Dünyanın En İyisi

Dünyanın En İyisi

Son dakika dünyanın en iyisi haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan dünyanın en iyisi ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını dünyanın en iyisi haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Dünyanın En İyisi

haberleri sayfasında son dakika yaşanan dünyanın en iyisi gelişmeleri de dahil olmak üzere 705 dünyanın en iyisi haberi bulunmuştur. Tüm dünyanın en iyisi haberleri aşağıda listelenmiştir.
Baykar'dan açıklama: Gerekli hukuki süreçler başlatılacaktır
Baykar'dan açıklama: Gerekli hukuki süreçler başlatılacaktır Geçtiğimiz gün Baykar Yönetim Kurulu Başkanı Selçuk Bayraktar tarafından "Uzunca bir süredir hakkımızda art niyetli olarak dolaşıma sokulan kurumsallaşmış yalan, iftira ve çarpıtmalara karşı cevabımızdır." notu ile bir açıklama yayınlanmıştı. Konuyla ilgili Baykar'ın sosyal medya hesabından yeni bir paylaşım yapıldı. İşte detaylar...
13.04.2024 Gündem
Baykar'dan açıklama: Gerekli hukuki süreçler başlatılacaktır
Baykar'dan açıklama: Gerekli hukuki süreçler başlatılacaktır Geçtiğimiz gün Baykar Yönetim Kurulu Başkanı Selçuk Bayraktar tarafından "Uzunca bir süredir hakkımızda art niyetli olarak dolaşıma sokulan kurumsallaşmış yalan, iftira ve çarpıtmalara karşı cevabımızdır." notu ile bir açıklama yayınlanmıştı. Konuyla ilgili Baykar'ın sosyal medya hesabından yeni bir paylaşım yapıldı. İşte detaylar...
13.04.2024 Ekonomi
Haluk ve Selçuk Bayraktar'dan 7 soru 7 cevaplı açıklama: Bir kez daha yalan rüzgarı ve kara iftirayla karşı karşıyayız
Haluk ve Selçuk Bayraktar'dan 7 soru 7 cevaplı açıklama: Bir kez daha yalan rüzgarı ve kara iftirayla karşı karşıyayız Baykar Genel Müdürü Haluk Bayraktar ve Baykar Yönetim Kurulu Başkanı Selçuk Bayraktar sosyal medya hesaplarından 'sıkça sorulan sorular' etiketi ile açıklama yayınladı. Selçuk Bayraktar, 'Uzunca bir süredir hakkımızda art niyetli olarak dolaşıma sokulan kurumsallaşmış yalan, iftira ve çarpıtmalara karşı cevabımızdır.' ifadelerine yer verdi.
12.04.2024 Gündem
Bayraktar TB3 ASELFLIR-500 ile uçuş testini geçti
Bayraktar TB3 ASELFLIR-500 ile uçuş testini geçti Baykar’ın milli ve özgün olarak geliştirdiği Bayraktar TB3 SİHA, sınıfında dünyanın en iyisi olan yerli elektro-optik sistem ASELFLIR-500 ile yaptığı ilk uçuş testini başarıyla tamamladı.
26.03.2024 Ekonomi
Milli SİHA Bayraktar TB2 750 bin uçuş saatini tamamladı
Milli SİHA Bayraktar TB2 750 bin uçuş saatini tamamladı Türkiye’nin ilk milli ve özgün SİHA’sı Bayraktar TB2, 750 bin uçuş saatini başarıyla tamamlayarak Türk havacılık tarihinde yeni bir rekora daha imza attı.
11.12.2023 Bilim ve Teknoloji
Dünyanın en büyükleri belli oldu! Dev listeye 4 Türk firması girdi
Dünyanın en büyükleri belli oldu! Dev listeye 4 Türk firması girdi Stockholm Uluslararası Barış Araştırmaları Enstitüsü (SIPRI), 2022 gelirlerine göre küresel askeri harcamalar raporunu açıkladı. Dünyanın en büyük 100 savunma sanayisi firması listesine 4 Türk firması girdi. Listede ASELSAN 60, Baykar 76, Türk Havacılık Uzay Sanayii 82 ve Roketsan 100. sırada yer aldı.
