Ekonomi Haberler

Ekonomi Haberler

Son dakika ekonomi haberler haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan ekonomi haberler ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını ekonomi haberler haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Ekonomi Haberler

haberleri sayfasında son dakika yaşanan ekonomi haberler gelişmeleri de dahil olmak üzere 1.040 ekonomi haberler haberi bulunmuştur. Tüm ekonomi haberler haberleri aşağıda listelenmiştir.
Emeklilere Şubat zammı!  340 liraya varan artış...
Emeklilere Şubat zammı! 340 liraya varan artış... 12.3 milyon emekli Ocak zammını cebine koymaya başlarken, 150 bininin maaşı Şubat’ta da artacak. 340 liraya varan seyyanen artış, Şubat’ta aylıklara yansıyacak. Bin liranın altında emekli aylığı kalmayacak...
19.01.2019 Ekonomi
TMSF'den flaş Cem Uzan açıklaması
TMSF'den flaş Cem Uzan açıklaması Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu (TMSF), "Cem Uzan Paris'te davayı kazandı" başlıklı haberlerin gerçeği yansıtmadığını açıkladı.
21.12.2018 Ekonomi
Bitince dünyanın merkezi olacağız
Bitince dünyanın merkezi olacağız Başbakan Yardımcısı Nurettin Canikli'den sürpriz bir açıklama geldi. Canikli "Orada kağıtlar, hisseler el değiştiriyor, burada gayrimenkuller el değiştirecek" dedi.
20.05.2017 Ekonomi
Müthiş haberler geldi, 2018'den sonra ihtiyaç kalmayacak
Müthiş haberler geldi, 2018'den sonra ihtiyaç kalmayacak Türkiye milli savunma alanında gösterdiği başarılarla örnek teşkil etmeye devam ediyor. Yerli silahların yanında milli mühimmatlar da üretiliyor. Mühimmatların 2017 sonunda Hava Kuvvetleri’nde raflardaki yerini alacağını söyleniyor. Güzel haber ise 2018'den sonra Hava Kuvvetlerinin batılı ülkelerin silahlarına ihtiyacının kalmayacak olması.
16.05.2017 Ekonomi
Devrim gibi! Yeni hükümetle beraber...
Devrim gibi! Yeni hükümetle beraber... Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Cemil Ertem yeni hükümet sistemiyle beraber ekonomide nelerin değişeceğini anlattı. Ertem, "ekonomideki kritik her adımı takip edecek özel bir sistem kurulacak" dedi.
12.05.2017 Ekonomi
Araç sahipleri aman dikkat! Karşı hamle...
Araç sahipleri aman dikkat! Karşı hamle... Zorunlu trafik sigortasına getirilen tava fiyat sigortacıları şaşırttı. ‘Kâr azalacak’ diye kredi kartına taksiti kaldırdı, acentelerin peşin para almasını yasakladı
14.04.2017 Ekonomi
Anketle bir anda fırladı! Bakan'dan Türk Lirası müjdesi
Anketle bir anda fırladı! Bakan'dan Türk Lirası müjdesi Dünü 91 bin puanla kapatan borsa bugüne 91.304 puan ile başladı. Mood's Türkiye ekonomisinin büyümesiyle ilgili beklentisini yukarı yönde değiştirdi. Bakan Zeybekçi; "Türk lirasının değeriyle ilgili olumlu gelişmelerin bu hafta yaşanması muhtemel" dedi. Yellen'ın faiz açıklamasında; her an ekonominin aşırı ısınabileceğini söyledi.
12.04.2017 Ekonomi
Ekonomiyi coşturacak haber!
Ekonomiyi coşturacak haber! Raporda sürpriz Türkiye sonucu
19.08.2013 Ekonomi
'Türkiye yine ıskalayacak mı?'
'Türkiye yine ıskalayacak mı?' WSJ'dan çarpıcı yorum
1.08.2013 Ekonomi
İşte memurun alacağı zam!
