Duyuru

Duyuru

Son dakika duyuru haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan duyuru ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını duyuru haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Duyuru

haberleri sayfasında son dakika yaşanan duyuru gelişmeleri de dahil olmak üzere 3.407 duyuru haberi bulunmuştur. Tüm duyuru haberleri aşağıda listelenmiştir.
Green Card sonuçları ne zaman açıklanıyor 2024, Green Card başvuru sonuçları nereden öğrenilir?
Green Card sonuçları ne zaman açıklanıyor 2024, Green Card başvuru sonuçları nereden öğrenilir? Green Card başvuru sonuçları için araştırmalar hızlandı. Amerika Birleşik Devletleri'nde (ABD) yaşama ve çalışma hakkı kazanmak isteyenler 2024 Green Card çekiliş sonuçlarını bekliyor. ABD Freetown Büyükelçiliği tarafından yapılan duyuru sonrasında, Green Card sonuçlarının açıklanacağı tarih belli oldu. Peki, 2024 Green Card sonuçları ne zaman açıklanacak?
27.04.2024 Yaşam
ABD, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın ziyareti için ne diyor? ABD Başkonsolosu CNN TÜRK'te yanıtladı
ABD, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın ziyareti için ne diyor? ABD Başkonsolosu CNN TÜRK'te yanıtladı Türkiye-ABD ilişkilerindeki pozitif hava, ikili ticareti nasıl etkileyecek? 2019 yılında açıklanan 100 milyar dolarlık ticaret hacmi hedefine ne zaman ulaşılacak? Gözler Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Washington'a yapması beklenen ziyaretteyken, Amerika Birleşik Devletleri'nin İstanbul Başkonsolosu Julie Eadeh, ekibimizden Büşra Arslantaş'ın sorularını yanıtladı. "İki ülke arasındaki diyaloğun en üst düzeyde devam etmesi konusunda umutluyuz" dedi. İşte o özel röportaj...
26.04.2024 Gündem
Birçok ilçede elektrik kesintisi var! BEDAŞ, AYEDAŞ ilçe sorgulama: İstanbul'da elektrikler ne zaman gelecek?
Birçok ilçede elektrik kesintisi var! BEDAŞ, AYEDAŞ ilçe sorgulama: İstanbul'da elektrikler ne zaman gelecek? AYEDAŞ ve BEDAŞ arıza sorgulama ekranına ilişkin araştırmalar BEDAŞ'ın yaptığı duyuru ardından hız kazandı. 24 Nisan Çarşamba günü planlı elektrik kesintileri yaşanacak. İşte elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler...
24.04.2024 Gündem
Türkşeker işçi alımı başvuru şartları neler, Türkşeker 390 işçi alımı başvurusu nasıl yapılır? Türkşeker 390 sürekli işçi alımı ne zaman sonuçlanır 2024?
Türkşeker işçi alımı başvuru şartları neler, Türkşeker 390 işçi alımı başvurusu nasıl yapılır? Türkşeker 390 sürekli işçi alımı ne zaman sonuçlanır 2024? Türkşeker 390 sürekli işçi alacak. Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı, Türkiye Şeker Fabrikaları AŞ (Türkşeker) bünyesindeki fabrikalarda istihdam edilmek üzere 390 sürekli işçi alımı yapacaklarını bildirdi. Açıklama ardından Türkşeker "4857 SAYILI KANUNUNA TÂBİ SÜREKLİ İŞÇİ ALIMI HAKKINDA DUYURU" başlıklı duyuru ile detaylar paylaşıldı. Peki, Türkşeker işçi alımı başvuru şartları neler, Türkşeker sürekli işçi alımı sonuçları ne zaman açıklanır?
17.04.2024 Çalışma Hayatı
Baykar'dan dolandırıcılık uyarısı! 'Lütfen bize bildiriniz'
Baykar'dan dolandırıcılık uyarısı! 'Lütfen bize bildiriniz' Baykar'dan sahte ilan ve haberlere karşı uyarı geldi. Resmi sosyal medyasından yapılan açıklamada "Halka açık bir şirket olmayan Baykar, hiçbir zaman yatırım teklifinde bulunmamaktadır" denildi.
