Ekmek Teknesi

Ekmek Teknesi

Son dakika ekmek teknesi haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan ekmek teknesi ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını ekmek teknesi haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Ekmek Teknesi

haberleri sayfasında son dakika yaşanan ekmek teknesi gelişmeleri de dahil olmak üzere 137 ekmek teknesi haberi bulunmuştur. Tüm ekmek teknesi haberleri aşağıda listelenmiştir.
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan emeklilere ek zam müjdesi! Oran belli oldu
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan emeklilere ek zam müjdesi! Oran belli oldu Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Kabine Toplantısı sonrası milyonların merakla beklediği emekliye ek zam da dahil olmak üzere ekonomi gündemine dair açıklamalarda bulundu. Erdoğan'ın açıklaması ile birlikte en düşük emekli maaşı da belli oldu.
16.01.2024 Gündem
Ekin Türkmen: Takipçi sayısına göre oyuncu seçimi çok acı
Ekin Türkmen: Takipçi sayısına göre oyuncu seçimi çok acı 'Ekmek Teknesi', 'Acı Hayat', 'Küçük Kadınlar', 'Adanalı', 'Anadolu Kartalları' ve 'Organize İşler: Sazan Sarmalı' gibi projelerde rol alan Ekin Türkmen, yeni projesi ve özel hayatı hakkında konuşurken, 'yapımcıların takipçi sayısına göre oyuncu seçtiği' iddiasına tepki gösterdi.
15.10.2023 Magazin
Kadir Çöpdemir eski sevgilisine seslendi: Elinde maymun olmaya razıyım
Kadir Çöpdemir eski sevgilisine seslendi: Elinde maymun olmaya razıyım Meslek hayatına radyocu olarak başlayan, daha sonra sunuculuk ve talk-show programları yapan Kadir Çöpdemir, 2002-2005 yılları arasında yayınlanan 'Ekmek Teknesi' dizisinde 'Kirli' karakteriyle adından söz ettirdi. 55 yaşındaki ünlü isim, katıldığı programda, "İlişkinin peşinden koşar mısın?" sorusu üzerine eski sevgilisine seslendi.
3.05.2023 Magazin
Depremde yıkılan 21 yıllık ekmek teknesine yeniden kavuştu, öğretmene iş kapısı oldu!
Depremde yıkılan 21 yıllık ekmek teknesine yeniden kavuştu, öğretmene iş kapısı oldu! Malatya'nın Battalgazi ilçesinde deprem felaketinde 21 yıllık ekmek teknesi yıkılan Abdullah Öcüt (60) için konteyner bakkal kuruldu. Konteyner kent içerisine konulan 'Saray Gıda' adlı bakkal ile depremzedelere hizmet eden Öcüt, aynı zamanda depremde evi ve iş yeri yıkılan öğretmen Tanju Çelen'e (34) iş imkanı sağladı. Öcüt, "O da benim gibi kazanmak zorunda. Artık o benim oğlum, evladım. Beraber yiyor, beraber içiyoruz" dedi.
9.04.2023 Vatan TV
21 yıllık ekmek teknesine kavuştu, öğretmene de iş kapısı oldu
21 yıllık ekmek teknesine kavuştu, öğretmene de iş kapısı oldu Malatya'nın Battalgazi ilçesinde deprem felaketinde 21 yıllık ekmek teknesi yıkılan Abdullah Öcüt (60) için konteyner bakkal kuruldu. Konteyner kent içerisine konulan 'Saray Gıda' adlı bakkal ile depremzedelere hizmet eden Öcüt, aynı zamanda depremde evi ve iş yeri yıkılan öğretmen Tanju Çelen'e (34) iş imkanı sağladı. Öcüt, "O da benim gibi kazanmak zorunda. Artık o benim oğlum, evladım. Beraber yiyor, beraber içiyoruz" dedi.
9.04.2023 Yaşam
Ekmek teknesi küle döndü!
Ekmek teknesi küle döndü! Tekirdağ’da Çorlu-Çerkezköy yolu üzerinde seyyar köfteci minibüsü yanarak kullanılamaz hale geldi. Ekmek teknesinin yanmasına kahrolan esnaf, “Vay gitti benim köfte arabam vay” hüngür hüngür ağladı.
