Ece Ronay

Ece Ronay

Son dakika Ece Ronay haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Ece Ronay ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Ece Ronay haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Ece Ronay

haberleri sayfasında son dakika yaşanan ece ronay gelişmeleri de dahil olmak üzere 50 ece ronay haberi bulunmuştur. Tüm ece ronay haberleri aşağıda listelenmiştir.
Olaylı bir şekilde boşanmıştı! Ece Ronay yeni aşkını ilan etti!
Olaylı bir şekilde boşanmıştı! Ece Ronay yeni aşkını ilan etti! Şovmen Mehmet Ali Erbil ile taciz iddiası yüzünden mahkemelik olan sosyal medya fenomeni Ece Ronay 2,5 aylık hamileyken nişanlısı Mehmet Bilir’le evlenmiş ve kısa süre sonra da boşanmıştı. Boşanması olayı olan Ronay yeni sevgilisiyle paylaşım yaptı.
1.03.2024 Magazin
Ece Ronay'ın Bağdat Caddesi'ndeki güzellik merkezine haciz
Ece Ronay'ın Bağdat Caddesi'ndeki güzellik merkezine haciz Sosyal medya fenomeni ve güzellik merkezi sahibi Ece Ronay'ın Bağdat Caddesi'ndeki iş yerine akşam saatlerinde haciz işlemi yapıldı. İş yerinden alınan eşyalar kamyonetlere yüklenerek götürüldü.
4.01.2024 Gündem
Ece Ronay adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı
Ece Ronay adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı Pendik ve Kocaeli'de eski eşi Mehmet Bilir'e ait işyerlerini kurşunlattığı iddiasıyla gözaltına alınan sosyal medya fenomeni ve güzellik merkezi sahibi Ece Ronay adli kontrolle serbest bırakıldı. Mahkemeye sevk edilen 3 kişi ise tutuklandı.
18.12.2023 Magazin
Dijital Türkiye'nin kapısı e-Devlet 15 yaşında! Tasarruf sağlandı
Dijital Türkiye'nin kapısı e-Devlet 15 yaşında! Tasarruf sağlandı Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, 18 Aralık 2008'de Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından açılışı gerçekleştirilen e- Devlet Kapısı'nın 22 hizmetle başlayan yolculuğuna 15’inci yılda 7 bin 651 hizmetle devam ettiğini belirterek, “Yola çıktığımızda söylediğimiz gibi e-Devlet ile ülkemizde bürokrasi 'tuş' oldu. Artık vatandaşımız devletle olan işleri için saatlerini hatta günlerini harcamak yerine her yıl milyonlarca işlemi e-Devlet Kapısı üzerinden saniyeler içinde yapabiliyor. Türkiye.gov.tr, bugün 1.022 kuruma ait 7 bin 651 işleme ve 64 milyon 122 bin 503 kullanıcı sayısına ulaşmıştır. E-Devlet’e her ay yaklaşık 120 milyon giriş yapılmaktadır. E-Devlet kapısı sayesinde 15 yılda sadece basılı belge kullanımından kaynaklanan 587 milyon doların üzeninde tasarruf sağlandı” ifadelerine yer verdi.
18.12.2023 Ekonomi
Ece Ronay ile birlikte 6 şüpheli sağlık kontrolüne götürüldü
Ece Ronay ile birlikte 6 şüpheli sağlık kontrolüne götürüldü Pendik ve Kocaeli'de eşi Mehmet Bilir'e ait iş yerlerini kurşunlattığı iddiasıyla gözaltına alınan sosyal medya fenomeni Ece Ronay ve 5 şüpheli emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi.
18.12.2023 Gündem
Sosyal medya fenomeni Ece Ronay gözaltına alındı
Sosyal medya fenomeni Ece Ronay gözaltına alındı Sosyal medya fenomeni ve güzellik merkezi sahibi Ece Ronay, eski eşinin iş yerini kurşunlattığı iddiasıyla gözaltına alındı. Ronay, işlemleri için emniyet müdürlüğüne götürüldü.
