Doğal Gaz Fiyat

Doğal Gaz Fiyat

Son dakika doğal gaz fiyat haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan doğal gaz fiyat ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını doğal gaz fiyat haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Doğal Gaz Fiyat

haberleri sayfasında son dakika yaşanan doğal gaz fiyat gelişmeleri de dahil olmak üzere 493 doğal gaz fiyat haberi bulunmuştur. Tüm doğal gaz fiyat haberleri aşağıda listelenmiştir.
BOTAŞ duyurdu! Doğal gaza zam yapılacak mı?
BOTAŞ duyurdu! Doğal gaza zam yapılacak mı? Doğal gaz zammı ile ilgili açıklama geldi. BOTAŞ milyonlarca abonenin merak ettiği soruyu yanıtladı. BOTAŞ, Mayıs ayında doğal gaz fiyat tarifesinde değişiklik yapılmadığını açıkladı.
1.05.2024 Ekonomi
Doğal gazda yeni müjde beklentisi! 'Çok kuvvetli teknik nedenlerimiz var'
Doğal gazda yeni müjde beklentisi! 'Çok kuvvetli teknik nedenlerimiz var' TPAO Yönetim Kurulu Başkanı ve Genel Müdürü Melih Han Bilgin, Karadeniz’de açıklanan doğal gaz rezervlerinin yanı sıra yeni gaz alanları için de, “Ümit beslemek için çok kuvvetli teknik nedenlerimiz var” dedi.
30.01.2023 Ekonomi
Doğal gaz ve elektrik fiyatlarıyla ilgili son dakika! Bakan Dönmez duyurdu
Doğal gaz ve elektrik fiyatlarıyla ilgili son dakika! Bakan Dönmez duyurdu Doğal gaz fiyatlarıyla ilgili son dakika açıklaması geldi. Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez, "Şu anda hükümetimiz doğal gazda yüzde 80, elektrikte ise birinci kademede yüzde 50 sübvansiyon yapıyor. Yılın başında ne ise aynı şekilde devam ediyor. Geçen yıl 100 milyar lira civarında bir sübvansiyon bedeli ortaya çıkmıştı. Bu sene bu rakam neredeyse ikiye katlanabilir. Küresel anlamda yaşanan fiyat artışlarından vatandaşımızın en az etkilenmesi için elimizden geleni yapıyoruz. Bildiğiniz gibi gaz fiyatları 20 kat artmıştı" ifadelerini kullandı.
6.09.2022 Ekonomi
Doğal gaz fiyatları ile ilgili son dakika açıklaması!
Doğal gaz fiyatları ile ilgili son dakika açıklaması! Gelen son dakika haberine göre doğal gaz fiyatlarıyla ilgili merak edilen veri ortaya çıktı. Avrupa başkentleri arasında konutlarda en ucuz gazı 4,68 metreküp/lira ile Türkiye kullanıyor, en yüksek fiyatı Hollandalı ödüyor.
22.08.2022 Ekonomi
Doğal gaz fiyatları dünya genelinde beşe katlandı!
Doğal gaz fiyatları dünya genelinde beşe katlandı! Doğal gaz fiyatları gündemdeki yerine koruyor. Tüm dünyada doğal gaz fiyatlarına zam geldi. Koronavirüs salgını ile birlikte dünya genelinde enerji krizi yaşanmaya başladı. Hızla artan enerji talebine paralel enerji fiyatları tavan yaptı. Salgın sonrası artan talep küresel anlamda doğal gaz fiyatlarını yükseltti. Fiyatlar 2021 ortalamasında bir önceki yıla göre yüzde 324 arttı. Bu yılın ilk çeyreğinde ise doğalgaz fiyatı geçen yılın aynı dönemine göre yüzde 384 yükseldi. Yani neredeyse 5'e katlandı.
3.04.2022 Ekonomi
Doğal gaz ile ilgili flaş gelişme! EPDK duyurdu, resmen değişti, yüzde 10 arttı
Doğal gaz ile ilgili flaş gelişme! EPDK duyurdu, resmen değişti, yüzde 10 arttı Doğal gaz ile ilgili flaş gelişme. Enerji Piyasası Düzenleme Kurumu (EPDK) duyurdu. Resmen değişti. Detaylar belli oldu. Türkiye'nin doğal gaz tüketimi Ocak ayında 6 milyar 851 milyon metreküp olurken, ithalatı 6 milyar 704 milyon metreküp oldu. İşte son dakika haberinin detayları...
