Elenen İsim

Elenen İsim

Son dakika elenen isim haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan elenen isim ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını elenen isim haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Elenen İsim

haberleri sayfasında son dakika yaşanan elenen isim gelişmeleri de dahil olmak üzere 552 elenen isim haberi bulunmuştur. Tüm elenen isim haberleri aşağıda listelenmiştir.
Survivor All Star 2024'te eleme heyecanı! ‘Düellodan çıkacağımı zannediyordum'
Survivor All Star 2024'te eleme heyecanı! ‘Düellodan çıkacağımı zannediyordum' Survivor All Star 2024'te elenen isim belli oldu. Hafta boyunca yaşanan yüksek gerilimin ardından kıyasıya mücadelenin ardından bir yarışmacı hayallerine veda etti.
9.02.2024 Magazin
Survivor All Star'da elenen isim belli oldu!
Survivor All Star'da elenen isim belli oldu! Survivor All Star'da dün akşam şiddetli yağmura rağmen eleme heyecanı yaşandı. Aysu ile Kardeniz arasında yapılan düelloda kaybederek yarışmaya veda eden isim Kardeniz oldu.
2.02.2024 Magazin
Survivor eleme öncesi şok haber! Düelloya çıkamadı: 27 Ocak Survivor kim elendi?
Survivor eleme öncesi şok haber! Düelloya çıkamadı: 27 Ocak Survivor kim elendi? Survivor All Star 2024 mücadelesi devam ediyor. TV8 ekranlarında yayımlanan zorlu yarışın son bölümde ödül mücadelesinin yanı sıra eleme düellosu oynanıyor. Kazanan takım ve elenen isim takip edilirken Murat Ceylan'dan şok bir açıklama geldi. Survivor kim elendi, Sercan mı Bozok mu Turabi mi Özgür mü soruları gündemdeyken düello öncesi yaşanan gelişme dengeleri değiştirdi. Peki Survivor kim elendi?
27.01.2024 Magazin
MasterChef dokunulmazlık kim kazandı? 5 Aralık MasterChef All Star eleme adayı kim oldu?
MasterChef dokunulmazlık kim kazandı? 5 Aralık MasterChef All Star eleme adayı kim oldu? MasterChef All Star'da 5 Aralık dokunulmazlık oyunu oynandı. Bu akşam yarışmacılar tezgah başına nohut dürüm, şiş dürüm, çöp şiş dürüm yapacak. Mavi ve kırmızı takım arasında kıran kırana mücadele devam ediyor. Son elenen isim MasterChef Tolga oldu. Peki MasterChef All Star 5 Aralık eleme adayı kim oldu?
5.12.2023 Televizyon
MasterChef'i takipten çıktı, elenmesi kesinleşti! 19 Kasım MasterChef All Star'dan elenen isim belli oldu
MasterChef'i takipten çıktı, elenmesi kesinleşti! 19 Kasım MasterChef All Star'dan elenen isim belli oldu MasterChef All Star'da 19 Kasım Pazar akşamı yeni bir eleme heyecanı yaşanıyor. Kırmızı ve mavi takım arasında hafta boyunca yaşanan kıran kırana mücadele sonrası haftanın eleme adayları belli olmuştu. Kimin elendiği seyirci tarafından merak edilse de büyük bir detay ortaya çıktı. Eleme adaylarından bir yarışmacı MasterChef All Star resmi instagram hesabını takipten çıkarak elendiğini ifşa etmiş oldu. Peki 19 Kasım MasterChef kim elendi? Detaylar haberimizde.
19.11.2023 Televizyon
Kenan İmirzalıoğlu'dan Gazze mesajı! Fazıl Say'a destek verdi
Kenan İmirzalıoğlu'dan Gazze mesajı! Fazıl Say'a destek verdi Kim Milyoner Olmak İster programının sunucusu Kenan İmirzalıoğlu, programın bu akşamki bölümünde konuştu. İsrail'in Gazze'de yaptığı katliama değinen İmirzalıoğu, Avrupa konserleri iptal edilen Fazıl Say'a da destek verdi.
5.11.2023 Televizyon
Bu elemeye kimse üzülmedi! 5 Kasım MasterChef All Star'da elenen isim belli oldu!
Bu elemeye kimse üzülmedi! 5 Kasım MasterChef All Star'da elenen isim belli oldu! MasterChef All Star'da eleme gecesi heyecanı yaşanıyor. 5 Kasım MasterChef All Star'dan kim elendi sorusu da gündemdeki yerini koruyor. 7 eleme adayı potadan çıkmak için tezgah başına geçti. Ancak gecenin sonunda elenen ismi duyanlar şaşırmadı. Öyle ki sosyal medyada konuyla ilgili pek çok paylaşım yapıldı.
