Doğal

Doğal

Son dakika doğal haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan doğal ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını doğal haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Doğal

haberleri sayfasında son dakika yaşanan doğal gelişmeleri de dahil olmak üzere 26.691 doğal haberi bulunmuştur. Tüm doğal haberleri aşağıda listelenmiştir.
(Bell 412 helikopterinin özellikleri ve üretim yaşı) İran Cumhurbaşkanı’nın helikopteri hangi model, markası Bell 412 mi?
(Bell 412 helikopterinin özellikleri ve üretim yaşı) İran Cumhurbaşkanı’nın helikopteri hangi model, markası Bell 412 mi? Azerbaycan-İran sınırında düşen ve İran Cumhurbaşkanı Reisi ile beraberindekilerin hayatını kaybettiği helikopterin, 30 yaşındaki bir Bell 412 olduğu ortaya çıktı. İran Cumhurbaşkanı helikopteri markası ile ilgili açıklamalar helikopterin düşmesinin ardından gündem geldi. Peki, İran Cumhurbaşkanı helikopteri modeli nedir, Bell 412 helikopterinin özellikleri neler, üretim yaşı nedir?
20.05.2024 Gündem
Bakan Bayraktar açıkladı: Gabar'da hedef 100 bin varil
Bakan Bayraktar açıkladı: Gabar'da hedef 100 bin varil Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Alparslan Bayraktar, Gabar'daki petrol üretimine ilişkin, "Bir taraftan yolları yapıyoruz bir taraftan buraya makinelerimizi, kuyularımızı, kulelerimizi getiriyoruz ve bu çalışmalarla inşallah 2024 sonuna kadar da 100 bin varile ulaşmayı hedefliyoruz" dedi.
19.05.2024 Ekonomi
Karadeniz'de petrol sondajı! Bakan Bayraktar: Gabar'da 2024 sonuna kadar 100 bin varile ulaşmayı hedefliyoruz
Karadeniz'de petrol sondajı! Bakan Bayraktar: Gabar'da 2024 sonuna kadar 100 bin varile ulaşmayı hedefliyoruz Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Alparslan Bayraktar, Gabar'daki petrol üretimine ilişkin, "Bir taraftan yolları yapıyoruz bir taraftan buraya makinelerimizi, kuyularımızı, kulelerimizi getiriyoruz ve bu çalışmalarla inşallah 2024 sonuna kadar da 100 bin varile ulaşmayı hedefliyoruz" dedi.
19.05.2024 Gündem
Saçlarınızı yanlış yıkıyor olabilirsiniz? Uzmanı saç tipine göre haftalık çizelge verdi
Saçlarınızı yanlış yıkıyor olabilirsiniz? Uzmanı saç tipine göre haftalık çizelge verdi Saçlarımız, güzelliğimizi tamamlayan bir aksesuar olmanın ötesinde, kafa derimizi koruyan ve dış etkenlere karşı bariyer görevi gören canlı dokulardır. Saçlarımızı ne sıklıkla yıkadığımız ise hem saçlarımızın hem de kafa derimizin sağlığında büyük bir etkiye sahip. Estetik, Plastik ve Rekonstrüktif Cerrahi Uzmanı Op. Dr. Güncel Öztürk her gün saç yıkamanın doğal yağların kaybolmasına neden olarak saçları ve deriyi kurutabileceğini söyleyerek bununla beraber çeşitli saç ve deri problemlerinin gelişebileceğini söyledi. İşte saç tipine göre yıkama sıklığı önerileri ve saç sağlığını korumak için öneriler…
18.05.2024 Yaşam
Estetikte yeni dönem! Dolgu uygulamalarıyla gençlik hayalleri gerçek oluyor
Estetikte yeni dönem! Dolgu uygulamalarıyla gençlik hayalleri gerçek oluyor Yüzde yaşlanma karşıtı nazolabial dolguların yanı sıra, dudak ve burun dolgusunun da yaygınlaştığını söyleyen Dermatoloji Uzmanı Dr. Hande Ulusal, dolgu uygulamalarına dair merak edilenleri açıkladı. Ulusal, " Kırışık giderici enjeksiyonlar, termal dolgu maddeleri gibi malzemelerle gençleşme fikri yaygınlaşıyor. Üstelik bu işlemler, insanların günlük hayatına hızla dönmesini de sağlıyor. Dolgu uygulamaları ile gençliğe dönüş hayali gerçek oluyor" dedi.
