Elektrik Desteği

Elektrik Desteği

Son dakika elektrik desteği haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan elektrik desteği ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını elektrik desteği haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Elektrik Desteği

haberleri sayfasında son dakika yaşanan elektrik desteği gelişmeleri de dahil olmak üzere 1.162 elektrik desteği haberi bulunmuştur. Tüm elektrik desteği haberleri aşağıda listelenmiştir.
Türkiye’den Ukrayna’ya yardım: Elektrik desteği yapılacak
Türkiye’den Ukrayna’ya yardım: Elektrik desteği yapılacak Türkiye, enerji altyapısı Rusya saldırıları yüzünden büyük zarar gören Ukrayna’ya elektrik tedarikinde destek olmaya hazırlanıyor. Türk ‘Karpowership’ ile Ukrayna enerji şirketi ECU arasında elektrik teminine dair ön anlaşma imzalandı. Süreç tamamlandığında Romanya ve Moldova’ya yanaşacak yüzer santrallar Ukrayna’ya elektrik sağlayacak.
27.01.2023 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan 'seçim tarihi' açıklaması
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan 'seçim tarihi' açıklaması Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, partisinin TBMM Grup Toplantısı'nda konuştu. Erdoğan, memur ve emekli maaş artış oranını yüzde 30'a çıkardıklarını açıkladı. En düşük emekli maaşı 5 bin 500 lira oldu. Erdoğan, asgari ücret desteğini de 400 liraya yükseltme kararı aldıklarını söyledi. Erdoğan, Tayfun füzesi sonrası Yunan gazetelerinde atılan manşetlere dikkat çekti. Yunanistan'ı uyaran Erdoğan, "Siz uslu durun, bizim sizinle bir işimiz yok." dedi. Erdoğan grup toplantısı sonrası 'Seçim tarihi öne çekilecek mi?' sorusuna da yanıt verdi.
4.01.2023 Gündem
Doğalgaz yardımı nasıl alınır, ne zaman verilecek? 1000 TL doğalgaz yardımı kimlere verilir?
Doğalgaz yardımı nasıl alınır, ne zaman verilecek? 1000 TL doğalgaz yardımı kimlere verilir? Çalışan vatandaşları fatura borçlarını silecek yeni düzenleme yürürlüğe girdi. 2023 yılı Haziran ayına kadar çalışanların maaşlarına 1.000 TL ek ödeme yapılacak. 1 Temmuz 2023 tarihine kadar ödeme yapan işverenler için vergi indirimi yapılacağı söylendi. Peki, Doğalgaz yardımı nasıl alınır, ne zaman verilecek? 1000 TL doğalgaz yardımı kimlere verilir?
18.11.2022 Eğitim
1000 TL doğalgaz yardımı kimlere verilecek, herkese mi veriliyor? Çalışanlara doğalgaz yardımı ne zaman yatacak 2022, kaç ay devam edecek?
1000 TL doğalgaz yardımı kimlere verilecek, herkese mi veriliyor? Çalışanlara doğalgaz yardımı ne zaman yatacak 2022, kaç ay devam edecek? Çalışanlara doğalgaz gideri karşılığı nakit olarak aylık 1.000 TL ödenecek. 9 Kasım 2022 tarihli Resmi Gazete'de yayınlanan 7420 sayılı Kanunla yakacak giderleri kısmını işçi maaşlarına eklenecek. Peki, 1000 TL doğalgaz yardımı kimlere verilecek, herkese mi veriliyor? Çalışanlara doğalgaz yardımı şartları nelerdir, ne zamana kadar, kaç ay yatacak?
17.11.2022 Çalışan Hakları
Doğal gaz ve elektrikte büyük destek! 8 bin lira hesaba yatacak
Doğal gaz ve elektrikte büyük destek! 8 bin lira hesaba yatacak Doğal gaz ve elektrik desteği il ilgili son dakika açıklaması geldi. Çalışan vatandaşlara toplamda 8 bin liraya kadar doğal gaz ve elektrik desteği ödenecek. 9 Kasım’da yürürlüğe giren düzenleme ile işverenler, çalışanlara aylık 1000 TL, toplamda da 8.000 TL doğalgaz, ısınma ve elektrik desteği verebilecek. 9 Kasım’da başlayan destek, 2023’ün Haziran ayına sonuna kadar sürecek. İşte doğal gaz ve elektrik desteği ile ilgili son dakika tüm gelişmeler...