2.04.2022 Ekonomi
Doğal gaz ile ilgili güzel haber geldi! Doğal fiyatları tavan yaptı ama...
Doğal gaz ile ilgili güzel haber geldi! Doğal fiyatları tavan yaptı ama... Doğal gaz ile ilgili son dakika gelişmesi! Doğal gaz fiyatları uçuşa geçti. Fakat doğal gaza gelen yüksek zamlar Türkiye'yi etkilemeyecek. Türkiye’nin imzaladığı uzun vadeli kontratlar, doğal gaz piyasalarındaki ani fiyat artışlarına karşı elini güçlendiriyor. Kontratlarda fiyat değişimleri ortalama 6 ayda bir yapılıyor. PETFORM Genel Sekreteri Murat Kalay, “Bu durum ülkemiz adına büyük şans” dedi.
27.02.2022 Ekonomi
Doğal gaz krizi! Fiyatlar 10 kat arttı! Avrupa Birliği harekete geçti...
Doğal gaz krizi! Fiyatlar 10 kat arttı! Avrupa Birliği harekete geçti... Doğal gaz fiyatlarına 10 kat zam geldi. Doğal gaz fiyatlarıyla ilgili flaş gelişme. Doğal gaz krizi dünyayı kasıp kavuruyor. Fiyatlar 6 ile 10 kat arasında arttı. Rusya-Ukrayna krizi sonrası AB harekete geçti. Avrupa Birliği (AB) Dış İlişkiler ve Güvenlik Politikası Yüksek Temsilcisi Josep Borrell, AB ülkelerinde gaz fiyatlarının bir yıl öncesine kıyasla 6 ile 10 kat daha yüksek seviyelerde olduğunu, bunun elektrik fiyatlarını artırdığını bildirdi. Öte yandan Rusya’nın, AB ile yaşadığı her gerginlikte doğalgazı stratejik baskı unsuru olarak kullanmayı gelenek haline getirmesi birliği alternatiflere yöneltiyor. Kaynak çeşitliliğini büyütme çabalarını arttıran Brüksel’in tedarik için yeni hedefi Azerbaycan.
7.02.2022 Ekonomi
Doğal gaz ile ilgili flaş açıklama! Konutlara yansımayacak
Doğal gaz ile ilgili flaş açıklama! Konutlara yansımayacak Doğal gaz kesintisi olacak mı? 10 gün süre ile doğal gaz akışında kesinti olacağı yönündeki açıklamaların ardından yeni detaylar ortaya çıktı. İran'da doğal gaz iletim hattında meydana gelen arıza nedeniyle 10 gün kısıtlama yapılacağı duyurulmuştu. Ancak doğal gazdaki kısıtlamanın konutlara yansıtılmayacağı bildirildi.
23.01.2022 Ekonomi
Doğal gaz desteği ile ilgili son dakika açıklaması! Ödemeler martta başlıyor, başvurular e-Devlet'ten...
Doğal gaz desteği ile ilgili son dakika açıklaması! Ödemeler martta başlıyor, başvurular e-Devlet'ten... Son dakika haberleri... Doğal gaz desteği geliyor. Bu yıl ilk kez verilecek destek ile ilgili detaylar belli oldu. Doğal gazda fatura desteği ödemeleri mart ayında başlayacak. Bakan Yanık beklenen açıklamayı yaptı. Bugüne kadar kömür yardımı yapılıyordu. Ancak yurdun pek çok bölgesine doğal gazın ulaşması ile doğal gaz fatura ödemelerinde de desteğe ihtiyaç duyan vatandaşlara fatura ödemesi yapılacak.
9.01.2022 Ekonomi
Doğal gaz müjdesi! Resmen duyuruldu, 3 ay içerisinde...
Doğal gaz müjdesi! Resmen duyuruldu, 3 ay içerisinde... Doğal gaz kullanımı ile ilgili flaş gelişme! Binlerce kişi bekliyordu ve resmen duyuruldu. BOTAŞ tarafından tek tek açıklandı. Ülke genelinde doğal gaz kullanımı yaygınlaşacak. Nüfusu 15 binin üzerinde olan ilçelere doğal gaz götürülecek.
29.12.2021 Gündem
Elektrik ve doğal gazda yeni dönem! Resmen kuruldu, EPDK duyurdu, fiyatlar ve faturalar...
