El-Arabiya

El-Arabiya

Son dakika El-Arabiya haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan El-Arabiya ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını El-Arabiya haber sayfamızda bulabilirsiniz.

El-Arabiya

haberleri sayfasında son dakika yaşanan el-arabiya gelişmeleri de dahil olmak üzere 322 el-arabiya haberi bulunmuştur. Tüm el-arabiya haberleri aşağıda listelenmiştir.
Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın seçim zaferi dünya gündeminde! İngiltere'den çarpıcı muhalefet iddiası
Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın seçim zaferi dünya gündeminde! İngiltere'den çarpıcı muhalefet iddiası 28 Mayıs seçimlerini kazanan Cumhurbaşkanı Erdoğan dünya basınının bir numaralı gündemi olmaya devam ederken CNN International 'Erdoğan en büyük sınavını atlattı' dedi. Yunan basını 'Erdoğan diz çökmedi' yorumunda bulunurken İngiltere'den çarpıcı bir muhalefet iddiası geldi.
30.05.2023 Dünya
Dünya medyasından ikinci tur analizi: Erdoğan'ın kazanma şansı yüzde 80
Dünya medyasından ikinci tur analizi: Erdoğan'ın kazanma şansı yüzde 80 El Arabiya muhalefet adayı Kılıçdaroğlu'nun milliyetçi bir tona büründüğünü yazdı, Fransız Le Monde 'tehlikeli değişiklik' yorumunu yaptı. AFP ise, 'Erdoğan tarihi ikinci turda üçüncü on yıllık iktidarı gözlüyor' diyor.
21.05.2023 Gündem
Batı medyası Türk seçimlerinden dersini aldı: Erdoğan tüm ihtimalleri nasıl yendi
Batı medyası Türk seçimlerinden dersini aldı: Erdoğan tüm ihtimalleri nasıl yendi 'Erdoğan tüm ihtimalleri nasıl yendi: Grafiklerle Türkiye seçimi', 'Türkiye seçimlerinde milliyetçilik gerçek kazanan' ve 'Erdoğan ve Kılıçdaroğlu 'ana muharebe'ye hazırlanıyor' gibi başlıklar atıldı. Seçim analizini skandal bir başlıkla sunan Washington Post, alınan apaçık dersi öne çıkardı.
17.05.2023 Dünya
Türk Büyükelçiliği önünde Kur'an-ı Kerim yakan provokatör Rasmus Paludan'dan skandal açıklama!
Türk Büyükelçiliği önünde Kur'an-ı Kerim yakan provokatör Rasmus Paludan'dan skandal açıklama! İsveç'teki Türk Büyükelçiliği önünde provokatör Rasmus Paludan'ın Kur'an-ı Kerim yakması ABD'den İngiltere'ye, Fransa'dan Yunanistan'a, Lübnan'dan Birleşik Arap Emirlikleri'ne, İran'dan Kanada'ya her yerde yankı buldu. Yeni bir krizin ateşlendiğini yazan gazete ve televizyonlar, NATO başvurusunun ölümle yüzleştiği yorumunu yapıyor. Türk elçiliğinin önünde Kur’an-ı Kerim yakan Rasmus Paludan'dan skandal bir açıklama geldi.
23.01.2023 Dünya
Skandal dünyada ses getirdi: 'Türkiye çılgına döndü' İsveç'e sınırsız bloke!
Skandal dünyada ses getirdi: 'Türkiye çılgına döndü' İsveç'e sınırsız bloke! Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın maketinin Stockholm belediye binası önünde terör yandaşları tarafından asılması, Türkiye-İsveç hattında gerilimi alevlendirdi. Dünya medyası 'Türkiye İsveç'i azarladı' başlıkları attı, yerel basında ise çalkantıya yol açan skandal videonun İsveç'te fark edilmeden önce Türkiye'de gündem olduğu yazıldı.
13.01.2023 Gündem
Togg'un açılışı dünya medyasına damga vurdu! 'Çılgın Türkler geliyor'
