Ekonomik Reform Paketi

Ekonomik Reform Paketi

Son dakika Ekonomik reform paketi haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Ekonomik reform paketi ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Ekonomik reform paketi haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Ekonomik Reform Paketi

haberleri sayfasında son dakika yaşanan ekonomik reform paketi gelişmeleri de dahil olmak üzere 164 ekonomik reform paketi haberi bulunmuştur. Tüm ekonomik reform paketi haberleri aşağıda listelenmiştir.
Bankada parası olan herkesi ilgilendiriyor! Yeni dönem
Bankada parası olan herkesi ilgilendiriyor! Yeni dönem Bankacılıkta yeni dönem. BDDK duyurdu. Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurumu (BDK), banka işleyişinin, iş modelinin, strateji ve politikalarının finansal tüketicilerin hak ve menfaatleri kapsamında değerlendirilmesi amacıyla, “Bireysel Bankacılık Analiz ve Derecelendirme Modeli"nin (BAM) geliştirildiğini duyurdu.
16.04.2021 Ekonomi
Emeklilikte yeni dönem! Geri sayım başladı, 23 milyon kişi...
Emeklilikte yeni dönem! Geri sayım başladı, 23 milyon kişi... Milyonlarca kişiyi çok yakından ilgilendiriyor. Emeklilikte yeni bir dönem başlıyor. Geri sayım başladı. Cumhurbaşkanı Erdoğan duyurmuştu. Detaylar belli oldu. Özellikle gençler için önemli bir fırsat oluşturuyor. Yüzde 25 devlet desteği sağlanıyor. 18 yaş atındaki gençleri de kapsıyor. 'Katılımcı' olarak yer alabilecekler.
12.04.2021 Emekli
İkinci el araç alım satım vergisi mi geliyor? İkinci el araç alım satımında yeni vergi iddiası! İkinci el araç alım satım vergisi ne kadar?
İkinci el araç alım satım vergisi mi geliyor? İkinci el araç alım satımında yeni vergi iddiası! İkinci el araç alım satım vergisi ne kadar? Ekonomik reform paketinde, vergi uygulamalarına ilişkin yeni kriterler getirilecek. Şubat ayında bazı elektrikli araçlara getirilen ÖTV zammının ardından, ikinci el araba alım satım işlemlerinde alınacak yeni bir vergi uygulamasının da hazırlandığı iddia edildi. İddiaya göre taslak ile ikinci el araçların noterdeki alım satım işlemlerinde binde 5 oranında vergi uygulanması da öngörülüyor.
31.03.2021 Gündem
Vergi muafiyeti, nakdi ücret desteği, düşük faizli kredi... İşte Ekonomi Reform Paketi'nin detayları....
Vergi muafiyeti, nakdi ücret desteği, düşük faizli kredi... İşte Ekonomi Reform Paketi'nin detayları.... Cumhurbaşkanı Erdoğan, Ekonomi Reform Paketi'ni açıkladı. Pakette mali disiplin vurgusu dikkat çekerken, enflasyonla mücadeleye de vurgu yapıldı. Erdoğan, salgın döneminde zorlanan 850 bin küçük esnafa yönelik vergi muafiyeti getirileceğini, bireysel emeklilik sisteminde 18 yaş altının sisteme girmesinin önündeki yasal engelin kaldırılacağını, istihdam taahhüdünü yerine getiren firmanın, istihdama kattığı her 1 kişi için 12 ay boyunca ödediği sosyal sigorta ve işsizlik sigortası primlerinin, firmaya katkı olarak kredi faiz bakiyesinden düşürüleceğini açıkladı.
29.03.2021 Ekonomi
Bakan Dönmez duyurdu! Nisan ayında başlıyor, ilk olacak...
Bakan Dönmez duyurdu! Nisan ayında başlıyor, ilk olacak... Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez, Türkiye’nin halen devrede olan en eski hidroelektrik santrali Seyhan HES’te CNN Türk’ün konuğu oldu. Bakan dönmez, "(Doğal gaz hedefi hakkında) İlk keşfimizi Ağustos ayında yapmıştık. Ekim ortalarında yeni keşif açıkladık. 405 milyar metreküplük bir keşif açıkladık. 2 kuyu açtık. Tespit kuyuları olarak adlandırılıyor. Aynı zamanda üretim kuyusu olarak da ileride kullanacağımız sondajların içinde yer alıyor. Bir sonraki çalışma Kuzey Sakarya Gaz Sahası bölgesinde nisan ayında ilk sondaj yapılacak. İlk keşif amaçlı sondaj olacak." dedi.
