Ejder

Ejder

Son dakika ejder haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan ejder ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını ejder haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Ejder

haberleri sayfasında son dakika yaşanan ejder gelişmeleri de dahil olmak üzere 531 ejder haberi bulunmuştur. Tüm ejder haberleri aşağıda listelenmiştir.
Hayvan kaçakçılarına operasyon yapıldı! Komodo ejderi olmak üzere çok sayıda hayvan ele geçirildi
Hayvan kaçakçılarına operasyon yapıldı! Komodo ejderi olmak üzere çok sayıda hayvan ele geçirildi İstanbul Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık Suçlarıyla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde yürütülen soruşturma kapsamında hayvan kaçakçılığı yaptıkları değerlendirilen kişilere operasyon yaptı. operasyonda, aralarında komodo ejderi, timsah yavruları, tarantula, papağan, parmak maymun, geyik ve yılanların da bulunduğu 565 hayvan ele geçirildi.
2.05.2024 Gündem
Balıkesir yerel seçim sonuçları 2024: Balıkesir'de kim önde? Kim kazandı? 31 Mart Mahalli İdareler seçiminde Balıkesir'de hangi aday yüzde kaç oy aldı?
Balıkesir yerel seçim sonuçları 2024: Balıkesir'de kim önde? Kim kazandı? 31 Mart Mahalli İdareler seçiminde Balıkesir'de hangi aday yüzde kaç oy aldı? 31 Mart 2024 yerel seçimleri bugün yapıldı. Mahalli İdareler seçimleri için milyonlarca seçmen oy kullanmak için sandık başına gitti. Yüksek Seçim Kurulu'nun seçim yasaklarını bitirdiği saat 21:00'dan itibaren sonuçlar aktarılmaya başlandı. Sonuçları en çok merak edilen illerin başında Balıkesir geldi. Balıkesir yerel seçim sonuçları 31 Mart 2024 Pazar akşamı belli olmaya başladı. Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkan adaylarının aldıkları oy oranları merak edildi. Balıkesir'de yaşayan ve oy kullanan vatandaşar hangi adayın önde olduğunu haberimizden öğreniyor. İşte 31 Mart 2024 Balıkesir yerel seçim sonuçları ve adayların aldıkları oy oranları...
31.03.2024 Gündem
Merkez Bankası 2024 para politikasını açıkladı! Flaş döviz detayı
Merkez Bankası 2024 para politikasını açıkladı! Flaş döviz detayı TCMB'den yapılan açıklamada, "2024'te de piyasa koşulları elverdiği müddetçe rezerv biriktirilmesi yönündeki stratejiye devam edilecek" denildi.
29.12.2023 Gündem
İnternette gördüğü ejder meyvesinin üreticisi oldu
İnternette gördüğü ejder meyvesinin üreticisi oldu Bilecik'te internette görüp etkilendiği ejder meyvesini evinin bahçesinde tek bir fideyle yetiştirmeye başlayan berber Mehmet Kılıç şimdi 210 metrekare serasında seri üretime geçti.
29.12.2023 Gündem
CHP’de affedilen isimler || CHP affedilen 13 kişi kim?
CHP’de affedilen isimler || CHP affedilen 13 kişi kim? CHP Parti Meclisi, Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan dahil olmak üzere 13 üyenin 'bağışlanma' talebini onayladı. Affedilen 13 ismin CHP'ye geri döneceği belirtildi. Parti Sözcüsü Deniz Yücel, Tüzük Kurultayı'nın planlanan takvim dahilinde, 6-7-8-9 Eylül 2024 tarihlerinde gerçekleşeceğini duyurdu. Peki, CHP affedilen 13 kişi kim? İşte CHP’de affedilen isimler…
28.11.2023 Gündem
En mutlu günleri kabusa döndü! Vatandaşlar seferber oldu
En mutlu günleri kabusa döndü! Vatandaşlar seferber oldu Bitlis’in Tatvan ilçesinde bulunan 2 bin 800 rakımlı Nemrut Krater Gölü civarlarında yaşayan ayılar, dış çekim için bölgeye gelen gelin ve damada korku dolu anlar yaşattı.