15.04.2024 Gündem
SAĞLIK BAKANLIĞI KURA ÇEKİMİ CANLI YAYIN İZLE  📹  Kura çekimi saat kaçta başlayacak? Sağlık Bakanlığı personel alımı 2024 nihai liste
SAĞLIK BAKANLIĞI KURA ÇEKİMİ CANLI YAYIN İZLE 📹 Kura çekimi saat kaçta başlayacak? Sağlık Bakanlığı personel alımı 2024 nihai liste Sağlık Bakanlığı işçi alımı kura sonuçları ve isim listesi ile ilgili aramalar devam ediyor. Sağlık Bakanlığı işçi alımı kura çekimi başladı. Sağlık Bakanlığı'na bağlı Yönetim Hizmetleri Genel Müdürlüğü resmi internet adresinden paylaşılan " Taşra Teşkilatı Hizmet Birimlerinde İstihdam Edilmek Üzere 8.000 Sürekli İşçi Alımı Kurası Hakkında Duyuru" ile kurayı canlı izlemek isteyenler arama motorlarına yöneldi. İşte Sağlık Bakanlığı personel alımı 2024 nihai liste ve Sağlık Bakanlığı kura çekimi canlı yayın İzle…
3.04.2024 Gündem
21 ilde DEAŞ operasyonu! 51 şüpheli yakalandı
21 ilde DEAŞ operasyonu! 51 şüpheli yakalandı 21 ilde terör örgütü DEAŞ'a gerçekleştirilen BOZDOĞAN-18 operasyonu kapsamında 51 şüpheli yakalandı. Bakan Yerlikaya, operasyon kapsamında çok sayıda örgütsel doküman ve dijital materyale el konduğunu açıkladı.
31.03.2024 Gündem
20 Mart okullar tatil mi? Bugün kar tatili olan iller hangileri? Kar uyarısı sonraı tatil var mı?
20 Mart okullar tatil mi? Bugün kar tatili olan iller hangileri? Kar uyarısı sonraı tatil var mı? 20 Mart 2024 Çarşamba günü için birçok kente kar uyarısı yapıldı. Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nün verilerine göre başta yurdun doğu kesimleri olmak üzere kar yağışının beklendiği iller belli oldu. Hal böyle olunca milyonlarca öğrenci de kar tatili haberi beklemeye başladı. Valilikler 20 Mart Çarşamba okullar tatil mi sorusuna yanıt arayan öğrenciler için duyuru yaptı. Peki hangi illerde okullar tatil edildi? Kar yağışı olan illerde okullar tatil mi? İşte detaylar...
20.03.2024 Gündem
Trendyol ramazan hediyeleri doğru mu? Trendyol ramazan hediyeleri linki dolandırıcı mı?
Trendyol ramazan hediyeleri doğru mu? Trendyol ramazan hediyeleri linki dolandırıcı mı? Sosyal medya üzerinden vatandaşlar Trendyol linki üzerinden Ramazan hediyesi verildiğinin doğru olup olmadığını soruluyor. Paylaşımlara göre linke tıklayan vatandaşların karşısına yeni bir forum açıldı. Söz konusu sayfanın açılmasının ardından arama motorlarına yönelen vatandaşlar Trendyol ramazan hediyeleri doğru mu? Sorusuna yanıt arayamaya başladı.
19.03.2024 Gündem
PUBG yeni sezon ne zaman 2024, saat kaçta yenileniyor?
PUBG yeni sezon ne zaman 2024, saat kaçta yenileniyor? PUBG Mobile C6S16 Sezonu 14 Ocak 2024 tarihinde başlayacak ve yaklaşık 2 ay sürecek. Mart 2024 tarihinde PUBG Mobile C6S16 sezonu ile birlikte, PUBG Mobile Royale Pass A5 ayı da sona erecek. Peki, PUBG sezon saat kaçta yenileniyor, PUBG yeni sezon ne zaman 2024?
16.03.2024 Gündem
İran dünyaya duyurdu: İsrail'in en büyük havalimanı vuruldu
İran dünyaya duyurdu: İsrail'in en büyük havalimanı vuruldu Irak'taki İslami Direniş, İsrail'in Tel Aviv yakınlarındaki en büyük havalimanı Ben Gurion'u vurduğunu açıkladı. İran destekli grubun açıklaması sonrası İran devlet televizyonu saldırı haberini doğruladı. İslami Direniş sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada saldırıda kullanılan drone'un görüntülerine de yer verdi.
12.03.2024 Gündem
Vize başvurularında yeni dönem! Almanya'dan resmi duyuru geldi: İki aşamalı olacak
Vize başvurularında yeni dönem! Almanya'dan resmi duyuru geldi: İki aşamalı olacak Almanya, vize randevularında değişikliğe gidiyor. Türk vatandaşlarının Avrupa Birliği (ABD) üyesi ülkelere girişi için gerekli olan Schengen vizesine ilişkin başvurularda yaşanan sorunlar sıklıkla gündem olurken, Almanya randevu almayı kolaylaştıracağı belirtilen 2 aşamalı bir sisteme geçtiğini resmi olarak duyurdu. İşte yeni randevu sisteminin detayları...
