Edi Rama

Edi Rama

Son dakika Edi Rama haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Edi Rama ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Edi Rama haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Edi Rama

haberleri sayfasında son dakika yaşanan edi rama gelişmeleri de dahil olmak üzere 94 edi rama haberi bulunmuştur. Tüm edi rama haberleri aşağıda listelenmiştir.
Başbakan'ın hareketi infial yarattı! Kadın muhabiri kameralar önünde itti, özür dilemeyi reddetti
Başbakan'ın hareketi infial yarattı! Kadın muhabiri kameralar önünde itti, özür dilemeyi reddetti Arnavutluk Başbakanı Edi Rama, kendisine Sazan adasındaki bir yatırım projesi ile ilgili soru soran kadın gazeteciyi kameralar önünde ittikten sonra özür dilemeyi reddetti.
20.03.2024 Gündem
Bayraktar TB2 SİHA'lar artık Arnavutluk semalarında
Bayraktar TB2 SİHA'lar artık Arnavutluk semalarında Arnavutluk'un ilk NATO Taktik Hava Üssü'nün törenle açılmasının ardından Bayraktar TB2 SİHA'lar Arnavutluk semalarında uçarak, ilk kez Arnavutluk Ordusu'nun envanterine girdi.
4.03.2024 Ekonomi
Bayraktar TB2 Avrupa semalarında! Haluk Bayraktar paylaştı: Tarihi bir gün
Bayraktar TB2 Avrupa semalarında! Haluk Bayraktar paylaştı: Tarihi bir gün Baykar Genel Müdürü Haluk Bayraktar, Bayraktar TB2 SİHA'larına yönelik önemli bir açıklama yaptı. Bayraktar, "İlk kez NATO standartlarında bir hava aracı katılmış oldu" dedi.
4.03.2024 Gündem
Arnavutluk'la anlaşmalar imzalandı! Cumhurbaşkanı Erdoğan: Arnavutluk'un FETÖ ile mücadelesini biliyoruz
Arnavutluk'la anlaşmalar imzalandı! Cumhurbaşkanı Erdoğan: Arnavutluk'un FETÖ ile mücadelesini biliyoruz Cumhurbaşkanı Erdoğan, Arnavutluk Başbakanı Rama ile ortak basın toplantısı düzenledi. Erdoğan, "Sayın Başbakanın FETÖ konusundaki hassasiyetine biliyor ve samimiyetine inanıyoruz. Karşılıklı anlayış çerçevesinde örgütle mücadelemizi sürdüreceğiz" dedi.
20.02.2024 Gündem
Bakan Fidan, Arnavutluk Başbakanı Rama ile görüştü
Bakan Fidan, Arnavutluk Başbakanı Rama ile görüştü Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, resmi temaslarda bulunmak üzere gittiği Arnavutluk’ta Başbakan Edi Rama ile bir araya geldi.
29.01.2024 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan'a liderlerden 'geçmiş olsun' telefonu
Cumhurbaşkanı Erdoğan'a liderlerden 'geçmiş olsun' telefonu Bulgaristan Cumhurbaşkanı Rumen Radev, Malta Cumhurbaşkanı George Vella, Arnavutluk Başbakanı Edi Rama ve Bosna-Hersek eski Devlet Başkanlığı Üyesi Bakir İzetbegoviç, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ı telefonla arayarak deprem nedeniyle geçmiş olsun dileklerini iletti.
19.02.2023 Gündem
2022 yılı böyle geçti: Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan küresel barış için yoğun diplomasi trafiği
2022 yılı böyle geçti: Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan küresel barış için yoğun diplomasi trafiği Uluslararası temaslarını 2022 yılı boyunca yoğun şekilde sürdüren Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 21 ülkeye 27 ziyaret gerçekleştirdi. Dünya liderleriyle yaklaşık 200 telefon görüşmesi gerçekleştiren Erdoğan, çok sayıda devlet ve hükümet başkanını ağırladı.
30.12.2022 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan Avrupa'ya tepki: Terörle mücadelede kimse bize hesap soramaz
Cumhurbaşkanı Erdoğan Avrupa'ya tepki: Terörle mücadelede kimse bize hesap soramaz Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, “Geleceği Şekillendirmek: Belirsizlikler, Gerçekler ve Fırsatlar” temasıyla İstanbul’da düzenlenen TRT World Forum'unda önemli açıklamalarda bulundu. Erdoğan, "Tahıl krizini çözmek amacıyla Sayın Putin ile pazar günü görüşeceğiz. Aynı şekilde Sayın Zelenskiy ile de görüşmemiz olacak" dedi. Erdoğan Avrupa'ya terör destek tepkisi göstererek "Teröristlerle verdiğimiz mücadelede bize kalkıp kimse hesap soramaz" açıklamasında bulundu.
9.12.2022 Siyaset
Arnavutluk Başbakanı Rama'dan, Cumhurbaşkanı Erdoğan ve Guterres'e tahıl anlaşması tebriği