17.05.2024 Gündem
Rize'deki bungalovlar için düğmeye basıldı! Dere yatağına kaçak yapılanlar var
Rize'deki bungalovlar için düğmeye basıldı! Dere yatağına kaçak yapılanlar var Doğal güzellikleri ile ünlü Doğu Karadeniz'de sayıları giderek artan otellere bir de bungalovlar eklendi. Fakat Ardeşen ilçesi Fırtına Vadisi sınırları içerisinde bulunan bungalovların bazılarının turizm belgesi olmaması veya kaçak olarak yapılmasının tespit edilmesi üzerine yıkımları gerçekleştiriliyor.
17.05.2024 Gündem
AOSB’den Ar-Ge ve inovasyona büyük destek! Ödüller sahiplerini buldu
AOSB’den Ar-Ge ve inovasyona büyük destek! Ödüller sahiplerini buldu Değişimi ve sürekli yenilenmeyi destekleyen, yaşanabilir bir çevre, sürdürülebilir ekonomik gelişme ve Türkiye'nin rekabetçi gücüne katkı için AR-GE ve inovasyonu teşvik eden Adana Hacı Sabancı Organize Sanayi Bölgesi'nin 4. Ulusal Sanayi Odaklı AR-GE ve İnovasyon Proje Yarışması ödülleri sahiplerini buldu.
17.05.2024 Adana
Teleferik kazasında mahsur kalanları 120 saniyede kurtardılar!
Teleferik kazasında mahsur kalanları 120 saniyede kurtardılar! Antalya'da 12 Nisan'da Sarısu Teleferik İstasyonu'nda meydana gelen kaza sonrası 1 kişi yaşamını yitirdi, 7 kişi yaralandı. 36 kabinde mahsur kalan 174 kişi, 23 saatlik çalışmayla kurtarıldı. Olay yerine 22 dakikada ulaşan ilk ekibin JAK timleri olduğu ve 30 kiloluk ekipmanlarıyla mahsur kalanları 2 dakikada tahliye ettikleri belirtildi.
16.05.2024 Gündem
Beşiktaş'ta 5 katlı binada doğal gaz patlaması
Beşiktaş'ta 5 katlı binada doğal gaz patlaması Beşiktaş'ta 5 katlı binanın 3. katındaki dairede doğal gaz patlaması meydana geldi.
16.05.2024 Gündem
Traktör sanayiye gitti! Su borusundan zehirli engerek yılanı çıktı..
Traktör sanayiye gitti! Su borusundan zehirli engerek yılanı çıktı.. Çanakkale'nin Bayramiç ilçesinde bir traktörün römorkundaki su borularını indirirken birinin içinde zehirli engerek yılanı olduğunu fark etti. Kısa süreli paniğin ardından yılanı yakalayan Feridun Güneş, ""Büyük ihtimalle tarladan borunun içinde gelmiş bir yılandı. Köylü olduğum için alışığım. O nedenle yılandan korkmadım. Yakalamaktan da hiç çekinmedim" dedi.
15.05.2024 Galeri
İşitme Engelliler Avrupa Şampiyonası için buluşuyor!
İşitme Engelliler Avrupa Şampiyonası için buluşuyor! Türkiye İşitme Engelliler Spor Federasyonu ev sahipliğinde Antalya'nın Serik ilçesinde düzenlenecek 10. İşitme Engelliler Avrupa Futbol Şampiyonası'nın lansman ve basın toplantısı Aspendos Antik Tiyatrosu'nda gerçekleştirildi.
15.05.2024 Şampiy10
“Anne olmuş bir kadının en büyük ihtiyacı dış seslerden biraz uzaklaşmak ve kendi içindeki sese güvenebilmek"
“Anne olmuş bir kadının en büyük ihtiyacı dış seslerden biraz uzaklaşmak ve kendi içindeki sese güvenebilmek" Anneler Günü için hazırlanan ve yeni anne olmuş kadınların çevrelerinden yoğun olarak duyduklarına odaklanan kampanya sosyal medyada çok sayıda yorum aldı.