17.11.2022 Ekonomi
Doğalgaz yardımı tamamlandı ne demek? Doğalgaz yardımı onaylandı nasıl alınır?
Doğalgaz yardımı tamamlandı ne demek? Doğalgaz yardımı onaylandı nasıl alınır? İşverenler, çalışanlara daha önce vergi ve SGK primi ödeyerek yaptıkları bu ödemelerin aylık 1.000 TL’ye kadar olan kısmı için artık vergi ve SGK primi ödemeyecek, yani işveren bu kadar parayı, 1000 TL’yi 2023 yılı haziran ayına kadar işçinin maaşına ekleyebilecek. Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı tarafından sosyal yardım kapsamında ihtiyaç sahiplerine 900 TL ila 2500 TL arasında doğalgaz yardımı veriliyor. Doğalgaz yardımı başvurusu yapanlar “Doğalgaz yardımı onaylandı nasıl alınır?” ve “Doğalgaz yardımı tamamlandı ne demek?” sorularına yanıt arıyor.
15.11.2022 Ekonomi
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Karadeniz gazı müjdesi!
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Karadeniz gazı müjdesi! Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Kastamonu Bozkurt – Abana – Cide – İnebolu İlçelerine Doğal Gaz Verme Töreni’ne Canlı Bağlantı ile katıldı. Erdoğan, "Türkiye'yi doğal gazda enerji merkezi haline getirecek adımlar da atıyoruz. Günlük doğal gaz giriş kapasitemiz 360 milyon metreküpe ulaştı" ifadesini kullandı. Müjdesi paylaşılan Karadeniz doğal gazının ülke sistemine bağlayacak çalışmaların hızlandığının altını çizen Cumhurbaşkanı Erdoğan, 'Kara ve denizde 7 bin işçi faaliyet gösteriyor. Deniz tabanının 2 bin 200 metre altında adeta bir enerji üssü kuruyoruz. İnşallah önümüzdeki yıl bu gazı kullanmaya başlayacağız' dedi.
12.11.2022 Siyaset
Elektrik yardımı, doğalgaz desteği ve Aile Destek Paketi ile ilgili açıklama! Hesaplara yatıyor
Elektrik yardımı, doğalgaz desteği ve Aile Destek Paketi ile ilgili açıklama! Hesaplara yatıyor Elektrik yardımı, doğalgaz desteği ve Aile Destek Paketi ile ilgili açıklama geldi. Cumhurbaşkanı Erdoğan, dün Kabine toplantısının ardından açıklamada bulunarak tarihleri tek tek duyurdu. Ödemeler ne zaman yapılacak? Desteklere nasıl başvuruluyor? Ne kadar ödeme yapılacak? İşte detaylar...
8.11.2022 Ekonomi
AK Parti'li Elitaş: Ekonomik torba teklifini haftaya Meclis'e sunacağız
AK Parti'li Elitaş: Ekonomik torba teklifini haftaya Meclis'e sunacağız AK Parti Grup Başkanvekili Mustafa Elitaş, icra safhasında olan 2 bin lira altındaki borçların silinmesi, çalışanlara nakdi verilecek yemek yardımının vergiden muaf tutulması, elektrik ve doğal gaz desteği gibi ekonomik düzenlemeleri içeren yaklaşık 25 -30 maddelik torba yasa teklifini, 1 Ekim'de yeni yasama yılının açılmasının ardından haftaya TBMM Başkanlığı'na sunacaklarını söyledi.
29.09.2022 Ekonomi
Doğal gaz desteği başvuru e-devlet ekranı 2022! Doğal gaz desteği başvurusu nasıl yapılır, doğal gaz şartları neler, kimlere verilir, ne kadar?