Elektrik ve doğal gazda yeni dönem! Resmen kuruldu, EPDK duyurdu, fiyatlar ve faturalar... Elektrik ve doğal gazda yeni dönem başladı. Resmen kuruldu. Milyonlarca aboneyi yakından ilgilendiriyor. EPDK duyurdu. EPDK bünyesinde, belgelendirme işlemlerini yürütmek üzere Enerji Dönüşüm Dairesi Başkanlığı kuruldu. Öte yandan Elektrik faturalarındaki tutarı oluşturan kalemlerden biri olan TRT payı, yürürlükten kaldırıldı. 
25.12.2021 Ekonomi
Doğal gaz ve elektrik fiyatlarıyla ilgili son dakika açıklaması! Bakan Dönmez canlı yayında duyurdu
Doğal gaz ve elektrik fiyatlarıyla ilgili son dakika açıklaması! Bakan Dönmez canlı yayında duyurdu Doğal gaz ve elektrik fiyatlarıyla ilgili son dakika açıklaması geldi. Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez, CNN Türk'te Tarafsız Bölge programında Ahmet Hakan'ın sorularını cevapladı. Bakan Dönmez, doğalgaz tedariğinde sıkıntı olmayacağını belirterek, "Elimizde doğalgaz var. Teknik olarak bir sorun yok, kontratlarımız var. Her yılın sonunda bir sonraki yılın planlamasını yaparız. Geçtiğimiz yılda bu dönem için planlama yapıldı. 50-51 milyar metreküp bir talep yapıldı. Biz de yaklaşık 10 milyar metreküplük bir ilave oldu" ifadelerini kullandı. Öte yandan Bakan Dönmez, enerji fiyatlarındaki maliyetinin büyük kısmının devlet tarafından karşılandığını belirterek, "Enerji fiyatındaki artışın hepsini tüketiciye yansıtmıyoruz. Devlet 160 milyar TL'lik fedakarlık yaptı" dedi. Karadeniz'deki keşfedilen gazın üretime geçeceği tarihi açıklayan Bakan Dönmez, "İlk üretime 2023'te geçeceğiz. Karadeniz'deki gaz 2023'te ulusal sisteme bağlanacağız için gelecek. Orada ürettiğimiz gazla da konutlarımızın tükettiği gazı karşılayacağız" dedi.
13.12.2021 Ekonomi
Elektrik ve doğal gaz faturaları ile ilgili yeni karar! Değişiyor, tüm aboneler için geçerli, fiyatlar artık...
Elektrik ve doğal gaz faturaları ile ilgili yeni karar! Değişiyor, tüm aboneler için geçerli, fiyatlar artık... Tüm aboneleri çok yakından ilgilendiren bir adım atılıyor. Elektrik ve doğal gaz faturaları ile ilgili flaş karar! Tamamen değişiyor. Faturalar düşecek. Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez elektrik ve doğal gaz faturalarında kademeli tarifeye geçileceğini açıkladı. Peki bu değişiklik aboneleri nasıl etkileyecek? Faturalar düşecek mi? İste tüm detaylar...
24.11.2021 Ekonomi
Doğal gaz ile ilgili flaş açıklama! Yüzde 75...
Doğal gaz ile ilgili flaş açıklama! Yüzde 75... Doğal gaz ile ilgili önemli bir açıklama yapıldı. Kış aylarının yaklaşması ile birlikte doğal gaz ile ilgili yapılan açıklamalar yakından takip ediliyor. Son olarak doğal gaz rezervi ile ilgili detaylar belli oldu. Tuz Gölü’nde 1 milyar, Silivri’de 3.1 milyar metreküp kapasiteye sahip olan doğal gaz depolarının kış dönemi öncesinde yüzde 75 dolu olduğu belirtildi.
9.11.2021 Ekonomi
Doğal gaz müjdesi! Bakan Dönmez resmen duyurdu, artık...
Doğal gaz müjdesi! Bakan Dönmez resmen duyurdu, artık... Doğal gaz müjdesi! Resmen duyuruldu. Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez doğal gaz ile ilgili yaptığı açıklamada, "Her bir vatandaşımızın doğal gaz konforunu yaşaması adına mümkün olan bütün yerleşim yerlerine doğal gaz ulaştırmayı hedefliyoruz. Bu kapsamda, yaptığımız planlama ile 2021-2026 döneminde ilave 367 yerleşim yerine daha doğal gaz arzı sağlanacağının müjdesini de buradan vermek isterim." dedi.
1.11.2021 Ekonomi
Doğal gaz faturaları ile ilgili flaş açıklama! Düşüyor, hemen...