5.11.2023 Televizyon
MasterChef Barış elendi mi? 5 Kasım MasterChef All Star'da kim elendi? Barış Demir kimdir, nereli?
MasterChef Barış elendi mi? 5 Kasım MasterChef All Star'da kim elendi? Barış Demir kimdir, nereli? MasterChef Barış elendi mi sorusunun yanıtı merak ediliyor. 5 Kasım MasterChef All Star eleme gecesinde potada büyük bir rekabet yaşandı. Haftanın eleme adayları tezgah başında kıyasıya yarıştı. Yapılan dokunulmazlık oyunları sonrası potaya giren adaylardan elenen isim herkesi şoka soktu. Seyirci sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla MasterChef'e veda eden isim hakkında flaş ifadeler kullandı.
5.11.2023 Televizyon
Şampiyonlar geldi O gitti! 24 Eylül MasterChef All Star'dan elenen isim herkesi şaşırttı!
Şampiyonlar geldi O gitti! 24 Eylül MasterChef All Star'dan elenen isim herkesi şaşırttı! MasterChef All Star'da eleme heyecanı yaşanıyor. 24 Eylül MasterChef kim elendi sorusu da cevabını buldu. Hafta boyunca yapılan dokunulmazlık oyunları sonrasında eleme adayları belli oldu. Kırmızı ve mavi takımın arasındaki rekabet kıran kırana devam etti. Eski şampiyonların ve finalistlerin bu hafta geleceği MasterChef All Star'dan elenen son isim herkesi şaşırttı.
24.09.2023 Televizyon
7 eleme adayından en sürprizi gitti! 27 Ağustos MasterChef All Star'da elenen isim belli oldu! (MASTERCHEF KİM ELENDİ?)
7 eleme adayından en sürprizi gitti! 27 Ağustos MasterChef All Star'da elenen isim belli oldu! (MASTERCHEF KİM ELENDİ?) MasterChef All Star'da bu akşam eleme heyecanı yaşanıyor. 27 Ağustos MasterChef kim elendi sorusu da merak ediliyor. Hafta boyunca yapılan dokunulmazlık oyunları sonrası potaya giren 7 eleme adayı bu akşam son kez kozlarını paylaşacak. En iyi tabağı çıkaran isim elenmekten kurtarılacak. Ancak gelen son haber MasterChef'ten elenen son ismi belirledi. Şu ana kadar yapılan eleme gecelerinin en sürprizi bu akşam olacak. Peki 27 Ağustos MasterChef kim elendi? İşte detaylar...
28.08.2023 Televizyon
MasterChef'te Alican'a Dilara ve Tahsin'in nazarı değdi! 20 Ağustos MasterChef All Star elenen isim belli oldu!
MasterChef'te Alican'a Dilara ve Tahsin'in nazarı değdi! 20 Ağustos MasterChef All Star elenen isim belli oldu! MasterChef All Star eleme heyecanı yaşandı. 20 Ağustos MasterChef kim elendi sorusu da yanıtını buldu. Dokunulmazlık oyunları sonrasında belli olan 7 eleme adayı bu akşam jüri karşısına çıktı. Potadan çıkmak için var güçleriyle yarışan adaylardan MasterChef Alican Sabunsoy, özene bezene yaptığı tabağı ocakta unuttu.
21.08.2023 Televizyon
Somer Sivrioğlu O'nu kafasına taktı! Eleme adayını stüdyoda yerin dibine soktu!
Somer Sivrioğlu O'nu kafasına taktı! Eleme adayını stüdyoda yerin dibine soktu! MasterChef All Star'da eleme gecesinde olanlar oldu. TV8'de yayınlanan ve her bölümü heyecan yaratan yarışmada 13 Ağustos akşamı elenen isim belli oldu. Ancak bu elemenin önüne geçen bir olay yaşandı. Jüri üyelerinden Somer Sivrioğlu, adaylardan bir isimle tartıştı.
13.08.2023 Televizyon
Masterchef'te elenen isim belli oldu! All Star'a katılan isim açıklandı
Masterchef'te elenen isim belli oldu! All Star'a katılan isim açıklandı Masterchef'te eleme gecesi All Star'a veda eden isim belli oldu. İki oyunlu eleme gecesinde kıyasıya rekabetin yaşandığı Masterchef'te bu hafta elenen isim açıklandı. Son 4'e kalan yarışmacılar elenmemek için Mehmef Şef'in tabağını yaptı. Öte yandan yarışmaya katılan yeni isim de fragmanda gösterildi. İşte tüm detaylar...