Doğal gaz desteği başvuru e-devlet ekranı 2022! Doğal gaz desteği başvurusu nasıl yapılır, doğal gaz şartları neler, kimlere verilir, ne kadar? Doğal gaz ne kadar, doğal gaz desteği başvuru nasıl yapılır? Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Kabine Toplantısı sonrasında yaptığı açıklamada doğalgaz destek ödemeleri için ücretin arttığını duyurmuştu. Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlı Derya Yanık doğal gaz desteği paketini de kapsayan sosyal destek yardımlarına ilişkin detayları aktardı. Söz konusu açıklamaların ardından doğalgaz yardımı başvurusu, ihtiyaç sahibi vatandaşlar tarafından sorgulanmaya başlandı. Peki, Doğal gaz desteği başvurusu nasıl yapılır, doğal gaz şartları neler, kimlere verilir, ne kadar? İşte Doğal gaz desteği başvuru e-devlet ekranı 2022 ve diğer merak edilenler…
28.09.2022 Ekonomi
Elektrik tüketim desteği başvurusu nasıl yapılır, 75-100-125-150 KW elektrik tüketim desteği ne kadar? Elektrik desteği yardımı nasıl alınır?
Elektrik tüketim desteği başvurusu nasıl yapılır, 75-100-125-150 KW elektrik tüketim desteği ne kadar? Elektrik desteği yardımı nasıl alınır? Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı, yeni sosyal yardım miktarlarını açıkladı. Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Derya Yanık, Türkiye Aile Destek Programı’nın kapsamını genişlettiklerini belirterek, "Programımızdan daha fazla vatandaşımızın istifade etmesi için mevcut bütçemiz 15 milyar TL’ye 25 milyar TL ilave ederek programımızı genişletiyoruz. Bu doğrultuda 450 TL - 600 TL olan destek tutarımızı 850 - 1.250 TL’ye yükseltiyoruz” dedi.  Peki, elektrik tüketim desteği başvuru nasıl yapılır, tüketim desteği ödemesi nedir, nasıl alınır? 75-100-125-150 KW elektrik tüketim desteği ne kadar?
28.09.2022 Ekonomi
Aile destek paketi ne kadar oldu, sosyal yardım parası (destek ödemeleri) ne zaman yatacak? Yeni Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı sosyal yardım paketi!
Aile destek paketi ne kadar oldu, sosyal yardım parası (destek ödemeleri) ne zaman yatacak? Yeni Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı sosyal yardım paketi! Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı, yeni sosyal yardım miktarlarını açıkladı. Sosyal yardımlara 'Çocuk destek bileşeni' ismiyle yeni bir program dahil edildi. Aile destek programı ile doğalgaz desteklerinde ödeme miktarı da arttı. Peki, Sosyal yardım parası ne kadar? Aile destek paketi ne kadar oldu? Aile Sosyal yardım paraları ne zaman yatacak 2022? Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı destek ödemesi hakkında merak edilenler…
28.09.2022 Ekonomi
Geri ödemesiz 600 TL, 1.000 TL! Paralar banka hesaplarına yatıyor
Geri ödemesiz 600 TL, 1.000 TL! Paralar banka hesaplarına yatıyor Milyonlarca vatandaşı yakından ilgilendiriyor. Geri ödemesiz şekilde banka hesaplarına yatırılıyor. 300 TL ile 1.150 TL arasında ödeme yapılacak. Türkiye, 2002-2020 arasında 408 milyar liralık yardım yaptı. Destekler bu yıl 145 milyarı buldu. Rakam daha da artacak. Prim desteği ile istihdam teşvik edildi, işsizlik frenlendi. Doğum yapana da vefat edenin yakınına da yardım edildi. Milyonlarca kişiye gıda, gaz ve elektrik desteği verildi. KDV istisnası, yer tahsisi ve vergi indirimi ile yatırımcının yolu açıldı. İşte son dakika haberinin detayları...
9.09.2022 Ekonomi
Yeni sosyal yardım paketi ne? Sosyal yardım başvuruları ne zaman başlayacak? Eğitim, fatura, nakit yardımlar geliyor!