Togg'un açılışı dünya medyasına damga vurdu! 'Çılgın Türkler geliyor' Togg ile Türkiye’nin 60 yıllık hayali gerçek oldu. Togg’un Bursa Gemlik’te bulunan ve birçok ilki barındıran fabrikası resmen açıldı. Görkemli açılış dünyaya damga vurdu. Çin ve Rus haber ajanslarının yanı sıra Amerikan yayın organı Bloomberg Türkiye'nin ilk yerli otomobilini sayfalarına taşıdı. Yunan medyası ise Togg'un yanı sıra Tayfun füzesini de öne çıkardı.
30.10.2022 Ekonomi
İran Devrim Muhafızları Komutanı Müslim Şahadan öldürüldü!
İran Devrim Muhafızları Komutanı Müslim Şahadan öldürüldü! Al Arabiya gazetesi, İran Devrim Muhafızları Komutanı Muslim Şahdan'ın Irak ve Suriye sınırında öldürüldüğünü duyurdu.
30.11.2020 Dünya
Son dakika... Suudi Arabistan: Cezalandırma...
Son dakika... Suudi Arabistan: Cezalandırma... Suudi Arabistan Merkez Bankası Başkanı, Krallığın yabancı bankaları Riyad'daki Yatırımcı Konferansı'nı boykot ettikleri için cezalandırmayacağını söyledi.
24.10.2018 Dünya
Son dakika... Üç ülkeden Suudi Arabistan'a destek!
Son dakika... Üç ülkeden Suudi Arabistan'a destek! Mısır, Birleşik Arap Emirlikleri ve Bahreyn, Kaşıkçı cinayetinin ardından Suudi Arabistan'ın yanında saf tuttu, muhtemel yaptırımlara karşı çıktı.
20.10.2018 Dünya
'Öldü' denilen Saddam'ın sağ kolu yeniden ortaya çıktı
'Öldü' denilen Saddam'ın sağ kolu yeniden ortaya çıktı ABD işgaliyle Irak'ta Baas rejiminin devrilmesinin 15. yıldönümünde Saddam Hüseyin'in sağ kolu İzzet İbrahim el Duri'nin Facebook'ta canlı yayımlanan bir videoda boy göstermesi şaşkınlıkla karşılandı. Zira Nisanda 2015'te Duri'nin Irak güçleriyle girdiği çatışmada öldürüldüğü haberi ceset fotoğraflarıyla desteklenmişti.
9.04.2018 Dünya
Kızıldeniz'de Suudi petrol tankeri vuruldu!
Kızıldeniz'de Suudi petrol tankeri vuruldu! Suudi Arabistan'ın El Arabiya kanalı, Kızıldeniz'de bir Suudi petrol tankerinin 'Yemen'deki Şii Husilerin saldırısında vurulduğunu' duyurdu.
3.04.2018 Dünya
Şok iddia: "Usame Bin Ladin’in oğulları İran’daydı"
Şok iddia: "Usame Bin Ladin’in oğulları İran’daydı" Suudi Arabistan'ın El Arabiya kanalının özel haberine göre, El Kaide terör örgütünün öldürülen lideri Usame Bin Ladin’in oğulları, 2009’a kadar İran’daydı.
7.01.2018 Dünya
Hedef kralın sarayıydı
Hedef kralın sarayıydı Yemen’deki isyancı Husiler, son 2 ayda ikinci kez Suudi Arabistan’ın başkenti Riyad’a füze saldırısı düzenledi. Son füzenin Kral Selman’ın resmi konutu El Yamama Sarayı’nı hedef aldığı açıklandı
19.12.2017 Dünya
Son dakika... Haberler peş peşe geliyor! 'Salih öldürüldü'
Son dakika... Haberler peş peşe geliyor! 'Salih öldürüldü' Yemen'den son dakika haberleri geliyor. Eski Cumhurbaşkanı Salih yanlıları ile İran destekli Husiler arasındaki çatışmalarda ölü sayısı artıyor.İran büyükelçiliğine havan topu atıldıktan sonra eski Cumhurbaşkanı Salih'in evi patlatıldı. İsyancı Husilerin radyo kanalı Salih'in öldürüldüğünü duyurdu.
5.12.2017 Dünya
Son dakika... İşkence haberleri! Ortalık karışacak!
Son dakika... İşkence haberleri! Ortalık karışacak! Suudi Arabistan'dan peş peşe son dakika haberleri gelmeye devam ediyor. Bu sefer de gözaltındakilere işkence iddiası ortaya atıldı. Ülkenin başsavcılığının yolsuzluk operasyonları kapsamında gözaltındaki kişilerin bir bölümüne güvenlik güçleri tarafından işkence edildiği iddia edildi. 208 kişinin gözaltına alındığı yolsuzluk operasyonları kapsamında 7 kişi serbest bırakılmıştı.
