Duvar Kağıdı

Duvar Kağıdı

Son dakika duvar kağıdı haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan duvar kağıdı ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını duvar kağıdı haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Duvar Kağıdı

haberleri sayfasında son dakika yaşanan duvar kağıdı gelişmeleri de dahil olmak üzere 116 duvar kağıdı haberi bulunmuştur. Tüm duvar kağıdı haberleri aşağıda listelenmiştir.
Zarf Fiil Ekleri Nelerdir, Nasıl Kodlanır? Zarf Fiil Örnekleri...
Zarf Fiil Ekleri Nelerdir, Nasıl Kodlanır? Zarf Fiil Örnekleri... Fiilimsiler konusu öğrencileri zorlayan konulardan birisidir. Fiillere getirilen ekler ile fiilimsiler oluşur ve 3’e ayrılır. Bunlar isim, sıfat ve zarf fiil olmak üzeredir. Bu sebeple fiilimsiler konusunda gelen eklerin ezberlenmesi önemlidir. Sorulara doğru yanıt verebilmek içinde öğrenilmesi gereken bir konudur.
5.02.2024 Gündem
TESK Genel Başkanı Palandöken: Bu perakende yasası düzenleme, fiyatlara istikrar yasası
TESK Genel Başkanı Palandöken: Bu perakende yasası düzenleme, fiyatlara istikrar yasası Türkiye Esnaf ve Sanatkarları Konfederasyonu (TESK) Genel Başkanı Bendevi Palandöken, “Bu perakende yasası düzenleme, fiyatlara istikrar yasası. Bu olmazsa olmaz. Bunun yapılması, ihmal edilmeden hayata geçirilmesi lazım” dedi.
19.07.2022 Ekonomi
İşçiydi patron oldu! Şimdi bakan ve milletvekilleriyle çalışıyor
İşçiydi patron oldu! Şimdi bakan ve milletvekilleriyle çalışıyor Türkiye’nin 'ilk' tavan ve dekorasyon ürünleri ithalatçısı olan firmasında 2015’te pazarlamacı olan Ahmet Çetin, çalışmalarının sonucunda iş yeri sahibi oldu. Firmasının Türkiye’de en büyük duvar kâğıdı pazarlama şirketi olduğunu belirten Çetin, “İnanılmaz derecede büyüyen, belki de Türkiye’de daha büyüğü bulunamayacak kadar güzel bir duvar kâğıdı ve dekorasyon mağazası sahibiyiz. Ortadoğu ve dünyanın çoğu ülkesine ihracatta 1 numarayız. Hatta mecliste görevli milletvekili ve bakanlarımızın da villalarına dekorasyonu biz yapıyoruz” diye konuştu.
12.07.2021 Yaşam
Alerjik rinit hastalığına her yaşta yakalanmak mümkün
Alerjik rinit hastalığına her yaşta yakalanmak mümkün Kulak Burun Boğaz Hastalıkları Bölümü'nden Dr. Öğr. Üyesi Hanifi Kaya, "Her yaşta yakalanabileceğiniz alerjik rinit hastalığı ömür boyu devam edebilir. Evinizi sağlığınıza uygun hale getirirseniz hastalığın şiddetini azaltabilirsiniz." ifadelerini kullandı.
24.06.2021 Sağlık
Polisler bile inanamadı! O kadın 'sürünerek' ortaya çıktı
Polisler bile inanamadı! O kadın 'sürünerek' ortaya çıktı Kocaeli'nde, haklarında arama kararı bulunan kişilere yönelik düzenlenen operasyonda 19 kişi yakalanırken, 2 kadın evin gizli bölmesinden çıktı.
28.04.2021 Gündem
Whatsapp yeni özellikler 2020! 3 yeni özellik geliyor!
Whatsapp yeni özellikler 2020! 3 yeni özellik geliyor! Dünya genelinde 1.5 milyardan fazla aktif kullanıcısı bulunan WhatsApp'a 3 yeni özellik geliyor. Sosyal medya devi Facebook'un bünyesinde bulunan mesajlaşma uygulaması WhatsApp platformuna 3 yeni özellik geliyor. Gelen özellikler şimdiden kullanıcıları heyecanlandırdı. İşte Whatsapp yeni özellikler…
26.11.2020 Gündem
Windows 7'ye bir güncelleme daha
Windows 7'ye bir güncelleme daha Microsoft, geçtiğimiz ay Windows 7 için son güncellemesini yayınlamış ve işletim sistemine olan desteğinin artık sona erdiğini söylemişti. Ancak bu güncellemeden sonra bir güncelleme daha yayınlandı.
8.02.2020 Bilim ve Teknoloji
Yaşamak için duvar kağıdı yediler!
Yaşamak için duvar kağıdı yediler! Ukrayna'nın Dnipro kentinde ihbar üzerine bir eve baskın düzenleyen polis, açlıktan duvar kağıdı ve plastik köpük yemek zorunda kalan beş ve bir yaşlarındaki iki kız kardeşi kurtardı. Kız kardeşlerin 25 yaşındaki anneleri ve erkek arkadaşı ile beraber yaşadığı öğrenildi.
25.11.2019 Dünya
Katarlı 5 holding yatırıma başladı
Katarlı 5 holding yatırıma başladı Katar devletinin 15 milyar dolarlık hamlesinin ardından ülkenin özel sektörü de rotayı Türkiye’ye çevirdi. Ülkenin 5 önemli holdingi ilk etapta 300 milyon dolar için düğmeye bastı.
2.09.2018 Ekonomi
Hastane önünde yürek burkan görüntü
Hastane önünde yürek burkan görüntü Antalya’da kanser hastası 2 yaşındaki çocuk, yoğun bakımdaki 50 günlük yaşam savaşını kaybetti. Yıkılan acılı anne, kucağına aldığı çocuğunun cenazesini uzun süre bırakmadı.