28.11.2022 Yaşam
Telefonunu takside unutan Arzu Oş isyan etti! 'Aynadan kendisini gördü ama...'
Telefonunu takside unutan Arzu Oş isyan etti! 'Aynadan kendisini gördü ama...' Nişantaşı'da sırt çantasını önüne bağlamış şekilde görüntülenen Arzu Oş (41), geçtiğimiz günlerde takside telefonumu unuttuğunu, aracın peşinden koştuğunu ve şoförün de aynadan kendisini gördüğünü ama durmadığını söyledi. Söz konusu taksicinin karakolda verdiği ifadeye dikkat çeken oyuncu, maddi olarak uğradığı zararı açıkladı.
19.04.2022 Magazin
Cumhurbaşkanı Erdoğan açıkladı! İnternetten alışverişe yeni düzenleme geliyor
Cumhurbaşkanı Erdoğan açıkladı! İnternetten alışverişe yeni düzenleme geliyor Cumhurbaşkanı Erdoğan, “İhracata dönük yatırımlara yerli makine kullanımı, kısmi yurt dışı finansmanı ve bölgesel teşviklere ilave olarak yıllık yüzde 9’a varan faiz oranı ile Türk Lirası cinsinden uzun vadeli finansman imkanı getiriyoruz. Benzer bir uygulamayı turizm sektöründe de hayata geçirerek döviz kazandırıcı hizmet veren firmalara yüzde 9’a kadar inen faiz oranlarıyla uzun vadeli Türk Lirası finansmanı sağlıyoruz” dedi. Öte yandan Piyasadaki dengesizliklerin önüne geçecek yeni tedbirler alındığını belirten Cumhurbaşkanı Erdoğan, "E-ticaret üzerinden yapılan satışlara düzenleme getiriyoruz." dedi. İşte son dakika haberinin detayları...
14.04.2022 Gündem
Kadir Çöpdemir'in acı günü! Annesi hayatını kaybetti...
Kadir Çöpdemir'in acı günü! Annesi hayatını kaybetti... Pek çok dizi ve filmde oynayan aynı zamanda da radyo programcısı olan Kadir Çöpdemir'in annesi Ayşe Çöpdemir hayatını kaybetti. Ünlü isim, acı haberi sosyal medya hesabından duyurdu.
12.04.2022 Magazin
Kadim Yaşar kariyerinin nasıl değiştiğini anlattı: “O gözlerden sonrası kendi kendine geldi”
Kadim Yaşar kariyerinin nasıl değiştiğini anlattı: “O gözlerden sonrası kendi kendine geldi” Kadim Yaşar, Hülya Koçyiğit'in sunumuyla TRT'de yayınlanan 'Film Gibi Hayatlar' programına konuk oldu. 2002 yılında 'Ekmek Teknesi' dizisi ile oyunculuğa adım atan Yaşar, başrolde Türkan Şoray ve Haluk Bilginer'in yer aldığı 'Tatlı Hayat'a (2001-2004) konuk oyuncu olarak katılacağı haberi gelince yaşadıklarını ve kariyerinin nasıl değiştiğini anlattı.
10.04.2022 Magazin
750 kişiye istihdam sağlayacak! Çalışmaların büyük bölümü tamamlandı
750 kişiye istihdam sağlayacak! Çalışmaların büyük bölümü tamamlandı Kastamonu'da meydana gelen sel felaketinde zarar gören Bozkurt Sanayi sitesi yeniden inşa ediliyor. Çalışmaların büyük oranda tamamlandığı Bozkurt Sanayi Sitesi, tamamlandığında 750 kişiye istihdam sağlayacak.
21.03.2022 Ekonomi
Hüseyin Elmalıpınar öldü mü, neden? Hüseyin Elmalıpınar kimdir, filmleri ve rol aldığı diziler!