19.03.2021 Ekonomi
Fuat Oktay: G20 içerisinde ekonomisi büyüyen 2 ülkeden biriyiz
Fuat Oktay: G20 içerisinde ekonomisi büyüyen 2 ülkeden biriyiz Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay, "Ekonomik istikrar kalkanı paketimizle 2020'de yüzde 1,8 büyüme yakaladık. Bu, bizi G20 ülkeleri arasında ekonomisi büyüyen 2 ülkeden biri yapıyor. Çin ile Türkiye pozitif büyüme yaşarken, gelişmiş ekonomiler önemli ölçüde küçüldü" dedi.
17.03.2021 Gündem
850 bin esnaftan gelir vergisi alınmayacak! İşte madde madde ekonomide reform paketi içeriği…
850 bin esnaftan gelir vergisi alınmayacak! İşte madde madde ekonomide reform paketi içeriği… Türkiye’nin merakla beklediği yeni ekonomi reform paketi açıklandı. Reform paketiyle enflasyonla mücadeleye devam edileceği belirtilirken cari açığı azaltıcı önlemleri devreye gireceği aktarıldı. Kamuda yeni tasarruf tedbirleri devreye alınacak. Esnaftan gelir vergisi alınmayacak. İşte tek tek ekonomide reform paketi maddeleri…
13.03.2021 Çalışma Hayatı
Emeklilik ve memurluk ile ilgili flaş karar! Artık değişti
Emeklilik ve memurluk ile ilgili flaş karar! Artık değişti Emeklilik, memurluk, iş dünyası ve birçok konuyu kapsayan Ekonomi Reformlarının Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tüm Türkiye ile paylaştı. İş dünyası ise açıklanan reformlar hakkında olumlu düşüncelerini beyan etti. Ekonomideki yeni yol haritasına ilişkin adımları ‘ezber bozan kararlar’ olarak yorumlayan iş dünyası, yatırımcıların Türkiye’ye güveninin artacağını ve geçen yılın 3. çeyreğinde başlayan V tipi toparlanmanın hız kazanacağını dile getirdi.
13.03.2021 Ekonomi
850 bin esnafa vergi muafiyeti! Gelir vergisinden muaf olacak esnaflar…
850 bin esnafa vergi muafiyeti! Gelir vergisinden muaf olacak esnaflar… Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Haliç Kongre Merkezi'nde, Ekonomi Reformları Tanıtım Toplantısı'na konuştu. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Haliç Kongre Merkezi'nde, Ekonomi Reformları Tanıtım Toplantısı'nda yaptığı konuşmada "Ekonomiyi yatırım, üretim, istihdam temelinde büyütme amacı bulunuyor." Diyerek, ekonomi paketi içeriğinin ayrıntılarını paylaştı. Erdoğan burada 850 bin esnafa vergi muafiyeti uygulanacağını açıkladı. Gelir vergisinden muaf olacak esnaflar…
12.03.2021 Çalışan Hakları
Ekonomide yeni dönem! Cumhurbaşkanı Erdoğan canlı yayında müjdeleri duyurdu...
Ekonomide yeni dönem! Cumhurbaşkanı Erdoğan canlı yayında müjdeleri duyurdu... Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ekonomi reform paketini İstanbul Haliç Kongre Merkezi'nde açıkladı. Erdoğan, "Açıklayacağımız reformların omurgasını, makroekonomik ve yapısal politikalar oluşturuyor. Esnaf kardeşlerime müjde vermek istiyorum. Kuaför, tesisatçı, tuhafiyeci, çay ocağı işletmecisi gibi yaklaşık 850 bin esnafımızı gelir vergisinden muaf tutuyor ve beyan yükümlülüklerini de kaldırıyoruz. Firmalar, istihdama kattıkları her bir ilave kişi için Kredi Garanti Fonu kefaletiyle 24 ay vadeli, ilk 6 ayı ödemesiz 100 bin liralık kredi kullanabilecektir." dedi.
