Doğanşehir

Doğanşehir

Son dakika doğanşehir haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan doğanşehir ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını doğanşehir haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Doğanşehir

haberleri sayfasında son dakika yaşanan doğanşehir gelişmeleri de dahil olmak üzere 205 doğanşehir haberi bulunmuştur. Tüm doğanşehir haberleri aşağıda listelenmiştir.
Malatya'da 4.5 büyüklüğünde deprem
Malatya'da 4.5 büyüklüğünde deprem Malatya'nın Doğanşehir İlçesinde 4.5 büyüklüğünde deprem meydana geldi.
3.04.2024 Gündem
Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı kim oldu, hangi partiden? 31 Mart Malatya yerel seçim sonuçları: İlçelerde hangi partiler kazandı? YSK Malatya aday listesi
Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı kim oldu, hangi partiden? 31 Mart Malatya yerel seçim sonuçları: İlçelerde hangi partiler kazandı? YSK Malatya aday listesi Malatya yerel seçim sonuçları için geri sayım başladı. 31 Mart 2024 Pazar günü milyonlarca seçmen sandık başına gidecek. Hızlı ve güvenilir sonuçlar gazetevatan'da takip edilebilecek. Oy kullanma saatinin bitmesinin ardından belediye başkanları, meclis üyeleri, belediye meclis üyelerine ait veriler açıklanmaya başlanacak. İl il, ilçe ilçe seçim sonuçlarını haberimizden takip edin. Malatya iline ait seçim sonuçları da bu ekrandan aktarılacak. 11 ilçenin olduğu Malatya Büyükşehir Belediye Başkanlığının kazanan aday, partisi ve aldığı oy oranı haberimizde olacak. İşte Yüksek Seçim Kurulu Malatya aday listesi
24.03.2024 Gündem
Malatya'da korkutan deprem!
Malatya'da korkutan deprem! Malatya’nın Doğanşehir ilçesinde 4,4 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi.
3.03.2024 Gündem
Bakan Özhaseki açıkladı: Önümüzdeki ay 75 bin konut yapacağız
Bakan Özhaseki açıkladı: Önümüzdeki ay 75 bin konut yapacağız Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki, Malatya’nın Doğanşehir ve Akçadağ ilçelerini ziyaret ederek TOKİ tarafından deprem sonrası yapılan çalışmaları inceledi. Bakan Özhaseki, önümüzdeki ay itibariyle yapacakları konut sayısının 75 bini bulacağını söyledi.
27.02.2024 Ekonomi
Malatya son dakika deprem: 19 Şubat Malatya depremi kaç büyüklüğünde? Merkez üssü neresi?
Malatya son dakika deprem: 19 Şubat Malatya depremi kaç büyüklüğünde? Merkez üssü neresi? Malatya son dakika deprem mi oldu? 19 Şubat 2024 Pazartesi günü AFAD'dan yapılan açıklamaya göre Malatya'da 4,3 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. Peki son deprem Malatya'nın hangi ilçesinde oldu? Sarsıntının merkez üssü neresi?
19.02.2024 Gündem
Malatya'da 4.3 büyüklüğünde deprem
Malatya'da 4.3 büyüklüğünde deprem Malatya'nın Doğanşehir ilçesinde 4,3 büyüklüğünde deprem meydana geldi.
