Dram

Dram

Son dakika dram haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan dram ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını dram haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Dram

haberleri sayfasında son dakika yaşanan dram gelişmeleri de dahil olmak üzere 1.638 dram haberi bulunmuştur. Tüm dram haberleri aşağıda listelenmiştir.
Yalan dizisi kimin hayatı? Metin Akpınar ve kızının hikayesi dizi mi oldu?
Yalan dizisi kimin hayatı? Metin Akpınar ve kızının hikayesi dizi mi oldu? İzleyici ile buluşmak için gün sayan Yalan dizisi ekrana gelmeden gündem oldu. Etkileyici hikayesi ile merak edilen dizinin yayınlanan iki tanıtımında da önemli bir detay izleyicilerin dikkatinden kaçmadı. Fragmanda Aslıhan Güner’in canlandırdığı Melike karakterinin cezaevine girdiği için kızı Duru’yu ablasına emanet ettiği ve ablası Hülya’nın da bebeği evlatlık olarak verdiği görüldü. Bu olay yeni bir tartışma konusunu da beraberinde getirdi; Dizinin hikayesi Metin Akpınar ve kızı Duygu Nebioğlu’nun hikayesi mi?
18.05.2024 Magazin
Dengeler 5. bölüm ne zaman? Dengeler: Biri Olmak yeni bölüm hangi gün, saat kaçta yayınlanıyor?
Dengeler 5. bölüm ne zaman? Dengeler: Biri Olmak yeni bölüm hangi gün, saat kaçta yayınlanıyor? Dengeler 5. Bölümü merak ediliyor. Dizi izleyicileri Dengeler 4. bölüm ne zaman? Sorusuna yanıt arıyor. Yayınlandığı andan beri büyük bir hayran kitlesi edinen Dengeler 4. bölüm ne zaman?
4.05.2024 Magazin
Dengeler 3. bölüm ne zaman? Dengeler Biri Olmak 3. Bölüm fragmanı yayınlandı mı?
Dengeler 3. bölüm ne zaman? Dengeler Biri Olmak 3. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? Cihangir Ceyhan'ın başrolünde olduğu "Dengeler: Biri Olmak" dizisi, yayınlandığı ilk günden itibaren geniş bir hayran kitlesine ulaştı. Peki, Dengeler Biri Olmak 3. Bölüm ne zaman?
23.04.2024 Magazin
Yarım Elma dizisiyle ünlenen Janset Paçal'ın kilo verdi, kimse tanıyamadı
Yarım Elma dizisiyle ünlenen Janset Paçal'ın kilo verdi, kimse tanıyamadı 2002-2003 yılları arasında ekranlara gelen komedi ve dram türündeki 'Yarım Elma' dizisinin başrolü Janset Paçal, verdiği kilolarla gündem oldu. Bir süredir ekranlardan uzak olan ünlü oyuncunun yaptığı 'öncesi sonrası' paylaşımına takipçilerinden yorum ve beğeni yağdı.
3.04.2024 Magazin
Murat Kurum son seçim anketini açıkladı
Murat Kurum son seçim anketini açıkladı Cumhur İttifakı İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayı Murat Kurum canlı yayında son seçim anketini açıkladı. Aradaki farkı da açıklayan Kurum "Biz de anket yaptırıyoruz. Bizim ölçümlerimize göre öndeyiz. Vatandaşımız değerlendirip sandığa gittiğimizde iradesini yansıtacak" dedi.
