Dönüşümlü Çalışma

Dönüşümlü Çalışma

Son dakika dönüşümlü çalışma haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan dönüşümlü çalışma ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını dönüşümlü çalışma haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Dönüşümlü Çalışma

haberleri sayfasında son dakika yaşanan dönüşümlü çalışma gelişmeleri de dahil olmak üzere 219 dönüşümlü çalışma haberi bulunmuştur. Tüm dönüşümlü çalışma haberleri aşağıda listelenmiştir.
Kamu çalışanları izinli sayılacak
Kamu çalışanları izinli sayılacak ‘Afet Bölgesindeki Kamu Çalışanlarına Yönelik Tedbirler’ konulu genelge yayımlandı.
16.02.2023 Çalışma Hayatı
Deprem bölgesindeki kamu çalışanlarına idari izin kararı
Deprem bölgesindeki kamu çalışanlarına idari izin kararı Kahramanmaraş merkezli depremler sebebiyle ilan edilen Olağanüstü Hal (OHAL) bölgesindeki kamu çalışanlarına ilişkin Cumhurbaşkanlığı Genelgesi Resmi Gazete’de yayımlandı.
15.02.2023 Gündem
SGK ödüyor! 4/1-(a),  4/1-(b),  4/1-(c) kapsamında çalışanları kapsıyor! Ek ödeme ve...
SGK ödüyor! 4/1-(a), 4/1-(b), 4/1-(c) kapsamında çalışanları kapsıyor! Ek ödeme ve... SGK tarafından ödeniyor. Milyonlarca çalışanı ilgilendiriyor. 4/1-(a), 4/1-(b), 4/1-(c) kapsamında çalışanlar için geçerli. Maaş ve ek ödemeler için Sosyal Güvenlik Kurumu'nca milyonlarca lira ayrılıyor. Evlenme ödeneğinden cenaze parasına birçok kalemde çalışanların ihtiyaç duydukları dönemde destek sağlanıyor. Ayrıca 14 milyon emekli sayısı ile Türkiye 100’den fazla ülkenin nüfusunu geride bırakıyor. Tüm bunlar Sosyal Güvenlik Kurumu'nda aktif/ pasif dengesinin bozulmasına neden oluyor. Bir sosyal güvenlik sisteminin mali bakımdan ayakta durabilmesi için aktif/pasif sigortalı oranının asgari 4 olması gerekiyor. Ancak Türkiye'de bu rakam henüz 2'ye ulaşamadı. SGK'nın aktüeryal yapısının alınacak tedbirlerle aktif-pasif oranının artırılması büyük önem taşıyor. Peki bunun için ne gibi önlemler alınmalı? İşte kalem kalem SGK tarafından çalışanlara ve emeklilere yapılan ödemeler ve SGK'nın aktüeryal dengesinin sağlanması için yapılması gerekenler...
23.05.2022 Çalışma Hayatı
Mimar Sinan Güzel Sanatlar Üniversitesi en az ilköğretim mezunu sürekli işçi alacak! İşte başvuru şartları!
Mimar Sinan Güzel Sanatlar Üniversitesi en az ilköğretim mezunu sürekli işçi alacak! İşte başvuru şartları! Mimar Sinan Güzel Sanatlar Üniversitesi duyurdu! İŞKUR üzerinden sürekli işçi alınacak. Yayımlanan ilana göre, üniversiteye güvenlik görevlisi, temizlik görevlisi ve marangoz kadrolarına sürekli işçi alınacak. Peki, Mimar Sinan Güzel Sanatlar Üniversitesi işçi alımı başvurusu nasıl yapılır? Sürekli işçi alımı başvuru şartları ne? İşte işçi alımı ilanı ve detayları!
18.04.2022 Personel Alımı
Nüfus ve Vatandaşlık İşleri Genel Müdürlüğü'ndan randevulara ilişkin açıklama geldi
Nüfus ve Vatandaşlık İşleri Genel Müdürlüğü'ndan randevulara ilişkin açıklama geldi Nüfus ve Vatandaşlık İşleri Genel Müdürlüğü, kimlik, ehliyet ve pasaport randevu alımındaki yoğunluk haberleriyle ilgili açıklama yaparak, "Nüfus müdürlüklerine ALO 199 çağrı merkezi vatandaş temsilci ve IVR ve sesli yanıt sisteminin yanı sıra; randevu.nvi.gov.tr, e-Devlet ve NVİ Mobil aracılığıyla da randevu alabilmektedir. Nüfus müdürlüklerinde toplam randevu kapasitesi 206.000 kişi olup, pandemi tedbirleri kapsamında esnek/dönüşümlü çalışma uygulaması ile günlük 145.142 vatandaşımıza randevu verilmektedir." ifadelerini kullandı.