5.03.2024 Dünya
YKS geç başvuru süreci başladı! ÖSYM Başkanı duyurdu
YKS geç başvuru süreci başladı! ÖSYM Başkanı duyurdu Ölçme, Seçme ve Yerleştirme Merkezi (ÖSYM) Başkanı Bayram Ali Ersoy, Yükseköğretim Kurumları Sınavı'na (YKS) geç başvuru sürecinin başladığını açıkladı.
5.03.2024 Gündem
MEB resmen açıkladı! Okul yöneticileri için değişti, yazılı sınav geliyor
MEB resmen açıkladı! Okul yöneticileri için değişti, yazılı sınav geliyor Millî Eğitim Bakanlığı tarafından, okullarda yönetici seçme ve görevlendirme faaliyetlerinde değişiklik yapıldı. Buna göre, ilk defa yönetici olacaklar için yazılı sınav şartı getirildi.
2.03.2024 Gündem
MEB yönetici atama yönetmeliği 2024! Yönetici atama yönetmeliği yayımlandı?
MEB yönetici atama yönetmeliği 2024! Yönetici atama yönetmeliği yayımlandı? MEB yönetici atama yönetmeliği resmi gazetede yayımlandı.
1.03.2024 Çalışma Hayatı
31. dönem POMEM başvuru tarihi ne zaman? 31. dönem POMEM başvuru şartları açıklandı mı, yaş sınırı var mı, POMEM 31. dönem kontenjan dağılımı belli mi?
31. dönem POMEM başvuru tarihi ne zaman? 31. dönem POMEM başvuru şartları açıklandı mı, yaş sınırı var mı, POMEM 31. dönem kontenjan dağılımı belli mi? 31. Dönem POMEM başvuru tarihi ne zaman, 2024 yeni polis alımı başvuruları başladı mı? Polis olmak isteyenler polis alımı ile ilgili aramalarını arttırdı. 31. Dönem POMEM başvurularının ne zaman başlayacağını sorgulayan adaylar Polis Akademisi duyuru sayfasını sık sık ziyaret ediyor. En son 29. ve 30. Dönem Pomem Eğitimine Silahaltında Bulunması Nedeniyle Kayıt Yaptıramayan Adaylar için duyuru yayımlandı. İşte 31. dönem POMEM başvuru tarihi 2024 ile ilgili ayrıntılar…
1.03.2024 Çalışma Hayatı
İntegral kalktı mı 2024? YKS mantık limit türev integral kalktı mı 2024?
İntegral kalktı mı 2024? YKS mantık limit türev integral kalktı mı 2024? Milli Eğitim Bakanlığı tarafından müfredat değişikliği yapılacak. Bakan Yusuf Tekin, yeni müfredatın hazır olduğunu ifade ederek tarih paylaşımında bulunurken öğrenciler “İntegral kalktı mı 2024? YKS mantık limit türev integral kalktı mı 2024?” sorularına yanıt arıyor.
24.02.2024 Gündem
Gelir İdaresi'nden kiracılara önemli uyarı
Gelir İdaresi'nden kiracılara önemli uyarı Gelir İdaresi Başkanlığı (GİB) vergi kaybının önüne geçmek için kirada oturan vatandaşlara çağrıda bulundu. GİB, "Kira Bildirim Formu"nu doldurun dedi.
20.02.2024 Ekonomi
İstanbulkartlılar dikkat! İBB açıkladı, ücretler güncellendi
İstanbulkartlılar dikkat! İBB açıkladı, ücretler güncellendi İstanbulkart yüklemelerinde, bankalar tarafından alınan komisyon ücretlerinde değişikliğe gidiliyor. 15 Mart 2024 tarihinden itibaren geçerli olacak yeni ücretler İBB tarafından açıklandı.
15.02.2024 Ekonomi
ABD’de bir evde nükleer başlık taşımak için tasarlanmış roket bulundu
ABD’de bir evde nükleer başlık taşımak için tasarlanmış roket bulundu ABD’nin Washington eyaletinde polis, ihbar üzerine geldikleri evde nükleer savaş başlığı taşımak üzere tasarlanmış askeri sınıf bir roket buldu. Bomba imha ekibi, roketin nükleer başlığı ve yakıtı olmadığını tespit etti.