6.08.2023 Magazin
Masterchef'te kim elendi? Masterchef'te sürpriz veda! Elenen isim belli oldu
Masterchef'te kim elendi? Masterchef'te sürpriz veda! Elenen isim belli oldu Masterchef'te son dakika gelişmesi. Masterchef All Star'da yeni sezon dolu dizgin gidiyor. Ekrana gelen son bölümde eleme heyecanı yaşandı. Masterchef'in son bölümünde bir isim yarışmaya veda etti. İşte tüm detaylar...
23.07.2023 Magazin
Survivor 2023'te finale bir adım! Elenen isim ve finalistler belli oldu
Survivor 2023'te finale bir adım! Elenen isim ve finalistler belli oldu Survivor Türkiye'de finale doğru. Acun Ilıcalı'nın yapımcılığını üstlendiği, Murat Ceylan'ın sunumuyla TV8'de ekrana gelen 'Survivor 2023'te Yusuf, Nesife, Ertuğ ve Özgür arasından büyük finale giden yarışmacılar bu akşam belli oldu. İki isim Survivor hayaline veda ederken, iki isim de gerçekleşecek olan büyük finale adını yazdırdı.
12.06.2023 Magazin
19 Mayıs Gelinim Mutfakta puan durumu! Gelinim Mutfakta günün birincisi kim oldu, çeyrek altını ve bilezikleri kim aldı? 19 Mayıs Gelinim Mutfakta kim elendi?
19 Mayıs Gelinim Mutfakta puan durumu! Gelinim Mutfakta günün birincisi kim oldu, çeyrek altını ve bilezikleri kim aldı? 19 Mayıs Gelinim Mutfakta kim elendi? Kanal D’nin sevilen yarışması Gelinim Mutfakta 19 Mayıs puan durumu ile kimin elendiği merak ediliyor. Gelinim Mutfakta yarışmasında 4 gelin en yüksek puanı almak için bugün de yarıştı. Günün en yüksek puanını alan yarışmacı çeyrek altını alacak, haftanın birincisi ise 7 altın bileziğin sahibi olacak. 19 Mayıs Cuma haftanın finalinde de 1 kişi yarışmaya veda edecek. Peki, 19 Mayıs Gelinim Mutfakta puan durumu! Gelinim Mutfakta günün birincisi kim oldu, çeyrek altını ve bilezikleri kim aldı? 19 Mayıs Gelinim Mutfakta kim elendi?
19.05.2023 Televizyon
Survivor dokunulmazlık kim kazandı? 13 Mayıs Survivor eleme adayı kim oldu?
Survivor dokunulmazlık kim kazandı? 13 Mayıs Survivor eleme adayı kim oldu? Survivor 2023'te dokunulmazlık heyecanı devam ediyor. 13 Mayıs Survivor dokunulmazlık oyunu kim kazandı sorusu da merakla araştırılıyor. Son elenen isim Survivor Buse oldu. Bugün yapılacak oyunda Kırmızı ve mavi takımın kıran kırana mücadelesi devam edecek. Peki Survivor eleme adayı kim oldu?
13.05.2023 Ünlüler Dünyası
Survivor kim elendi? 21 Nisan Survivor 6'lı eleme potasında kim gitti?
Survivor kim elendi? 21 Nisan Survivor 6'lı eleme potasında kim gitti? Survivor kim elendi sorusunun yanıtı merak ediliyor. 21 Nisan 2023 Cuma akşamı Survivor yeni bölümde 6 eleme adayının olduğu potadan kim veda edecek? Mavi ve kırmızı takımın kıran kırana mücadele ettiği dokunulmazlık oyunları sonrası Survivor eleme adayları belli oldu. Eleme konseyinin ne zaman yapılacağı merak edilirken Perşembe akşamları belli olan elenen isim bu akşam açıklanacak. Peki 21 Nisan Survivor kim veda etti?
21.04.2023 Televizyon
Survivor kim elendi? 26 Mart Survivor elenen isim kim oldu? İşte eleme adayları...
