Eda Taşpınar Sevgili

Eda Taşpınar Sevgili

Son dakika Eda Taşpınar sevgili haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Eda Taşpınar sevgili ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Eda Taşpınar sevgili haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Eda Taşpınar Sevgili

haberleri sayfasında son dakika yaşanan eda taşpınar sevgili gelişmeleri de dahil olmak üzere 28 eda taşpınar sevgili haberi bulunmuştur. Tüm eda taşpınar sevgili haberleri aşağıda listelenmiştir.
Eda Taşpınar'dan yatak pozlarının ardından yeni görüntü
Eda Taşpınar'dan yatak pozlarının ardından yeni görüntü Çağrı Atakan’la ilişkisi sona eren Eda Taşpınar yeni bir aşka yelken açtı. Adını gizli tuttuğu sevgilisiyle yatak pozlarını Instagram’da paylaşan Taşpınar, aynı gün onunla birlikte böyle görüntülendi
2.05.2022 Magazin
Eda Taşpınar'dan evlilik açıklaması
Eda Taşpınar'dan evlilik açıklaması Eda Taşpınar, oyuncu sevgilisi Çağrı Atakan’la önceki gün Etiler’de bir mekan girişi görüntülendi.
3.10.2020 Magazin
Eda Taşpınar: Masal okur gibi okuyoruz
Eda Taşpınar: Masal okur gibi okuyoruz Eda Taşpınar çıkan şiddet iddialarıyla ilgili konuştu.
17.09.2020 Magazin
Eda Taşpınar darp edildi mi?
Eda Taşpınar darp edildi mi? Eda Taşpınar'ın oyuncu sevgilisi tarafından darp edildiği iddia edilmişti. İkiliden yanıt geldi.
15.09.2020 Magazin
Eda Taşpınar bu paylaşımda bulundu!
Eda Taşpınar bu paylaşımda bulundu! Eda Taşpınar, bikini altı olmadan çektirdiği fotoğrafı instagram hesabından paylaştı. Eda Taşpınar bu oldukça cesur paylaşıma binlerce beğeni geldi.
24.08.2017 Magazin
Sosyetik güzel Eda Taşpınar'dan ilan-ı aşk
Sosyetik güzel Eda Taşpınar'dan ilan-ı aşk Mikonos'ta denizin ve güneşin tadını çıkaran Eda Taşpınar, tatil fotoğrafları arasına aşk ilanı da koydu.
9.08.2017 Magazin
Eda Taşpınar'dan yeni paylaşımlar!
Eda Taşpınar'dan yeni paylaşımlar! Sosyetik güzel Eda Taşpınar, sosyal medya hesabından Mikonos tatilinden fotoğraflar paylaşmayı sürdürüyor.
4.07.2017 Magazin
Eda Taşpınar'dan inanılmaz paylaşım!
Eda Taşpınar'dan inanılmaz paylaşım! Yunanistan'ın Mikanos adasında tatil yapan moda ikonu Eda Taşpınar, ipli bikinisini giyip poz verdi. Bu pozunu Instagram'da paylaşan Taşpınar'a beğeni yağdı.
25.06.2017 Magazin
Eda Taşpınar 'güneş'ten para kazanıyor!
Eda Taşpınar 'güneş'ten para kazanıyor! Sosyetik güzel Eda Taşpınar, yeni bir işe başladı. İşte Taşpınar'ın yeni işi...
30.07.2017 Magazin
Eda Taşpınar aşkın tanımını yaptı
Eda Taşpınar aşkın tanımını yaptı Yazın gelmesiyle birlikte kendini Yunan adalarına atan sosyetik güzel Eda Taşpınar, aşkın tanımını yaptı.
8.06.2017 Magazin
Eda Taşpınar’a gelen tepkiler sevgilisi Patrick'i tedirgin etti! 1 yıllık ilişki bitti
Eda Taşpınar’a gelen tepkiler sevgilisi Patrick'i tedirgin etti! 1 yıllık ilişki bitti Kendine ait bir markası bulunan stil ikonu Eda Taşpınar paylaşımlarıyla dikkat çekiyor. Mescit içinde çektirdiği fotoğraf nedeniyle zor günler geçiren Eda Taşpınar’ın telefon ve maillerine gelen mesajlar, Alman sevgilisi Patrick’i tedirgin edince, damat adayı ilişkiye son verip, ülkesine döndü.
14.04.2023 Magazin
Eda Taşpınar tatilde aşka geldi! Sevgilisiyle...
Eda Taşpınar tatilde aşka geldi! Sevgilisiyle... Sosyal medyada cesur pozlarıyla gündem olan Eda Taşpınar, iddialı giyim tarzı ve pozlarıyla sık sık adından söz ettirmişti. Son dönemde verdiği çıplak pozlarla olay olan Eda Taşpınar yeni sevgilisiyle dudak dudağa pozuyla takipçilerinin beğenisini topladı.
8.04.2022 Magazin
En 'seksi' savaş! İkisi de paylaştı...
En 'seksi' savaş! İkisi de paylaştı... Plajların ikoncanları Eda Taşpınar ve Eliz Sakuçoğlu arasında adeta savaş yaşanıyor. Eda Taşpınar amuda kalkmış pozunu paylaşınca Eliz de eksik kalmadı.
27.08.2017 Magazin
Özge Ulusoy, Ebru Şallı'yı çıldırttı: Piyasamızı düşürdü
Özge Ulusoy, Ebru Şallı'yı çıldırttı: Piyasamızı düşürdü Instagram'da 1 milyon takipçisi olan Özge Ulusoy'a sosyal medyada paylaştıkları ürün başına yüksek ücretler kazanan bazı ünlüler çok kızgın. İşte aralarında Ebru Şallı ve Ivana Sert gibi isimler bulunan ünlülerin Özge Ulusoy'a tepkilerinin nedeni...
22.05.2017 Magazin
Eda Taşpınar siyahlar içinde
Eda Taşpınar siyahlar içinde Sosyetik güzel Eda Taşpınar, önceki gün City's AVM'de alışverişteydi...
15.11.2016 Magazin
'Beni Google'a sorun'
'Beni Google'a sorun' Eda Taşpınar yeni sevgilisiyle görüntülendi...
18.02.2014 Magazin
İstanbul’un plaj raporu
İstanbul’un plaj raporu Ne Bodrum ne Çeşme, ne de Antalya... Hepsini elimin tersiyle ittim ve “Ne varsa İstanbul’da var” söylemiyle, “Ben denizime de burada girerim arkadaş” dedim. “Plajlarda son durum ne”, “deniz temiz mi”, “neler giyiliyor, yeniliyor” başlıklı denetimlerim sonucunda oluşturduğum “iki klasör” kalınlığındaki raporumun özetini buyrunuz okuyunuz...
20.07.2012 Arşiv
Gizem´in imam nikahı
Gizem´in imam nikahı Gizem Özdilli geçenlerde twitter hesabında bir iş adamı ile evleneceğini müjdelemiş...
20.08.2011 Arşiv
Tek başına tatil
Tek başına tatil Eski Türkiye güzeli Gamze Karaman, Bodrum veya Çeşme yerine Dalaman’ı tercih edenlerden.
15.07.2011 Arşiv
Dudak dudağa
Dudak dudağa Eda Taşpınar ile sörfçü sevgilisi Bora Kozanoğlu dudak dudağa herkezin ortasında öpüştü
28.05.2010 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Eda Taşpınar Sevgili ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki eda taşpınar sevgili haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.