4.06.2021 Gündem
Kamuda mesai saatleri belli oldu! Cumhurbaşkanı Erdoğan açıkladı...
Kamuda mesai saatleri belli oldu! Cumhurbaşkanı Erdoğan açıkladı... Milyonlarca kamu görevlisi merakla bekliyordu ve belli oldu. Kamuda çalışanlarının esnek uygulaması sürecek. Kararı kabine toplantısı sonrası Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan açıkladı. Kamu kurum ve kuruluşlarında 30 Hazıran'a kadar 10.00-16.00 saatleri arasında esnek çalışma modeli uygulanacak.
31.05.2021 Çalışan Hakları
Hibrit çalışma modeli nedir, hibrit çalışma ne demek? Firmalarda yeni trend hibrit çalışma modeli!
Hibrit çalışma modeli nedir, hibrit çalışma ne demek? Firmalarda yeni trend hibrit çalışma modeli! Koronavirüs salgını nedeniyle birçok firma uzaktan çalışma modeline geçti. Uzaktan çalışma dönemi ise bazı firmalar için kalıcı hale gelirken, bazı firmalar koronavirüs sonrası uzaktan çalışma ve işyerinde çalışmanın karma bir modeli olan 'hibrit' çalışma modeline geçmeyi planlıyor. Peki, hibrit çalışma modeli nedir?
31.05.2021 Çalışma Hayatı
Kamuda mesai saatleri değişecek mi?  17 Mayıs mesai saatleri kaçta başlıyor, kaçta bitiyor? İşte kamu mesai saatleri
Kamuda mesai saatleri değişecek mi? 17 Mayıs mesai saatleri kaçta başlıyor, kaçta bitiyor? İşte kamu mesai saatleri Türkiye'de 17 günlük tam kapanma süreci sona eriyor. Yeni normalleşme takvimi Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan başkanlığında toplanacak kabine toplantısında netlik kazanacak. Yeni normalleşmede kademeli olarak bazı adımlar atılacak. İlk olarak sokağa çıkma yasağı ile ilgili yeni kararların alınması bekleniyor. İllerin risk durumunun da değerlendirileceği toplantıda bazı işyerlerinin açılması planlanıyor. Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın '17 Mayıs Pazartesi günü kontrollü normalleşme sürecine giriyoruz' açıklamasının ardından milyonlarca kamu çalışanı da pazartesi mesai saatlerinin değişip değişmediğini merak ediyor. Peki, Pazartesi mesai var mı? Kamuda mesai saatleri değişecek mi? 17 Mayıs mesai saatleri kaçta başlıyor, kaçta bitiyor? 17 Mayıs kamu mesai saatleri yeniden düzenlenecek mi? İşte yeni normalleşme sürecinde memur mesai saatleri ve resmi dairelerin açılış ve kapanış saatleri..
15.05.2021 Gündem
Ramazan Bayramı ne zaman 2021? Bayram tatili kaç gün, ne zaman, hangi gün başlıyor? Ramazan Bayramı 2021 başlangıcı…
Ramazan Bayramı ne zaman 2021? Bayram tatili kaç gün, ne zaman, hangi gün başlıyor? Ramazan Bayramı 2021 başlangıcı… Ramazan Bayramı için geri sayım başladı. On bir ayın sultanı Ramazan ayının bitmesiyle bayram heyecanı başlayacak. Oruç ibadetinin yerine getiren vatandaşlar, Ramazan Bayramı ve Arefe gününün ne zaman, hangi güne denk geleceğini sorguluyor. Diyanet İşleri Başkanlığı tarafından verilen takvime göre 12 Mayıs’ta orucun son günü idrak edilecek. Bayram tatili kaç gün, ne zaman, hangi gün başlıyor? Ramazan Bayramı 2021 başlangıcı…
7.05.2021 Gündem
2021 Ramazan Bayramı ne zaman, ayın kaçında başlıyor? Bayram tatili kaç gün 2021? Arefe ve Bayramın 1., 2., 3. Günü…
2021 Ramazan Bayramı ne zaman, ayın kaçında başlıyor? Bayram tatili kaç gün 2021? Arefe ve Bayramın 1., 2., 3. Günü… Ramazan Bayramı okullar kaç gün tatil 2021? On bir ayın sultanı Ramazan’ın bitmesine sayılı gün kaldı. Oruç ibadetinin yerine getiren vatandaşlar Bayramı tatili tarihlerini araştırıyor. Diyanet İşleri Başkanlığı tarafından verilen takvime göre 12 Mayıs’ta son oruç günü. Peki, Bayram tatili kaç gün 2021, Ramazan Bayramı ne zaman başlıyor? Arefe ve Bayramın 1., 2., 3. günü…
10.05.2021 Gündem
Tam kapanmada boşanma davası nasıl açılır? Davalar ertelendi mi?