3.02.2024 Dünya
Liverpool -  Chelsea maçı Tek Maç ve Canlı Bahis seçenekleriyle Misli’de
Liverpool - Chelsea maçı Tek Maç ve Canlı Bahis seçenekleriyle Misli’de Sezon sonu Liverpool'a bırakacağını açıklayan Jürgen Klopp, Anfield'da Mauricio Pochettino yönetimindeki Chelsea'yi misafir ederken siz de bu mücadelenin heyecanını Tek Maç, Canlı Bahis, Canlı Sohbet seçenekleriyle ve Misli’ye özel yüksek oranlarla yaşayabileceksiniz. Bu arada; Misli'den yeni üyelere 50 TL hediye!
31.01.2024 İddaa
AÖF sınav sonuçları açıklandı mı 2024, AÖF ne zaman açıklanacak? Anadolu Üniversitesi AÖF sınav sonuçları
AÖF sınav sonuçları açıklandı mı 2024, AÖF ne zaman açıklanacak? Anadolu Üniversitesi AÖF sınav sonuçları AÖF sınav sonuçları merakla bekleniyor. Anadolu Üniversitesi Açıköğretim Fakültesi güz dönemi final sınavları 20-21 Ocak 2024 tarihlerinde yapıldı. Yüz yüze gerçekleştirilen AÖF sınavların ardından adaylar sonuçları öğrenmek için gözler AÖF duyuru sayfasına çevrildi. Peki, AÖF final sınav sonuçları açıklandı mı, AÖF sınav sonuçları ne zaman açıklanacak, bugün açıklanır mı? İşte AÖF sınav sonuçları sorgulama ekranı…
30.01.2024 Gündem
Amasya 15. Piyade Eğitim Tugay komutanı kimdir? Amasya 15. Piyade Eğitim Tugayı nerede? Amasya 15. Piyade Eğitim Tugayına nasıl gidilir?
Amasya 15. Piyade Eğitim Tugay komutanı kimdir? Amasya 15. Piyade Eğitim Tugayı nerede? Amasya 15. Piyade Eğitim Tugayına nasıl gidilir? Bedelli askerlik yerleri açıklandı. Milli Savunma Bakanlığı MSB Askeralma Genel Müdürlüğü tarafından yapılan duyuru ile 2024 yılı Şubat ayında silahaltına alınacak olan yükümlülerin celp dönemleri ile birlik yerleri belirlendi. Bedelli askerlik yerleri sorgulama işlemini e-Devlet üzerinden gerçekleştiren asker adaylarından bazılarına Amasya 15. Piyade Eğitim Tugay komutanlığı çıktı. Peki, Amasya 15. Piyade Eğitim Tugay komutanı kimdir? Amasya 15. Piyade Eğitim Tugayı nerede? Amasya 15. Piyade Eğitim Tugayına nasıl gidilir? 
25.01.2024 Gündem
2. dönem ücretli öğretmenlik başvuruları 2024 ne zaman? Ücretli öğretmenlik başvurusu dönem bilgisi bulunamadı ne demek?
2. dönem ücretli öğretmenlik başvuruları 2024 ne zaman? Ücretli öğretmenlik başvurusu dönem bilgisi bulunamadı ne demek? Milli Eğitim Bakanlığına (MEB) bağlı ilk ve ortaöğretim kurumlarındaki yaklaşık 20 milyon öğrenci, 2023-2024 eğitim ve öğretim yılı yarıyıl tatili 22 Ocak başladı, 5 Şubat’ta sona erecek. Öğretmenler ve öğrenciler yarıyıl tatiline girerken ikinci dönem için ücretli öğretmenlik başvuruları ile ilgili aramalar da arttı. Peki, 2. dönem ücretli öğretmenlik başvuruları 2024 ne zaman? Ücretli öğretmenlik başvurusu dönem bilgisi bulunamadı ne demek?
23.01.2024 Çalışma Hayatı
Kayseri'de korkutan deprem! AFAD duyurdu
Kayseri'de korkutan deprem! AFAD duyurdu Kayseri'nin Yahyalı ilçesinde Richter ölçeğine göre 4 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı'nın merkez üssünü Kayseri'nin Yahyalı ilçesi olarak açıkladığı deprem, saat 09.05'te meydana geldi. Yerin 18,98 kilometre derinliğinde gerçekleşen deprem, kısa süreli paniğe neden oldu. Depremde ilk belirlemelere göre herhangi bir olumsuzluk yaşanmadı.
18.01.2024 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Duyuru ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki duyuru haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.