4.12.2023 Bilim ve Teknoloji
Milli muharip uçakta geri sayım başladı! İşte Kaan'ın uçuş tarihi
Milli muharip uçakta geri sayım başladı! İşte Kaan'ın uçuş tarihi Bartın Üniversitesi tarafından gerçekleştirilen ve Anadolu’nun en büyük teknoloji festivali olarak bilinen Arge Proje Pazarı’nın ödül törenine katılan TUSAŞ Genel Müdürü Temel Kotil, Türk mühendislerinin başarısındaki sırrı açıklayarak, milli muharip uçağı Kaan’ın yıl sonuna kadar ilk uçuşunu gerçekleştireceğini duyurdu.
4.11.2023 Gündem
Dünyanın en çok ülkesine ihraç edilen Bayraktar TB2 SİHA'nın 500'üncüsü üretim hattından çıktı
Dünyanın en çok ülkesine ihraç edilen Bayraktar TB2 SİHA'nın 500'üncüsü üretim hattından çıktı Dünyanın en çok ülkesine ihraç edilen ve Türkiye’nin ilk milli silahlı insansız hava aracı olan Bayraktar TB2’nin 500’üncüsü üretim hattından çıktı. T500 kuyruk numaralı milli SİHA Bayraktar TB2’nin üretim hattından çıkışı Özdemir Bayraktar Milli Teknoloji Merkezi’nde gerçekleştirilen törenle kutlandı.
23.06.2023 Bilim ve Teknoloji
Dünyanın En İyi Şehirleri listesi açıklandı! İşte listedeki Türk şehrinin sıralamadaki yeri...
Dünyanın En İyi Şehirleri listesi açıklandı! İşte listedeki Türk şehrinin sıralamadaki yeri... Dünyanın en iy şehirlerini ortaya koyan liste açıklandı. Ünlü seyahat, eğlence, yeme-içme ve sanat dergisi Time Out, dünyanın dört bir yanından editörler ve 20 bin kent sakinin katılımıyla bir anket oluşturdu. Her şehrin kültürel özelliklerini göz önünde bulunduran Time Out'un listesinde şehirler yeme-içme, kültür, gece hayatı açısından derecelendirildi. Dünyanın en iyi şehirleri listesinde Türkiye'den de bir kent var.
19.06.2023 Dünya
Bakan Çavuşoğlu'ndan Kılıçdaroğlu açıklaması! "Psikolojisi bozulmuş, agresifleşmiş”
Bakan Çavuşoğlu'ndan Kılıçdaroğlu açıklaması! "Psikolojisi bozulmuş, agresifleşmiş” Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Millet İttifakı Cumhurbaşkanı Adayı Kemal Kılıçdaroğlu’nun sosyal medyada yayınladığı videoları eleştirerek, “Her gün çıkıyor video yayınlayıp konuşuyor. Psikolojisi de bozulmuş, agresifleşmiş. Biz ona sakin diyoruz, sakin” dedi.
27.05.2023 Gündem
Dünyanın en iyi ve en popüler atıştırmalıkları! İşte listedeki Türkiye'nin lezzetleri...
Dünyanın en iyi ve en popüler atıştırmalıkları! İşte listedeki Türkiye'nin lezzetleri... Dünyanın en iyi ve en popüler atıştırmalıklarını belirleyen liste açıklandı. Açıklanan listede ilk 100 içine ülkemizden 4 atıştırmalık girdi.
19.05.2023 Yaşam
TEKNOFEST 2023 başladı! Selçuk Bayraktar: Dünyada liderliğe oynuyoruz
TEKNOFEST 2023 başladı! Selçuk Bayraktar: Dünyada liderliğe oynuyoruz Baykar Yönetim Kurulu Başkanı Selçuk Bayraktar, TRT Haber'de bugün başlayan Teknofest'le ilgili önemli açıklamalarda buludu. "Yarışmacı sayısının 1 milyona çıkması sessiz bir devrim gibi" diyen Bayraktar, "Dünya çapında tüm alanlarda büyük işlere imza atılacağına inanıyorum" ifadelerini kullandı.
28.04.2023 Ekonomi
Enner Valencia çöktü! 'Sana çok ihtiyacımız var'
Enner Valencia çöktü! 'Sana çok ihtiyacımız var' Beşiktaş maçında kaçırdığı penaltıyla hayal kırıklığı yaratan Enner Valencia moral olarak resmen çöktü.
6.04.2023 Fenerbahçe
Şef Ömür Akkor kimdir? MasterChef konuğu Gastronomi ödüllü Ömür Akkor nereli, kaç yaşında, evli mi? Hayatında merak edilenler, biyografisi ve kitapları!