22.10.2023 Yaşam
Bakan Özhaseki: Sıfır toleransla önümüze bakacağız
Bakan Özhaseki: Sıfır toleransla önümüze bakacağız Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki, depremlerin ardından TOKİ'nin yaptığı konutlarda bir çatlak bile olmadığını belirterek, “Niye, işte sıfır toleransla gittiği için olmadı. Daha önce güya TOKİ beğenilmezdi. ‘TOKİ evleri değil mi canım falan filan’ denirdi. Ne oldu şimdi? En kıymetli evler durumuna geldi. O yüzden kardeşlerim bu işte de bundan sonra asla tolerans olmayacak. Sıfır toleransla önümüze bakacağız” dedi.
17.08.2023 Gündem
Kan basıncını ve yüksek tansiyonu düşürüyor! Sırrı günde 1 porsiyon tüketilirse ortaya çıkıyor
Kan basıncını ve yüksek tansiyonu düşürüyor! Sırrı günde 1 porsiyon tüketilirse ortaya çıkıyor Kan basıncını düşürme özelliğine sahip olan meyve, yüksek tansiyon riskini önlüyor. Protein, lif ve karbonhidrat bakımından bir hayli zengin; C ve B vitaminlerini de içeriyor. Omega 3 ve omega 6 gibi çoklu doymamış yağ asitleri de barındırıyor, içeriğindeki bolca C vitamini ile bağışıklık sistemini güçlendiriyor. Vücudu hastalıklardan koruyor, yüksek kalsiyum miktarı ile kemik gelişimine destek oluyor. Kalp ve damar hastalıklarına yakalanma riskini düşürüyor, kilo vermeye yardımcı oluyor. Adana’nın İmamoğlu ilçesinde 2 yıl önce emekli olan ve şehir telaşından kaçarak ata topraklarını üretime kazandıran Mustafa Kızılgök, tropik meyvenin üretimi ile emeklilik hobisini kazanca dönüştürdü.
6.08.2023 Sağlık
Tekel saldırısıyla Türkiye'nin gündemine oturdu! Neden Esenyurt? sorusuna uzmanlardan cevap
Tekel saldırısıyla Türkiye'nin gündemine oturdu! Neden Esenyurt? sorusuna uzmanlardan cevap Sık sık şiddet olaylarıyla gündeme gelen İstanbul’un ilçesi Esenyurt, 2 kişinin öldürüldüğü tekel saldırısıyla Türkiye’nin gündemine oturdu. Belediye Başkanı Kemal Deniz Bozkurt, ilçede güvenlik alt yapısının eksik olduğunu savundu. Uzmanlara göre silaha kolay ulaşmak şiddet olaylarının artışında etkili.
1.08.2023 Gündem
Kilosu 150 lira! Artık Türkiye'de de üretiliyor
Kilosu 150 lira! Artık Türkiye'de de üretiliyor Mersin'in Silifke ilçesinde ejder meyvesi olarak bilinen pitaya (ejder meyvesi) bahçesinde, sezonun ilk ürün hasadı yapıldı. Kilogramı 100 ila 150 lira arasında değişen fiyatlarla satılan ejder meyvesi üreticisinin yüzünü güldürdü.
18.07.2023 Yaşam
Tarhun Otu Nedir? Tarhun Otu Faydaları Nelerdir?
Tarhun Otu Nedir? Tarhun Otu Faydaları Nelerdir? Tarhun otu, lezzetli aroması ve keskin kokusu ile birlikte özellikle Fransız mutfağında çok sık kullanılan bir baharat çeşididir. Ülkemiz çapında da tercih edilen ve yeşil altın, dargun ve ejder otu olarak da isimlendirilen bu ot mineral ve vitamin bakımından oldukça zengindir.
22.06.2023 Sağlık
Milli parkta gizemli kayboluş! Mağarayı görmek için geldi, bir daha haber alınamadı
Milli parkta gizemli kayboluş! Mağarayı görmek için geldi, bir daha haber alınamadı Kastamonu’nun Pınarbaşı ilçesi sınırlarındaki Küre Dağları Milli Parkı içerisinde bulunan Ilgarini Mağarasını görmek için İstanbul’dan Kastamonu’ya gelen kafileden bir kişi kayboldu. 4 gündür haber alınamayan vatandaşın gizemli bir şekilde kaybolmasının ardından başlatılan arama çalışmaları devam ediyor.
3.05.2023 Yaşam
Sakallı Ejder neden yasak? Sakallı Ejder nedir?