Yeni sosyal yardım paketi ne? Sosyal yardım başvuruları ne zaman başlayacak? Eğitim, fatura, nakit yardımlar geliyor! Yeni sosyal yardım paketi geliyor. Hükümet çalışmalara başladı. Kapsam genişletiliyor. Devlet tarafından vatandaşa verilen sosyal yardımların miktarı arttırılıyor. Ayrıntılar belli oldu. Eğitim, fatura, nakit yardımlar kapsamı genişletilerek uygulamaya konulacak. Peki, Yeni sosyal yardım paketi ne? Yeni sosyal yardım paketi ne zaman açıklanacak? Sosyal yardım paketinde neler var? Sosyal yardım başvuruları ne zaman başlayacak? İşte detaylar…
8.09.2022 Ekonomi
Bakan Nebati: Dar gelirliler için iki yeni destek geliyor
Bakan Nebati: Dar gelirliler için iki yeni destek geliyor Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati’den dar gelirliler için son dakika açıklaması geldi. Bakan Nebati çalışmanın tamamlandığını söyleyerek, “İki yeni destek paketi yakında açıklanacak” ifadelerini kullandı.
23.08.2022 Ekonomi
Doğal gaz faturası, elektrik faturası, doğum ve eğitim yardımından sonra bir destek daha! Paralar hesaba yatıyor! 12 ay boyunca ödenecek
Doğal gaz faturası, elektrik faturası, doğum ve eğitim yardımından sonra bir destek daha! Paralar hesaba yatıyor! 12 ay boyunca ödenecek Paralar hesaba yatıyor. Milyonlarca kişiye doğal gaz faturası, elektrik faturası, doğum ve eğitim desteği ödenecek. 'Türkiye Aile Destek' projesi kapsamında hak sahiplerine ödemeler önümüzdeki günlerde yatırılacak. Milyonlarca ihtiyaç sahibinin dört gözle beklediği aile destek paketinden 4 milyon hane faydalanacak. Hanelerin gelir durumlarına göre aylık 450-550-600 lira arasında destek verilecek. Destekler 12 ay boyunca sağlanacak. İşte milyonlarca vatandaşı kapsayan destek paketi ile ilgili tüm detaylar...
18.07.2022 Ekonomi
Fatura desteğinde flaş değişiklik! Limit yükseldi, yüz binlerce yeni abone alacak, 216 lira PTT hesaplarına yatırılacak
Fatura desteğinde flaş değişiklik! Limit yükseldi, yüz binlerce yeni abone alacak, 216 lira PTT hesaplarına yatırılacak Elektrik faturasına devlet desteğinde yeni dönem başldı. Limit değişti, artık yüz binlerce abone fatura desteğinden yararlanabilecek. Destek ödemelerinde başvuru şartı bulunuyor. Devletin dar gelirliye yönelik 1 Mart 2019’da başlattığı ‘elektrik tüketim desteği’ devam ediyor. Elektrik yardımından daha önce 2.1 milyon abone faydalanıyordu, şubat itibarıyla bu sayı 4 milyona çıkarıldı. Peki fatura desteğinden kimler yararlanabilir? Elektrik desteği başvurusu nereye yapılır? İşte konun ayrıntıları...
13.07.2022 Ekonomi
Elektrik ve doğal gaz desteği ile ilgili son dakika açıklaması! Şartlar esnetildi, onlar da alacak...
Elektrik ve doğal gaz desteği ile ilgili son dakika açıklaması! Şartlar esnetildi, onlar da alacak... Elektrik ve doğal gaz desteği ile ilgili güzel haber geldi. Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Derya Yanık, yeni yapılan düzenlemeyi duyurdu. Elektrik desteğinden yararlanma şartları esnetildi. Evde bakım yardımı alanlar elektrik desteğinden faydalanamıyordu. Bundan böyle, evde bakım yardımı alan engelliler de elektrik desteğinden yararlanacak. Her hasta için normalde verilen elektrik tüketim desteğine ek olarak aylık 150 kilovatsaatin karşılığı olan tutarda destek sağlanacak. Öte yandan doğal gaz yardımı ile ilgili de konuşan Bakan Yanık, destek miktarının artırılmasına yönelik çalışmaların yapıldığı bilgisini vererek, başvuruların e-Devlet üzerinden alındığını belirtti.
