Dünya Şampiyonu

Dünya Şampiyonu

Son dakika dünya şampiyonu haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan dünya şampiyonu ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını dünya şampiyonu haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Dünya Şampiyonu

haberleri sayfasında son dakika yaşanan dünya şampiyonu gelişmeleri de dahil olmak üzere 3.339 dünya şampiyonu haberi bulunmuştur. Tüm dünya şampiyonu haberleri aşağıda listelenmiştir.
Jake Paul-Mike Tyson boks maçı ne zaman, fight date saat kaçta? Jake Paul ve Mike Tyson’un dövüşeceği maçın kuralları
Jake Paul-Mike Tyson boks maçı ne zaman, fight date saat kaçta? Jake Paul ve Mike Tyson’un dövüşeceği maçın kuralları Mike Tyson ve Jake Paul arasındaki dövüş, boks severler tarafından sabırsızlıkla bekleniyor. Eski ağır siklet dünya şampiyonu Mike Tyson, YouTuber Jake Paul ile Temmuz ayında maç yapacak. Peki, Jake Paul-Mike Tyson maçı ne zaman, dövüş maçı saat kaçta yapılacak? Jake Paul ve Mike Tyson’un maçının kuralları neler?
1.05.2024 Şampiy10
Çocukluğunda izlediği müsabakalardan esinlenip boksa başladı, Avrupa 3.'sü oldu! Hayali olimpiyat
Çocukluğunda izlediği müsabakalardan esinlenip boksa başladı, Avrupa 3.'sü oldu! Hayali olimpiyat Adana'da çocukken izlediği boks müsabakalarından esinlenerek boksa başlayan 18 yaşındaki milli boksör Hüseyin Ege Tekdemir, Hırvatistan'da düzenlenen Gençler Avrupa Şampiyonası'nda Avrupa 3.'sü oldu. Adana'dan dünya şampiyonu olarak çıkmayı hedefleyen Tekdemir, Olimpiyatlarda Türkiye'yi temsil etmenin hayalini kuruyor.
18.04.2024 Adana
Milli Boksör  Buse Naz Çakıroğlu, Paris’e gidiyor!
Milli Boksör Buse Naz Çakıroğlu, Paris’e gidiyor! Paris 2024 Yaz Olimpiyat Oyunları’nda Türkiye’yi temsil edecek olan Milli Boksör Buse Naz Çakıroğlu, kırılma noktalarından birinin Tokyo gümüş madalyası olduğunu söyledi. Milli Boksör Çakıroğlu, "Şu anda 4 kadın olarak bir kotamız var, onu 6’ya tamamlamak istiyoruz. Bence 2024 Paris Olimpiyatları’ndan sonra Türk boksu çok daha farklı noktalara gelecek" dedi.
8.04.2024 Gündem
Dünya şampiyonu Selin Naz ve Nilsu'ya coşkulu karşılama! Büyük gurur yaşadı
Dünya şampiyonu Selin Naz ve Nilsu'ya coşkulu karşılama! Büyük gurur yaşadı Dünya şampiyonu Selin Naz Özcan, 35 ülkenin katıldığı down sendromlu sporcuların uluslararası olimpiyat oyunlarında jimnastik dalında iki alette altın ve dünya birinciliği, iki alette gümüş ve dünya ikinciliği, tasnifte gümüş olmak üzere toplamda 5 madalya kazanarak Türkiye’yi, Adana’yı başarıyla temsil edip dünya şampiyonu oldu. Selin Naz’ın hocası Erkan Sert, sporcusuyla gurur duyduğunu vurguladı.
26.03.2024 Adana
Down Sendromlu Selin Naz, dünya şampiyonu oldu! Büyük gurur
Down Sendromlu Selin Naz, dünya şampiyonu oldu! Büyük gurur Antalya’da düzenlenen 2. Down Sendromlular Dünya Spor Oyunları'nda, Adanalı down sendromlu cinmastikçi Selin Naz Özcan şampiyon oldu.