12.03.2021 Siyaset
Bakan Varank: Sanayi sektörü son bir yılda 337 bin ilave istihdam oluşturdu
Bakan Varank: Sanayi sektörü son bir yılda 337 bin ilave istihdam oluşturdu Bakan Varank, "Pandemiye rağmen sanayi sektörü son bir yılda 337 bin ilave istihdam oluşturdu. Bu sabah açıklanan sanayi üretim endeksi verilerine göre ocak ayı sanayi üretimimiz beklentileri oldukça aşarak geçen yılın aynı ayına göre yüzde 11,4; bir önceki aya göre ise yüzde 1 arttı." dedi.
12.03.2021 Ekonomi
AK Parti Genel Başkanvekili Kurtulmuş'tan 'harita skandalı' açıklaması
AK Parti Genel Başkanvekili Kurtulmuş'tan 'harita skandalı' açıklaması AK Parti Genel Başkanvekili Numan Kurtulmuş, Katoliklerin ruhani lideri Papa Franciscus'un Irak ziyareti vesilesiyle Irak Kürt Bölgesel Yönetimi (IKBY) tarafından bastırılması öngörülen hatıra pulları arasında, Türkiye, İran, Irak ve Suriye topraklarını da içeren bir haritanın resmedilmesine ilişkin, "Asla o gösterilen haritanın bölgenin gerçeklerini yansıtmadığı, Kuzey Irak'ta yaşayan kardeşlerimizin de menfaatine olmadığı ve Türkiye ile Kuzey Irak'taki Kürt yönetimi arasında fitne sokmaktan başka hiçbir amacının olmadığını çok açık söylüyorum." dedi.
11.03.2021 Gündem
Ekonomik Reform Paketi ne zaman açıklanacak? İşte Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın programı!
Ekonomik Reform Paketi ne zaman açıklanacak? İşte Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın programı! Milyonların gözü Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından açıklanacak Ekonomik Reform Paketi'nde. Özellikle iş dünyasının merakla beklediği Ekonomik Reform Paketi ile ilgili gözler açıklanacağı tarihe çevrildi. Ekonomik Reform Paketi'nde kasım ayından bu yana değişen ekonomi politikalarının yanı sıra yeni reformların uygulanacağına yönelik beklentiler de yer alacak. Peki, Ekonomik Reform Paketi ne zaman açıklanacak? Ekonomik Reform Paketi'nde neler olacak? İşte Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın açıklayacağı Ekonomik Reform Paketi ile ilgili detaylar...
10.03.2021 Ekonomi
Ekonomik Reform Paketi cuma günü açıklanıyor
Ekonomik Reform Paketi cuma günü açıklanıyor Milyonlarca kişi merakla bekliyor. Ekonomik Reform Paketi Cumhurbaşkanı Erdoğan tarafından açıklanacak. Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan, iş dünyasının merakla beklediği Ekonomik Reform Paketi’ni cuma günü İstanbul’da Haliç Kongre Merkezi’nde kamuoyuna açıklayacak.
10.03.2021 Ekonomi
Cumhurbaşkanı Erdoğan canlı yayında duyurdu: Önümüzdeki hafta açıklayacağız!
Cumhurbaşkanı Erdoğan canlı yayında duyurdu: Önümüzdeki hafta açıklayacağız! Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, partisinin Genişletilmiş İl Başkanları Toplantısı'nda konuştu. Erdoğan, "Salı günü İnsan Hakları Eylem Planı'mızı kamuoyu ile paylaştık. Önümüzdeki hafta da ekonomik reform paketimizi açıklayacağız." dedi.
4.03.2021 Siyaset
Bakan Varank: Yatırımcıların Türkiye'ye ilgisi artıyor
Bakan Varank: Yatırımcıların Türkiye'ye ilgisi artıyor Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank, salgın sürecinde yerinde, dengeli ve kararlı politikalar hayata geçirdiklerini belirterek, "Ortaya koyduğumuz bu başarı, hem yurt içinden hem de yurt dışından yatırımcıların Türkiye'ye olan ilgisini artırıyor. Önümüzdeki hafta Sayın Cumhurbaşkanımız tarafından açıklanacak ekonomik reform paketi ile yatırımcılar bakımından ülkemizi çok daha cazip hale getirmeyi hedefliyoruz" dedi.
