Elektrikli Otomobil

Elektrikli Otomobil

Son dakika elektrikli otomobil haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan elektrikli otomobil ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını elektrikli otomobil haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Elektrikli Otomobil

haberleri sayfasında son dakika yaşanan elektrikli otomobil gelişmeleri de dahil olmak üzere 1.477 elektrikli otomobil haberi bulunmuştur. Tüm elektrikli otomobil haberleri aşağıda listelenmiştir.
İkinci el elektrikli otomobil alacaklar dikkat: Vatandaşların önceliği batarya sağlığı
İkinci el elektrikli otomobil alacaklar dikkat: Vatandaşların önceliği batarya sağlığı Elektrikli otomobillerin kullanımı yaygınlaşırken ikinci elde de talep artıyor. İkinci el elektrikli otomobil alırken dikkat edilmesi gereken en önemli unsurun aracın batarya sağlığı olduğu vurgulanıyor.
22.04.2024 Ekonomi
Tesla 200 bin aracını geri çağırıyor
Tesla 200 bin aracını geri çağırıyor Elektrikli otomobil üreticisi Tesla’nın ekranda arka kameranın görüntülenmesini engelleyen bir yazılım dengesizliği nedeniyle ABD’deki yaklaşık 200 bin aracını geri çağırdığı bildirildi.
28.01.2024 Ekonomi
Tesla'dan yeni karar! Model Y'nin fiyatları düşürüldü
Tesla'dan yeni karar! Model Y'nin fiyatları düşürüldü Elektrikli otomobil devi Tesla, Model Y'nin bazı versiyonlarının Almanya'daki satış fiyatlarını düşürdü.
17.01.2024 Ekonomi
Tesla'dan büyük indirim! Liste fiyatları düşürüldü
Tesla'dan büyük indirim! Liste fiyatları düşürüldü ABD'li elektrikli otomobil devi Tesla, Model 3 sedan ve Model Y SUV aracının fiyatını düşürme kararı aldı.
12.01.2024 Otomobil
Arabası olana uyarılar peş peşe geldi! En az 54 bin lira ödenecek
Arabası olana uyarılar peş peşe geldi! En az 54 bin lira ödenecek Arabası olan vatandaşın yıllık gideri tek tek hesaplandı. Yeni vergi ve harç tutarlarıyla birlikte sürücülerin 2024 yılında ödeyeceği MTV, kasko, sigorta ve yakıt gibi 4 önemli gider kaleminde değişiklikler oldu. Bu sene sürücülerin motor türlerine göre hangi otomobili tercih ederse en az ne kadar bütçe ayırması gerektiği belli oldu. Buna göre, Türkiye’nin en çok satan otomobili Fiat Egea’yı kullanmanın sürücülere maliyeti en az 59 bin TL’yi bulacak. En çok satan elektrikli otomobil Togg T10X’i kullanmanın maliyeti sadece hızlı şarj istasyonları kullanıldığında 59 bin 402 TL, evden şarj edildiğinde 44 bin 796 TL olacak. Hibritler ise yakıt konusunda önemli avantajlar sağlıyor. İşte arabası olan herkesi ilgilendiren detaylar...
8.01.2024 Ekonomi
Bakan Uraloğlu duyurdu! "198 milyar dolarlık yatırım yaptık"
Bakan Uraloğlu duyurdu! "198 milyar dolarlık yatırım yaptık" Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, “Ulaşım ve haberleşmede 21 yılda 198 milyar dolar yatırım yaptık, ülkemizin ihtiyaç duyduğu ulaştırma ve altyapı yatırımlarını önümüzdeki 30 yıl için planladık, 197 milyar dolar ilave yatırım gerçekleştireceğiz” dedi.
19.12.2023 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Orban'a Togg hediye etti! Plaka dikkat çekti
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Orban'a Togg hediye etti! Plaka dikkat çekti Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Macaristan Başbakanı Viktor Orban'a Togg hediye etti.
18.12.2023 Gündem
Bakan Kacır: Katar'la 12 anlaşmaya imza attık
Bakan Kacır: Katar'la 12 anlaşmaya imza attık Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Katar Emiri Şeyh Tamim bin Hamad Al Thani huzurlarında, iki ülke arasında 12 anlaşma imzalandı.
7.12.2023 Ekonomi
Bakan Uraloğlu'ndan önemli açıklama: Her iki araçtan biri elektrikli olacak