Doğal gaz faturaları ile ilgili flaş açıklama! Düşüyor, hemen... Havaların soğumaya başlaması ile vatandaşlar doğal gaz faturalarının yüksek gelmesinden endişe etmeye başladı. Dünya genelinde yaşanan enerji krizi faturalara da yansıyor. Hükümet tarafından yapılan açıklamalarda enerjide yaşanan krizin etkisinin en az şekilde vatandaşlara yansıtılacağı açıklansa da doğal gaz ödemeleri kasım ayı ile birlikte artmaya başlayacak. Ancak tüketiciler küçük önlemler ile faturalarının bir miktarı düşürebiliyorlar. İşte doğal gaz faturasını düşürmek için yapmanız gerekenler...
31.10.2021 Ekonomi
Elektrik ve doğal gaz faturasıyla ilgili flaş açıklama! Yüzde 50 daha düşük...
Elektrik ve doğal gaz faturasıyla ilgili flaş açıklama! Yüzde 50 daha düşük... Elektrik ve doğal gaz faturalarıyla ilgili son dakika açıklaması! Yüzde 50 daha düşük fiyata sunuluyor. Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay duyurdu. Küresel enerji piyasalarındaki anormal yükselişlerin vatandaşlara yansıtılmadığını belirten Oktay, doğal gazı alım maliyetinin yaklaşık yüzde 43'ü, elektriği ise üretim maliyetinin yaklaşık yüzde 50'si daha düşük fiyata sunulduğunu bildirdi.
20.10.2021 Ekonomi
Doğal gazla ilgili son dakika açıklaması! Fiyatlar artacak mı? Belli oldu
Doğal gazla ilgili son dakika açıklaması! Fiyatlar artacak mı? Belli oldu Doğal gaz fiyatları artacak mı? Tüm aboneleri çok yakından ilgilendiriyor. Bakan Dönmez açıkladı. Küresel düzeyde devam eden enerji krizi doğal gaz faturalarına da yansıyacak mı? Havaların soğumaya başlamasıyla herkes doğal giderlerinin artıp artmayacağını merak ediyordu. Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez’den doğal gaz fiyatları ile ilgili kritik bir açıklama geldi. Bakan Dönmez, "Kış aylarında artacak gaz talebinin karşılanması için ek kaynak görüşmelerimiz sürüyor. Uzun dönemli doğal gaz anlaşmalarımızın olması elimizi rahatlatan bir unsur" dedi.
13.10.2021 Ekonomi
Elektrik ve doğal gaz faturaları bir ayda ikiye katlandı!
Elektrik ve doğal gaz faturaları bir ayda ikiye katlandı! Elektrik ve doğal gazda son 9 ayda gelen zamlarla fiyatlar yüzde 250 arttı. Son bir ayda ise doğal gaz ve elektrik fiyatları ikiye katlandı. Küresel enerji krizi tüm dünyayı tehdit altına aldı. Havaların soğumaya başlamasıyla krizin de derinleşmesi bekleniyor. Tüm dünyayı etkisi altına alan Kovid-19 salgını Avrupa enerji sektörünü de vurdu. Avrupa'da hem elektrik hem de doğal gaz fiyatları son bir ayda ikiye katlanırken, 9 aylık artışlar ise yüzde 250'leri aştı. Türkiye hem doğalgaz hem de elektrik fiyatlarında sürdürdüğü yerli ve yenilenebilir enerji projeleri sayesinde Avrupa'nın çok gerisinde yer alıyor.
13.10.2021 Ekonomi
Doğal gaz fiyatları ile ilgili flaş açıklama! İlk kez oluyor, 5 kat artacak, ortak bildiri yayınlandı
Doğal gaz fiyatları ile ilgili flaş açıklama! İlk kez oluyor, 5 kat artacak, ortak bildiri yayınlandı Havaların soğumaya başlaması ile doğal gaz fiyatları gündeme geldi. Küresel enerji krizi yaşanacak. Doğal gaz fiyatları geçen yıla göre 5 kat artacak. Tarihte ilk kez oluyor. Avrupa'da veya İngiltere'de sıradan bir aile bu ekim ayında evini ısıtan doğal gaz için bir yıl öncesine göre beş kat daha fazla bir fatura görecek. Avrupa başta olmak üzere dünyanın birçok ülkesinde yaşanan bu enerji krizinin ise çeşitli sebepleri var.