27.03.2024 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Ramazan Bayramı ikramiyelerini 2 ile 5 Nisan tarihleri arasında emeklilerimizin hesaplarına yatırmış olacağız
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Ramazan Bayramı ikramiyelerini 2 ile 5 Nisan tarihleri arasında emeklilerimizin hesaplarına yatırmış olacağız Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, “Bu yıl emeklilerimizin bayram ikramiyelerinde de yüzde 50 artışa gittik. Ramazan Bayramı ikramiyelerini inşallah 2 ile 5 Nisan tarihleri arasında emeklilerimizin hesaplarına yatırmış olacağız. Devletimizin deprem bölgesiyle ilgili yükümlülükleri azaldıkça, artan kaynağı emeklilerimiz ve çalışanlarımız başta olmak üzere milletimizin istifadesine sunmaya devam edeceğiz. Bunun yanında enflasyonu yeniden tek haneli rakamlara düşürerek tüm toplum kesimlerinde daha kalıcı refah artışı sağlayacağız" dedi.
16.03.2024 Gündem
Şiddete uğrayan kadına devlet sahip çıktı
Şiddete uğrayan kadına devlet sahip çıktı Adana’da uyuşturucu müptelası eşinden kaçıp sığındığı Adana’da derme çatma bir çadırda yaşamaya başlayan kadına devlet sahip çıktı.
13.03.2024 Adana
Enis Arıkan: Kostümü giydiğimde nefes alamıyordum
Enis Arıkan: Kostümü giydiğimde nefes alamıyordum Sanat camiasının sevilen simalarından Şebnem Bozoklu ve Enis Arıkan, "Balina" adlı tiyatro oyunu ile sahnede buluştu. Özel hayatlarında da çok iyi arkadaş olan iki isim, kapalı gişe oynayan oyunun zorluklarına ve kendi yaşamlarına dair samimi açıklamalarda bulundu.
13.03.2024 Magazin
Erzincan'daki maden faciası! MHP lideri Devlet Bahçeli: Yeni bilirkişi raporu hazırlanmalı
Erzincan'daki maden faciası! MHP lideri Devlet Bahçeli: Yeni bilirkişi raporu hazırlanmalı Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Devlet Bahçeli partisinin grup toplantısında konuştu. Bahçeli konuşmasında Erzincan'daki maden faciasıyla ilgili olarak "İliç'te tehlikeli bir sızıntı tespit edilmemiştir. Altın madenciliğinde kimyasallarla değerli madenlerin kazanılmasında kullanılan siyanür ve ağır metallerin olumsuz etkilerinin olduğu bilinen husustur. Tedbirlerin göz ardı edildiği çatlaklara karşı müdahalenin yapılmadığı, ikazlara karşı alanlara solisyon basılması felaketin alt yapısını hazırladığı iddiası vardır. Bilirkişi raporunu tekrar ele alması akla en uygun seçenektir." dedi.
20.02.2024 Gündem
Bandırma Füze Kulübü hikayesi gerçek mi? Bandırma Füze Kulübü NASA’ya gitti mi, Bandırma Füze Kulübü filmi nerede çekildi?
Bandırma Füze Kulübü hikayesi gerçek mi? Bandırma Füze Kulübü NASA’ya gitti mi, Bandırma Füze Kulübü filmi nerede çekildi? Bandırma Füze Kulübü nerede çekildi, Bandırma Füze Kulübü hikayesi gerçek mi? Bandırma Füze Kulübü filmi beyaz perdenin ardından televizyon izleyicisiyle buluşuyor. Filmi ilk kez izleyenler, Bandırma Füze Kulübü 'nün çekim yerlerini ve hikayesinin gerçek olup olmadığını araştırıyor. Peki, Bandırma Füze Kulübü NASA’ya gitti mi, oyuncuları kimler?
8.02.2024 Magazin
Bakan Fidan'dan F-35 ve F-16 açıklaması!
Bakan Fidan'dan F-35 ve F-16 açıklaması! Dışişleri Bakanı Hakan Fidan canlı yayında soruları yanıtladı. Bakan Fidan, F-16 ve F-35 için son durumu aktardı. Öte yandan ABD - İran çatışmasıyla ilgili açıklama yapan Bakan Fidan, 'Ateşle oynuyorlar. Ateşle oyun yangına dönebilir. Bölgesel yayılmadan kaçınmak lazım. Durum iyi değil. Daha büyük bir yayılmayla karşı karşıya kalabiliriz.' dedi.