Arnavutluk Başbakanı Rama'dan, Cumhurbaşkanı Erdoğan ve Guterres'e tahıl anlaşması tebriği Arnavutluk Başbakanı Edi Rama, tahıl koridoru anlaşmasının 120 gün uzatılmasına ilişkin yaptıkları çalışmalar nedeniyle Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ı ve Birleşmiş Millet (BM) Genel Sekreteri Antonio Guterres'i tebrik etti.
17.11.2022 Siyaset
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Arnavutluk Başbakanı Rama ile görüştü
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Arnavutluk Başbakanı Rama ile görüştü Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Arnavutluk Başbakanı Edi Rama'yı kabul etti.
11.10.2022 Siyaset
Cumhurbaşkanı Erdoğan duyurdu! Esnafa ve öğrenciye müjde
Cumhurbaşkanı Erdoğan duyurdu! Esnafa ve öğrenciye müjde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Kabine toplantısının ardından gündeme dair önemli açıklamalarda bulundu. Sosyal konuta rekor bir başvuru olduğunu söyleyen Erdoğan, "Son dönemde konut, kira, ve emlak fiyatlarındaki dengesiz yükselişler bizi yeni ve daha büyük adımlara yönelttiler. Kampanyaya 7.2 milyon başvuru yapıldı." dedi. Öte yandan öğrencilere müjde veren Erdoğan, "Üniversite öğrencilerine ailelerinin yanına gidip gelmeleri için yılda 2 kere ulaşım desteği vereceğiz." diye konuştu. Esnafa da müjde veren Erdoğan, "Esnafa, Halkbank vasıtasıyla 60 ay vadeyle %7,5 faiz oranıyla 100 milyar liralık bir kredi kampanyası başlatıyoruz. Kredi üst limitlerini 350 bin liradan 500 bine yükseltiyoruz. Genç girişimcilerimizi %0 faizli kredilerini 100 bin liradan 300 bin liraya çıkartıyoruz." ifadelerini kullandı.
10.10.2022 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Enflasyon için tedbirler alıyoruz
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Enflasyon için tedbirler alıyoruz Kabine toplantısı sona erdi. Beştepe'deki toplantıda, Rusya-Ukrayna Savaşı ve 'tahıl koridoru' görüşüldü. Ekonomideki gelişmeler ile terörle mücadele operasyonlarındaki son durum da ele alındı. Cumhurbaşkanı Erdoğan alınan yeni kararları canlı yayında açıkladı. Erdoğan, "Gaziantep ve Mardin'de meydan gelen kazalarda hayatını kaybedenlere başsağlığı diliyorum. Kazalar tüm boyutlarıyla soruşturulmaktadır. Soruşturmalar neticesinde, failler hakkındaki işlemler yapılacaktır." dedi. "Vatandaşlarımızı TL mevduatına dönmeye davet ediyorum" diyen Erdoğan, "Enflasyon için tedbirler alıyoruz" ifadelerini kullandı.
22.08.2022 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Arnavutluk Başbakanı Rama'yı kabul etti
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Arnavutluk Başbakanı Rama'yı kabul etti Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Arnavutluk Başbakanı Edi Rama'yı kabul etti.
10.08.2022 Siyaset
5. İslami Dayanışma Oyunları başladı! Erdoğan organizasyonun resmi açılışını yaptı
5. İslami Dayanışma Oyunları başladı! Erdoğan organizasyonun resmi açılışını yaptı Türkiye'nin ev sahipliğinde 56 ülkeden 4 bin 200 sporcunun katıldığı, Konya'da düzenlenen 5. İslami Dayanışma Oyunları'nın açılışı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın katılımıyla görsel şölen eşliğinde gerçekleşti. Cumhurbaşkanı Erdoğan yaptığı açıklamada, "5. İslami Dayanışma Oyunları başlatıyorum. Emeği geçenleri tebrik ediyorum. Hayırlı uğurlu olsun " diyerek oyunları resmi olarak başlattı.
10.08.2022 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan, 5. İslami Dayanışma Oyunları'na katılan ülkelerin lideriyle buluştu
Cumhurbaşkanı Erdoğan, 5. İslami Dayanışma Oyunları'na katılan ülkelerin lideriyle buluştu Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 5. İslami Dayanışma Oyunları'nın açılış törenine katılacak ülkelerin lider ve temsilcileriyle yemekte buluştu.
9.08.2022 Siyaset
Döviz kuru, enflasyon ve faiz... Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Yunanistan, Güney Kıbrıs ve İsrail'e mesaj: Bu iş Türkiyesiz olmaz
