Ebru Şallı Kimdir

Ebru Şallı Kimdir

Son dakika ebru şallı kimdir haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan ebru şallı kimdir ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını ebru şallı kimdir haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Ebru Şallı Kimdir

haberleri sayfasında son dakika yaşanan ebru şallı kimdir gelişmeleri de dahil olmak üzere 27 ebru şallı kimdir haberi bulunmuştur. Tüm ebru şallı kimdir haberleri aşağıda listelenmiştir.
Ebru Şallı'ya bir acı haber daha! Hayatını kaybetti!
Ebru Şallı'ya bir acı haber daha! Hayatını kaybetti! Yaklaşık 3 yıl boyunca mücadele ettiği lenfoma hastalığı nedeniyle oğlu Pars’ı kaybeden Ebru Şallı aldığı acı haberle yıkıldı. Muğla'nın Bodrum ilçesinde, manken ve pilates eğitmeni Ebru Şallı'nın akciğer kanserinden yaşamını yitiren babası Şükrü Şallı (69), toprağa verildi. Cenazede Ebru Şallı, "Akciğer kanseriydi. Maalesef dün akşam evde uyurken melek gibi bu dünyadan ayrıldı" dedi.
29.11.2021 Magazin
Ebru Şallı'nın zor anları! Bir anda...
Ebru Şallı'nın zor anları! Bir anda... Son günler çıplak fotoğraflarla başı dertte olan Ebru Şallı, podyuma çıktığında talihsiz bir olay yaşadı.
4.05.2017 Magazin
'Ebru Şallı yanımda soyunduğu için biliyorum'
'Ebru Şallı yanımda soyunduğu için biliyorum' Ebru Şallı'nın sosyal medya hesabından paylaşıldığı iddia edilen çıplak fotoğrafı hakkında yakın arkadaşı Seren Serengil'den açıklama geldi. İşte Seren Serengil'den Ebru Şallı açıklaması...
25.04.2017 Magazin
Ebru Şallı şok etti! Cem ile Harun'u aynı anda...
Ebru Şallı şok etti! Cem ile Harun'u aynı anda... Ünlü model Ebru Şallı, Instagram’da bir Cem Yılmaz’ı bir de eski eşi Harun Tan’ı övüp sürekli kafa karıştırıyor.
27.03.2017 Magazin
Ebru Şallı'nın paylaşımı olay oldu!
Ebru Şallı'nın paylaşımı olay oldu! Ebru Şallı, İnstagram hesabından 18 yıl önce Azra Akın ile çektirmiş olduğu bir fotoğrafı paylaştı. 1999 yılında çekilen Ebru Şallı ve Azra Akın'ın fotoğrafı takipçiler tarafından beğeni yağmuruna tutuldu...
23.03.2017 Magazin
Ebru Şallı ile Cem Yılmaz evleniyor!
Ebru Şallı ile Cem Yılmaz evleniyor! Cem Yılmaz ile aşk yaşayan ünlü model Ebru Şallı'nın tektaş yüzüğü dikkat çekti! Ünlü çift evleniyor mu?
23.03.2017 Magazin
Ebru Şallı herkesi şoke etti!
Ebru Şallı herkesi şoke etti! Ebru Şallı son yaptığı paylaşımla şaşırttı. İşte Ebru Şallı'nın sosyal medyayı sallayan son paylaşımı...
22.03.2017 Magazin
Ebru Şallı'dan Cem Yılmaz'a emojili destek!
Ebru Şallı'dan Cem Yılmaz'a emojili destek! Eski model Ebru Şallı, Cem Yılmaz’ın, 'Arif ve 216' filminin afişini paylaştığı iletinin altına emojiler vasıtasıyla yorumda bulundu.
14.03.2017 Magazin
Ebru Şallı'dan şoke eden Cem yılmaz açıklaması!
Ebru Şallı'dan şoke eden Cem yılmaz açıklaması! Uzun bir süredir adı Cem Yılmaz ile anılan Ebru Şallı'dan çok konuşulacak açıklama geldi. Cem Yılmaz ile ilgili aşk iddialarına 'Bu konuları geçelim. İki oğlum var.' diyerek cevap verdi.
9.11.2016 Magazin
Ebru Şallı kimdir?
Ebru Şallı kimdir? Yaptığı Pilates sporu ve düzgün fiziği ile dikkatleri üzerine çeken Ebru Şallı bu hafta Beyaz Show'da Peki Ebru Şallı kimdir? Ebru Şallı hakkında merak edilen tüm detaylar haberimizde...
28.04.2016 Magazin
Ebru Şallı kimdir?
Ebru Şallı kimdir? Son günlerde Sinan Akçıl ile ayrılık haberleri yayılan Ebru Şallı kimdir? Özellikle sportif yönüyle bilinen Ebru Şallı, Sinan Akçıl'dan neden ayrıldı? İşte Ebru Şallı hakkında detaylı özgeçmiş haberimizde.
29.09.2021 Gündem
Ebru Şallı eşinden boşandı mı? Ebru Şallı ile Uğur Akkuş ayrıldı mı, Uğur Akkuş kimdir?
