Domaniç

Domaniç

Son dakika Domaniç haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Domaniç ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Domaniç haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Domaniç

haberleri sayfasında son dakika yaşanan domaniç gelişmeleri de dahil olmak üzere 138 domaniç haberi bulunmuştur. Tüm domaniç haberleri aşağıda listelenmiştir.
Kütahya yerel seçim sonuçları 2024: Kütahya belediyesi hangi parti? 31 Mart Mahalli İdareler seçiminde Kütahya'de hangi aday yüzde kaç oy aldı?
Kütahya yerel seçim sonuçları 2024: Kütahya belediyesi hangi parti? 31 Mart Mahalli İdareler seçiminde Kütahya'de hangi aday yüzde kaç oy aldı? 31 Mart 2024 yerel seçimleri bugün yapıldı. Mahalli İdareler seçimleri için milyonlarca seçmen oy kullanmak için sandık başına gitti. Yüksek Seçim Kurulu'nun seçim yasaklarını bitirdiği saat 21:00'dan itibaren sonuçlar aktarılmaya başlandı. Sonuçları en çok merak edilen illerin başında Kütahya geldi. Kütahya yerel seçim sonuçları 31 Mart 2024 Pazar akşamı belli olmaya başladı. Kütahya Büyükşehir Belediye Başkan adaylarının aldıkları oy oranları merak edildi. Kütahya'de yaşayan ve oy kullanan vatandaşar hangi adayın önde olduğunu haberimizden öğreniyor. İşte 31 Mart 2024 Kütahya yerel seçim sonuçları ve adayların aldıkları oy oranları...
31.03.2024 Gündem
MHP 2 il, 53 ilçede 55 adayını daha açıkladı
MHP 2 il, 53 ilçede 55 adayını daha açıkladı Milliyetçi Hareket Partisi (MHP), 2'si il 53'ü ilçe olmak üzere 55 adayını daha açıkladı. Kilis Belediye Başkan adayı Hasan Kara ve Uşak Belediye Başkan adayı Sezer Ateş oldu. İşte MHP'nin açıkladığı isimler...
17.01.2024 Gündem
Bursa'da hafif ticari araç şarampole devrildi: 6 yaralı
Bursa'da hafif ticari araç şarampole devrildi: 6 yaralı Bursa'nın İnegöl ilçesinde, sürücüsünün kontrolünden çıkarak şarampole devrilen hafif ticari araçtaki 2'si çocuk 6 kişi yaralandı.
2.07.2023 Yaşam
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Sayılarını 3 bine çıkartacağız ve vatandaşım ucuz ürün almaya devam edecek
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Sayılarını 3 bine çıkartacağız ve vatandaşım ucuz ürün almaya devam edecek Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Büyük Zafer’in 100. yıl etkinlikleri kapsamında Kütahya'da toplu açılış töreninde konuştu. Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Yılbaşından sonra aldığımız tedbirlerin, uyguladığımız politikaların vatandaşlarımızın günlük hayatlarındaki olumlu yansımalarını daha iyi göreceğiz. İçinde bulunduğumuz asrı, Türkiye yüzyılı haline getirmekte kararlıyız" diye konuştu.
29.08.2022 Siyaset
5 kişiyi ölüme götüren kazanın nedeni belli oldu
5 kişiyi ölüme götüren kazanın nedeni belli oldu Bursa'nın İnegöl ilçesinde 5 kişinin hayatını kaybettiği kaza ile ilgili hazırlanan bilirkişi raporunda; ilk tespitlere göre kazanın, otobüsün fren sisteminde yaşanan arızadan kaynaklandığı belirtildi.
29.08.2022 Yaşam
Bursa'da tur otobüsü devrildi: 5 ölü, 35 yaralı
Bursa'da tur otobüsü devrildi: 5 ölü, 35 yaralı Bursa'nın İnegöl ilçesinde kontrolden çıkıp, şarampole devrilen tur otobüsü kazasında hayatını kaybedenlerin sayısı, 5'e yükseldi. Vali Yakup Canbolat ile birlikte olay yerine giderek incelemelerde bulunan İl Sağlık Müdürü Fevzi Yavuzyılmaz, yaralılardan 2sinin tedavi gördükleri hastanede hayatını kaybettiğini söyledi. Yavuzyılmaz, yaralılardan 4'ünün de sağlık durumunun ağır olduğunu belirtti.