4.02.2024 Gündem
MHP lideri Devlet Bahçeli: CHP zihniyeti hepten çuvallamıştır
MHP lideri Devlet Bahçeli: CHP zihniyeti hepten çuvallamıştır MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, "Başarısızlar gönderilmeli, başaracak olan vatan, millet ve Mersin sevdalıları şehremini vazifesini üstlenmelidir. Artık beceriksizlere kapıyı göstermeliyiz. İş bilmeyenlere, üretmeyenlere, insanımıza dokunamayanlara, Mersin'i tanımayanlara, akıntının tersine kürek çekenlere 'uğurlar olsun' demeliyiz. Gün doğmuş, vakit gelmiştir. Mersin için ümitler yeşermiş, huzur meşalesi yakılmıştır. Mersin bizim, Türkiye hepimizindir" dedi. 
28.01.2024 Gündem
Mahsun Kırmızıgül en büyük gönül sızısını anlattı: Annem beni tanımıyor!
Mahsun Kırmızıgül en büyük gönül sızısını anlattı: Annem beni tanımıyor! Mahsun Kırmızıgül, önceki gün KKTC konserinde, yeni yıl için güzel dileklerde bulundu. Geçtiğimiz günlerde annesinin Alzheimer olduğunu açıklayan Kırmızıgül, "En büyük gönül sızım. Sizi doğuran anne, bir gün geliyor çocuklaşıyor" diyerek duygusal bir konuşma yaptı.
1.01.2024 Magazin
Umudunu Kaybetme filmi ne zaman çekildi? Umudunu Kaybetme bu akşam TV'de, konusu ve oyuncu kadrosu...
Umudunu Kaybetme filmi ne zaman çekildi? Umudunu Kaybetme bu akşam TV'de, konusu ve oyuncu kadrosu... Dram türünde akıllarda kalan yapım bu akşam TRT 1'de sinemaseverlerle buluşuyor. Umudunu Kaybetme filminin konusu ve oyuncuları merak edilir oldu. Will Smith ve oğlu Jaden Smith'in başrolünde olduğu Umudunu Kaybetme filminin yönetmenliğini Gabriele Muccinı yaptı. Peki Umudunu Kaybetme konusu nedir, oyuncuları kimler?
26.12.2023 Televizyon
Türkiye ve Macaristan arasında 5 protokol imzalandı! Cumhurbaşkanı Erdoğan, Orban ile görüştü
Türkiye ve Macaristan arasında 5 protokol imzalandı! Cumhurbaşkanı Erdoğan, Orban ile görüştü Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Türkiye-Macaristan Yüksek Düzeyli Stratejik İşbirliği Konseyi’nin Altıncı Toplantısı’na katılmak üzere geldiği Budapeşte’de Macaristan Başbakanı Viktor Orban ile bir araya geldi. Erdoğan’a Macaristan ziyaretinde eşlik eden Ticaret Bakanı Ömer Bolat, iki ülke arasında 5 adet karşılıklı iş birliğine yönelik protokol imzalandığını belirtti.
18.12.2023 Gündem
Acımak Kitap Konusu Nedir, Yazarı Kimdir? Acımak Kısa Kitap Özeti Ve İçerisindeki Karakterler...
Acımak Kitap Konusu Nedir, Yazarı Kimdir? Acımak Kısa Kitap Özeti Ve İçerisindeki Karakterler... Acımak, Reşat Nuri Güntekin tarafından kaleme alınmış bir eserler. 1928 tarihinde yayınlanmış olan eserde çocukluk döneminde gördüğü işkenceler sonucu acıma duygusunu kaybetmiş bir öğretmenin hikayesi anlatılır.