25.03.2024 Adana
Kozanlı kadın güreşçilerin hedefi olimpiyatlar! "Yenildikçe daha çok hırslandım"
Kozanlı kadın güreşçilerin hedefi olimpiyatlar! "Yenildikçe daha çok hırslandım" Olimpiyat ve dünya şampiyonu İsmet Atlı’nın memleketinde kadın güreşçiler, olimpiyat madalyasını yeniden Kozan’a getirmek için çalışıyor.
25.02.2024 Adana
Fanatik Sports & Business Summit 2023 düzenlendi
Fanatik Sports & Business Summit 2023 düzenlendi Fanatik Gazetesi ev sahipliğinde, Bitexen, Petrol Ofisi, Türkiye İş Bankası, Ülker, Vestel ve Qnet sponsorluğunda düzenlenen Fanatik Sports & Business Summit 2023, Türkiye Cumhuriyeti'nin 100'üncü yılında Türk sporunu ileri taşıyan sporcular ve yöneticilerin katılımıyla bugün gerçekleşti.
27.12.2023 Şampiy10
Beşiktaş Başkan Adayı Hasan Arat projelerini açıkladı!
Beşiktaş Başkan Adayı Hasan Arat projelerini açıkladı! Beşiktaş’ta 3 Aralık Pazar günü yapılacak olağanüstü seçimli genel kurul öncesinde başkan adaylarından Hasan Arat, projelerini tanıttı. Wolkswagen Arena'da yapılan ‘Beşiktaşlıların Yolu’ lansmanına siyah-beyazlı taraftarlar da katıldı.
18.11.2023 Beşiktaş
Kenan Sofuoğlu'nun oğlu Zayn Sofuoğlu otomobil, TIR, motosiklet derken şimdi de uçak kullandı
Kenan Sofuoğlu'nun oğlu Zayn Sofuoğlu otomobil, TIR, motosiklet derken şimdi de uçak kullandı Motosikletin bir numarası ve Dünya Şampiyonu olan Kenan Sofuoğlu'nun oğlu Zayn Sofuoğlu otomobil, TIR, motosiklet derken şimdi de uçak kullandı.
15.11.2023 Diğer Sporlar
'Cumhuriyet' coşkusu; Mete Gazoz, sönmeyen ateşle ok yakıp, atış yaptı
'Cumhuriyet' coşkusu; Mete Gazoz, sönmeyen ateşle ok yakıp, atış yaptı Antalya'nın Kemer ilçesinde Cumhuriyet'in 100'üncü yılı kutlamaları kapsamında; olimpiyat şampiyonu milli okçu Mete Gazoz, Yunan mitolojisine 'Olimpos'un Sönmeyen Ateşi' olarak konu olan Yanartaş Milli Parkı’ndaki ateşle ok yakıp, atış yaptı.
29.10.2023 Gündem
Kaan Kazgan ve Savaş Cebeci kavgası kanlı bitti
Kaan Kazgan ve Savaş Cebeci kavgası kanlı bitti Sosyal medya fenomeni ve vücut geliştirme koçu Savaş Cebeci, sosyal medyadan atıştığı profesyonel MMA dövüşcüsü Kaan Kazgan  ile kavga etti. İkilinin düellosu kanlı biterken, o anlar cep telefonu kamerasına yansıdı.
18.09.2023 Gündem
İspanya FIFA 2023 Kadınlar Dünya Kupası'nda şampiyon oldu, seremonideki skandal şok etkisi yarattı! Başkan hakkında seks partisi iddiaları
İspanya FIFA 2023 Kadınlar Dünya Kupası'nda şampiyon oldu, seremonideki skandal şok etkisi yarattı! Başkan hakkında seks partisi iddiaları Avustralya ve Yeni Zekanda'da düzenlenen FIFA 2023 Kadınlar Dünya Kupası'nda İspanya'nın İngiltere'yi 1-0 yenerek şampiyon olduğu final maçının ardından düzenlenen seremonide İspanya Futbol Federasyonu Başkanı Luis Rubiales'in Jenni Hermoso'yu dudağından öpmesi tepki çekti.
21.08.2023 Futbol
Mete Gazoz tiki mi var? Dünya şampiyonu Mete Gazoz ne hastası?