15.12.2023 Gündem
Üst üste 2. olay! Ece Ronay'ın bir güzellik merkezi daha kurşunlandı
Üst üste 2. olay! Ece Ronay'ın bir güzellik merkezi daha kurşunlandı Sosyal medya fenomeni Ece Ronay'a ait güzellik merkezi dün Gebze'de kurşunların hedefi olmuştu. Kadıköy Bağdat Caddesi'nde yer alan Ronay'a ait bir güzellik merkezinin daha kurşunlandığı ortaya çıktı. Önceki akşam da Ronay'ın eski eşinin araçlarının sergilendiği iddia edilen oto galeri kimliği belirsiz kişiler tarafından video çekilerek kurşunlanmıştı.
4.12.2023 Magazin
Ece Ronay'ın güzellik merkezi kurşunlandı
Ece Ronay'ın güzellik merkezi kurşunlandı Kocaeli'nin Gebze ilçesinde sosyal medya fenomeni Ece Ronay'a ait güzellik merkezi, kurşunlandı.
3.12.2023 Magazin
Dilan Polat'ın izinden giden fenomenleri korku sardı! Şulemsi, Ece Ronay, Tayyargil...
Dilan Polat'ın izinden giden fenomenleri korku sardı! Şulemsi, Ece Ronay, Tayyargil... Dilan Polat, kara para aklama, suç örgütü kurma ve vergi kaçırma suçlarından tutuklandı. Ali Eyüpoğlu, Milliyet Gazetesi'ndeki köşe yazısında son dönemde Türkiye'nin gündeminden düşmeyen Dilan Polat ve onun izinden giden fenomenleri yazdı. Gözaltına alınan Polat ailesinin ardından MASAK'ın radarına kimler takıldı? Operasyon genişleyecek mi? İşte Tüm Türkiye'nin merak ettiği sorulara dair dikkat çeken analiz...
12.11.2023 Magazin
Ece Ronay aylık kazancını açıkladı! Dilan Polat'ın hayatı rol model oldu, ben de bu işe girdim
Ece Ronay aylık kazancını açıkladı! Dilan Polat'ın hayatı rol model oldu, ben de bu işe girdim Bir dönem Mehmet Ali Erbil tarafından tacize uğradığını iddia eden Ece Ronay, katıldığı programda güzellik merkezine dair açıklamalarıyla gündeme geldi. Dilan Polat'a özenerek güzellik merkezi açtığını ifade eden Ronay, aylık kazancını da açıkladı.
10.11.2023 Magazin
Ece Ronay'dan 'şiddet' açıklaması! 'Psikolojik olarak tükendim'
Ece Ronay'dan 'şiddet' açıklaması! 'Psikolojik olarak tükendim' Ece Ronay 2,5 aylık hamileyken nişanlısı Mehmet Bilir’le evlenmiş ve kısa süre sonra da boşanmıştı. Mehmet Ali Erbil'in tacizine maruz kaldığını ifşa etmesiyle tanınan Ronay eski kocasından şiddet gördüğünü açıklayarak fotoğrafını paylaştı.
25.09.2023 Magazin
Evlilikleri 1 yıl sürdü! Şarkıcı Ece Ronay boşandı
Evlilikleri 1 yıl sürdü! Şarkıcı Ece Ronay boşandı Şarkıcı Ece Ronay, geçen yıl nikah masasına oturduğu eşi ve çocuğunun babası Mehmet Bilir ile anlaşmalı olarak boşandı.
31.05.2023 Magazin
Mehmet Ali Erbil eski günlerine döndü!