15.12.2023 Eğitim
Dangal ne demek? Dangal filmi konusu ve oyuncuları: Dangal filmi ne anlatıyor, Dangal film müziği hangisi?
Dangal ne demek? Dangal filmi konusu ve oyuncuları: Dangal filmi ne anlatıyor, Dangal film müziği hangisi? Bollywood'un sevilen yapımlarından olan Dangal filmi, televizyon ekranlarında yayınlanınca ardından izleyicilerin aramaları da arttı. Aamir Khan'ın yapımcılığını ve başrolünü üstlendiği film ile ilgili Dangal filminin konusu nedir, oyuncuları kim? Dangal ne zaman, nerede çekildi? Dangal ne demek? Gibi sorulara yanıt aranmaya başladı.
13.12.2023 Televizyon
Vahşetin ardından dram çıktı! Annesini öldüren şüpheli: İçerisine giren cini sehpa ile vurarak çıkardım
Vahşetin ardından dram çıktı! Annesini öldüren şüpheli: İçerisine giren cini sehpa ile vurarak çıkardım İzmir'de annesi Fazile Ç.'yi (23) öldüren Barış Ç. (23), polisteki ifadesinde; annesinin içerisine giren cini sehpa ile başına vurarak çıkarttığını söyledi.
11.12.2023 Gündem
10 Yunan adasına 7 günlük vize! Erdoğan: Türkiye-Yunanistan olarak dünyaya örnek olmak arzusundayız
10 Yunan adasına 7 günlük vize! Erdoğan: Türkiye-Yunanistan olarak dünyaya örnek olmak arzusundayız Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, resmi temaslarda bulunmak üzere gittiği Atina’da Yunanistan Cumhurbaşkanı Katerina Sakelaropulu ve Yunanistan Başbakanı Kiryakos Miçotakis ile görüştü. Erdoğan, Miçotakis ile yaptığı görüşmenin ardından ortak basın toplantısı düzenledi. Basın toplantısında açıklamalarda bulunan Cumhurbaşkanı Erdoğan, “Türkiye-Yunanistan olarak atacağımız ortak adımlarla tüm dünyaya örnek olalım arzusundayız. Açık söylüyorum. Bizim aramızda çözülemeyecek kadar hiçbir sorun yok” dedi.
7.12.2023 Gündem
Bahçeli'den '50+1' açıklaması: Dün ne demişsek bugün de aynı görüşteyiz
Bahçeli'den '50+1' açıklaması: Dün ne demişsek bugün de aynı görüşteyiz MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Cumharbaşkanı Erdoğan'ın cumhurbaşkanı seçimi için zorunlu olan 50+1 kuralıyla ilgili açıklamalarına ilişkin, "Milliyetçi Hareket Partisi olarak, dün ne demişsek bugün aynı çizgide, aynı düşüncede, aynı görüşteyiz. Ancak Cumhur İttifakı olarak konuşup tartışarak orta yolun, makul çözümün, yeni sistemin doğasını zedelemeyecek tamirat ve onarımın karşılıklı anlayış ve uzlaşmayla yapılacağının inancına ve iradesine de sahibiz" dedi.
21.11.2023 Gündem
Gazze'de İsrail katliamında son dakika! Akdeniz'de ABD helikopteri düştü 5 asker hayatını kaybetti
Gazze'de İsrail katliamında son dakika! Akdeniz'de ABD helikopteri düştü 5 asker hayatını kaybetti Gazze'deki insani dram artmaya devam ederken kritik bölgeden son dakika haberleri gelmeye devam ediyor. ABD Avrupa Komutanlığı (EUCOM) 10 Kasım’da askeri eğitim kapsamında havada rutin yakıt ikmali esnasında Akdeniz’e düşen ABD askeri uçağındaki 5 askeri personelin öldüğünü duyurdu. Gazze sağlık bakanlığı, Şifa hastanesinde iki hasta ve bir prematüre bebeğin öldüğünü söyledi. İsrail Savaş Kabinesi üyesi ve eski Savunma Bakanı Benny Gantz, 'Başbakan Benjamin Netanyahu görevden alınsın' çağrılarını reddetti. Netanyahu, Amerikan NBC televizyonuna verdiği demeçte Hamas'ın elindeki İsrailli rehinelerin serbest bırakılması için bir anlaşma olabileceğini söyledi.