Tam kapanmada boşanma davası nasıl açılır? Davalar ertelendi mi? Salgın temel ilişkilerimizin çoğunu etkiledi. Boşanma oranları dünya çapında artarken, kapanmalar ve hastalık nedeniyle çiftler arasında derin bir uçurum başladı. Daha önce 'şundan ya da bundan evimde mutsuzum' diyen çiftlerin pek çoğu özellikle kapanmalar ve salgın yasaklarıyla birlikte boşanma kararını artık daha hızlı alıyor. Dünyada da artan boşanma isteği genel olarak, pandemiden önce uzun tatil dönemleri ile bayram tatillerinde uzun süre birlikte vakit geçirdikten sonra artış gösteriyordu. Pandemi ile birlikte bu süreç daha da hızlandı ve boşanmak isteyen çiftlerden en çok kadınlarda önemli bir atış kaydediliyor. Ülke genelinde uygulanan tam kapanma yasaklarıyla birlikte pek çok kişi 'boşanma davası nasıl açılır?' sorusunu araştırıyor. Peki, Tam kapanmada boşanma davası nasıl açılır? Online boşanma davası açılabilir mi? İşte detaylar...
2.05.2021 Gündem
Tam kapanmada bankalar saat kaçta açılıyor, kaçta kapanıyor? Kısıtlamada bankalar açık mı?
Tam kapanmada bankalar saat kaçta açılıyor, kaçta kapanıyor? Kısıtlamada bankalar açık mı? Tam kapanma başladı. Milyonlar salgın tedbirleri kapsamında İçişleri Bakanlığı'nın yayınladığı genelgeye göre hareket edecek. Salgının yayılmasını engellemek ve bulaşı azaltmak için uygulanan yasaklar ve kısıtlamalar 81 ilde uygulanacak. Bu süreçte bankaların açık olup olmadığı, banka işlemlerinin nasıl yapılacağı da merak konusu oldu. Peki, Tam kapanmada bankalar kaçta açılıyor, kaçta kapanıyor? Kısıtlamada bankalar açık mı? Yasaklarda bankalar kaçta açılıyor? İşte tam kapanmada bankaların çalıma saatleri...
30.04.2021 Gündem
Bayram tatili kaç gün 2021? Bayram izni kaç gün, Ramazan Bayramı kaç gün tatil, 9 gün mü?
Bayram tatili kaç gün 2021? Bayram izni kaç gün, Ramazan Bayramı kaç gün tatil, 9 gün mü? Kamuda bayram tatili kaç gün, bayram 9 gün tatil mi? Cumhurbaşkanlığı İdari İşler Başkanı Metin Kıratlı imzasıyla tüm kamu kurum ve kuruluşlarına konuyla ilgili yazı gönderildi. Yazıda,kamu kurum ve kuruluşlarında çalışanlara uzaktan çalışma, dönüşümlü çalışma gibi esnek çalışma yöntemlerinin uygulanabileceği vurgulanarak Ramazan bayramı öncesinde, 10 ve 11 Mayıs'ta tam, 12 Mayıs'ta ise yarım gün idari izinli sayılacağını duyurdu. Peki, Bayram tatili kaç gün 2021? Bayram izni kaç gün, bayramda 9 gün tatil mi?
28.04.2021 Gündem
Ramazan Bayramı tatili ile ilgili flaş karar! Kamu çalışanları idari izinli sayılacak...
Ramazan Bayramı tatili ile ilgili flaş karar! Kamu çalışanları idari izinli sayılacak... Kamu çalışanları 10-11 Mayıs'ta tam gün 12 Mayıs'ta yarım gün idari izinli sayılacak.
27.04.2021 Çalışma Hayatı
Davalar ertelendi mi? Tam kapanmada mahkemeler açık mı? HSK'dan tam kapanma açıklaması!