28.08.2022 Yaşam
Köyde dehşet! Ayı, çobana saldırdı sonrası korkunç
Köyde dehşet! Ayı, çobana saldırdı sonrası korkunç Kütahya’nın Domaniç ilçesine bağlı Sarıot köyünde ineklerini otlatan çobana ayı saldırdı. Bacağından yaralanan 70 yaşındaki çobanı köyün gençleri kurtardı.
16.07.2022 Yaşam
MGM'den Bursa'ya şiddetli yağış uyarısı!
MGM'den Bursa'ya şiddetli yağış uyarısı! Meteoroloji Genel Müdürlüğü, Bursa'da 'şiddetli yağmur' uyarısında bulundu.
8.07.2022 Yaşam
21 Mart Okullar tatil mi? Hangi illerde okullar tatil edildi? 21 Mart 2022 okulların tatil edildiği iller…
21 Mart Okullar tatil mi? Hangi illerde okullar tatil edildi? 21 Mart 2022 okulların tatil edildiği iller… Türkiye genelinde etkili olan yoğun kar yağışı hayatı olumsuz etkilemeye devam ediyor. Yaşanabilecek olumsuzluklar nedeniyle tedbir amacıyla bazı illerde okullar tatil edildi. İllerin valilikleri tek tek duyurdu. Yapılan açıklamalarda, Yoğun kar yağışı ve olumsuz hava şartları nedeniyle 21 ilin tamamında veya bazı ilçelerinde 21 Mart Pazartesi günü eğitime ara verildiği duyuruldu. Peki, 21 Mart Okullar tatil mi? Hangi illerde okullar tatil edildi? Bugün okullar tatil mi? İşte 21 Mart 2022 okulların tatil edildiği iller…
21.03.2022 Gündem
Okullar tatil edildi! Yoğun kar yağışı sonrası son dakika kararı, birçok ilde...
Okullar tatil edildi! Yoğun kar yağışı sonrası son dakika kararı, birçok ilde... Okullar tatil edildi. Yoğun kar yağışı sonrası birçok ilde son dakika kararı verildi. Valilikler tek tek açıkladı. Kar yağışı ve olumsuz hava koşulları nedeniyle bazı il ve ilçelerde yarın eğitim yapılmayacak. İşte son dakika haberinin detayları...
20.03.2022 Gündem
2022 sertifikalı tohum desteği ne kadar, ne zaman ödenecek? Sertifikalı tohum desteği 2022!
2022 sertifikalı tohum desteği ne kadar, ne zaman ödenecek? Sertifikalı tohum desteği 2022! Cumhurbaşkanı kararıyla 4 ilin 7 ilçesinde yağlık ayçiçeği ekimi Türkiye Tarım Havzaları Üretim ve Destekleme Modeli kapsamında desteklenecek ürünler listesine dahil edildi. 2022 yılında uygulanacak gübre ve sertifikalı tohum kullanım desteklerine ilişkin kararda değişiklik yapan Cumhurbaşkanı kararına göre, Aydın Efeler, Köşk, Sultanhisar ve Yenipazar, Karabük Eskipazar, Kütahya Domaniç ile Sivas Hafik ilçelerinde yağlık ayçiçeği ekimi desteklenecek. Peki, 2022 sertifikalı tohum desteği ne kadar, ne zaman ödenecek? Sertifikalı tohum desteği 2022!
12.03.2022 Ekonomi
Ayçiçek yağı fiyatlarında artış sonrası hareket geçildi! Buğday, arpa, çavdar, yulaf, gübre için ek ödeme...
Ayçiçek yağı fiyatlarında artış sonrası hareket geçildi! Buğday, arpa, çavdar, yulaf, gübre için ek ödeme... Hükümet harekete geçeti. Temel gıda maddesi içinde yer alan un, ekmek, makarna ile hayvan yeminin ana maddesini oluşturan hububat, baklagiller ile yağlı tohumlarda antrepolardan yurt dışına gönderilme durduruldu. Cumhurbaşkanlığı kararıyla da buğday, arpa, yulaf, çavdar, tritikale ürünlerini eken çiftçilere, bu yıla mahsus olmak üzere dekarda 50 lira ek gübre desteği sağlandı.