Survivor kim elendi? 26 Mart Survivor elenen isim kim oldu? İşte eleme adayları... Survivor kim elendi sorusunun yanıtı merak ediliyor. 24 Mart Survivor elenen isim kim oldu sorgusu da araştırılmaya başlandı. Birleşme Partisi öncesi oynanan iletişim oyunu sonrası eleme konseyi bu akşam toplanıyor. Ünlüler ve Gönüllüler takımları arasında oynana dokunulmazlık oyunları sonrası eleme adayları belli olmuştu. Zorlu mücadeleler sonrasında konseyde eleme potasına giren isimleri ayrılık heyecanı sardı. Peki 24 Mart Survivor'a kim veda etti?
25.03.2023 Televizyon
Survivor dokunulmazlık oyunu kim kazandı? 20 Mart Survivor eleme adayı kim oldu?
Survivor dokunulmazlık oyunu kim kazandı? 20 Mart Survivor eleme adayı kim oldu? Survivor 2023'te dokunulmazlık heyecanı devam ediyor. 20 Mart Survivor dokunulmazlık oyunu kim kazandı merakı da sürüyor. Ünlüler ve Gönüllülerin kıran kırana mücadelesinde bu kez halat çekme oyunu yer alıyor. Yarışmadan son elenen isim Survivor Fatih Kılıçarslan olmuştu. Peki 20 Mart Survivor eleme adayı kim oldu?
20.03.2023 Televizyon
Survivor kim elendi? Depremden sonra Survivor'dan ilk elenen isim belli oldu!
Survivor kim elendi? Depremden sonra Survivor'dan ilk elenen isim belli oldu! Survivor kim elendi sorusunun yanıtı merak ediliyor. 23 Şubat Survivor elenen isim Tunga mı, Çağla mı oldu? Ünlüler ve Gönüllüler takımlarının eleme konseyi öncesi oynadıkları ödül oyununda kıran kırana mücadele vardı. Çağla'nın riskli hareketi kendisine pahalaıya patladı. Eleme adayları Batuhan, Barış Telli, Elanur, Fatih ve Tunga oldu. Peki 23 Şubat Survivor kim gitti?
23.02.2023 Televizyon
Survivor bu akşam var mı? 3 Şubat Survivor yeni bölüm yok mu?
Survivor bu akşam var mı? 3 Şubat Survivor yeni bölüm yok mu? Survivor bu akşam var mı merak ediliyor. Yeni sezonuyla da heyecan yaratan yarışma programı haftanın birçok günü izleyicinin karşısına çıkıyor. 3 Şubat tv8 yayın akışında yer almayan Survivor bu akşam var mı, Survivor yeni bölüm ne zaman" sorularının yanıtı aranmaya başlandı. Ünlüler, Gönüllüler ve Fenomenlerin yarıştığı programda son elenen isim Gizem Avcı olmuştu. Peki 3 Şubat Survivor yok mu?
3.02.2023 Televizyon
Survivor kim elendi, 1 Şubat hangi yarışmacı Survivor’a veda etti? Survivor 2023 ödül oyununu kim, hangi takım kazandı?
Survivor kim elendi, 1 Şubat hangi yarışmacı Survivor’a veda etti? Survivor 2023 ödül oyununu kim, hangi takım kazandı? Survivor yarışmasında haftanın eleme adayları 'Ünlüler ve Gönüllüler' mücadelesinin ardından belli oldu. Fatih, Avcı, Senem ve Tunga eleme potasında yer alan isimler arasına girdi. Halk oylamasının ardından bir isim adaya veda edecek. İşte, 2023 Survivor elenen isim ve ödül oyununu kazanan yarışmacı hakkında detaylar...
2.02.2023 Televizyon
Ümit Erdim'den Survivor yorumu!
Ümit Erdim'den Survivor yorumu! “Survivor”dan ilk elenen isim olan Ümit Erdim, kızı Ses ile birlikte önceki gün İstinye Park’ta objektife takıldı.
31.01.2023 Magazin
Kısmetse Olur Eslem kimdir, kaç yaşında? Kısmetse Olur Eslem nereli, ne iş yapıyor?
Kısmetse Olur Eslem kimdir, kaç yaşında? Kısmetse Olur Eslem nereli, ne iş yapıyor? Kısmetse Olur Eslem hakkında araştırmalar başladı. Youtube platformunda yayınlanan ve Öykü Serter'in sunuculuğunu yaptığı Kısmetse Olur Aşkın Gücü yarışmasında son elenen isim Bilgehan oldu. Gelin adayları arasında Eslem ise dikkat çeken isimlerin başında geliyor. Peki Kısmetse Olur Eslem kimdir, kaç yaşında? İşte detaylar...
30.01.2023 Televizyon

Benzer Haber Etiketleri

Elenen İsim ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki elenen isim haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.