Döviz kuru, enflasyon ve faiz... Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Yunanistan, Güney Kıbrıs ve İsrail'e mesaj: Bu iş Türkiyesiz olmaz Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Arnavutluk ziyareti sonrası gazetecilere açıklamalarda bulundu. Erdoğan, yeni ekonomi programıyla ilgili 'Yavaş yavaş, kademeli bir şekilde, aceleci olmadan kur da düşecek, faiz de aynı şekilde düşecek ve 2022 bizim en parlak yılımız olacak inşallah. 2023’e de zaten böyle gireceğiz. Bu enflasyonun da düşüşünü getirir, enflasyon düşecek.' dedi. Erdoğan, ABD’nin, Yunanistan’ın Doğu Akdeniz’de İsrail ve Güney Kıbrıs Rum kesimiyle birlikteki boru hattı projesinden desteğini çekmesiyle ilgili soruya 'Burada hep konuşulan nedir? Bu iş, Türkiyesiz olmaz. Çünkü eğer buradan Avrupa’ya gaz gidecekse bu ancak Türkiye üzerinden olur' cevabını verdi.
18.01.2022 Siyaset
Arnavutluk ile kritik anlaşmalar imzalandı! Cumhurbaşkanı Erdoğan hedefi açıkladı: 1 milyar dolar!
Arnavutluk ile kritik anlaşmalar imzalandı! Cumhurbaşkanı Erdoğan hedefi açıkladı: 1 milyar dolar! Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Arnavutluk Başbakanı Edi Rama ortak basın toplantısında konuştu. 7 anlaşmanın imzalandığını belirten Cumhurbaşkanı Erdoğan, "522 konutu 13 ay gibi rekor sayılacak bir sürede tamamladık. Bundan sonra da iyi gününde kötü gününde de Arnavutluk'un yanında olmayı sürdüreceğiz." dedi. Cumhurbaşkanı Erdoğan Arnavutluk ile ilgili ticaret hacmi hedefini de açıkladı.
17.01.2022 Siyaset
Laç kentindeki yeni konutlar sahiplerine teslim edildi
Laç kentindeki yeni konutlar sahiplerine teslim edildi Arnavutluk’ta 2019 yılında yaşanan depremde evleri yıkılan depremzedeler için Albayrak İnşaat tarafından TOKİ adına 13 ayda tamamlanan 522 konut, 37 ticari ünite, çocuk oyun parkları ve 375 araçlık kapalı otoparkı olan projenin teslimini Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan gerçekleştirdi.
17.01.2022 Gündem
Arnavutluk'ta tarihi gün! Cumhurbaşkanı Erdoğan: Yardıma koşan ilk ülke Türkiye oldu
Arnavutluk'ta tarihi gün! Cumhurbaşkanı Erdoğan: Yardıma koşan ilk ülke Türkiye oldu Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Arnavutluk'ta deprem konutlarının teslim töreninde açıklamalarda bulundu. Erdoğan, "İyi ve kötü gününde kardeşinin yanında olmak da bizim medeniyet değerlerimizin en önemlilerinden biridir. Depremden sonra bölgeye yardıma koşan ilk ülkenin Türkiye olması, aramızdaki güçlü dayanışmanın en büyük ispatıdır." dedi.
17.01.2022 Siyaset
Cumhurbaşkanı Erdoğan Arnavutluk'ta törenle karşılandı
Cumhurbaşkanı Erdoğan Arnavutluk'ta törenle karşılandı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, yılın ilk yurt dışı ziyaretini Arnavutluk'a gerçekleştiriyor.
17.01.2022 Siyaset
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Arnavutluk'a gitti
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Arnavutluk'a gitti  Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, yılın ilk yurt dışı ziyaretini Arnavutluk'a gerçekleştiriyor. 
17.01.2022 Siyaset
Avrupa haritası değişebilir! İki ülkeden birleşme sinyali
Avrupa haritası değişebilir! İki ülkeden birleşme sinyali Avrupa haritası değişebilir. Arnavutluk Başbakanı Edi Rama, Arnavutluk ve Kosova’nın birleşmesi için yapılacak olan bir referandumda “evet” oyu vereceğini açıkladı.
26.11.2021 Dünya
Arnavutluk 2022'de yörüngeye ilk uydularını fırlatacak
Arnavutluk 2022'de yörüngeye ilk uydularını fırlatacak Arnavutluk'un gelecek yıl yörüngeye ilk uydularını fırlatmasının beklendiği bildirildi.
20.10.2021 Bilim ve Teknoloji
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan peş peşe önemli görüşmeler
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan peş peşe önemli görüşmeler Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın BM 76. Genel Kurulu'na katıldığı New York'taki temasları sürüyor. Erdoğan, Arnavutluk Başbakanı Rama'yı, Hırvatistan eski Cumhurbaşkanı Kolinda Grabar Kitarovic ile Bulgaristan eski Cumhurbaşkanı Petar Stoyono'vu kabul etti. Erdoğan daha sonra Burundi Cumhurbaşkanı Evariste Ndayishimiye ile bir araya geldi.
22.09.2021 Gündem
Arnavutluk Cumhurbaşkanı İlir Meta görevden alınıyor
Arnavutluk Cumhurbaşkanı İlir Meta görevden alınıyor Arnavutluk Meclisi, Cumhurbaşkanı İlir Meta'nın anayasayı ihlal ettiği gerekçesiyle görevden alınmasına yönelik talebi onayladı.
9.06.2021 Dünya

Benzer Haber Etiketleri

Edi Rama ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki edi rama haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.