12.03.2022 Ekonomi
Yağlık ayçiçeği desteklemesi ne kadar? Yağlık ayçiçeği ne zaman ekilir, dönüme kaç kilo verir? Verimi ve yetiştiriciliği hakkında bilgiler!
Yağlık ayçiçeği desteklemesi ne kadar? Yağlık ayçiçeği ne zaman ekilir, dönüme kaç kilo verir? Verimi ve yetiştiriciliği hakkında bilgiler! Yağlık ayçiçeği desteği ne kadar? Resmi Gazete'de yayımlanan karar göre, Aydın Efeler, Köşk, Sultanhisar ve Yenipazar, Karabük Eskipazar, Kütahya Domaniç ile Sivas Hafik ilçelerinde yağlık ayçiçeği ekimi desteklenecek. Peki, Yağlık ayçiçeği desteklemesi ne kadar? Yağlık ayçiçeği ne zaman ekilir, dönüme kaç kilo verir? Verimi ve yetiştiriciliği hakkında bilgiler!
12.03.2022 Ekonomi
Devletten ayçiçek desteği! Hangi illere yağlık ayçiçek ekimi desteği verilecek?
Devletten ayçiçek desteği! Hangi illere yağlık ayçiçek ekimi desteği verilecek? Ayçiçek desteği ile ilgili Cumhurbaşkanı kararı Resmi Gazete’de yayımlandı. Karara göre, 4 il ve 7 bölge daha yağlık ayçiçeği ekimi destekleme kapsamına alındı. Türkiye Tarım Havzaları Üretim ve Destekleme Modeli kapsamındaki ürünler listesinde yer alan iller listesi güncellendi. Peki, Hangi illere yağlık ayçiçek ekimi desteği verilecek? Ayçiçeği ne zaman ekilir? İşte tüm detaylar…
11.03.2022 Ekonomi
Ayçiçek yağı zamları sonrası flaş gelişme! Destek veriliyor, Cumhurbaşkanı Erdoğan imzaladı
Ayçiçek yağı zamları sonrası flaş gelişme! Destek veriliyor, Cumhurbaşkanı Erdoğan imzaladı Ayçiçek yağı fiyatlarındaki artış sonrası son dakika gelişmesi! Dört ilde resmen başlıyor, ayçiçeği üretimi hız kazanacak. Resmi Gazete'de yayımlandı, destek veriliyor, tek tek açıklandı. Arpa, buğday, çavdar, tritikale, yulaf, çeltik, nohut, kanola, susam, kuru fasulye, mercimek de dahil edildi, hepsi Çiftçi Kayıt Sistemi ile hepsine destek ödemesi yapılacak. Türkiye Tarım Havzaları Üretim ve Destekleme Modeli kapsamındaki ürünler listesinde yer alan Aydın-Efeler, Aydın-Köşk, Aydın-Sultanhisar, Aydın-Yenipazar, Karabük-Eskipazar, Kütahya-Domaniç ve Sivas- Hafik havzalarında yer alan ürünler güncellendi. Değişiklikle bu bölgelerde diğer ürünlerin yanında yağlık ayçiçeği ekimi de desteklenecek. İşte detaylar....
11.03.2022 Ekonomi
Okullara kar tatili! Valilikler peş peşe duyurdu: Çok sayıda şehirde eğitime kar engeli...
Okullara kar tatili! Valilikler peş peşe duyurdu: Çok sayıda şehirde eğitime kar engeli... Eğitime bir çok şehirde yoğun kar yağışı nedeniyle bir gün ara verildi. Yoğun kar yağışı nedeniyle Adıyaman, Bilecik, Elazığ, Bingöl, Kütahya, Konya, Kastamonu, Malatya, Bolu, Muş, Hatay, Adana, Düzce, Bitlis, Uşak, Zonguldak, Erzurum ve Burdur'da yarın okulların tatil edildiği duyuruldu.
