Dora Ercan

Dora Ercan

Son dakika Dora Ercan haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Dora Ercan ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Dora Ercan haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Dora Ercan

haberleri sayfasında son dakika yaşanan dora ercan gelişmeleri de dahil olmak üzere 37 dora ercan haberi bulunmuştur. Tüm dora ercan haberleri aşağıda listelenmiştir.
Şoke eden itiraf: Cesetleri şişmesin diye...
Şoke eden itiraf: Cesetleri şişmesin diye... Vatan Şaşmaz'ı öldürüp daha sonra da intihar eden Filiz Aker'in yeğeni Dora Ercan, "O gün otelde olmamın sebebi, teyzem bana görev vermiş, cesetler şişmesin diye oradaymışım." dedi.
16.01.2018 Magazin
Ölümlerden ölüm  beğen araştırması
Ölümlerden ölüm beğen araştırması Ünlü sunucu Vatan Şaşmaz, 27 Ağustos’ta Beşiktaş’taki 5 yıldızlı bir otelin odasında eski manken Filiz Aker tarafından 4 kurşunla sırtından vurularak öldürüldü. Filiz Aker Şaşmaz’ı öldürdükten sonra da aynı silahla intihar etmişti.
15.01.2018 Magazin
Vatan Şaşmaz dosyası kapandı!
Vatan Şaşmaz dosyası kapandı! Ünlü oyuncu ve sunucu Vatan Şaşmaz’ın Filiz Aker tarafından öldürülmesine ilişkin soruşturma kapanarak takipsizlik kararı verildi.
15.01.2018 Magazin
Vatan Şaşmaz cinayetinde sır konuşmalar Viber’de: Gel, helalleşelim
Vatan Şaşmaz cinayetinde sır konuşmalar Viber’de: Gel, helalleşelim Vatan Şaşmaz’ı öldürüp ardından canına kıyan Filiz Aker’in cenazesi dün Tuzla’da defnedildi. Aker’in, Şaşmaz’a attığı ‘Gel, helalleşelim’ mesajını yazdığı Viber’deki sohbet kayıtları sır perdesini aralayacak
29.09.2021 Gündem
Filiz Aker'in cenazesinde ailesi konuştu!
Filiz Aker'in cenazesinde ailesi konuştu! Vatan Şaşmaz'ı öldürdükten sonra intihar eden Filiz Aker bugün toprağa verildi.
29.09.2021 Gündem
Sağ eldeki eldivenin  sırrı: ‘Hiperhidroz’
Sağ eldeki eldivenin sırrı: ‘Hiperhidroz’ Vatan Şaşmaz’ı öldüren, ardından intihar eden Filiz Aker’in ‘terleme hastalığı’nın (hiperhidroz) bulunduğu, cinayette kullandığı eldiveni terleyen elinin silah hakimiyetini kaybetmemesi için taktığı sanılıyor.
29.09.2021 Gündem
Güle güle Vatansever
Güle güle Vatansever Beşiktaş’taki bir otelde 27 Ağustos gecesi eski manken Filiz Aker tarafından vurularak öldürülen sunucu Vatan Şaşmaz, göz yaşları içinde son yolculuğuna uğurlandı. Anne Safiye Şaşmaz ve 4 aylık hamile eşi Yasemin Adalı ayakta güçlükle durabildi
29.08.2017 Magazin
Vatan Şaşmaz'ın cenazesine damga vurdu!
Vatan Şaşmaz'ın cenazesine damga vurdu! Vatan Şaşmaz'ın cenazesinde en çok dikkat çeken isim, Vatan Şaşmaz'ın katil zanlısı Filiz Aker'in yeğeni Dora Ercan oldu.
29.08.2017 Magazin
Vatan Şaşmaz cinayetinde MASAK devrede!
Vatan Şaşmaz cinayetinde MASAK devrede! Vatan Şaşmaz ile Filiz Aker'in lüks otelin 1130 numaralı odasındaki yaptığı buluşmanın sırrını hesap hareketleri çözecek. Ayrıca polis tarafından bir başka yakın takibe alınan konunun ise cinayet akşamının günü, Aker ile uzun süre otelin lobisinde oturup sohbet eden yeğen Dora Ercan’ın tutarsız ifade ve tavırlarının olduğu öğrenildi.
29.08.2017 Magazin
‘Lady’ cinayetinde mesajlar inceleniyor
‘Lady’ cinayetinde mesajlar inceleniyor Polis, Vatan Şaşmaz’ın hayatını kaybettiği korkunç cinayetle ilgili karanlık noktaları çözmek için ikilinin WhatsApp mesajlarını incelemeye aldı. Aker’in platonik aşk duyduğu sunucuyu kadınlar için tasarlanan Wesson’un ‘LadySmith’ silahı ile öldürdüğü tespit edildi
29.09.2021 Gündem
Vatan Şaşmaz'ı öldüren Filiz Aker, 'Bu otelden gelin çıkacağım' demiş!