12.10.2021 Ekonomi
Doğal gaz faturaları ile ilgili flaş açıklama! Yarısını devlet ödüyor
Doğal gaz faturaları ile ilgili flaş açıklama! Yarısını devlet ödüyor Doğal gaz ile ilgili son dakika açıklaması Bakan Dönmez'den geldi. Doğal gaz fiyatlarına gelen zam gündemdeki yerini korurken küresel enerji krizinin kapıda olduğu açıklandı. Doğal gaz fiyatları ile ilgili önemli açıklamalarda bulunan Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez, "Yılbaşından bu zamana Türkiye'de nihai tüketicilerdeki doğal gazda toplamda yüzde 18 gibi bir artışı yaşandı. Elektrikte toplamda yüzde 21 civarında bir fiyat artışı var. Ancak ülkemizde maliyetlerin hepsini hane halkına, küçük tüketiciye ve esnafa yansıtmıyoruz. Doğal gaz ve elektrikte devlet neredeyse faturanın yarısını karşılıyor. Bu uygulamalar devam edecek." diye konuştu.
10.10.2021 Ekonomi
Elektrik ve doğal gaz fiyatlarıyla ilgili flaş açıklama!
Elektrik ve doğal gaz fiyatlarıyla ilgili flaş açıklama! Elektrik ve doğal gaz fiyatlarıyla ilgili son dakika açıklaması. Yılın ilk yarısına ilişkin elektrik ve doğal gaz fiyat istatistikleri açıklandı. Konutlarda ocak-haziran döneminde kullanılan 1 kilovatsaat elektrik için ortalama 79,5 kuruş, 1 metreküp doğal gaz için 192,3 kuruş ödendi. Bu dönemde, sanayide 1 kilovatsaat elektrik için ortalama 65 kuruş, 1 metreküp doğal gaz için ise ortalama 182,1 kuruş ödeme yapıldı.
30.09.2021 Ekonomi
Doğal gaz açıklaması! 5 yıl olacak, EPDK resmen duyurdu...
Doğal gaz açıklaması! 5 yıl olacak, EPDK resmen duyurdu... Doğal gaz ile ilgili flaş açıklama. 5 yıl olacak. EPDK bugün resmen duyurdu. Doğal gaz dağıtım şirketlerinin perakende satış tarifelerine ilişkin açıklama geldi. Üçüncü tarife uygulama dönemi 1 Ocak 2022 ve 31 Aralık 2026 dahil olmak üzere 5 yıl olacak. Doğal gaz dağıtım şirketlerinin uygulayacakları sistem kullanım bedellerinin hesaplanmasında üçüncü tarife uygulama dönemi için itfa süresi de 22 yıl olarak dikkate alınacak.
31.07.2021 Ekonomi
Doğal gaz fiyatlarıyla ilgili flaş gelişme! Faturalara yansıyacak, indirim...
Doğal gaz fiyatlarıyla ilgili flaş gelişme! Faturalara yansıyacak, indirim... Doğal gaz fiyatlarıyla ilgili son dakika açıklaması geldi. Tüm aboneleri yakından ilgilendiriyor. Doğal gaz fiyatları düşecek. Doğal gaz faturalarına indirim gelebilir. Resmen duyuruldu. Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez, Karadeniz'den çıkarılacak doğal gazla ilgili önemli açıklamalarda bulunarak, 'Bu gazı üretip sistemi başladığımız andan itibaren tüketiciye yani daha doğrusu vatandaşımıza yansımış olacak. Mühendislik çalışmaları tam netleşmedi ama bizim yaptığımız ilk çalışmalarda ilk yıl 3 ila 5 milyar metreküp sisteme girmiş olacağız. Sonra da toplamda 2027-28’e geldiğimizde 15 ila 20 milyar metreküp sisteme gaz basmış olacağız. Yapılan tüm çalışmalar şu anda ithal ettiğimiz gaza göre buradan çıkacak gazın maliyetinin daha ucuz olacağını gösteriyor. Rakam bugünden vermek doğru değil, çünkü günün sonunda yatırımlar yatırım miktarları netleşecek. Ayrıca gazın bir çıkartma, işletme maliyetleri var bunları da koyacağız ve burada işin ekonomi neyi gerektiriyorsa o şekilde hareket edilecek. Ama tüm öngörüler, tüm çalışmalar bugün ithal ettiğimiz gaza göre buranın çok daha ekonomik bir maliyet bize sunacağını gösteriyor' ifadelerini kullandı.
14.07.2021 Ekonomi

Benzer Haber Etiketleri

Doğal Gaz Fiyat ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki doğal gaz fiyat haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.