Ebru Şallı eşinden boşandı mı? Ebru Şallı ile Uğur Akkuş ayrıldı mı, Uğur Akkuş kimdir? Kripto para dolandırıcılığı yaptığı iddiasıyla hakkında 15 yıla kadar hapis cezası istemiyle dava açılan Ebru Şallı’nın eşi Uğur Akkuş’un davasının görülmesine başlandı. İlk duruşmaya katılmayan sanık Akkuş hakkında mahkeme yakalama kararı çıkarılmasına hükmetti. Söz konusu gelişmenin ardından vatandaşlar Ebru Şallı Uğur Akkuş ayrıldı mı, Ebru Şallı eşinden boşandı mı? Uğur Akkuş kimdir, kiminle evli? Sorularına yanıt aramaya başladı.
21.11.2023 Magazin
Ebru Şallı’nın eşi Uğur Akkuş kimdir, kaç yaşında ve nereli?
Ebru Şallı’nın eşi Uğur Akkuş kimdir, kaç yaşında ve nereli? Ebru Şallı'nın eski eşi Harun Tan'dan olan 8 yaşındaki oğlu Pars’ın hayatını kaybetmesinin ardından internette Ebru Şallı’nın eşi Uğur Akkuş da merak konusu oldu. Peki, Ebru Şallı’nın eşi Uğur Akkuş kimdir, kaç yaşında ve nereli? İşte Uğur Akkuş hakkında merak edilenler…
17.04.2020 Gündem
Ebru Şallı'nın eski eşi Harun Tan kimdir?
Ebru Şallı'nın eski eşi Harun Tan kimdir? Ebru Şallı'nın eski eşi Harun Tan'dan olan 8 yaşındaki oğlu Pars lenfomadan hayatını kaybetti. Bu acı haberin ardından Ebru Şallı'nın eski eşi Harun Tan kimdir? Sorusu merak ediliyor. İşte Harun Tan hakkında merak edilenler…
17.04.2020 Gündem
Elif Güngör kimdir?
Elif Güngör kimdir? Elif Güngör kimdir? Sorusunun yanıtı gündemde sıklıkla araştırılıyor. Survivor 2018 yarışmasına az bir zaman kalan Elif Güngör'ün de mücadele edeceği iddiaları ortaya çıktı. İşte Elif Güngör'ün merak edilen hayatı...
9.01.2018 Gündem
Ozan Orhon kimdir?
Ozan Orhon kimdir? Ozan Orhon kimdir? sorusu sıkça araştırılmaya başladı. Bir dönemin ünlü sanatçısı Ozan Orhon geçirdiği mide ameliyatıyla oldukça zayıflamıştı. Şimdilerde ise yeniden kilo aldığı gözlenen Ozan Orhon'un kim olduğu, hayatı merak edildi.
29.09.2021 Gündem
Dini nikah itirafı
Dini nikah itirafı Sinan Akçıl, Beyaz TV’de Mert Doğan’ın hazırlayıp sunduğu ‘Mertçe Sohbetler’ programında dikkat çeken açıklamalar yaptı.
7.08.2017 Magazin
Seren Serengil'in annesi şok etti!
Seren Serengil'in annesi şok etti! Seren Serengil'in annesinin Ebru Şallı'ya olan aşırı benzerliği şaşırttı.
19.03.2017 Magazin
'Erkek nedir unuttum'
'Erkek nedir unuttum' Seksi şarkıcı Ebru Polat'tan çok konuşulacak açıklama. Çok yoğun bir dönemden geçtiğini belirten seksi şarkıcı, "Erkek nedir unuttum o derece yani" dedi.
25.10.2016 Magazin
Beyaz Show 29 Nisan 2016 konukları kim?
Beyaz Show 29 Nisan 2016 konukları kim? Beyazıt Öztürk'ün sunumu ile yıllara meydan okuyan Beyaz Show'un bu hafta hangi ünlü isimleri konuk ediyor. Büyük bir merak konusu olan Beyaz Show'un konukları programa renk katacak. İşte tüm ayrıntılarıyla Beyaz Show'a konuk olacak isimler...
28.04.2016 Magazin
Sinan Akçıl kimdir?
Sinan Akçıl kimdir? Magazin dünyasına bomba gibi düşen Ebru Şallı'nın Sinan Akçıl'dan ayrılık haberi sosyal medyayı da salladı. Peki Sinan Akçıl kimdir? Sinan Akçıl ile Ebru Şallı ne kadar süredir beraberdi? İşte Sinan Akçıl hakkında detaylı öz geçmiş bilgileri haberimizde.
29.09.2021 Gündem
Rüya gibi!
Rüya gibi! Ünlü manken Çağla Şikel yaşadığı 'normal doğum' deneyimini böyle anlattı
26.12.2009 Magazin
Yeni polemik!
Yeni polemik! “Şiman kadın güzel değildir” dediği iddia edilen Ebru Şallı'ya tek destek Pınar Altuğ’dan
4.11.2009 Magazin
Cüretkar poz
Cüretkar poz Ünlü isim giydiği mini eteği ve verdiği cüretkar pozlarla dikkat çekti
29.09.2021 Gündem
Bayülgen'den eleştiri
Bayülgen'den eleştiri 'Dünyaca ünlü güzelim yıldız Nichole Kidman bile Serpil Çakmaklı’ya benziyor'
27.10.2009 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Ebru Şallı Kimdir ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki ebru şallı kimdir haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.