1.08.2018 Yaşam
Dikkat! Çocuğunuzun ayakkabısı zehirli olabilir!
Dikkat! Çocuğunuzun ayakkabısı zehirli olabilir! İtalya Milano'da yapılan bir operasyonda, zararlı atıkları yasa dışı yollarla işleyen ve ham maddelerini Türkiye, Meksika ve Kanada gibi ülkelere gönderen çete gözaltına alındı. Çocuk ayakkabısı yapımında kullanılan zehir, piyasa fiyatının üçte birine satılıyor.
30.07.2018 Dünya
Zehirli ayakkabı alarmı! Türkiye'ye de satmışlar
Zehirli ayakkabı alarmı! Türkiye'ye de satmışlar İtalya Milano’da yapılan bir operasyonda, zararlı atıkları yasadışı yollarla işleyen ve ham maddelerini Türkiye, Meksika ve Kanada gibi ülkelere gönderen çete gözaltına alındı. Çocuk ayakkabısı yapımında kullanılan zehir, piyasa fiyatının üçte birine satılıyor.
30.07.2018 Gündem
“Duvar kağıdı değil 40 milyon Euro”
“Duvar kağıdı değil 40 milyon Euro” Beşiktaş'ta yönetimden Şampiyonlar Ligi gelirlerinden mahrum kalınmasına çarpıcı yorum...
10.06.2018 Beşiktaş
Dekorasyon bu yıl  sıcaklık ve sağlık odaklı
Dekorasyon bu yıl sıcaklık ve sağlık odaklı Mimari projeleriyle tanınan Banu Altay 2018’de evlerde sıcak ekose desenlerin, ofislerde ise wellness konseptli sağlık vadeden çalışma alanlarının trend olacağını söyledi.
5.01.2018 Arşiv
Aplikasyonla canlanan heykeller
Aplikasyonla canlanan heykeller Sıra dışı illüstrasyonlarıyla adından söz ettiren, Can Yayınları için yaptığı çizimlerle tanıdığımız Meltem Şahin, “O halde” isimli çalışmasıyla Contemporary İstanbul’da.
15.09.2017 Arşiv
İşte geleceğin teknolojileri!
İşte geleceğin teknolojileri! Malum Türkiye ekonomisinin en önemli dinamiklerinden birisi inşaat sektörü. İnşaat teknolojilerindeki yenilikler yakın gelecekte Türkiye’de yapılan binalara da yansıyabilir. İşte, bu yılın şaşırtıcı icatları….
24.02.2017 Bilim ve Teknoloji
Duvar kağıdı şarjı etkiler mi?
Duvar kağıdı şarjı etkiler mi? Yapılan araştırmalar sonucu duvar kağıdının şarj tüketimine nasıl bir etkisi olduğu ortaya çıktı. Beyaz veya siyah renkli duvar kağıdının şarjı nasıl etkilediğini haberimizde bulabilirsiniz.
27.07.2021 Bilim ve Teknoloji
"Rusya krizden inşaatla çıkacak"
"Rusya krizden inşaatla çıkacak" "Putin, Rusya’nın en büyük mortgage broker’ı (ipotek komisyoncusu) oluyor." Bloomberg, krizdeki Rusya ekonomisini inşaat sektörünü canladırarak düze çıkarma planlarını bu başlıkla duyurdu.
14.11.2016 Dünya
Evinizi genişletecek bilgiler
Evinizi genişletecek bilgiler Bir duvar kağıdı ile evinizde neleri değiştirebilirsiniz?
18.05.2016 Arşiv
Trump’tan ‘aptal sarışın’ dediği sunucuya: Daha kötülerini de duymuşsundur
Trump’tan ‘aptal sarışın’ dediği sunucuya: Daha kötülerini de duymuşsundur ABD’de Cumhuriyetçi Parti’nin başkan adayı olan emlak kralı Donald Trump, geçen yıl ağustos ayında partisinden eski rakipleriyle katıldığı programda tartıştığı ve sonrasında ‘aptal sarışın’ diye tweet attığı Fox News sunucusu Megyn Kelly’den ‘kısmen’ özür diledi.
18.05.2016 Dünya
Cepde ile akıllı cihazların özelliklerini keşfedin
Cepde ile akıllı cihazların özelliklerini keşfedin Cepde.net, elinizde bulunan mevcut akıllı telefonlar ve tabletler için birçok işe yarar uygulama, android oyunlar, melodi ve cep telefonu duvar kâğıtlarını da sizlerin kullanımı için sunuyor.
25.04.2016 Bilim ve Teknoloji
Basık tavanlı evler için dekorasyon ipuçları
Basık tavanlı evler için dekorasyon ipuçları Basık tavanlı evleri daha ferah bir hale getirebilmek için ipuçları...
18.04.2016 Arşiv
Merakla beklenen telefonun duvar kağıtları
Merakla beklenen telefonun duvar kağıtları HTC'nin amiral gemisi akıllı telefonun Quad HD duvar kağıtları sızdırıldı.
26.03.2016 Bilim ve Teknoloji
WhatsApp'a yeni özellikler geldi!
WhatsApp'a yeni özellikler geldi! WhatsApp'a yeni gelen güncelleme, popüler sohbet uygulamasına dosya paylaşım işlevini ekledi...
3.03.2016 Bilim ve Teknoloji
iPhone 7 sızıntıları devam ediyor
iPhone 7 sızıntıları devam ediyor Apple'a yakın kaynaklar bu defa iPhone 7'de yer alacak ekran bileşenini ortaya çıkardı.
7.01.2016 Bilim ve Teknoloji

Benzer Haber Etiketleri

Duvar Kağıdı ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki duvar kağıdı haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.