Mehmet Ali Erbil eski günlerine döndü! Sağlığına kavuştuktan sonra her söylediği ve yaptığıyla olay yaratan, özel hayatıyla da magazin gündeminden düşmeyen Mehmet Ali Erbil, önceki akşam Karaköy'de görüntülendi. İş insanı arkadaşının doğum gününe katılan şovmen, yanındaki güzellerle eski günlerini hatırlattı.
17.05.2023 Magazin
Mehmet Ali Erbil'den şaşırtan Aleyna Tilki açıklaması!
Mehmet Ali Erbil'den şaşırtan Aleyna Tilki açıklaması! Geçtiğimiz aylarda manken Çağla Şıkel hakkında söyledikleriyle çok konuşulan şovmen Mehmet Ali Erbil, tepki çeken bir açıklamaya daha imza attı. Geçtiğimiz akşam iftar sonrası görüntülenen ünlü isim, dizilerdeki öpüşme sahneleriyle ilgili soruya verdiği 'Aleyna Tiki' cevabıyla eleştiri oklarının hedefi oldu.
13.04.2023 Magazin
Mehmet Ali Erbil'in TikTok mesaisi!
Mehmet Ali Erbil'in TikTok mesaisi! Mehmet Ali Erbil önceki gün Atakent Acıbadem Hastanesi’nde görüntülendi.
23.03.2023 Magazin
Mehmet Ali Erbil'e hapis şoku!
Mehmet Ali Erbil'e hapis şoku! Klibinde oynadığı fenomen Ece Ronay Bilir'i taciz ve tehdit ettiği iddiasıyla yargılanan sunucu Mehmet Ali Erbil, 4 ay 15 gün hapis cezasına çarptırıldı.
1.03.2023 Magazin
Mehmet Ali Erbil hakkında flaş gelişme! 7 yıl 3 ay hapis istemi
Mehmet Ali Erbil hakkında flaş gelişme! 7 yıl 3 ay hapis istemi Klibinde oynadığı şarkıcı Ece Ronay Bilir'i taciz ve tehdit ettiği iddiasıyla yargılanan Mehmet Ali Erbil hakkında savcı 2 suçtan toplamda 7 yıl 3 ay hapis istedi.
3.02.2023 Magazin
Taciz iddiasıyla suçlanan Mehmet Ali Erbil: Oyuna getirildim
Taciz iddiasıyla suçlanan Mehmet Ali Erbil: Oyuna getirildim Klibinde oynadığı şarkıcı Ece Ronay Bilir'i taciz ve tehdit ettiği iddiasıyla, toplamda 8 yıl 10 aya kadar hapsi istenen ve hakkında zorla getirilme kararı çıkarılan Mehmet Ali Erbil duruşmadaki savunmasında, "Kendisi asistanımla diyaloglara girdi. Taciz olarak nitelendirerek prim yaptı. Oyuna getirildiğimi düşünüyorum" dedi.
19.01.2023 Magazin
Ece Ronay’dan şaşırtan boşanma açıklaması!
Ece Ronay’dan şaşırtan boşanma açıklaması! Bir dönem Mehmet Ali Erbil ile yaşadığı taciz haberleriyle gündeme gelen Ece Ronay, geçtiğimiz aylarda Mehmet Bilir ile nikah masasına oturmuştu. Bir süredir mutlu bir evlilik süren Ece Ronay, ilk önce eşinden boşanacağını, ardından ise kararını değiştirdiğini belirtti.
13.01.2023 Magazin
Ece Ronay’dan şaşırtan boşanma açıklaması!
Ece Ronay’dan şaşırtan boşanma açıklaması! Bir dönem Mehmet Ali Erbil ile yaşadığı taciz haberleriyle gündeme gelen Ece Ronay, geçtiğimiz aylarda Mehmet Bilir ile nikah masasına oturmuştu. Bir süredir mutlu bir evlilik süren Ece Ronay, ilk önce eşinden boşanacağını, ardından ise kararını değiştirdiğini belirtti.
13.01.2023 Magazin
Mehmet Ali Erbil hakkında tekrar zorla getirilme kararı!
