Dusan Ivkovic

Dusan Ivkovic

Son dakika Dusan Ivkovic haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Dusan Ivkovic ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Dusan Ivkovic haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Dusan Ivkovic

haberleri sayfasında son dakika yaşanan dusan ıvkovic gelişmeleri de dahil olmak üzere 87 dusan ıvkovic haberi bulunmuştur. Tüm dusan ıvkovic haberleri aşağıda listelenmiştir.
Euroleague'de Final Four heyecanı Canlı Yayın ve Süper Oran seçenekleriyle Misli.com’da
Euroleague'de Final Four heyecanı Canlı Yayın ve Süper Oran seçenekleriyle Misli.com’da Euroleague’in zorlu çeyrek final eşleşmelerinde Olimpia Milano’yu 3-1’lik seri sonunda elemeyi başaran temsilcimiz Anadolu Efes, adını Final Four’a yazdırmayı başardı. 2022 Turkish Airlines Euroleague Final Four, 19-21 Mayıs tarihleri arasında Sırbistan’ın Belgrad şehrinde düzenlenecek. Siz de Final Four mücadelelerinin heyecanını Canlı Bahis, Canlı Yayın, Tek Maç ve Süper Oran seçenekleriyle Misli.com’da yaşayabilirsiniz!
19.05.2022 İddaa
Dusan Ivkovic, 78 yaşında hayatını kaybetti!
Dusan Ivkovic, 78 yaşında hayatını kaybetti! Bir dönem Türkiye'de Anadolu Efes'in başantrenörlüğünü yapan Sırp başantrenör Dusan Ivkovic, 78 yaşında hayatını kaybetti.
16.09.2021 TBL
Efsane koçun favorisi Fenerbahçe!
Efsane koçun favorisi Fenerbahçe! Avrupa basketbolunun unutulmaz ismi ve Anadolu Efes’in eski coachu Dusan Ivkovic, Belgrad’da Zeljko Obradovic ve Fenerbahçe’nin favori olduğunu dile getirdi.
18.05.2018 Fenerbahçe
Daçka'da David Blatt şoku!
Daçka'da David Blatt şoku! EuroCup şampiyonu Darüşşafaka'da başantrenör David Blatt ile yollar ayrılıyor.
21.04.2018 Eurocup
Ünlü antrenör Ivkovic'ten jübile
Ünlü antrenör Ivkovic'ten jübile Bir dönem Anadolu Efes'i de çalıştıran efsane basketbol başantrenörü Dusan Ivkovic için jübile maçı düzenlendi.
20.09.2017 Basketbol
Play-off'un efendisi Obradovic
Play-off'un efendisi Obradovic Avrupa basketbolunun yaşayan efsanesi Zeljko Obradovic’in Euroleague kariyeri her geçen yıl kazanılan yeni başarılarla zenginleşiyor.
25.04.2017 Fenerbahçe
Trabzonspor koçunu bilemedi
Trabzonspor koçunu bilemedi Trabzonspor Kulübü'nün taraftarları için çıkardığı mobil uygulamada, basketbol takımı hakkındaki bir soruda skandala imza atıldı.
24.09.2021 Trabzonspor
Ahmet Çakı Alba Berlin'de!
Ahmet Çakı Alba Berlin'de! Almanya Birinci Basketbol Ligi takımlarından Alba Berlin'i gelecek 2 sezonda Türk başantrenör Ahmet Çakı çalıştıracak
20.06.2016 Basketbol
Ya Perasovic Ya Çakı
Ya Perasovic Ya Çakı Anadolu Efes’in başantrenörlük görevi için kararı belli oldu.
30.05.2016 TBL
Ivkovic ile yollar ayrıldı
Ivkovic ile yollar ayrıldı Spor Toto Basketbol Ligi ekiplerinde Anadolu Efes'te şok bir gelişme yaşandı.
24.04.2016 TBL
'NBA ve FIBA birlikte çalışmalı'
'NBA ve FIBA birlikte çalışmalı' Anadolu Efes Başantrenörü Dusan Ivkovic, lacivert beyazlıların ve Türk basketbolunun durumu ile ilgili çarpıcı açıklamalar yaptı.
1.04.2016 TBL