19.02.2024 Gündem
Prof. Dr. Tolga Görüm: Depremin ikincil etkilerinden biri heyelanlar
Prof. Dr. Tolga Görüm: Depremin ikincil etkilerinden biri heyelanlar İstanbul Teknik Üniversitesi Yer Bilimleri Enstitüsü Katı Yer Bilimleri Anabilim Dalı Öğretim Üyesi Prof. Dr. Tolga Görüm tarafından yürütülen, 'Deprem sonrası tetiklenen heyelan tehlikesinin izlenmesi' projesi NATO ve TÜBİTAK tarafından destekleniyor. Projeyle deprem sonrasında tetiklenen heyelanlar ve risk noktaları belirlendi. Elde edilen bulguların AFAD'A ait Afet Risk Azaltma Sistemiyle paylaşılmasıyla deprem ve heyelan meydana gelen bölgede ölümleri en aza indirecek gerekli tedbirleri almak amaçlanıyor. Prof. Dr. Tolga Görüm, "Bizim tespit ettiğimiz saha çalışmalarında 100'ye yakın vatandaşımız depremin tetiklediği heyelanlar nedeniyle hayatını kaybetti. 3 yıl sürecek bu projede geleceğe yönelik de hem halkımızı korumak hem yerleşim alanlarını, hem de devletin büyük yatırımlarını korumak için geliştirdiğimiz birtakım makine öğrenmesiyle birlikte uyguladığımız tekniklerle burada uzun dönemler sürebilecek deformasyonu modellemeyi düşünüyoruz. " şeklinde konuştu. Görüm, "İstanbul'da heyelan konusunda 17 binin üzerinde tabii hepsi aktif değil, 7 bine yakın aktif olan heyelan sahası var. Özellikle Büyükçekmece Küçükçekmece bunların güney kıyılarında bu tip heyelan alanları var." dedi.
6.02.2024 Gündem
Yolcu otobüsü ile kamyon çarpıştı: 4 ölü, 36 yaralı
Yolcu otobüsü ile kamyon çarpıştı: 4 ölü, 36 yaralı Malatya'da yolcu otobüsünün devrilmesi sonucu meydana gelen kazada ilk belirlemelere göre 4 kişi hayatını kaybetti, 36 kişi yaralandı. Yaralılar ambulansla hastanelere kaldırıldı.
2.01.2024 Gündem
Malatya'nın ardından bir deprem de Muğla'da meydana geldi
Malatya'nın ardından bir deprem de Muğla'da meydana geldi Öğle saatlerinde Malatya'da meydana gelen 4.6'lık depremin ardından, saat 13.40'ta da Muğla'nın Marmaris ilçesi 4 şiddetinde sallandı.
28.12.2023 Gündem
Malatya'da deprem mi oldu? 28 Aralık Malatya'da deprem mi oldu? Merkez üssü neresi? Malatya'da son deprem!
Malatya'da deprem mi oldu? 28 Aralık Malatya'da deprem mi oldu? Merkez üssü neresi? Malatya'da son deprem! Malatya'da deprem mi oldu? 28 Aralık 2023 Perşembe günü Malatya'da merkez üssü Yeşilyurt olan bir deprem meydana geldi. AFAD ve Kandilli'den yapılan açıklamaya göre depremin büyüküğü 4.6 oldu. Peki Malatya yakınında deprem mi oldu?
28.12.2023 Gündem
Malatya'da 4.6 büyüklüğünde deprem
Malatya'da 4.6 büyüklüğünde deprem AFAD'dan son dakika deprem açıklaması geldi. Malatya'da merkez üssü Yeşilyurt ilçesi olan 4,6 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi.
28.12.2023 Gündem
Malatya'da deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli Rasathanesi son depremler listesi 27 Aralık 2023
Malatya'da deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli Rasathanesi son depremler listesi 27 Aralık 2023 AFAD'dan yapılan açıklamada, Malatya'nın Doğanşehir ilçesinde 4.3 büyüklüğünde bir deprem meydana geldiği bildirildi.  
27.12.2023 Gündem
Prof. Dr. Naci Görür'den Malatya'daki 4.3'lük depremin ardından dikkat çeken açıklama
Prof. Dr. Naci Görür'den Malatya'daki 4.3'lük depremin ardından dikkat çeken açıklama AFAD'dan yapılan açıklamada, Malatya'nın Doğanşehir ilçesinde 4.3 büyüklüğünde bir deprem meydana geldiği bildirildi. Malatya'daki depremin ardından Prof. Dr. Naci Görür'den dikkat çeken bir açıklama geldi.