10.11.2017 Dünya
İstifa eden Başbakan Suudi Kralı ile...
İstifa eden Başbakan Suudi Kralı ile... Suudi Arabistan merkezli El Arabiya televizyonu istifa eden Lübnan Başbakanı Saad el Hariri ile Suudi Arabistan Kralı Selman bin Abdülaziz'in bir araya geldiğini duyurdu.
6.11.2017 Dünya
Son dakika... Suudi ve Ruslar anlaştı! Artık...
Son dakika... Suudi ve Ruslar anlaştı! Artık... Son dakika haberi: Suudi Arabistan'ın El-Arabiya televizyonu artık Suriye'de yasaklı değil... Söylenene göre yayın hayatının Suriye'de yeniden başlaması Suudi Arabistan ile Rusya'nın anlaşması sonrası sağlandı.
13.09.2017 Dünya
Son dakika! Suudi Arabistan: Bu bir savaş ilanıdır
Son dakika! Suudi Arabistan: Bu bir savaş ilanıdır Son dakika haberi; Suudi Arabistan, Katar'ın, Kabe'ye uluslararası statü verilmesi yönünde bir talebi olduğunu iddia etti. Bu talebi, "Suudi Krallığına karşı savaş ilanı" olarak nitelendirdi.
31.07.2017 Dünya
Suudi Arabistan'da flaş değişiklik!
Suudi Arabistan'da flaş değişiklik! Suudi Arabistan Krallığı, Veliaht Prens Muhammed bin Nayif'in yerine Kral Selman'ın oğlu Muhammed bin Selman'ın getirilmesi yönünde karar aldı.
21.06.2017 Dünya
Son dakika: Destek verenlere 15 yıla kadar hapis!
Son dakika: Destek verenlere 15 yıla kadar hapis! Birleşik Arap Emirlikleri'nden gelen bir son dakika haberine göre, Katar'la ilgili yanlı ifadelerin belirtilmesi yasaklandı. Buna göre yasağı çiğneyenlere 15 yıla kadar hapis cezası ve 136 bin dolar para cezası verilecek. İşte son dakika haberin ayrıntıları...
7.06.2017 Dünya
Körfez’de büyük şok
Körfez’de büyük şok Suudi Arabistan’ın başını çektiği Körfez ülkeleri ile Mısır, Yemen, Libya ve Maldivler, ‘Ortadoğu’da terörizme destek vermekle’ suçladıkları Katar’la tüm ilişkilerini kesme kararı aldı
5.06.2017 Dünya
Kriz sert vurdu! 1 saatte çakıldı
Kriz sert vurdu! 1 saatte çakıldı Arap dünyasında yaşanan diplomatik kriz sonra Katar Borsası'nın bir saat içinde yüzde 7.6 değer kaybettiği belirtildi.
5.06.2017 Dünya
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Keşke Özal zamanı geçseydik
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Keşke Özal zamanı geçseydik Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Elazığ'da toplu açılış töreninde yaptığı konuşmada "Keşke cumhurbaşkanlığı sistemine 1990'lı yılların başında geçseydik" dedi.
29.09.2021 Gündem
Erdoğan açıkladı! El-Bab'dan sonra hedef...
Erdoğan açıkladı! El-Bab'dan sonra hedef... Cumhurbaşkanı Erdoğan, "El-Bab temizlendikten sonra hedef Münbiç’tir. Çünkü Münbiç Araplara ait olan bir yerdir. Orada YPG var, orada PYD var, onların orayı boşaltması gerekiyor." dedi.
22.02.2017 Siyaset
Reina saldırısında 5 soru işareti
Reina saldırısında 5 soru işareti Ortaköy katliamından kurtulanların ifadeleri, bazı ölenlerin kimlikleri ve çelişkili bilgiler Reina Katliamı’ndaki sis perdesini daha da kalınlaştırıyor. İddialar arasında saldırıda bir istihbarat örgütünün parmağı olduğu da var.
29.09.2021 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

El-Arabiya ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki el-arabiya haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.