Sakallı Ejder neden yasak? Sakallı Ejder nedir? Aksaray'da beslemesi ve ticaretinin yapılması yasak olan 1 kraliyet pitonu, 1 sakallı ejder ve 9 yavrusu ile 1 kaplumbağa ele geçirildi. El konulan hayvanlar, Konya'daki Karatay Hayvanat Bahçesine gönderildi. Peki, Sakallı Ejder neden yasak? Sakallı Ejder nedir?
2.12.2022 Dünya
Baki Kuru öldü mü? İcra İflas El kitabı yazarı Prof. Dr. Baki Kuru kimdir, kaç yaşında, nereli?
Baki Kuru öldü mü? İcra İflas El kitabı yazarı Prof. Dr. Baki Kuru kimdir, kaç yaşında, nereli? Medeni Usul Hukuku ve İcra İflas Hukuku üstadı Prof. Dr. Baki Kuru, hayatını kaybetti. Peki, Prof. Dr. Baki Kuru kimdir, kaç yaşında, nereli? Baki Kuru neden öldü, hastalığı ne?
1.12.2022 Gündem
İzmir depreminde 36 kişiye mezar olan Rıza Bey Apartmanı ile ilgili flaş karar
İzmir depreminde 36 kişiye mezar olan Rıza Bey Apartmanı ile ilgili flaş karar İzmir'deki 6.6 büyüklüğündeki depremde 36 kişinin hayatını kaybettiği, 17 kişinin yaralandığı 2'si tutuklu 13 sanığın yargılandığı Rıza Bey Apartmanı davasında mahkeme heyeti, inşaatta çalışan işçilerin tespit edilip, tanık olarak dinlenmesi için Sosyal Güvenlik Kurumu'na yazı yazılmasına karar verdi.
11.11.2022 Gündem
Hz. Musa kimdir? Hz. Musa'nın mucizeleri ve hayatı
Hz. Musa kimdir? Hz. Musa'nın mucizeleri ve hayatı Hz. Musa, Yakup peygamberin neslinden gelmiş bir peygamberdir. Hz. Musa'ya Allah (CC) ile konuştuğu için 'Kelimullah' lakabı uygun görülmüştür. Peki, Hz. Musa kimdir? Hz. Musa’nın kabri nerede? Musa Peygamberin mucizeleri nelerdir? İşte Hz. Musa'nın mucizeleri ve hayatı…
14.09.2022 Dini Bilgiler
Korkusuz Korkak nerede çekildi, ne zaman? Korkusuz Korkak oyuncuları ve konusu!
Korkusuz Korkak nerede çekildi, ne zaman? Korkusuz Korkak oyuncuları ve konusu! Kemal Sunal’ın Bombacı Mülayim karakterine hayat verdiği Korkusuz Korkak filmi bu akşam sTV’de izleyiciyle buluşacak. Konusu ve oyuncu kadrosuyla izleyenlere keyifli dakikalar yaşatacak filmin konusu, oyuncu kadrosu ve nerede çekildiği merak konusu oldu. Peki, Korkusuz Korkak nerede çekildi, ne zaman? İşte Korkusuz Korkak oyuncuları ve konusu…
14.09.2022 Televizyon
Gerzek Şaban filmi nerede çekildi? Gerzek Şaban oyuncuları kim? Gerzek Şaban filmi konusu ne?
Gerzek Şaban filmi nerede çekildi? Gerzek Şaban oyuncuları kim? Gerzek Şaban filmi konusu ne? Kemal Sunal filmleri arasında yer alan Gerzek Şaban filmi televizyon ekranlarına geliyor. Kemal Sunal’in iki farklı karakteri oynadığı Gerzek Şaban’da, mafya babası Seyfi ile gariban Osman’ın hikayesi anlatılıyor. Peki, Gerzek Şaban filmi nerede çekildi? Gerzek Şaban oyuncuları kim? Gerzek Şaban filmi konusu ne? Gerzek Şaban filmi kaç yılında çekildi? İşte detaylar…
4.09.2022 Televizyon
'Batarsın, yapma’ dediler şimdi servet sahibi! Dönümünden 250 bin lira kazanıyor
'Batarsın, yapma’ dediler şimdi servet sahibi! Dönümünden 250 bin lira kazanıyor ‘Batarsın' diyenleri dinlemedi, şimdi servet sahibi! Güney Amerika meyvesini Bursa'da yetiştirdi, dönümünden 250 bin lira kazanıyor. Bursa'da "Bu işi yapma. Parana yazık edersin" diyenleri dinlemeyen girişimci, yetiştirdiği ejder meyvesiyle paraya para demiyor.