15.05.2024 Sağlık
Bratislava ilk kez direkt uçuşla İstanbul’a bağlandı
Bratislava ilk kez direkt uçuşla İstanbul’a bağlandı İstanbul Sabiha Gökçen’den, Slovakya’ya direkt uçuşlar başladı. Pegasus Havayolları, 15 Mayıs’tan itibaren İstanbul Sabiha Gökçen’den ilk kez Slovakya'nın başkenti Bratislava’ya (BTS) yeni uluslararası seferlere başladı.
15.05.2024 Ekonomi
İlker Ayrık, Türkiye’nin en çok tutulan Noodle’ı ile bir araya geldi
İlker Ayrık, Türkiye’nin en çok tutulan Noodle’ı ile bir araya geldi Türkiye'nin sevilen oyuncularından İlker Ayrık, Indomie Hazır Noodle ile iş birliği yapıyor! Dünyanın en çok tercih edilen 1. hazır noodle üreticisi olan Indomie’nin, Türkiye'nin de en çok tercih edilen hazır noodle markası olduğu biliniyor. Şimdi ise, Indomie'nin lezzetiyle İlker Ayrık'ın enerjisi ve samimiyeti bir araya geliyor.
16.05.2024 Advertorial
Hobi olarak üretmeye başladı! Girişimcilere ilham oluyor
Hobi olarak üretmeye başladı! Girişimcilere ilham oluyor Kurumsal kariyerin ardından hobi olarak üretmeye başladığı dekorasyon ürünlerinde bir markayla faaliyet gösteren Sinem Türetken, e-ticaretin gücüyle dünyaya açıldığını söyledi. Türetken, Dışişleri Bakanlığı ve Turizm Bakanlığı’nın Türkiye’nin tanıtımı için yaptığı yurt dışı seyahatlerinde hediye olarak kendi ürünlerini seçtiğini ifade etti.
15.05.2024 Gündem
Misli’de Günün En Çok Oynanan Maçları
Misli’de Günün En Çok Oynanan Maçları İddaa programı içerisinde yer alan günün en çok oynanan bahislerini ve Misli yazarlarının bu maçlar için yaptığı yorumları sizler için derledik. Maçların heyecanını “Şampiyon Oran”larla Misli’de daha fazla yaşayın! 
14.05.2024 İddaa
Türkçe Doğal Dil İşleme Yarışması başvuruları başladı
Türkçe Doğal Dil İşleme Yarışması başvuruları başladı Bilişim Vadisi ve Türkiye Açık Kaynak Platformu yürütücülüğünde, TEKNOFEST kapsamında gerçekleştirilen Türkçe Doğal Dil İşleme Yarışması için başvurular başladı. Türkçe doğal dil işleme konusunda farkındalık oluşturulması amacıyla düzenlenen yarışmada katılımcılardan veri üretme, açık kaynak araçları kullanma, veri saatleri geliştirme ve işaretsiz verileri işaretli hale getirme gibi konularda çalışmalar yapması bekleniyor.
14.05.2024 Yaşam
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan fahiş fiyat açıklaması: Fırsatçılara göz açtırmayacağız
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan fahiş fiyat açıklaması: Fırsatçılara göz açtırmayacağız Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, ATO Congresium'da 14 Mayıs Dünya Çiftçiler Günü münasebetiyle düzenlenen Türkiye Ziraat Odaları Birliği Danışma Kurulu Toplantısı'nda gündeme dair önemli açıklamalarda bulundu. Erdoğan, "Son dönemde kırmızı ve beyaz et fiyatlarındaki suni fiyat artışını yakından takip ettik. Fahiş fiyat artışları sadece piyasa şartları ile ifade edilemez. Burada fırsatçılık vardır. Bu ürünlerin arz talep dengesini bozacak çıkar odakları piyasayı bozmakta. Milletin aşına göz dikenlerden bunun hesabını mutlaka soracağız." ifadelerini kullandı.
14.05.2024 Gündem
'Sıfır Atık' projesi atık üretimini azalttı! Ödüle layık görüldü
'Sıfır Atık' projesi atık üretimini azalttı! Ödüle layık görüldü Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın eşi Emine Erdoğan'ın himayesinde yürütülen 'Sıfır Atık' projesi, Akdeniz Parlamenter Asamblesi (AKDENİZ-PA) Ödülü'ne değer görüldü. Ödülü, Emine Erdoğan'ın adına Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki alacağı ifade edildi.