27.12.2023 Gündem
Hafif ticari araçla kamyon çarpıştı! Ölü ve yaralı var
Hafif ticari araçla kamyon çarpıştı! Ölü ve yaralı var Malatya'nın Doğanşehir ilçesinde, hafif ticari araç ile kamyonun çarpıştığı kazada Mehmet Dilli (64) hayatını kaybetti, Seydihan A. ise yaralandı.
5.11.2023 Gündem
Malatya'da kamyonet ile motosiklet çarpıştı: 2 ölü
Malatya'da kamyonet ile motosiklet çarpıştı: 2 ölü Malatya'nın Doğanşehir ilçesinde kamyonet ile motosikletin karıştığı kazada 2 genç hayatını kaybetti.
29.10.2023 Yaşam
Malatya'da 5 büyüklüğünde deprem meydana geldi
Malatya'da 5 büyüklüğünde deprem meydana geldi AFAD, merkez üssü Malatya'nın Yeşilyurt ilçesi olan 5 büyüklüğünde bir deprem meydana geldiğini duyurdu. İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya yaptığı açıklamada, "Başta AFAD olmak üzere ilgili kurumlarımızın tüm ekipleri saha tarama çalışmalarına başlamıştır" ifadelerini kullandı. Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar deprem sonrası yaptığı açıklamada "Yine sallandık büyük bir şiddetle. Maalesef şehir merkezine yakın bir deprem, ciddi anlamda etkiledi" dedi.
24.08.2023 Gündem
Malatya'da peş peşe depremler meydana geldi!
Malatya'da peş peşe depremler meydana geldi! Malatya'nın Yeşilyurt ilçesinde 4.8 ve 4.5 büyüklüğünde iki deprem meydana geldi. Korku ve paniğe neden olan depremler çevre il ve ilçelerde de hissedildi. Depremin ardından açıklamada yapan İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, " Başta AFAD olmak üzere ilgili kurum ve kuruluşlarımızla saha tarama çalışmalarına başlanmıştır" ifadelerini kullandı. AFAD,saat 18.18'de merkezüssü Malatya'nın Yeşilyurt ilçesi olan 4.2 büyüklüğünde deprem meydana geldiğini duyurdu.
12.08.2023 Gündem
Malatya'da 4.2 büyüklüğünde deprem
Malatya'da 4.2 büyüklüğünde deprem Malatya'nın Doğanşehir ilçesinde, Richter ölçeğine göre 4.2 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Depremde herhangi bir olumsuzluk yaşanmadı.
22.07.2023 Gündem
'Yerinde Dönüşüm' projesine başvurular yarın başlıyor! Bakan Özhaseki duyurdu
'Yerinde Dönüşüm' projesine başvurular yarın başlıyor! Bakan Özhaseki duyurdu “Yerinde Dönüşüm" projesi kapsamında deprem bölgesinde hizmet verecek olan Yapım ve Dönüşüm Ofisleri 17 Temmuz’da açılıyor.  Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki, “Yerinde Dönüşüm ile ilgili bilgi almak isteyen vatandaşlarımızı 22 yerde açtığımız Yapım ve Dönüşüm Ofislerimize bekliyoruz. Ayrıca vatandaşlarımız Yerinde Dönüşüm projemize e-Devlet üzerinden başvurabilir ve ALO 181'den projemiz hakkında bilgi alabilirler.” dedi.
16.07.2023 Gündem
Deprem bölgesinde yeni dönem başlıyor! 500 bin TL hibe, 500 bin TL kredi desteği
Deprem bölgesinde yeni dönem başlıyor! 500 bin TL hibe, 500 bin TL kredi desteği Deprem bölgesinin ihya ve inşasında yeni bir dönem başlıyor. Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı, 17 Temmuz’da başlatacağı ‘Yerinde Dönüşüm’ projesiyle 11 şehri yeniden ayağa kaldırıyor.