Hüseyin Elmalıpınar öldü mü, neden? Hüseyin Elmalıpınar kimdir, filmleri ve rol aldığı diziler! Hüseyin Elmalıpınar öldü mü? Oyuncu Hüseyin Elmalıpınar kalp krizi sonucu hayatını kaybetti. Peki, Hüseyin Elmalıpınar nede öldü? Hüseyin Elmalıpınar kimdir, hangi dizi ve filmlerde rol aldı?
3.03.2022 Magazin
'Kur Korumalı Türk Lirası Mevduatı' kamu spotuyla tanıtıldı
'Kur Korumalı Türk Lirası Mevduatı' kamu spotuyla tanıtıldı Hazine ve Maliye Bakanlığı, İletişim Başkanlığı ve Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası tarafından 'Korumalı Türk Lirası Mevduatıyla Sen Kazan ki Türkiye Kazansın' sloganıyla kamu spotu hazırlandı. İletişim Başkanı Fahrettin Altun "Kur Korumalı Türk Lirası mevduat ve katılım hesabı ile vatandaşlarımızın tasarrufları kazanca, yatırıma ve istihdama dönüşmeye devam ediyor" dedi.
30.01.2022 Ekonomi
Kağıthane'de köftecilik yapan kadının dramı! Tehditler, baltayla saldırı, kundaklama...
Kağıthane'de köftecilik yapan kadının dramı! Tehditler, baltayla saldırı, kundaklama... İstanbul Kağıthane'de pandemide işsiz kalan Bircan Pakır'ın, kredi çekerek açtığı köfteci minibüsü dün akşam alev topuna döndü. Daha önce defalarca tehdit aldığını, aracının camlarının baltayla kırdığını belirten Bircan  Pakır, minibüsünün de kundaklandığını belirterek yardım istedi.
13.01.2022 Gündem
Golyat nedir, ne demek? Osman Sınav imzalı Yalnız Kurt dizisiyle gündeme gelen Golyat kimdir?
Golyat nedir, ne demek? Osman Sınav imzalı Yalnız Kurt dizisiyle gündeme gelen Golyat kimdir? Kurtlar Vadisi olmak üzere Türkiye’nin dizi tarihine birçok yapımla katkı sağlayan Osman Sınav'ın yeni projesi Yalnız Kurt'tun ilk fragmanı yayınlandı. Yalnız Kurt dizisi, Golyat isimli bir küresel gücün yaptıklarını ve buna karşı verilen mücadeleden bahsedecek. Söz konusu diziden sonra Golyat hakkında yapılan araştırmalar yoğunlaştı.
20.11.2021 Gündem
Yalnız Kurt dizisi konusu ve oyuncu kadrosu! Yalnız Kurt dizisi ne zaman başlayacak? Osman Sınav imzalı yeni dizi Yalnız Kurt!
Yalnız Kurt dizisi konusu ve oyuncu kadrosu! Yalnız Kurt dizisi ne zaman başlayacak? Osman Sınav imzalı yeni dizi Yalnız Kurt! Deli Yürek, Ekmek Teknesi, Kurtlar Vadisi gibi yayınlandığı döneme damgasını vuran dizilerde imzası bulunan Osman Sınav'ın yeni dizisi Yalnız Kurt'un ilk fragmanı büyük yankı uyandırdı. ATV ekranlarında yayınlanacak dizinin, yeni sezonun en iddialı yapımları arasında yer alacağı düşünülüyor. Peki, Yalnız kurt dizisi ne zaman başlayacak? Osman Sınav imzalı Yalnız Kurt konusu ve oyuncu kadrosu….
20.11.2021 Televizyon
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Gazi Mustafa Kemal'in serencamı Türkiye'nin yol haritasıdır
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Gazi Mustafa Kemal'in serencamı Türkiye'nin yol haritasıdır Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Atatürk Kültür, Dil ve Tarih Kurumu'nun programında konuştu. Erdoğan, "Biz ABD'de BM binasının tam karşısında Türkevi inşa ettik. Ve orada adeta birilerine mesajımızı da en güzel şekilde verdik. Gazi Mustafa Kemal'in bu serencamı bugünkü Türkiye'nin yol haritasıdır." dedi.