14.05.2024 Gündem
Çürümeye yüz tutan tarihi ahşap serendileri otel odası yaptı!
Çürümeye yüz tutan tarihi ahşap serendileri otel odası yaptı! Rize'nin Ardeşen ilçesinin Ayder Yaylası yolunda Fırtına Vadisi'nde ailesiyle yaşayan girişimci Burak Kurtoğlu, Karadeniz Bölgesi’nde teknolojinin gelişmediği yıllarda köylülerin doğal buzdolabı olarak kullanıp, yiyeceklerini sakladığı, tarihi ahşap serendilerini, konaklama odasına dönüştürdü. İçerisini otel konforu olacak şekilde düzenledi.Kurtoğlu,“Çürümeye yüz tutan 200 yıllık tarihi yapıları geri kazandık" dedi.
14.05.2024 Gündem
Bukalemun, maydanoz kasasında 1200 kilometre yolculuk yaptı!
Bukalemun, maydanoz kasasında 1200 kilometre yolculuk yaptı! Antalya'da bir kamyondaki maydanoz kasasında 1200 kilometre yol katedip Erzurum'a ulaşan Akdeniz bukalemunu, Doğa Koruma ve Milli Parklar Genel Müdürlüğü ekipleri (DKMP) tarafından tekrar doğal yaşam alanına gönderildi.
13.05.2024 Vatan TV
Bukalemun, maydanoz kasasında 1200 kilometre yolculuk yaptı!
Bukalemun, maydanoz kasasında 1200 kilometre yolculuk yaptı! Antalya'da bir kamyondaki maydanoz kasasında 1200 kilometre yol katedip Erzurum'a ulaşan Akdeniz bukalemunu, Doğa Koruma ve Milli Parklar Genel Müdürlüğü ekipleri (DKMP) tarafından tekrar doğal yaşam alanına gönderildi.
13.05.2024 Gündem
Kamuda tasarruf paketinin ayrıntıları belli oldu! Bakan Şimşek: 3 yıl süreyle durduruyoruz
Kamuda tasarruf paketinin ayrıntıları belli oldu! Bakan Şimşek: 3 yıl süreyle durduruyoruz Kamuda tasarruf paketinin ayrıntıları belli oldu. Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz ile Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, alınan tedbirleri tek tek açıkladı. Kamuda yeni araç ve bina alımı 3 yıl süreyle durduruluyor. Yönetim kurulu ücretlerine üst sınır getiriliyor. Toplu taşıma olan yerlerde personel servisi kaldırılıyor. 3 yıl süreyle mobilya ve demirbaş alımları yapılmayacak. Deprem ve zorunlu harcamalar hariç mal ve hizmet alım ödenekleri ile yatırım ödeneklerinde kesintiye gidiliyor.
13.05.2024 Ekonomi
Banyodan çıktığınızda 10 yaş gençleştiriyor! Doğal botoks etkisi var: Sütlü sabunu kaç kez sürmelisiniz?
Banyodan çıktığınızda 10 yaş gençleştiriyor! Doğal botoks etkisi var: Sütlü sabunu kaç kez sürmelisiniz? Cilt bakımında yıllardır vazgeçilmez olan sabunlarda bir de keçi sütü olanlar denenmeye başlandı. Güzellik sırlarını ev hanımları da keşfetti. Doğal maddelerin içeriğinde yer aldığı sütlü sabunda faydalı bileşenler de yer alıyor. Asıl amacını birkaç yıkamada gerçekleştiriyor.
11.05.2024 Yaşam
Misli'den günün şampiyon tercihleri
Misli'den günün şampiyon tercihleri Misli’de yer alan günün “Şampiyon Oranlı” maçlarını Misli yazarları sizler için yorumladı. Siz de “Şampiyon Oran” farkıyla Misli’de maçların heyecanını daha yüksek oranlarla yaşayabilirsiniz. İşte günün şampiyon tercihleri…
8.05.2024 İddaa

Benzer Haber Etiketleri

Doğal ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki doğal haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.