İşte memurun alacağı zam! Enflasyon rakamları açıklandı...
3.07.2013 Ekonomi
Para rezervi azaldı!
Para rezervi azaldı! İşte Merkez Bankası'nın son rakamları...
7.03.2013 Ekonomi
‘25-30 milyar $’lık birleşme ve satış olur’
‘25-30 milyar $’lık birleşme ve satış olur’ Ünlü: Bu rakamın bir kısmına aracılık edeceğiz
12.02.2013 Ekonomi
3 Türk şirketi küresel güç liginde!
3 Türk şirketi küresel güç liginde! 'Yükselen Global Yıldızlar 2013’ listesinde 3 Türk şirketi
16.01.2013 Ekonomi
Fitch’e jest S&P’ye rest
Fitch’e jest S&P’ye rest Sıfırcı hoca S&P’nin sözleşmesi iptal edildi
12.01.2013 Ekonomi
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Hamas'ın ateşkes kararı sonrası ilk açıklama: Aynı adımı İsrail de atmalı
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Hamas'ın ateşkes kararı sonrası ilk açıklama: Aynı adımı İsrail de atmalı Cumhurbaşkanlığı Kabinesi, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan başkanlığında Beştepe’de toplandı. Toplantının ardından Cumhurbaşkanı Erdoğan, açıklamalarda bulundu.
6.05.2024 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Önceliğimiz enflasyonu düşürmek
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Önceliğimiz enflasyonu düşürmek Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, partisinin Aksaray mitinginde halka hitap etti. Öncelikli hedefin enflasyonu düşürmek olduğunu söyleyen Erdoğan, "Bunu başaracak programa ve kararlılığa sahibiz. Hep birlikte biraz daha sabredeceğiz." ifadelerini kullandı. Cumhurbaşkanı Erdoğan, Aksaray'ın ardından Yozgat'ta önemli açıklamalarda bulundu.
26.03.2024 Gündem
Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz CNN Türk’te konuştu: Enflasyonda 2026'da tek haneye ulaşacağız
Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz CNN Türk’te konuştu: Enflasyonda 2026'da tek haneye ulaşacağız Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz, CNN Türk canlı yayınında soruları yanıtladı. Sosyal medyada ve çeşitli yerlerde spekülatif hava oluşturulmaya çalışıldığına dikkat çeken Yılmaz "Bu tür tartışmaların temeli yok. Yerel seçimde ulusal politikaların değişmesini beklemek hiçbir temeli yok" dedi. Öte yandan Yılmaz, temel hedeflerinin enflasyonla mücadele olduklarını vurgulayarak "2026'da tek haneye ulaşacağız. Bunun planını yaptık. Ne yaptığımızı biliyoruz. Hesabımızı kitabımızı biliyoruz" diye konuştu.
23.03.2024 Gündem
Çarpıcı araştırma dünyada ses getirdi! 'Google ve Meta haber içeriklerinin değerini olduğundan düşük gösteriyor'
Çarpıcı araştırma dünyada ses getirdi! 'Google ve Meta haber içeriklerinin değerini olduğundan düşük gösteriyor' Google'ın Kanada'daki yayıncılara yıllık 73,5 milyon dolar ödeme yapmayı kabul etmesinin yankıları sürüyor. Bu gelişme benzer yasaların hayata geçirilmesinin beklendiği pek çok ülkede heyecan yaratırken, ABD'de yapılan bir araştırma haberden elde edilen gelirin eşit paylaşılması gerektiğine ve yayıncıların hak ettiği ödemelerin çok daha yüksek olduğuna işaret etti. İşte ayrıntılar...
28.12.2023 Gündem
Gazeteciler Bilal Çetin ve Hasan Kılıç hayatını kaybetti
Gazeteciler Bilal Çetin ve Hasan Kılıç hayatını kaybetti Hürriyet’in çok uzun yıllardır sorumlu yazı işleri müdürlüğünü yürüten Hasan Kılıç İstanbul’daki evinde hayatını kaybetti. Ayrıca Vatan Gazetesi Ankara temsilciliği görevini yürüten Bilal Çetin, 65 yaşında hayatını kaybetti.