10.11.2021 Siyaset
Ünlü oyuncu Seda Güven'in acı günü
Ünlü oyuncu Seda Güven'in acı günü Son dakika haberine göre; Ünlü oyuncu Seda Güven, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla babasını kaybettiğini açıkladı.
17.07.2021 Magazin
Ekmek teknesini o halde görünce şoka girdi! Kaza yapan oğlu...
Ekmek teknesini o halde görünce şoka girdi! Kaza yapan oğlu... İstanbul Beşiktaş'ta alkollü taksi şoförü, yoldan çıkarak bir sitenin bahçe çitlerine çarptı. Oğlunun kaza yaptığını öğrenerek olay yerine gelen baba, ekmek teknesinin ağır hasarlı olduğunu görünce şoka girdi.
1.01.2021 Gündem
Tutuklanan CEO’ya asırlık hapis cezası talebi
Tutuklanan CEO’ya asırlık hapis cezası talebi Yarım kalan bini aşkın dairesi bulunan Pana Yapı AŞ’nin eski yöneticileri hakkında dava açıldı. Dolandırıcılık’ ve ‘örgüt kurmakla’ suçlanan 13 kişi arasında, şirketin eski CEO’su Kürşat Coşkun Ufuk da yer aldı. 13 kişi, şirketin içini boşaltmak, haksız kazanç elde etmekle suçlanıyor. Davacılar arasında, dizi oyuncusu İpek Tenolcay CHP eski milletvekili İhsan Özkes, basketbolcu Ahmet Düverioğlu da yer aldı.
6.08.2020 Gündem
Çatı Katı Aşk’ın çok konuşulacak karakterleri...
Çatı Katı Aşk’ın çok konuşulacak karakterleri... Kanal D’nin yapımını Mia Yapım, yapımcılığını ve proje tasarımını Banu Akdeniz'in üstlendiği yeni dizisi "Çatı Katı Aşk" 09 Temmuz Perşembe akşamı başlıyor.
8.07.2020 Televizyon
Mazhar Alanson kimdir? Mazhar Alanson kaç yaşında ve nereli?
Mazhar Alanson kimdir? Mazhar Alanson kaç yaşında ve nereli? Türkiye’de çağdaş pop-rock müziğin öncülerinden MFÖ’nün kurucularından ve grubun solisti Mazhar Alanson konserleri ile gündeme geliyor. Peki, Mazhar Alanson kimdir? Mazhar Alanson kaç yaşında ve nereli? İşte Mazhar Alanson'un hayatı hakkında merak edilenler...
26.05.2020 Gündem
Galatasaray eski başkanından bomba sözler: Ali Koç'u kim dolduruyor!
Galatasaray eski başkanından bomba sözler: Ali Koç'u kim dolduruyor! Galatasaray'ın eski başkanı Adnan Polat, G.Saray-F.Bahçe polemiği için net konuştu: Ali Koç'un, Galatasaray'ın teknik direktörü veya başkanı ile bu şekilde diyaloğa girmesini doğru bulmuyorum. Varsa bir derdi başkanlar beraber otururlar ve meseleyi çözerler, düşman değiller.
4.10.2019 Galatasaray
'Ekmek Teknesi' oyuncusu Semih Ürgün sonsuzluğa uğurlandı
'Ekmek Teknesi' oyuncusu Semih Ürgün sonsuzluğa uğurlandı 'Ekmek Teknesi' dizisinde 'Vefa Efendi' karakterini canlandıran Semih Ürgün, son yolculuğuna uğurlandı. Ailesi ve sevenleri, Ürgün’ün cenazesinde gözyaşı döktü.
10.05.2019 Magazin
'Ekmek Teknesi' oyuncusu Semih Ürgün hayatını kaybetti
'Ekmek Teknesi' oyuncusu Semih Ürgün hayatını kaybetti Bir süredir İzmir Dokuz Eylül Üniversitesi Hastanesi'nde kanser tedavisi gören 'Ekmek Teknesi'nin sevilen oyuncularından Semih Ürgün, bu sabah yaşamını yitirdi.
9.05.2019 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Ekmek Teknesi ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki ekmek teknesi haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.