13.11.2023 Dünya
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Bu coğrafyada Türkiye’ye rağmen plan yapmak mümkün değil
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Bu coğrafyada Türkiye’ye rağmen plan yapmak mümkün değil Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Suudi Arabistan ziyareti dönüşü uçakta gazetecilere önemli açıklamalarda bulundu. Erdoğan, İsrail'in Filistin'e yönelik saldırılarıyla ilgili konuşarak, "Gazze’de masum siviller, ayrım göz etmeyen ağır bombardıman altında hayatlarını kaybediyor, kendi topraklarında ayrıca göçe zorlanıyor. İsrail, hastaneleri, okulları, ibadethaneleri, cami, kilise ayırt ekmeksizin hatta hasta, ölü taşıyan ambulanslara varıncaya kadar, mülteci kamplarını hedef almak suretiyle bütün dünyanın gözleri önünde savaş suçu işliyor." ifadelerini kullandı.
12.11.2023 Gündem
İstanbul'da büyük Filistin mitingi: Gazze'de terörle mücadele yok, soykırım var
İstanbul'da büyük Filistin mitingi: Gazze'de terörle mücadele yok, soykırım var İsrail’in Gazze Şeridi’ne yönelik saldırılarında 22. güne girildi. Gazze'ye destek için AK Parti İstanbul İl Başkanlığı tarafından Büyük Filistin Mitingi düzenleniyor. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın katılımıyla Atatürk Havalimanı'nda gerçekleştirilecek olan miting öncesi AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hamza Dağ yaptığı açıklamada, "Ekim'den bugüne dünyanın gözü önünde Gazze'de dram yaşanıyor. Her gün vefat sayıları paylaşılıyor, bunların yarısı çocuk. Gazze'de birilerinin söylediği gibi terörle mücadele yok, ortada tamamen sivil, genç, kadın, çocuk, yaşlı, hamile demeden soykırıma uğrayan bir millet var" dedi.
28.10.2023 Gündem
Demirören TV Grup Başkanı Yancı: Gazze’de bir insanlık dramı yaşanırken kutlama yapamazdık
Demirören TV Grup Başkanı Yancı: Gazze’de bir insanlık dramı yaşanırken kutlama yapamazdık Kanal D, önümüzdeki günlerde yapacağı 30’uncu yıl dönümü etkinliklerini iptal ettiğini duyurdu. Demirören TV Grup Başkanı Murat Yancı, böyle bir dönemde kutlama yapmanın doğru olmayacağı noktasında birleştiklerini ifade ederek “Gazze’de bir insanlık dramı yaşanırken kutlama yapamazdık” dedi.
25.10.2023 Gündem
TBMM Başkanı Kurtulmuş'tan flaş açıklama: Orta Doğu barışının en temel şartlarından biri
TBMM Başkanı Kurtulmuş'tan flaş açıklama: Orta Doğu barışının en temel şartlarından biri Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) Başkanı Numan Kurtulmuş, 1967 sınırlarında, bağımsız, bütünleşik, egemen ve başkenti Kudüs olan Filistin devletinin kurulması için çalışılması gerektiğini belirterek, “Sadece kağıt üzerinde var olan, mahalle mahalle bölünmüş bir Filistin değil, toprak bütünlüğü de temin edilmiş bir Filistin’in kurulması hem İslam dünyasının en temel ödevlerinden hem de Orta Doğu barışının en temel şartlarından birisidir.” dedi.
16.10.2023 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Dram ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki dram haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.