18.12.2023 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan asgari ücret mesajı: Bir kez verilecek zamla bu iş biter
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan asgari ücret mesajı: Bir kez verilecek zamla bu iş biter Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Dubai'de, Birleşmiş Milletler İklim Değişikliği Çerçeve Sözleşmesi 28'inci Taraflar Konferansı kapsamında düzenlenen Dünya İklim Eylemi Zirvesi'ne katıldı. Cumhurbaşkanı Erdoğan zirve sonrasında gazetecilerin sorularını yanıtlayarak kritik asgari ücret mesajı verdi. Öte yandan Erdoğan gündemden düşmeyen fenomenlere soruşturma ve fon vurgunuyla ilgili de önemli açıklamalarda bulundu.
2.12.2023 Gündem
Erdoğan’dan Gazze’de katliamı durduracak çıkış: Biz hazırız
Erdoğan’dan Gazze’de katliamı durduracak çıkış: Biz hazırız Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Türk Devletleri Teşkilatına (TDT) üye ve gözlemci ülke liderleri "Türk Devri" sloganıyla Kazakistan'ın başkenti Astana'da bir araya geldi. Kritik zirve sonrası Cumhurbaşkanı Erdoğan önemli mesajlar verdi. Kritik zirvede ülke liderleriyle görüşmeler yapan Erdoğan'ın ana gündem maddesi Gazze'de yaşananlar oldu. Zirve sonrası Erdoğan gazetecilerin sorularını yanıtladı. İşte detaylar...
4.11.2023 Gündem
'Kanal D Haber Gün Arası' programı Fulya Öztürk ile ekrana gelecek
'Kanal D Haber Gün Arası' programı Fulya Öztürk ile ekrana gelecek Gündeme dair tüm merak edilenler Fulya Öztürk'ün sunumu ile 'Kanal D Haber Gün Arası' haberleri ile ekrana gelecek.
1.07.2023 Televizyon
Borsa İstanbul'da Mehmet Şimşek etkisi!
Borsa İstanbul'da Mehmet Şimşek etkisi! Yeni kabinede ekonomi yönetimi için adı son dönemde sıkça duyulan Mehmet Şimşek’in Hazine ve Maliye Bakanı olarak görev alacağına dair haberler, Borsa İstanbul’da yükselişe neden oldu. Banka endeksi liderliğinde günü 5.114 puandan tamamlayan BIST’in yanı sıra kredi risk primi de geriledi.
3.06.2023 Ekonomi
Mehmet Barlas hayatını kaybetti
Mehmet Barlas hayatını kaybetti Sabah Gazetesi Başyazarı Mehmet Barlas 81 yaşında hayatını kaybetti.
1.06.2023 Gündem
Mehmet Bulanık kimdir? Hataylı iş insanı Mehmet Bulanık depremden sonra hikâyesini anlattı!
Mehmet Bulanık kimdir? Hataylı iş insanı Mehmet Bulanık depremden sonra hikâyesini anlattı! Deprem İş insanı Mehmet Bulanık’ı da etkiledi. Hatay'ın en büyük zincir marketlerinin sahibiydi. 23 marketinden 20'si ve 8 evi yıkıldı. Şimdiyse çadırda yaşıyor. Bulanık, Hatay'ı ve çalışmayı bırakmayacaklarını söylüyor. CNN TÜRK Özel Haberler Şefi Fulya Öztürk ve kameraman Alper Öztürk, Bulanık'a mikrofon uzattı, etkileyici hikayesini kayıt altına aldı. Peki, Mehmet Bulanık kimdir?
10.03.2023 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Ekonomi Haberler ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki ekonomi haberler haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.