Mete Gazoz tiki mi var? Dünya şampiyonu Mete Gazoz ne hastası? Mete Gazoz tiki mi var sorusunun yanıtı merak ediliyor. Dünya Okçuluk Şampiyonası'nda dünya 1 numarasını devirip finale yükselen ve ardından finalde Peters'i yenen Mete Gazoz dünya şampiyonu oldu. Yapılan röportajda şampiyonu izleyenler, "Mete Gazoz hasta mı" sorusuna yanıt aradı. Peki Mete Gazoz'un hastalığı nedir?
7.08.2023 Gündem
Mete Gazoz Dünya Okçuluk Şampiyonası'nda dünya şampiyonu oldu
Mete Gazoz Dünya Okçuluk Şampiyonası'nda dünya şampiyonu oldu Mete Gazoz, Dünya Okçuluk Şampiyonası erkekler klasik yay kategorisi çeyrek finalinde Şili’den Ricardo Soto’yu, yarı finalde Marcus D'Almeida'yı ve finalde de Kanada'dan Eric Peters'i yenerek dünya şampiyonu oldu.
6.08.2023 Şampiy10
Emine Arslan ve Buse Naz Çakıroğlu Avrupa'da tarih yazdı
Emine Arslan ve Buse Naz Çakıroğlu Avrupa'da tarih yazdı Avrupa Oyunları kadınlar kick boks 'full contact' 52 kg'da ülkemizi temsil eden Emine Arslan, finalde İtalyan rakibini 3-0 yenerek altın kazandı. Buse Naz Çakıroğlu ise boks 50 kiloda Fransız rakibi Wassila Lkhadiri'yi mağlup ederek zirvenin sahibi oldu.
2.07.2023 Diğer Sporlar
Onu gören şaşırıyor! İkinci el otomobil fiyatına alıcısını bekliyor
Onu gören şaşırıyor! İkinci el otomobil fiyatına alıcısını bekliyor Düzce'de besi çiftliğinde yetiştirilen 1 ton 400 kilo ağırlığındaki boğanın fiyatı adeta ikinci el otomobiller ile yarışıyor.
9.06.2023 Yaşam
Olay sözler: Michael Schumacher'in eşi bir mahkum gibi yaşıyor
Olay sözler: Michael Schumacher'in eşi bir mahkum gibi yaşıyor Eski motor sporları takımı sahibi olan iş insanı Eddie Jordan, Formula 1 dünya şampiyonu Michael Schumacher'in evine gerçekleştirdiği ziyaret sonrası konuştu. Jorden, Schumacher'in eşiyle ilgili çarpıcı açıklamalarda bulundu.
23.03.2023 Magazin
Dünyaca ünlü orta saha Mesut Özil futbolu bıraktı
Dünyaca ünlü orta saha Mesut Özil futbolu bıraktı Kariyerinde daha önce Schalke, Werder Bremen, Real Madrid, Arsenal, Fenerbahçe ve Başakşehir formaları giyen dünyaca ünlü orta saha Mesut Özil futbolu bıraktığını açıkladı.
22.03.2023 Başakşehir
'O, sen, ben değil, tüm yardım kuruluşlarının el ele vermesi lazım'
'O, sen, ben değil, tüm yardım kuruluşlarının el ele vermesi lazım' Tüm Türkiye'nin tek yürek olduğu deprem felaketi sonrası dünya şampiyonu milli güreşçimiz Rıza Kayaalp da bölgedeki depremzedelere yardım ediyor. Kayaalp, "İnsanlar yardım ve çadır beklerken, evde oturamadım. Bizi orada görmek diğer gönüllü arkadaşlara moral oluyor, birlik ve beraberlik önemli. İnsanlar yardım yapıyor, yardımlarının yerine ulaştığını, ve boşa gitmediğini göstermek istiyorum" dedi.
14.02.2023 Diğer Sporlar
Ahmet Eyüp Türkaslan, Atsu ve diğer sporcularımız... Herkes onlar için seferber oldu
Ahmet Eyüp Türkaslan, Atsu ve diğer sporcularımız... Herkes onlar için seferber oldu Türkiye’yi yasa boğan depremler sporcuları da vurdu. Hataysporlu Atsu’nun yanı sıra sportif direktör Taner Savut ve tercüman Emre Aslan enkaz altında kaldı. Malatyasporlu kaleci Ahmet Eyüp’e tüm çabalara rağmen ulaşılamadı. Malatya’da 11’i voleybolcu, 4’ü ampute futbolcu toplam 15 sporcuyu kurtarmak için ekipler seferber oldu.