14.07.2023 Ekonomi
Faizsiz kredi ve hibe desteği geliyor! Depremzede vatandaşlar yararlanacak
Faizsiz kredi ve hibe desteği geliyor! Depremzede vatandaşlar yararlanacak Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki, 6 Şubat depremlerinin açtığı yaraların hızlı bir şekilde sarılması ve bölgenin yeniden ayağa kaldırılması için hayata geçirecekleri ‘Yerinde Dönüşüm Projesi’nin detaylarını açıkladı. Bakan Özhaseki, bin yılın felaketinin etkilediği deprem bölgesinde başlatılacak proje doğrultusunda ev ve iş yerlerini kendileri yapacak olan depremzedelere, konutlar için 500 bin lira hibe ve 500 bin lira kredi, işyerleri için ise 250 bin lira hibe ve 500 bin lira da kredi desteği verileceğini belirtti.
7.07.2023 Gündem
Malatya'da 3.7 büyüklüğünde deprem
Malatya'da 3.7 büyüklüğünde deprem AFAD, Malatya'nın Doğanşehir ilçesinde 3.7 büyüklüğünde deprem meydana geldiğini duyurdu
15.05.2023 Gündem
Malatya seçim sonuçları 2023! 14 Mayıs Malatya Cumhurbaşkanı, milletvekili seçim sonucu ve canlı oy oranı.. Malatya hangi parti kazandı?
Malatya seçim sonuçları 2023! 14 Mayıs Malatya Cumhurbaşkanı, milletvekili seçim sonucu ve canlı oy oranı.. Malatya hangi parti kazandı? Malatya seçim sonuçları 2023, 14 Mayıs genel seçim sonuçları ve Cumhurbaşkanlığı seçim sonuçları kapsamında yer alacak. Milli iradenin sandığa yansıyacağı 14 Mayıs genel seçimlerinde 64 milyondan fazla seçmen oy kullanacak. Deprem bölgesinde yer alan Malatya'da depremzeler sandık başına gidecek. 28. dönem milletvekilleri ve Cumhurbaşkanı seçiminde oy kullanacaklar YSK'nın yasakları kaldırmasının ardından Malatya seçim sonuçlarını gazetevatan.com'da canlı olarak takip edecek. Malatya hangi parti kazandı? İşte Malatya seçim sonuçları ve partilerin oy oranları...
14.05.2023 Seçim
Yer bilimci Prof. Dr. Bingöl, kritik bölgeyi uyardı: 7 büyüklüğünde deprem bekliyoruz
Yer bilimci Prof. Dr. Bingöl, kritik bölgeyi uyardı: 7 büyüklüğünde deprem bekliyoruz Yer Bilimci Prof. Dr. Feyzi Bingöl, “Bingöl’ün Yedisu bölgesinde uzun zamandır bir faaliyet yok yani deprem oluşmamış enerji birikimi yavaş yavaş oluyor. Burada orta büyüklüğün üzerinde yani 6,5 büyüklüğünde daha büyük 7’ye yakın bir deprem olabilir ama zamanını bilemiyoruz. Bu bölge böyle bir deprem oluşturmaya gebe bir bölgedir” dedi.
14.05.2023 Gündem
Bakan Kurum: 11 ilimizin ihyası için alanındaki en iyi isimlerle çalışıyoruz
Bakan Kurum: 11 ilimizin ihyası için alanındaki en iyi isimlerle çalışıyoruz Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, resmî sosyal medya hesabından 6 Şubat’ta meydana gelen Kahramanmaraş merkezli depremlerden etkilenen 11 ilde yeniden inşa edilen konutların proje videolarını paylaşarak, “11 ilimizin ihyası için alanındaki en iyi isimlerle çalışıyoruz. Her ilimiz bir mimara emanet. Şehirlerimizi baştan aşağı yeniden çiziyor, tasarlıyorlar. Sadece konut değil; meydanları, okulları, bahçeleri, parkları, camileri, spor alanlarıyla yepyeni yaşam alanları kuruyoruz.” dedi.
13.05.2023 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Doğanşehir ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki doğanşehir haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.