Bakan Uraloğlu'ndan önemli açıklama: Her iki araçtan biri elektrikli olacak Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, net sıfır emisyon hedefi kapsamında ulaştırma projeleri ile ilgili önemli bir açıklama yaptı.
5.12.2023 Gündem
Araba fiyatlarına ÖTV darbesi! 500 bin liralık indirim yolda
Araba fiyatlarına ÖTV darbesi! 500 bin liralık indirim yolda Araba fiyatlarıyla ilgili ÖTV açıklaması geldi. Son aylarda Türkiye'ye gelen elektrikli otomobiller 1 milyon 500 bin ila 1 milyon 600 bin TL arasında bir fiyat etiketiyle piyasaya giriyordu. Bu alt dilimde olan otomobiller için bir miktar fiyat artışı getirebilir. Yüzde 40’lık dilimde yer alan ve yüzde 10’luk ÖTV dilimine gerileyecek modellerde ise 500 bin TL’ye kadar düşüş bekleniyor.
21.11.2023 Ekonomi
Sedan atağa geçiyor, yeni yılda sıçrama yapmaya hazırlanıyor
Sedan atağa geçiyor, yeni yılda sıçrama yapmaya hazırlanıyor Pazar payları yüzde 27’ye düşen sedan otomobiller önümüzdeki yıl yeniden sıçrama yapabilir. Passat’ın varisi olan elektrikli sedan modeli ID.7’yi, 2024’ün üçüncü çeyreğinde getirmeyi planladıklarını belirten VW Binek Araç Genel Müdürü Gino Bottaro, “ID.7’yi yüzde 10 ÖTV diliminde getirmek için çalışıyoruz. Başarılı olursak sedan pazarını tekrar yukarı çıkartacak kadar yüksek adetlerde satarız” dedi. Geçen yıl üretimi biten Passat Sedan, dünyada en çok Türkiye’de satılıyordu.
20.11.2023 Otomobil
Tesla fiyatlarında büyük indirim! 760 bin liraya satılacak, işte o modeller...
Tesla fiyatlarında büyük indirim! 760 bin liraya satılacak, işte o modeller... ABD'li elektrikli otomobil devi Tesla fiyat indirimine karar verdi. Dünyanın farklı ülkelerinde fiyat indirimleri gerçekleştiren marka bu sefer de Türkiye'de indirim yaptı. Model Y'lerde yaşanan indirim 400 bin liraya kadar vardı. Öte yandan yeni bir model üretimine başlayacak olan firma fiyatı ilk kez açıkladı. İşte detaylar...
6.11.2023 Otomobil
Tesla fiyatlarında büyük indirim! 400 bin liralık düşüş, işte o modeller...
Tesla fiyatlarında büyük indirim! 400 bin liralık düşüş, işte o modeller... ABD'li elektrikli otomobil devi Tesla fiyat indirimine karar verdi. Dünyanın farklı ülkelerinde fiyat indirimleri gerçekleştiren marka bu sefer de Türkiye'de indirim yaptı. Model Y'lerde yaşanan indirim 400 bin liraya kadar vardı.
4.11.2023 Otomobil
Araba fiyatları dibi gördü! Otomobile olan talep ısındı, satışlar rekor kırdı
Araba fiyatları dibi gördü! Otomobile olan talep ısındı, satışlar rekor kırdı Araba alacak milyonlarca kişiyi yakından ilgilendiriyor. Araba fiyatlarındaki düşüş sürüyor. Otomotiv sektöründe fiyatlar düşüp kampanyalar devam ederken satışlarda Ekim ayı rekoru geldi. 2023 yılı Ocak-Ekim döneminde otomobil ve hafif ticari araç pazarı yüzde 63.7 oranında arttı. Açıklanan verilerle birlikte otomobile olan talebin soğumadığı aksine daha da ısındığı ortaya çıktı.
2.11.2023 Otomobil
Togg teslimat sayısı 5 bin 604'e çıktı! Teslimatlar devam ediyor
Togg teslimat sayısı 5 bin 604'e çıktı! Teslimatlar devam ediyor Türkiye'nin yerli otomobili Togg satışlarında, eylül ayında 2 bin 204 T10X teslim edilirken, mayıs ayından bu yana gerçekleştirilen teslimat sayısı 5 bin 604 oldu. Elektrikli otomobil satışı ağustos ayında geçen yıla göre 14 kat arttı! Yani ağustosta satılan her 10 araçtan biri elektrikli oldu. Peki bu artışın sebebi ne? İşte detaylar...
2.10.2023 Ekonomi
Bakan Kacır’dan ‘Elon Musk Türkiye’ye gelecek mi?’ sorusuna yanıt!
Bakan Kacır’dan ‘Elon Musk Türkiye’ye gelecek mi?’ sorusuna yanıt! Sanayi ve Teknoloji Bakanı TEKNOFEST kapsamında CNN Türk’e özel açıklamalarda bulundu. Bakan Kacır, 'Elon Musk, Türkiye'ye gelecek mi?' sorusuna yanıt verirken, Musk'ın Türkiye'nin başarılarını yakından takip ettiğini söyledi.
29.09.2023 Ekonomi
TOGG'da sistem değişti! Ağustos ayında satış 14 katına çıktı