7.02.2023 Süper Lig
Le Mans yarışında bağlantı koptu! 'Game Over'
Le Mans yarışında bağlantı koptu! 'Game Over' İki kez Formula 1 Dünya Şampiyonu Max Verstappen, gerçekte olduğu kadar sanal pistlerde de çok hızlı! Dijital dünyada da rakiplerine zor anlar yaşatan ve hızıyla en hızlı sim yarışçılarını geride bırakabilen dünyaca ünlü Hollandalı pilot, Red Line takımıyla katıldığı 24 saatlik dijital Le Mans yarışını önde götürdüğü sırada sunucudan düştü ve bunu iki kez yaşayınca küplere binip yarışı terk etti.
17.01.2023 Yaşam
Kırtasiyeden aldı, 10 yaşında dünya şampiyonu oldu
Kırtasiyeden aldı, 10 yaşında dünya şampiyonu oldu Bursa'da yaşayan Yağız Kaan Erdoğmuş (11), 6 yaşında anaokulunda tanışıp hayatının merkezine koyduğu satrançta, 8 yaşında 'Avrupa Şampiyonu', 10 yaşında 'Dünya Şampiyonu' oldu. 75 madalya ve 40 kupasıyla 'Dünyanın En Genç Uluslararası Ustası' unvanını taşıyan Yağız Kaan, babasının kırtasiyeden aldığı 18 liralık takımla satranca başladı. 'Dünyanın En Genç Büyük Ustası' unvanını hedefleyen Yağız Kaan'a, Almanya ve birçok ülkenin satranç federasyonlarından, kendi ülkeleri adına yarışması için vatandaşlık teklifi geliyor. Yağız ve ailesi ise şampiyonlukların Türk bayrağı altında gelmesini istiyor.
14.01.2023 Yaşam
Lewis Hamilton'ın sevgilisi adından söz ettiriyor!
Lewis Hamilton'ın sevgilisi adından söz ettiriyor! 7 kez dünya şampiyonu Lewis Hamilton özel hayatıyla da gündeme geliyor. Tatil günlerini dünyayı gezerek değerlendiren Lewis Hamilton Antartika'da bulunuyor. Arkadaşlarıyla birlikte vakit geçiren Hamilton'ın tatilde Juliana Nalu ile birlikte olduğu iddia ediliyor.
11.01.2023 Magazin
Galaktik Tayfa'dan muhteşem gala! 81 ilde bugün gösterime giriyor
Galaktik Tayfa'dan muhteşem gala! 81 ilde bugün gösterime giriyor Rafadan Tayfa’nın son sinema filmi Galaktik Tayfa, görücüye çıktı. Filmin Atatürk Kültür Merkezi’ndeki (AKM) galasına 2 bini aşkın sinemasever katıldı. Galaktik Tayfa’nın ön gösterimi her yaştan izleyiciden tam not aldı. Dünya’da mahsur kalan uzaylı Zobi’nin Rafadan Tayfa ile macerasını konu edinen film, bugün 81 ilde gösterime giriyor.
6.01.2023 Kültür Sanat
Dünya Kupası finalinde Arjantin - Fransa karşı karşıya! İlk 11'ler belli oldu
Dünya Kupası finalinde Arjantin - Fransa karşı karşıya! İlk 11'ler belli oldu Katar'daki 2022 Dünya Kupası'nda final zamanı... Yarı finalde Hırvatistan'ı 3-0 yenen Lionel Messi'li Arjantin, kupanın sürpriz ekibi Fas'ı 2-0'la geçen Kylian Mbappe'li Fransa ile finalde kozlarını paylaşacak. Günün dev mücadelesinde ilk 11'ler belli oldu
18.12.2022 Şampiy10

Benzer Haber Etiketleri

Dünya Şampiyonu ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki dünya şampiyonu haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.