Vatan Şaşmaz'ı öldüren Filiz Aker, 'Bu otelden gelin çıkacağım' demiş! Filiz Aker'in yeğeni Dora Ercan, Beyaz TV canlı yayınında çok çarpıcı açıklamalarda bulundu. Teyzesinin psikolojik durumunu ve vatan Şaşmaz ile ilişkisini anlatan Ercan, "Teyzem, Vatan dışında kimseye bunu yapmaz. 'Vatan gelip beni alacak, ben de bu otelden gelin çıkacağım' diyordu" ifadelerini kullandı.
29.09.2021 Gündem
Vatan Şaşmaz 3 gün önce böyle eğlenmiş!
Vatan Şaşmaz 3 gün önce böyle eğlenmiş! Sunucu Vatan Şaşmaz'ın, katili Filiz Aker'in yeğeni Dora Ercan'ın aralarında bulunduğu grupla birlikre yapımcı Faruk Özdemir'in doğum gününde eğlendiği görüntüler ortaya çıktı.
28.08.2017 Magazin
Filiz Aker, Xanax’ın üzerine alkol alıp odaya çıkmış!
Filiz Aker, Xanax’ın üzerine alkol alıp odaya çıkmış! Vatan Şaşmaz'ı öldüren Filiz Aker’in psikolojik tedavi görüp Xanax ilacı kullandığı ve her gün düzenli olarak aldığı bu ilacın üzerine olay günü alkol aldıktan sonra olayı gerçekleştirdiği öğrenildi.
28.08.2017 Magazin
Vatan Şaşmaz'ın son görüntüleri ortaya çıktı!
Vatan Şaşmaz'ın son görüntüleri ortaya çıktı! Ünlü sunucu Vatan Şaşmaz'ın öldürüldüğü otel ve odaya giriş anına ilişkin görüntüler ortaya çıktı. İşte Vatan Şaşmaz'ın o anları...
28.08.2017 Magazin
Filiz Aker’in yeğeni konuştu: Vatan'ın hiçbir suçu yok
Filiz Aker’in yeğeni konuştu: Vatan'ın hiçbir suçu yok Vatan Şaşmaz’ı öldürdükten sonra intihar eden Filiz Aker’in en son yemek yediği yakını Dora Ercan, “Vatan'ın hiçbir suçu yok" dedi. İşte o açıklamalar...
29.09.2021 Gündem
Doğuş'unki saksı
Doğuş'unki saksı Medya Kralı programında bu haftaki konuklar arasında saksı fotoğrafıyla gündeme gelen Doğuş vardı
19.02.2012 Magazin
Davasından vazgeçti
Davasından vazgeçti Helin Avşar “tuvallette seks” davasından şikayetini haklı oldu halde geri çektiğini açıkladı
5.04.2010 Magazin
“Tuvalette seks” davası
“Tuvalette seks” davası ‘Çizgili gömlekli genç tuvalette Helin Avşar ile sevişip gitti’
3.04.2010 Magazin
‘Tuvalette sevişme davası’ adres değiştirdi
‘Tuvalette sevişme davası’ adres değiştirdi Helin Avşar’ın, bir çorbacının tuvaletinde seviştiğini iddia eden 4 kişi yeniden ifade verecek
23.11.2008 Magazin
Meclis’e 114 kadın milletvekili girdi! Tarihe geçtiler
Meclis’e 114 kadın milletvekili girdi! Tarihe geçtiler 14 Mayıs seçimleri sonucunda AK Parti’den 48, CHP’den 26, MHP’den 4, İYİ Parti’den 5, TİP’ten 1 ve Yeşil Sol’dan 30 kadın milletvekili olarak TBMM’ye girdi.
16.05.2023 Gündem
MHP'nin milletvekili aday listesi açıklandı
MHP'nin milletvekili aday listesi açıklandı MHP Genel Başkan Yardımcısı Semih Yalçın, 14 Mayıs 2023 tarihinde yapılacak Milletvekilliği Genel Seçimlerinde Milliyetçi Hareket Partisinin aday listesinin tamamlandığını açıkladı. Genel Başkan Bahçeli Osmaniye 1. sıradan aday oldu. İşte il il milletvekili adaylarının listesi.
6.04.2023 Gündem
MHP'nin 27'nci Dönem milletvekili aday listesi açıklandı
MHP'nin 27'nci Dönem milletvekili aday listesi açıklandı MHP, 24 Haziran'da cumhurbaşkanı seçimiyle beraber yapılacak 27. Dönem Milletvekili Genel Seçimleri için milletvekili aday listesini açıkladı.
18.05.2018 Siyaset
HDP'nin listesi kesinleşti!
HDP'nin listesi kesinleşti! HDP eş genel başkanlarından Selahattin Demirtaş, İstanbul 1. bölgeden, Figen Yüksekdağ ise Van'dan aday gösterildi.
29.09.2021 Gündem
Balyoz'da karar verildi!
Balyoz'da karar verildi! Yargıtay 9. Dairesi, 361 sanığın yargılandığı “Balyoz” davasında 237 sanık için verilen kararları onadı. Daire, 88 sanığın mahkumiyet kararını bozdu. Cezaları onananlar arasında Çetin Doğan, Halil İbrahim Fırtına, Bilgin Balanlı, Engin Alan, Ergin Saygun, Özden Örnek ve Dursun Çiçek de bulunuyor.
29.09.2021 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Dora Ercan ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki dora ercan haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.