13.08.2022 Ekonomi
Otomobil aldığı oğluna sürpriz yapacaktı, şehit haberi geldi
Otomobil aldığı oğluna sürpriz yapacaktı, şehit haberi geldi Pençe - Kilit Operasyon bölgesinde bölücü terör örgütü tarafından açılan taciz ateşinde ağır yaralanarak kaldırıldığı hastanede şehit olan Astsubay Çavuş Batuhan Şimşek'in (24) baba ocağına ateş düştü. Şehidin babası Hakan Şimşek'in oğluna bugün otomobil aldığı ve haber vermek için aradığında oğluna ulaşamadığı öğrenildi.
28.07.2022 Gündem
Ümraniyespor'da, Tarık Aksar yeniden başkanlığa seçildi
  Ümraniyespor'da, Tarık Aksar yeniden başkanlığa seçildi Spor Toto Süper Lig'in yeni ekiplerinden Ümraniyespor'da Tarık Aksar, yeniden başkanlığa seçildi.
4.08.2022 Ümraniyespor
Yılan zehrine panzehir, tam bir enerji deposu! Kalp sağlığında çok etkili, terleme sorununu da çözüyor...
Yılan zehrine panzehir, tam bir enerji deposu! Kalp sağlığında çok etkili, terleme sorununu da çözüyor... Enerji veriyor, insanı gün içerisinde daha zinde tutuyor. Mide rahatsızlıklarına iyi geliyor, gastrit ve ülser hastalıklarını tedavi ediyor. Hücre yenileyici özelliği bulunuyor, ciltteki kırışıklıkları yok ederek cildin yenilenmesine yardımcı oluyor. Diş ve diş eti hastalıklarına iyi geliyor, kan dolaşımını düzene sokuyor, kalp ve damar hastalıklarına karşı koruyor. İşte düzenli olarak tüketildiğinde terlemeyi azaltan bu meyvenin bilinmeyen faydaları...
24.07.2022 Sağlık
İhracatı 7 milyon dolara ulaştı! Ülkeler sıraya girdi, yüzde 225...
İhracatı 7 milyon dolara ulaştı! Ülkeler sıraya girdi, yüzde 225... Türkiye, tropikal meyve ihracatını 2021 yılında yüzde 85 artırarak 13 milyon dolara çıkarırken, 2022 yılının ilk yarısında ise 7 milyon 857 bin dolarlık tropikal meyve ihracatı gerçekleştirildi.
24.07.2022 Ekonomi
Tanesi 120 liradan satılıyordu, şimdi kilosu 100 TL!
Tanesi 120 liradan satılıyordu, şimdi kilosu 100 TL! Kilosu 100 liradan satışta. Rusya-Ukrayna savaşı öncesi bu ülkelere gönderiliyordu. Savaşın ardından yurt genelinde satılıyor. Antalya’nın Aksu ilçesinde yetiştirilen ejder meyvesine talebin genellikle otellerden geldiğini belirten üretici, ilk meyvelerin tanesini 120 TL’den, şimdi ise kilosunu 100 TL’den sattıklarını ifade etti. Ejder meyvesinin kilo kaybına yardımcı olma, diyabeti kontrol etme, sindirimi iyileştirme, kolesterolü düşürme ve enerji seviyelerini artırma gibi pek çok yararı bulunuyor. Peki Ejder meyvesi neye iyi geliyor? Ejder meyvesinin faydaları nelerdir? İşte ejder meyvesi ile ilgili bilinmesi gerekenler...
15.07.2022 Ekonomi
Gerzek Şaban nerede çekildi? Gerzek Şaban oyuncuları kim, konusu ne, ne zaman çekildi?
Gerzek Şaban nerede çekildi? Gerzek Şaban oyuncuları kim, konusu ne, ne zaman çekildi? Show TV ekranlarında bugün yayınlanacak Gerzek Şaban sinemaseverle ile buluşacak. Natuk Baytan’ın Kemal Sunal ile yaptığı Gerzek Şaban’ın oyuncuları, konusu ve nerede çekildiği merak ediliyor. 1986 yapımı Gerzek Şaban oyuncuları ve konusu nedir? Gerzek Şaban nerede çekildi?
29.06.2022 Televizyon

Benzer Haber Etiketleri

Ejder ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki ejder haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.