift İpek ve Ömer Faruk Sorak, "Aşk Tesadüfleri Sever 2"yi sinemaseverlerle buluşturuyor.Nesrin Cavadzade ve Elif Doğan bu filmi için şarkı söyledi.
29.01.2020 Kültür Sanat
Yeni yılın ilk sinema mücadelesi başlıyor
Yeni yılın ilk sinema mücadelesi başlıyor "Eltilerin Savaşı" ve "Aşk Tesadüfleri Sever 2" yakında vizyona giriyor. İki iddialı film gişede büyük bir çekişmeye sahne olacak.
3.01.2020 Televizyon
'Aşk Tesadüfleri Sever 2'den ilk görüntüler
'Aşk Tesadüfleri Sever 2'den ilk görüntüler Gerçek bir yaşam öyküsüne dayanan, tesadüflerle örülü bir aşk hikâyesini seyircisiyle buluşturmaya hazırlanan 'Aşk Tesadüfleri Sever 2' filminin ilk teaser videosu yayınlandı.
18.10.2019 Magazin
'Ben çirkin erkeklerden hoşlanırım'
'Ben çirkin erkeklerden hoşlanırım' Ankara ve İstanbul'da gerçekleşen çekimlerini tamamlayan 'Aşk Tesadüfleri Sever 2' ekibi, setin bitişini Beykoz Kundura'da bir partiyle kutladı.
6.09.2019 Magazin
Öğretmenleri taşıyan minibüs devrildi
Öğretmenleri taşıyan minibüs devrildi Şanlıurfa'nın Siverek ilçesinde öğretmenleri taşıyan servis minibüsü kontrolden çıkarak devrildi. Kazada, sürücü ve 12 öğretmen yaralandı.
11.12.2018 Yaşam
Kendimizi aşık olmaya programlıyoruz
Kendimizi aşık olmaya programlıyoruz Darısı Başımıza dizisinin iki başrolü Elif Doğan ve Ozan Dolunay ilk başrollerini oynamanın heyecanını yaşıyor. İkili aşk için şöyle diyor; “Kendimizi bir şekilde aşık olmaya programlıyoruz. Fakat aşk öyle kolay bulunmuyor. İnsanlar aşık olduğunu sanıp bir masalda yaşadıklarına kendini ikna ediyor.”
20.07.2018 Arşiv
Darısı Başımıza 1. bölümüyle bu akşam başlıyor!
Darısı Başımıza 1. bölümüyle bu akşam başlıyor! Darısı Başımıza 1. bölümüyle görücüye çıkacak. Konusu ve oyuncularıyla dikkat çeken dizi Darısı Başımıza bu akşam Show TV ekranında olacak. İşte Darısı Başımıza dizisi hakkında bilgiler ve ilk bölüm fragmanı ile özeti...
4.07.2018 Gündem
CHP'de aday listesi krizi
CHP'de aday listesi krizi Milletvekili aday listesi açıklanan CHP'de önseçimle gelen çok sayıda milletvekili liste dışı kalırken, Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu'nun ise kadrosunu koruduğu yorumları yapılıyor.
22.05.2018 Siyaset
Son dakika: CHP'nin milletvekili adayları belli oldu! Çok sayıda vekil liste dışı kaldı!
Son dakika: CHP'nin milletvekili adayları belli oldu! Çok sayıda vekil liste dışı kaldı! Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu başkanlığında dün yapılan PM toplantısında, CHP'nin 24 Haziran'daki seçime ilişkin milletvekili aday listesi kesinleşti. Listeye göre, Kılıçdaroğlu İzmir 2. bölge 1. sıradan aday olurken, eski Genel Başkan Deniz Baykal Antalya 1. sırada gösterildi. İlhan Cihaner, barış Yarkadaş, Ali Şeker, Mustafa Balbay gibi 61 vekil liste dışı kaldı. Sürpriz isimler listelerde yer aldı.
21.05.2018 Siyaset
CHP’nin milletvekili adayları belli oldu
CHP’nin milletvekili adayları belli oldu CHP Parti Meclisi (PM) toplantısında, 24 Haziran'da gerçekleştirilecek 27. Dönem Milletvekili Genel Seçimi'ne ilişkin milletvekili aday listesi kesinleştirildi.
20.05.2018 Siyaset
Çukur'da flaş ayrılık! Aliço'yu yıkan ölüm
Çukur'da flaş ayrılık! Aliço'yu yıkan ölüm Show TV'nin reyting rekorları kıran dizisi Çukur'un 20. bölümünde ayrılık yaşandı. Dizide Elif Doğan'ın canlandırdığı ve Aliço'nun aşık olduğu Hale karakteri, hayatını kaybetti.
13.03.2018 Gündem
Makam aracına düşkün vekiller ortaya çıktı!
Makam aracına düşkün vekiller ortaya çıktı! Makam aracı sahibi vekillerin kat ettiği yol ve harcadıkları benzin miktarının faturası ortaya çıktı. Listedeki vekillerden biri oldukça dikkat çekici. O isim 1 milyon 200 bin liralık iletişim faturasıyla tartışma yaratan CHP Adana Milletvekili Elif Doğan Türkmen...
25.02.2017 Siyaset
CHP Türkmen'in yerine Hürriyet'i  aday gösterdi
CHP Türkmen'in yerine Hürriyet'i aday gösterdi CHP, Adana Milletvekili Elif Doğan Türkmen'den boşalan TBMM Başkanlık Divanı Katip Üyeliği için CHP Kocaeli Milletvekili Fatma Kaplan Hürriyet'i aday gösterdi
16.02.2017 Siyaset
CHP'li Türkmen Zana'nın odasını istedi
CHP'li Türkmen Zana'nın odasını istedi CHP'li Elif Doğan Türkmen, Leyla Zana'nın odasını istedi, onay çıkmadı
10.02.2017 Siyaset
CHP, katip üyeliği için seçim yapacak
CHP, katip üyeliği için seçim yapacak CHP TBMM Grubu, Elif Doğan Türkmen'in milyonluk haberleşme faturasının ardından istifasıyla boşalan TBMM Katip üyeliği için 16 Şubat'ta seçim yapacak.
9.02.2017 Siyaset
CHP'li Elif Doğan Türkmen'e bir şok daha!
CHP'li Elif Doğan Türkmen'e bir şok daha! İzmirli Avukat Fatih Kanmaz, TBMM Başkanlık Divan Üyesi iken 1 milyon 200 bin liralık telefon faturasıyla tartışmalara konu olan CHP Adana Milletvekili Elif Doğan Türkmen hakkında suç duyurusunda bulundu.
29.09.2021 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Elif Doğan ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki elif doğan haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.