TOGG'da sistem değişti! Ağustos ayında satış 14 katına çıktı Elektrikli otomobil satışı ağustos ayında geçen yıla göre 14 kat arttı! Yani ağustosta satılan her 10 araçtan biri elektrikli oldu. Peki bu artışın sebebi ne? İşte detaylar...
25.09.2023 Ekonomi
Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Elon Musk'a teklifi dünyada manşet oldu
Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Elon Musk'a teklifi dünyada manşet oldu Kritik BM zirvesi için nefesler tutuldu. Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın konuşma yapacağı ve pek çok diplomatik temasta bulunacağı zirve öncesi Türkevi'nde gerçekleşen görüşme ise dünyanın dört bir yanında manşetleri süsledi. 'Dünya liderleri bir araya gelirken izlenecek ilişkiler' başlığını atan Politico ise kritik buluşmaya işaret etti.
18.09.2023 Gündem
Erdoğan'ın hamleleri dünyada manşet: Elon Musk'a Tesla ve Starlink teklifi
Erdoğan'ın hamleleri dünyada manşet: Elon Musk'a Tesla ve Starlink teklifi Kritik BM zirvesi için nefesler tutuldu. Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın konuşma yapacağı ve pek çok diplomatik temasta bulunacağı zirve öncesi Türkevi'nde gerçekleşen görüşme ise dünyanın dört bir yanında manşetleri süsledi. 'Dünya liderleri bir araya gelirken izlenecek ilişkiler' başlığını atan Politico ise kritik buluşmaya işaret etti.
18.09.2023 Dünya
Tesla'dan yeni karar! İndirim başladı
Tesla'dan yeni karar! İndirim başladı ABD'li elektrikli otomobil devi Tesla, fiyatlarını yüzde 14-21 aralığında indirme kararı aldı.
1.09.2023 Otomobil
Bakan Mehmet Fatih Kacır'dan Togg açıklaması: Milletimiz rekor siparişle sahiplendi
Bakan Mehmet Fatih Kacır'dan Togg açıklaması: Milletimiz rekor siparişle sahiplendi Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mehmet Fatih Kacır, "Milli otomobilimiz Togg, artık ülkemizin yollarında. İnşallah kısa süre içinde uluslararası pazarda da yerini alacak. Milli otomobilimizi, 177 bin gibi rekor seviyede bir siparişle çok şükür milletimiz de sahiplendi" dedi.
26.08.2023 Ekonomi
İstanbul’da teslimat için bekleyen Togg’lar görüntülendi
İstanbul’da teslimat için bekleyen Togg’lar görüntülendi Geçtiğimiz gün tırlarla İstanbul'a getirilen Togg'lar, sahiplerine teslim edilmek üzere Zeytinburnu'ndaki merkezde bekliyor. Temmuz ayında pazar lideri konumunu sürdüren yerli otomobil için sıradaki talihlilerle iletişime geçilip uygun tarihlerde araçlarına kavuşmaları sağlanacak. Teslim için bekleyen T10X araçların yoğunlukla çok siyah (Oltu) ve mavi (Gemlik) renkte oldukları dikkat çekti.
16.08.2023 Gündem
Elektrikli otomobilin tavanında tehlikeli yolculuk!
Elektrikli otomobilin tavanında tehlikeli yolculuk! Bursa’nın İnegöl ilçesinde 2 kişi, elektrikli otomobilin tavanına oturarak trafikte ilerledi. O anlar, cep telefonu kamerasına yansıdı.
14.08.2023 Yaşam
Tesla'dan yeni karar! Fiyat aşağı çekildi
Tesla'dan yeni karar! Fiyat aşağı çekildi Tesla, Çin'de Model Y'nin satış fiyatını bazı versiyonlar için indirme kararı aldı.
14.08.2023 Otomobil
Avrupa ve Çinli otomobil firmaları Türkiye'ye fabrika açabilir! Bakan Kacır açıkladı
Avrupa ve Çinli otomobil firmaları Türkiye'ye fabrika açabilir! Bakan Kacır açıkladı Sanayi ve Teknoloji Bakanı Fatih Kacır, otomotivde yeni yatırımlar çekmek üzere sıcak görüşmeler yürütüldüğünü belirtti. Kacır, “Avrupa firmalarının yanı sıra aralarında Çin’in de bulunduğu Uzakdoğu’dan birkaç markayla görüşüyoruz. Yıl bitmeden bunlardan en az birinin yatırım kararını duyurmasını bekliyoruz. Listede Manisa da var” diye konuştu.
14.07.2023 Ekonomi

Benzer Haber Etiketleri

Elektrikli Otomobil ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki elektrikli otomobil haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.