3.03.2021 Ekonomi
Ekonomik reform paketi ne zaman açıklanacak? Ekonomik reform paketinde neler var?
Ekonomik reform paketi ne zaman açıklanacak? Ekonomik reform paketinde neler var? Hazine ve Maliye Bakanı Lütfi Elvan, ekonomik reform çalışmalarının tamamlandığını duyurdu. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, geçtiğimiz günlerde Sinan Erdem Spor Salonu'nda düzenlenen İstanbul 7. Olağan İl Kongresi'nde "Önümüzdeki salı günü tüm kesimlerin beklentileri doğrultusunda hazırlanan İnsan Hakları Eylem Planı'nı paylaşacağız. Bir sonraki hafta da inşallah ekonomik reform paketini açıklayacağız." ifadelerini kullandı. "Hiç kimsenin bu şehre, ülkeye, millete kem gözle bakmasına müsaade etmedik, etmeyeceğiz." İfadelerini kullanmıştı. Ekonomik reform paketinde neler var? Ekonomik reform paketi ne zaman açıklanacak?
25.02.2021 Gündem
Brezilya tarihi greve hazırlanıyor!
Brezilya tarihi greve hazırlanıyor! Brezilya tarihinin en büyük genel grevlerinden birine hazırlanıyor. Resesyon ve yolsuzluk iddiaları ülkede büyük tepkilere sebep oluyor.
28.04.2017 Dünya
Mısır, AB'den yardım istedi
Mısır, AB'den yardım istedi Mısır'ın, Avrupa Birliği'nden (AB) ekonomik yardım talep ettiği bildirildi.
17.06.2021 Dünya
Toparlanma zamanı
Toparlanma zamanı IMF-Dünya Bankası toplantılarında konuşan Merkez Bankası Başkanı Çetinkaya, “Ekonomik aktivite son çeyrekten itibaren toparlanacak. Enflasyon düşecek” dedi
7.10.2016 Ekonomi
Eker: 'Türkiye'yi terör belasından kurtarmak istiyoruz'
Eker: 'Türkiye'yi terör belasından kurtarmak istiyoruz' AK Parti Dış İlişkilerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Mehdi Eker, "Biz Türkiyeyi terör belasından kurtarmak istiyoruz. Türkiye'nin herhangi bir şehrinde aynı apartmanda onlarca Kürt ile Türk birbiriyle komşu, akraba olarak yaşıyor. Vatandaşların kendi arasında hiçbir zaman bir sorun olmadı, yok." dedi.
29.09.2021 Gündem
Yüzde 6.5’lik FDF düşürülecek mi?
Yüzde 6.5’lik FDF düşürülecek mi? Başbakan Erdoğan önceki akşam CNN Türk’te katıldığı programda halen GSMH’nin yüzde 6.5’i olarak uygulanan faiz dışı fazla hedefinin inebileceğinin sinyalini verdi
11.10.2007 Ekonomi
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan gençlere vergisiz telefon müjdesi
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan gençlere vergisiz telefon müjdesi Cumhurbaşkanı Erdoğan, Kabine toplantısının ardından açıklamalarda bulundu. Üniversite öğrencilere cep telefonu ve bilgisayar desteği müjdesini vererek, "9 bin 500 lirayı geçmeyen telefon ve bilgisayar için 5 bin 500 liraya kadar teknoloji desteği vereceğiz. Bir hatla sınırlı olmak üzere 12 ay aylık ücretsiz 10 GB kota tanımlıyoruz" dedi.
26.09.2023 Gündem
Cevdet Yılmaz: Sonuç odaklı reform adımlarına devam edeceğiz
Cevdet Yılmaz: Sonuç odaklı reform adımlarına devam edeceğiz Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz, Dolmabahçe Sarayı'nda düzenlenen "Orta Vadeli Program Çerçevesinde Türkiye ve İstanbul Ekonomi Gündemi" başlıklı toplantıda iş dünyasının temsilcileriyle bir araya geldi. Yılmaz "Türkiye'de yatırım ortamının iyileştirilmesi yönünde doğru tanımlanmış ve sonuç odaklı reform adımlarına devam edeceğiz" dedi.
21.07.2023 Ekonomi

Benzer Haber Etiketleri

Ekonomik Reform Paketi ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki ekonomik reform paketi haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.