Şef Ömür Akkor kimdir? MasterChef konuğu Gastronomi ödüllü Ömür Akkor nereli, kaç yaşında, evli mi? Hayatında merak edilenler, biyografisi ve kitapları! Şef Ömür Akkor kimdir, nereli, kaç yaşında, evli mi? Şef, seyyah ve yazar Ömür Akkor, MasterChef'e konuk olarak katılınca hakkında yapılan aramalar da arttı. Anadolu ve Türk mutfağını anlatan kitaplarıyla dikkat çeken Şef Ömür Akkor aynı zamanda Cumhurbaşkanlığı Kültür ve Sanat Büyük Ödülleri’nde Gastronomi Ödülü’ne layık görülmüştü. İşte MasterChef konuğu Gastronomi ödüllü Ömür Akkor’un biyografisi ve yazdığı kitaplar…
20.12.2022 Televizyon
İstanbul Havalimanı 'dünyanın en iyi havalimanı' seçildi
İstanbul Havalimanı 'dünyanın en iyi havalimanı' seçildi Dünyanın sayılı seyahat dergilerinden biri olan Condé Nast Traveler dergisinin yaptığı ankette İstanbul Havalimanı, Singapur ve Güney Kore'yi geride bırakarak 'dünyanın en iyi havalimanı' seçildi.
5.10.2022 Ekonomi
THY, Avrupa'nın en iyisi seçildi
THY, Avrupa'nın en iyisi seçildi  Türk Hava Yolları (THY), 2022 Skytrax  Dünya Havayolları ödül töreninde  Avrupanın En iyi Hava Yolu, Dünyanın En iyi Business Class İkram Servisi ve Güney Avrupanın En İyi Hava Yolu ödüllerini almaya hak kazandı
23.09.2022 Ekonomi
Dünyanın en büyük SİHA ihracatçısı Türkiye! Bayraktar TB2 ile ABD, İsrail, Çin, Fransa ve Birleşik Krallık'ı geride bıraktı...
Dünyanın en büyük SİHA ihracatçısı Türkiye! Bayraktar TB2 ile ABD, İsrail, Çin, Fransa ve Birleşik Krallık'ı geride bıraktı... Bayraktar TB2'lerin namı tüm dünyada yayılmaya devam ediyor. Türkiye'nin SİHA başarısı son olarak İtalyan basınında yer aldı. Türk SİHA'larına dikkat çekilen haberde ABD, İsrail, Çin, Fransa ve Birleşik Krallık'ın geride bırakıldığını vurguladı. Haberde Baykar Teknoloji Lideri Selçuk Bayraktar'a işaret edilerek, Türkiye'nin 'kendi Elon Musk'ı sayesinde SİHA ihracatında lider' olduğuna dikkat çekildi.
6.09.2022 Dünya
Dünyanın en kaliteli ve en iyi 37 şehri belli oldu! Binlerce oyla belirlenen listeye Türkiye'den bir şehir girdi...
Dünyanın en kaliteli ve en iyi 37 şehri belli oldu! Binlerce oyla belirlenen listeye Türkiye'den bir şehir girdi... En kaliteli ve en iyi şehirlerin listesini belirleyen oylama sonuçları açıklandı. Listede Türkiye'den de bir şehir yer buldu. İngiltere merkezli Time Out dergisi, dünyanın en iyi 37 şehrini seçti.
6.09.2022 Dünya
Dünyanın En İyi Şehirleri 2022 listesi belli oldu! İşte listeki Türk şehrinin sıralamadaki yeri...
Dünyanın En İyi Şehirleri 2022 listesi belli oldu! İşte listeki Türk şehrinin sıralamadaki yeri... Dünyanın en iy şehirlerini ortaya koyan 2022 yılı listesi açıklandı. Ünlü seyahat, eğlence, yeme-içme ve sanat dergisi Time Out, dünyanın dört bir yanından editörler ve 20 bin kent sakinin katılımıyla bir anket oluşturdu. Her şehrin kültürel özelliklerini göz önünde bulunduran Time Out'un listesinde şehirler yeme-içme, kültür, gece hayatı açısından derecelendirildi. 2022'nin en iyi 53 şehri seçilirken, listede Türkiye'den de bir şehir var.
13.07.2022 Dünya
Dünyanın en iyi şehirleri 27 bin kişinin oylarıyla ortaya çıktı!