Davalar ertelendi mi? Tam kapanmada mahkemeler açık mı? HSK'dan tam kapanma açıklaması! Türkiye'nin salgınla mücadelesinde hükümetin aldığı 'Tam Kapanma' kararının ardından İçişleri Bakanlığı Tam Kapanma Tedbirleri konulu genelge yayınladı. 29 Nisan - 17 Mayıs 2021 tarihleri arasında uygulanacak 3 haftalık tam kapanmada ülke genelinde sokağa çıkma kısıtlaması geldi. Bu kararın ardından da HSK Genel Kurulu tam kapanma süreci ile ilgili yeni bir karar aldı. Peki, Tam kapanmada duruşmalar olacak mı? Tam kapanmada mahkemeler açık mı? Devam eden davalar ne olacak? Duruşmalar ertelendi mi? Tam kapanmada duruşmalar olacak mı? İşte HSK'dan tam kapanma açıklaması!
27.04.2021 Gündem
HSK'dan flaş tam kapanma kararı! Ertelenecek
HSK'dan flaş tam kapanma kararı! Ertelenecek Hakimler ve Savcılar Kurulu, ilk derece adli ve idari yargı mercileri ile bölge adliye ve bölge idare mahkemelerinin yargı yerlerinde icra edeceği duruşma, müzakere ve keşiflerin 'tam kapanma' dönemi olan 29 Nisan 2021 Perşembe günü saat 19.00’dan 17 Mayıs 2021 Pazartesi saat 05.00’e kadar ertelenmesine karar verdi.
27.04.2021 Gündem
Engellilere sokağa çıkma yasağı var mı, engelliler sokağa çıkma yasağından muaf mı? Engelliler idari izinli mi?
Engellilere sokağa çıkma yasağı var mı, engelliler sokağa çıkma yasağından muaf mı? Engelliler idari izinli mi? Koronayla mücadele kapsamında yeni kararlar alındı. Türkiye 17 günlük tam kapanma sürecine girecek. 29 Nisan 2021 Perşembe günü saat 19.00'dan itibaren 17 Mayıs 2021 Pazartesi günü saat 05.00'e kadar ülke genelinde sokağa çıkmak yasak. Kamu kurum ve kuruluşları hizmetin aksamaması için asgari personel seviyesi toplam personel sayısının %50'sini aşmayacak ölçüde şekilde uzaktan veya dönüşümlü olarak görev alacak memurlar belirleyecek. Peki, Engellilere sokağa çıkma yasağı var mı, engelliler sokağa çıkma yasağından muaf mı? Engelliler idari izinli mi?
27.04.2021 Çalışma Hayatı
Özel sektör tam kapanmada çalışacak mı? Kamu kurumları tam kapanmada nasıl çalışacak? Uzaktan ve dönüşümlü çalışma nasıl olacak?
Özel sektör tam kapanmada çalışacak mı? Kamu kurumları tam kapanmada nasıl çalışacak? Uzaktan ve dönüşümlü çalışma nasıl olacak? Türkiye Ramazan Bayramı kapsayacak 3 haftalık tam kapanmaya hazırlanıyor. Kabine toplantısından çıkan 'Tam Kapanma' kararının detayları İçişleri Bakanlığı'nın genelgesinde detaylı olarak açıklandı. Buna göre, 29 Nisan 2021 Perşembe akşamı saat 19.00'dan başlayıp, 17 Mayıs 2021 Pazartesi sabah 05.00'e kadar sürecek şekilde tam kapanmaya geçiliyor. Tam kapanmada özel sektör ve kamu kurumlarının da çalışmaları ile ilgili detaylar yer aldı. Peki, Özel sektör tam kapanmada çalışacak mı? Kamu kurumları tam kapanmada nasıl çalışacak? Kamu çalışma saatleri değişti mi? Kamuda esnek çalışma olacak mı? Tam kapanmada kamu ve özel sektör nasıl çalışacak? İşte tam kapanmada özel sektör ve kamu kurumlarının çalışma kararları...
27.04.2021 Gündem
Kamuda yeni dönem! Detaylar belli oldu, yüzde 50...
Kamuda yeni dönem! Detaylar belli oldu, yüzde 50... Bütün kamu çalışanlarını ilgilendiriyor. İçişleri Bakanlığı genelge yayımladı. Tam kapanma kararı geldi. Memurlar için de bir karar çıktı. Kararın ardından çalışanlar yeni sistemin nasıl işleyeceğini merak ediyor. Kamu kurumlarında uzaktan veya dönüşümlü çalışmaya geçilecek. Peki kamu kurumlarında mesai olacak mı? Memurlar mesaiye gelecek mi? Hangi memurlar sokağa çıkma yasağından muaf olacak? İşte genelgenin ilgili bölümü ve memurları kapsayan sokağa çıkma yasağı ile uzaktan ve dönüşümlü çalışma ile ilgili tüm bilgiler
27.04.2021 Memur
Hafta sonu sokağa çıkma yasağı ile ilgili son dakika açıklaması! Bakan duyurdu, iptal edilecek...