Raznatovic ‘Erkekler Basketbol Ligi!’
Raznatovic ‘Erkekler Basketbol Ligi!’ Sırp menajerin şu an Türkiye’de oynayan tam 64 oyuncusu var. Misko Raznatovic, 4 başantrenörün de haklarını elinde bulunduruyor.
3.02.2016 Basketbol
Efes kılpayı kaçırdı
Efes kılpayı kaçırdı THY Avrupa Ligi Top 16 turu E Grubu 2. hafta maçında Anadolu Efes deplasmanda Lokomotiv Kuban'a 78-77 yenildi.
8.01.2016 Basketbol
‘Hak ederek kazandık’
‘Hak ederek kazandık’ Spor Toto Basketbol Ligi'nin 5. haftasında Pınar Karşıyaka'yı 91-87 yenen Anadolu Efes'in başantrenörü Dusan Ivkovic, rakiplerinin iyi ve agresif oyununa karşı hak ederek kazandıklarını söyledi.
9.11.2015 Basketbol
"Kazanmayı hak ettik"
"Kazanmayı hak ettik" Dusan Ivkovic, THY Avrupa Ligi'nde İtalya'nın EA7 Emporio Armani takımını 89-73 yendikleri maçta, kazanmayı hak ettiklerini ve aldıkları farklı galibiyetle kalitelerini ortaya koyduklarını söyledi.
22.10.2015 Basketbol
Efes, Fransa deplasmanında
Efes, Fransa deplasmanında Anadolu Efes, sezonu Limoges deplasmanında açıyor
15.10.2015 Basketbol
Saric: Önce Efes, sonra NBA
Saric: Önce Efes, sonra NBA "Bu sezon önce Anadolu Efes ile şampiyonluğu kazanıp, daha sonra NBA ile ilgili değerlendirmeyi yapacağım"
12.10.2015 Basketbol
Tek hedef Final-Four
Tek hedef Final-Four Anadolu Efes Basketbol Takımı'nın milli oyuncusu Birkan Batuk, THY Avrupa Ligi'nde özledikleri Dörtlü Final'e bu sezon ulaşmak istediklerini söyledi.
5.10.2015 Basketbol
'Tüm kupalara talibiz'
'Tüm kupalara talibiz' Anadolu Efes’te Birkan Batuk ve Alex Tyus yeni sezon öncesi VATAN’A iddialı konuştu:
28.09.2015 Basketbol
'Şampiyonluk için savaşacağız'
'Şampiyonluk için savaşacağız' Anadolu Efes Başantrenörü Dusan Ivkovic, yeni sezonda şampiyon olmak için savaşacaklarını söyledi.
28.09.2015 Basketbol
Granger Dörtlü Final'e inanıyor
Granger Dörtlü Final'e inanıyor Anadolu Efes'in yeni transferi Jayson Granger, THY Avrupa Ligi'nde bu sezon Dörtlü Final oynayacaklarına inandığını söyledi.
21.08.2015 Basketbol
Ufuk Sarıca, 3 yıl daha Karşıyaka'da
Ufuk Sarıca, 3 yıl daha Karşıyaka'da Pınar Karşıyaka'ya 3 yılda tarihi başarılar kazandıran Ufuk Sarıca, 3 yıl daha takımın yeşil kırmızılı takımın başında kalacak.
21.06.2015 Basketbol
"Pınar Karşıyaka'yı kutlarım"
"Pınar Karşıyaka'yı kutlarım" Anadolu Efes Başantrenörü Ivkovic, Pınar Karşıyaka maçı sonrasında konuştu.
19.06.2015 Basketbol
"Başarımız kitaplara geçecek"
"Başarımız kitaplara geçecek" Pınar Karşıyaka Başantrenörü Ufuk Sarıca, Türkiye Basketbol Ligi Play-Off final serisinde Anadolu Efes'i 91-88 mağlup ederek seride 3-1 öne geçtikleri maçın ardından, "Kitaplara geçecek bir başarı gösteriyoruz" dedi.
16.06.2015 Basketbol
Ivkovic'ten hakemlere eleştiri
Ivkovic'ten hakemlere eleştiri Anadolu Efes Başantrenörü Dusan Ivkovic, Pınar Karşıyaka mücadelesi sonrasında hakemleri eleştirdi.
14.06.2015 Basketbol

Benzer Haber Etiketleri

Dusan Ivkovic ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki dusan ıvkovic haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.