2.06.2022 Ekonomi
Elektrik faturası desteği geliyor! 6 ay ödeme yok, yüzde 50 indirim...
Elektrik faturası desteği geliyor! 6 ay ödeme yok, yüzde 50 indirim... Elektrik faturası ile ilgili yeni düzenleme. Hükümet yüz binlerce vatandaş için harekete geçti. İndirimli elektrik kullanımı gündemde. Ayrıca vatandaşa ödeme kolaylığı da sağlanacak. Faturalar 6 aylık dönemler şeklinde kesilecek. Ekonomide önemli bir destek paketi daha hazırlanıyor. Yeni çalışmaya göre indirimli, ertelemeli ve maliyet girdilerinin dikkate alındığı bir fatura ödeme sistemi söz konusu olacak. Üreticinin elektrik bedelini hasattan sonra ödemesi için faturanın 6 ayda bir alınması planlanıyor. Sulamada kullanılan elektriğe indirim ve temel girdilere daha yüksek destek verilmesi gündemde. İşte yeni destek ve ödeme paketiyle ilgili son dakika gelişmeleri.
18.05.2022 Ekonomi
Elektrik faturası desteği kapsamı değişiyor! Bu ay hesaba yatacak! Yeni dönem
Elektrik faturası desteği kapsamı değişiyor! Bu ay hesaba yatacak! Yeni dönem Elektrik faturası desteği ile ilgili son dakika gelişmesi. Elektrik faturasıyla ilgili ödemeler başlıyor. Ödemeler bu ay yapılacak. Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı, kronik hastalıkları nedeniyle cihaza bağlı yaşayan vatandaşlara “elektrik desteği” müjdesi verdi. Bakanlık, Cumhurbaşkanlığı’nın ilke kararı doğrultusunda nisan sonu itibarıyla cihaza bağlı kronik hastalara da elektrik desteği ödemelerini gerçekleştirecek. ETD programı kapsamında iki kişilik haneye 75, 3 kişilik haneye 100, 4 kişilik haneye 120 ve 5 ile daha üzeri üyesi bulunan hanelere ise 150 kilovatsaat elektrik karşılığı para desteği verildiğini aktaran bakanlık, Nisan 2022 ödeme dönemi itibarıyla bu yardımların 103 TL ile 206 TL arasında değiştiğini kaydetti.
26.04.2022 Ekonomi
Elektrik faturaları ile ilgili harekete geçildi! Devlet ödüyor, aylık 206 lira...
Elektrik faturaları ile ilgili harekete geçildi! Devlet ödüyor, aylık 206 lira... Elektrik faturaları ile ilgili flaş açıklama! Devlet ödüyor. Aylık olarak 206 lira destek verilecek. Elektrik zamlarının ardından harekete geçildi ve destek miktarı da artırıldı. Kronik hastalara yönelik destek bu ay itibarıyla 150 kilovatsaate çıktı. Hastalığı nedeniyle cihaza bağımlı olan ihtiyaç sahipleri için aylık 206 lira destek ödemesi yapılacak. Öte yandan elektrik desteği Meclis gündemine taşındı, Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Derya Yanık konuya ilişkin sorulara yanıt verdi.
25.04.2022 Ekonomi
Elektrik desteği nasıl alınır? Elektrik fatura desteği başvurusu şartları neler?
Elektrik desteği nasıl alınır? Elektrik fatura desteği başvurusu şartları neler? Dar gelirli ailelere fatura desteği! Yaşlı aylığı, engelli bakım parası gibi desteklerden faydalanan vatandaşları ilgilendiriyor! Elektrik faturası desteği başvurusu yapabilecekler! Engelli-yaşlı aylığı alanlar ile evde bakım yardımından faydalanan kişilere sağlanan elektrik faturası desteği, 2022 yılında 206 liraya çıkarıldı. Peki, elektrik desteği başvurusu nasıl yapılır? Elektrik desteğinden kimler faydalanabilecek? Elektrik desteği nasıl alınır? Elektrik fatura desteği başvurusu şartları…
1.03.2022 Ekonomi
Elektrik faturasına yüzde 25 indirim! Tarih belli oldu! 1 Mart itibarıyla...