18.01.2022 Gündem
Kütahyalı marangoz ahşaptan susuz ceviz soyma makinesi icat etti
Kütahyalı marangoz ahşaptan susuz ceviz soyma makinesi icat etti Kütahya’nın Domaniç ilçesinde bir marangoz, ahşaptan susuz ceviz soyma makinesi üretti.
23.10.2021 Bilim ve Teknoloji
Kaymakam atamaları Resmi Gazete'de yayımlandı! İşte yeni atanan kaymakamlar!
Kaymakam atamaları Resmi Gazete'de yayımlandı! İşte yeni atanan kaymakamlar! Kaymakamlık kursunu başarıyla bitiren kaymakam adaylarının ataması yapıldı. 99 kaymakamın ataması yapıldı ve bazı mülki idare amirlerinin de görev yerleri değiştirildi. İşte yeni atanan kaymakamlar!
20.03.2021 Gündem
Kütahya'da kar bir anda bastırdı! Araçlar yolda kaldı
Kütahya'da kar bir anda bastırdı! Araçlar yolda kaldı Kütahya'nın Domaniç ilçesinde etkili olan kar, trafiği olumsuz etkiledi. Kocayayla geçidinde çok sayıda araç yolda kaldı.
11.03.2021 Yaşam
MHP Domaniç İlçe Başkanı Türkmen hayatını kaybetti
MHP Domaniç İlçe Başkanı Türkmen hayatını kaybetti Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Domaniç İlçe Başkanı Halil İbrahim Türkmen hayatını kaybetti.
18.05.2020 Gündem
Belediye başkanı ölümden döndü!
Belediye başkanı ölümden döndü! Kütahya'nın Domaniç ilçesinde, su hattındaki arızayı gidermek için gittikleri ormanlık alandaki karda mahsur kalan ve donma tehlikesi yaşayan belde belediye başkanı ile 2 işçi ekipler tarafından kurtarıldı.
13.01.2020 Gündem
3 gün sonra kar esaretinden kurtarıldı
3 gün sonra kar esaretinden kurtarıldı KÜTAHYA'nın Domaniç ilçesine bağlı Safa köyünde, kar kalınlığı 3 metreyi geçerken, araçlar ve evler kar altında kaldı. Üç gün süren yağışın etkisini kaybetmesinin ardından İl Özel İdaresi ekipleri ve köylüler seferber olup kapalı yolları açarak, kurtuldu.
9.01.2020 Yaşam
İstanbul'da kar yağacak mı? İstanbul'da okullar tatil mi?
İstanbul'da kar yağacak mı? İstanbul'da okullar tatil mi? Soğuk havalar yurdun büyük kesimini etkisi altına alırken Meteoroloji'den peş peşe açıklamalar gelmeye devam ediyor. Ankara dahil olmakla birlikte İç Anadolu ve birçok ilde kar yağışı etkili oluyor. İstanbul'da ise sağanak yağışlı ve fırtınalı hava kendisini gösterirken, vatandaşlara "tedbirli olun" çağrısı geldi. Valiliklerden "Okullar tatil edildi" açıklamaları da gelmeye başladı. İBB fırtınanın bilançosunu açıklayarak, "Rüzgar nedeniyle 128 ağaç yıkıldı. 8 araç da hasar gördü." ifadelerini kullandı.
7.01.2020 Yaşam
Hangi il ve ilçelerde okullar tatil edildi? Kar tatili açıklaması
Hangi il ve ilçelerde okullar tatil edildi? Kar tatili açıklaması Kar yağışının etkisini yoğun şekilde gösterdiği illerden tatil haberleri gelmeye başladı. İşte okulların tatil edildiği il ve ilçeler...
7.01.2020 Gündem
10 ilimizde eğitime bir gün ara verildi
10 ilimizde eğitime bir gün ara verildi Karaman, Balıkesir, Çankırı, Bilecik, Kütahya, Konya, Sivas, Mersin, Çanakkale ve Kırklareli'de eğitime bir gün ara verildi.
7.01.2020 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Domaniç ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki domaniç haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.