Dünyanın en iyi şehirleri 27 bin kişinin oylarıyla ortaya çıktı! Dünyanın en iyi şehirleri listesi belirlendi. Listede Türkiye'den de bir şehir yer buldu. İngiltere merkezli Time Out dergisi, dünyanın en iyi 37 şehrini seçti.
7.07.2022 Dünya
Temel Kotil: 11 tonluk ATAK helikopteri, 2023'te uçacak
Temel Kotil: 11 tonluk ATAK helikopteri, 2023'te uçacak Türk Havacılık ve Uzay Sanayii (TUSAŞ) Genel Müdürü Temel Kotil, "11 tonluk ATAK helikopteri yapıyoruz, 18 Mart 2023 yılında uçacak" dedi.
9.06.2022 Bilim ve Teknoloji
TEKNOFEST Azerbaycan başladı
TEKNOFEST Azerbaycan başladı Azerbaycan’ın başkenti Bakü’de 26-29 Mayıs tarihlerinde yapılacak olan TEKNOFEST bugün başladı. 4 gün boyunca 50 bin ziyaretçi kabul etmesi beklenirken, 120 bin metrekare alanda yapılacak olan festivalde 5 bin kişi yarışacak. T3 Vakfı Mütevelli Heyeti Başkanı ve Baykar Teknoloji Lideri Selçuk Bayraktar "Başaracağına inanmayan bir insan nasıl mücadele edebilir. Amacına nasıl varabilir. Tam da bu nedenle tüm meselenin özü inanmaktan geçiyor" dedi. Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank, "Azerbaycan TEKNOFEST de kardeşlerimizin teknoloji serüveninde bir mihenk taşı olacak." dedi.
26.05.2022 Bilim ve Teknoloji
Yeni halka arzlar 2022! Balsu Gıda halka arz ne zaman? Balsu Gıda halka arz hisse fiyatı ne? İşte Balsu Gıda halka arz talep toplama tarihi!
Yeni halka arzlar 2022! Balsu Gıda halka arz ne zaman? Balsu Gıda halka arz hisse fiyatı ne? İşte Balsu Gıda halka arz talep toplama tarihi! Balsu Gıda halka arz ediliyor. Fındık sanayi ve ihracat kuruluşu Balsu Gıda Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi (Balsu Gıda), şirket paylarının halka arzı kapsamında izahname onayı için Sermaye Piyasası Kurulu’na (SPK) başvurdu. Halka arzda lider aracı kurum olarak Ak Yatırım Menkul Değerler A.Ş. (Ak Yatırım) yetkilendirildi. Peki, Balsu Gıda halka arz ne zaman? Balsu Gıda halka arz hisse fiyatı ne? Balsu Gıda halka arz eşit mi, oransal mı? Balsu Gıda halka arz hangi banka üzerinden? İşte Balsu Gıda halka arz talep toplama tarihi!
14.05.2022 Ekonomi
Carlo Ancelotti: Ronaldo'nun ayrılmasının ardından Benzema, takımın lideri oldu
Carlo Ancelotti: Ronaldo'nun ayrılmasının ardından Benzema, takımın lideri oldu Real Madrid'in başarılı teknik direktörü Carlo Ancelotti, süper yıldız Benzema için "Ronaldo'nun ayrılmasının ardından Benzema, takımın lideri oldu" ifadelerini kullandı.
13.05.2022 İspanya
Dünyanın en iyi hava kuvvetleri 2022 listesini Amerikalılar açıkladı! Listeye Türkiye damga vurdu...
Dünyanın en iyi hava kuvvetleri 2022 listesini Amerikalılar açıkladı! Listeye Türkiye damga vurdu... 2022 yılının en iyi hava kuvvetleri listesi belli oldu. Amerika Birleşik Devletleri merkezli ünlü savaş istatistik sitesi Globalfirepower, 2022 yılına ait çok önemli verileri paylaştı. Her yıl düzenli şekilde açıklanan ülkelerin savunma kuvvetleri ile ilgili veriler bu yıl için de duyuruldu. Dünyada en güçlü ordular, donanma kuvvetleri, kara kuvvetleri ve hava kuvvetleri tek tek belirleniyor. Birçok istatistiki veri kullanarak hazırlanan rapor dünyanın en güçlü hava kuvvetleri 2022 sıralamasını da ortaya koydu. Türkiye ve Türk Hava Kuvvetleri kaçıncı sırada yer alıyor? İşte dev sıralama...
13.04.2022 Dünya

Benzer Haber Etiketleri

Dünyanın En İyisi ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki dünyanın en iyisi haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.