Hafta sonu sokağa çıkma yasağı ile ilgili son dakika açıklaması! Bakan duyurdu, iptal edilecek... Sokağa çıkma yasakları ile ilgili son dakika açıklaması geldi. İçişleri Bakanı Süleyman Soylu duyurdu. Bakan Soylu "Valilerimiz, kaymakamlarımız için yeni bir seferberlik başlatıyoruz. Tüm gücümüzle sahada olacağız. Gerekirse tek tek arkadaşlarımız kontrol edecek. Sokağa çıkma kısıtlamasıyla ilgili kimsenin genel bir muafiyeti söz konusu değildir. Muafiyetler zaman ve güzergahla sınırlıdır" diye konuştu. İçişleri Bakanı Soylu ikamet sahibi yabancıların pasaportlarıyla kısıtlamada dışarı çıkmaları ile ilgili de açık söylüyorum, kim ikamet sahibi ve pasaportuyla bu işi istismar etmeye kalkarsa ikametini iptal ederim hemen. Elimde böyle bir yetki var. İptal ederim, acımam da" ifadelerini kullandı.
17.04.2021 Gündem
Ankara Valiliği kamu çalışanlarının yeni mesai saatini açıkladı
Ankara Valiliği kamu çalışanlarının yeni mesai saatini açıkladı Ankara Valiliği, kamu kurum ve kuruluşlarının çalışma saatlerini, 10.00-13.00 ile 13.30-16.00 olarak belirledi.
15.04.2021 Gündem
Tapu kaçta açılıyor? 2021 tapu dairesi saat kaçta açılıyor, kaçta kapanıyor? İçişleri Bakanlığı genelgesine göre tapu çalışma saatleri
Tapu kaçta açılıyor? 2021 tapu dairesi saat kaçta açılıyor, kaçta kapanıyor? İçişleri Bakanlığı genelgesine göre tapu çalışma saatleri Sokağa çıkma kısıtlama sürelerine uyum için istisnalar haricinde işyerleri hafta içi 07.00-18.00 saatleri arası açık olabilecek. İçişleri Bakanlığı 81 İl Valiliğine “Kısmi Kapanma” konulu genelge gönderdi. Genelgede, salgınla mücadele sürecinde alınan yeni kararlar detaylandırıldı. Genelgeye göre çalıştırılma biçimine bakılmaksızın kamu kurum ve kuruluşlarında çalışanlara uzaktan çalışma, dönüşümlü çalışma gibi esnek çalışma yöntemleri uygulanabilecek. Kamuda işleri olanlar güncel çalışma saatlerini sorguluyor. Peki, tabu kaçta açılıyor? Tapu dairesi saat kaçta açılıyor, kaçta kapanıyor?
15.04.2021 Gündem
Mesai saatleri ile ilgili İstanbul Valiliği'nden flaş açıklama!
Mesai saatleri ile ilgili İstanbul Valiliği'nden flaş açıklama! İstanbul Valiliği, kamuda güvenlik, sağlık, acil çağrı ve arama kurtarma hizmetleri hariç mesai saatlerinin 10:00 - 16:00 olarak belirlendiğini duyurdu.
14.04.2021 Gündem
Kamuda mesai saatlerine ilişkin genelge Resmi Gazete'de
Kamuda mesai saatlerine ilişkin genelge Resmi Gazete'de Yeni tip koronavirüsle (Kovid-19) mücadele kapsamında kamuda mesai saatlerine yönelik Cumhurbaşkanlığı Genelgesi Resmi Gazete'de yayımlandı. Genelge uyarınca, kamu kurum ve kuruluşlarının günlük çalışma başlama ve bitme saatleri 10.00-16.00 olacak.
13.04.2021 Gündem
İçişleri Bakanlığı'ndan 81 il valiliğine genelge! Yeni kararlar...
İçişleri Bakanlığı'ndan 81 il valiliğine genelge! Yeni kararlar... Sokağa çıkma kısıtlama sürelerine uyum için istisnalar haricinde işyerleri hafta içi 07.00-18.00 saatleri arası açık olabilecek.
13.04.2021 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Dönüşümlü Çalışma ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki dönüşümlü çalışma haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.