Elektrik faturasına yüzde 25 indirim! Tarih belli oldu! 1 Mart itibarıyla... Elektrik faturası ile ilgili son dakika açıklaması! Elektrik faturasına indirim geliyor. Elektrik faturasıyla ilgili milyonlara müjde. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Kabine Toplantısı'nın ardından müjdesini verdiği elektrikteki yeni düzenlemeler 1 Mart itibarıyla yürürlüğe girecek. Böylece, vatandaşın üzerindeki fatura yükü azaltılacak. Vatandaşın elektriğinde zam oranı geri çekilecek. Esnafın faturası % 25 düşecek Yapılacak düzenlemeler kapsamında bakkal, kahvehane, berber, kuaför, manav gibi küçük işletmelere de kademeli sistem getirilecek. Öte yandan Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı geçtiğimiz yıl yaklaşık 2.1 milyon haneye 2.3 milyar liralık elektrik desteği faturası yardımında bulunurken, destek miktarı verilen hane sayısı bu yıl 4 milyona çıkarılacak. Aynı şekilde doğalgaz yardımından da 4 milyon hane faydalanacak. Elektrikte 2022 için yardımın üst limiti 206 lira olarak belirlenirken, 1-2 kişi oturan haneler için ise alt limit 103 lira olarak belirlenmişti. Yapılacak çalışmayla bu miktarların da artırılması bekleniyor.
18.02.2022 Ekonomi
Elektrik faturalarında yeni formül! Enerji uzmanları tek tek anlattı, yüzde 30...
Elektrik faturalarında yeni formül! Enerji uzmanları tek tek anlattı, yüzde 30... Doğal gaz faturaları için yardım, su faturalarına indirimin ardından elektrik faturaları için de destek mesajı geldi. Milyonlarca kişi bekliyordu, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan duyurdu. Elektrikte kademeli tarife hakkında açıklama yapan Erdoğan, "Elektrikte 210 kilowatt saate kadarki düşük tarife ve 210 kilowatt saatin üzerindeki yüksek tarife rakamları, vatandaşımız lehine yeniden değerlendirilecektir. Küçük esnaf ve sanatkarı koruyacak şekilde benzer kademelendirme yapılacaktır” dedi. Bu gelişmeden sonra enerji uzmanları merak edilenler soruları tek tek yanıtladı. Düzenlemeler faturalara nasıl yansıyacak? Enerji Uzmanı Altuğ Karataş, "210 KW eşik sınır belirlenmişti. Şunu anlıyoruz, bugüne kadar bu düzenleme yapıldığından beri Türkiye’de düzenlenmiş faturalardaki toplam bedeller üzerinden yüzde 64 ödeme, 1.37 TL'den gerçekleşmiş. Benim beklentim 210 KW sabit tutulacak ama Cumhurbaşkanı'nın açıklamasına göre 1.37 TL'lik birinci kademe fiyatlar, 2,06'lık ikinci kademe fiyatta bir düzenleme" dedi.
17.02.2022 Ekonomi
Esnafa elektrik indirimi yüzde kaç olacak? Esnafa elektrik desteği ne zaman verilecek? İşte esnafa elektrik oranı ve verileceği tarihi!
Esnafa elektrik indirimi yüzde kaç olacak? Esnafa elektrik desteği ne zaman verilecek? İşte esnafa elektrik oranı ve verileceği tarihi! Esnaf elektrik faturasına yönelik Cumhurbaşkanı Erdoğan tarafından Kabine Toplantısı sonrası geldi. Enerji yönetiminin yüksek elektrik fiyatlarına yönelik hazırladığı paketi gündeme alan kabine toplantısının ardından Cumhurbaşkanı Erdoğan "Küçük esnaf ve sanatkarı koruyacak şekilde benzer bir kademelendirme yapılacak." dedi. Söz konusu açıklamanın ardından Enerji ve Tabi Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez canlı yayında merak edilen konunun ayrıntısını paylaştı. Peki, Esnafa elektrik indirimi yüzde kaç olacak? İşte esnafa elektrik desteği detayları…
17.02.2022 Ekonomi

Benzer Haber Etiketleri

Elektrik Desteği ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki elektrik desteği haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.