Mehmet Ali Erbil hakkında tekrar zorla getirilme kararı! Klibinde oynadığı şarkıcı ve TikTok fenomeni Ece Ronay Bilir'i taciz ettiği iddiasıyla, toplamda 8 yıl 10 aya kadar hapsi istenen ve hakkında zorla getirme kararı bulunan Mehmet Ali Erbil sağlık sorunlarını mazeret göstererek duruşmaya katılmadı. Ancak sanık Mehmet Ali Erbil hakkında tekrar zorla getirilme kararı çıkartıldı.
20.10.2022 Magazin
Mehmet Ali Erbil'den açıklama geldi! Günlük kazancının 100 Bin TL olduğu söylenmişti
Mehmet Ali Erbil'den açıklama geldi! Günlük kazancının 100 Bin TL olduğu söylenmişti Sosyal medya fenomeni Ece Ronay, davalık olduğu Mehmet Ali Erbil’in TikTok’ta günde 70-100 bin TL arası bir para kazandığını iddia etmişti. Önceki akşam Beyoğlu’nda görüntülenen şovmen, bu iddialar hakkında konuştu. Öte yandan Mehmet Ali Erbil, arkadaşlarına tutunarak yürüdü.
29.09.2022 Magazin
Mehmet Ali Erbil hakkında mahkemeden flaş karar
Mehmet Ali Erbil hakkında mahkemeden flaş karar Klibinde oynadığı şarkıcı Ece Ronay Bilir'i taciz ve tehdit ettiği iddiasıyla, toplamda 8 yıl 10 aya kadar hapsi istenen Mehmet Ali Erbil hakkında duruşmaya katılmadığı gerekçesiyle zorla getirilme kararı çıkartıldı. Duruşmada Erbil'in ağabeyi Mustafa Erbil ve asistanı tanık olarak dinlendi.
6.09.2022 Yaşam
Mehmet Ali Erbil'den Ece Ronay'a gönderme! 'Üstlerini açarak meşhur oluyorlar'
Mehmet Ali Erbil'den Ece Ronay'a gönderme! 'Üstlerini açarak meşhur oluyorlar' 'Karpuz' isimli şarkısı ile popüler olan Ece Ronay, geçtiğimiz aylarda klibinde oynayan şovmen Mehmet Ali Erbil'in kendisine attığı mesajları ifşa etmiş ve Erbil'ae taciz ve hakaret suçlarından dava açmıştı. Şarkıcı Ece Ronay’ı taciz ettiği iddiasıyla gündeme gelen ve hakkında daha önce de taciz suçlamaları bulunan Mehmet Ali Erbil, Ronay’ı bir kez daha hedef alarak “Mehmet Ali Erbil varken Ece’ler mi vardı Allah aşkına! Biz 40 yıldır bu piyasadayız. Birçok insan TikTok’ta üstlerini açarak meşhur oluyor. Ama biz hiçbir yerimizi açmıyoruz” dedi.
25.08.2022 Magazin
Ece Ronay'dan Yasmin Erbil'e sert yanıt gecikmedi: "Baban seni rezil ediyo!"
Ece Ronay'dan Yasmin Erbil'e sert yanıt gecikmedi: "Baban seni rezil ediyo!" Klibinde rol alan Mehmet Ali Erbil'in kendisini taciz ettiğini öne sürerek gündeme gelen Ece Ronay gündemden düşmüyor. Mehmet Ali Erbil'in kızı Yasmin Erbil, magazin muhabirinin sorduğu soru karşısında Ece Ronay hakkında bazı açıklamalarda bulunmuştu. TikTok fenomeni Ece Ronay'dan çok geçmeden yanıt geldi. Instagram hikayelerinde açıklamalarda bulunan Ronay "Baban seni rezil ediyor..." benzeri cümleler kullandı.
23.08.2022 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Ece Ronay ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki ece ronay haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.