Divan Kurulu Toplantısı

Divan Kurulu Toplantısı

Son dakika Divan Kurulu Toplantısı haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Divan Kurulu Toplantısı ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Divan Kurulu Toplantısı haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Divan Kurulu Toplantısı

haberleri sayfasında son dakika yaşanan divan kurulu toplantısı gelişmeleri de dahil olmak üzere 554 divan kurulu toplantısı haberi bulunmuştur. Tüm divan kurulu toplantısı haberleri aşağıda listelenmiştir.
Fenerbahçe'de yeni divan kurulu başkanı belli oldu
Fenerbahçe'de yeni divan kurulu başkanı belli oldu Fenerbahçe'deki Seçimli Yüksek Divan Kurulu Toplantısı sona erdi. Yapılan oylama sonucu Şekip Mosturoğlu rakipleri Sevil Becan ve Nihat Tokat'ı geride bırakarak divan kurulu başkanlığına seçildi.
27.04.2024 Fenerbahçe
Şekip Mosturoğlu adaylığını açıkladı!
Şekip Mosturoğlu adaylığını açıkladı! Şekip Mosturoğlu, Fenerbahçe Yüksek Divan Kurulu başkanlığına adaylığını açıkladı.
18.04.2024 Fenerbahçe
Vefa Küçük, Fenerbahçe Yüksek Divan Kurulu Başkan adaylığından çekildi
Vefa Küçük, Fenerbahçe Yüksek Divan Kurulu Başkan adaylığından çekildi Dün Fenerbahçe Yüksek Divan Kurulu Başkanlığı'na aday olduğunu açıklayan Vefa Küçük son kararını verdi. Vefa Küçük adaylıktan çekildi.
17.04.2024 Fenerbahçe
Vefa Küçük, Fenerbahçe Yüksek Divan Kurulu Başkanlığı'na aday olduğunu açıkladı
Vefa Küçük, Fenerbahçe Yüksek Divan Kurulu Başkanlığı'na aday olduğunu açıkladı Vefa Küçük, sarı-lacivertli kulübün Yüksek Divan Kurulu Başkanlığı'na aday olduğunu açıkladı.
16.04.2024 Fenerbahçe
Fenerbahçe'de Şekip Mosturoğlu resmen adaylığını duyurdu
Fenerbahçe'de Şekip Mosturoğlu resmen adaylığını duyurdu Fenerbahçe Spor Kulübü’nün Seçimli Yüksek Divan Kurulu Toplantısı 27 Nisan Cumartesi günü yapılacak.
13.04.2024 Fenerbahçe
Beşiktaş'ın toplam borcu açıklandı!
Beşiktaş'ın toplam borcu açıklandı! Beşiktaş’ın 30 Kasım 2023 tarihi itibariyle borcunun 8 milyar 453 milyon 690 bin TL olduğu açıklandı.
9.03.2024 Beşiktaş
Ali Koç 'hiç görmediğim bir şey' dedi ve itiraf etti! Fenerbahçe için milyonlarca eurodan vazgeçti
Ali Koç 'hiç görmediğim bir şey' dedi ve itiraf etti! Fenerbahçe için milyonlarca eurodan vazgeçti Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, Yüksek Divan Kurulu Toplantısı'nda birçok konuda çarpıcı açıklamalarda bulundu. Fenerbahçe'ye transfer aşamasında Çağlar Söyüncü'nün yaptığı fedakarlığı açıklayan Koç 'Daha önce hiç görmediğim bir şey' diyerek itirafta bulundu. İşte detaylar...
3.02.2024 Fenerbahçe
Ali Koç'tan forma kararı! Geri adım attı, Aziz Yıldırım'a sert sözler: Sizin derdiniz başka
Ali Koç'tan forma kararı! Geri adım attı, Aziz Yıldırım'a sert sözler: Sizin derdiniz başka Fenerbahçe'de Ali Koç'tan son dakika Jorge Jesus, Aziz Yıldırım ve transfer açıklaması geldi. Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, Temmuz Ayı Olağan Yüksek Divan Kurulu Toplantısı'nda Jorge Jesus dönemine, Aziz Yıldırım'ın iddialarına ve bu sezonki transfer politikasına ilişkin konuştu. Öte yandan Ali Koç 5 yıldızlı forma kararını açıkladı. İşte detaylar...
29.07.2023 Fenerbahçe
İsmail Kartal'ın oğlu Samandıra'da! Ali Koç açıkladı: Hocam kabul etti, artık bizimle çalışıyor
İsmail Kartal'ın oğlu Samandıra'da! Ali Koç açıkladı: Hocam kabul etti, artık bizimle çalışıyor Fenerbahçe Temmuz ayı Olağan Yüksek Divan Kurulu Toplantısı başladı. Teknik direktör İsmail Kartal, 40. yıl plaketini almak için Ali Koç tarafından sahneye davet edildiğinde üyeler tarafından ayakta alkışlandı. Ali Koça kurulda yeni gelişmeyi açıkladı. İşte detaylar...
29.07.2023 Fenerbahçe
Ali Koç: Bir dönüm noktasındayız, kabul edilemez
Ali Koç: Bir dönüm noktasındayız, kabul edilemez Fenerbahçe Kulübü'nün Olağan Yüksek Divan Kurulu Toplantısı gerçekleştirildi. Toplantıda sarı-lacivertli ekibin Başkanı Ali Koç açıklamalarda bulundu.
4.02.2023 Fenerbahçe
Hakim Ziyech, Asano, Nwakaeme... Beşiktaş'tan 3 bomba transfer birden
Hakim Ziyech, Asano, Nwakaeme... Beşiktaş'tan 3 bomba transfer birden Ocak ayı transfer çalışmalarına tam gaz devam eden Beşiktaş'tan Hakim Ziyech, Asano ve Nwakaeme için tüm şartlar zorlanıyor.
5.12.2022 Beşiktaş
Dursun Özbek'ten flaş açıklama: Bu anlaşmadan çıkmamız gerekiyor
Dursun Özbek'ten flaş açıklama: Bu anlaşmadan çıkmamız gerekiyor Divan Kurulu Toplantısı'nda söz alan ve Genel Kurul üyelerine seslenen Galatasaray Kulübü Başkanı Dursun Özbek "Göreve geldiğimiz 11 Haziran'dan bugüne yaklaşık 850 milyon TL'lik bir ödeme yaptık. Amacımız, enkaz edebiyatı yapmak değil ama bu bir realite. Bunun Galatasaraylılar tarafından bilinmesi gerekiyor. Bunu Avrupa kupaları ve token gelirlerimiz olmadan yaptık." açıklamalarında bulundu.
12.11.2022 Galatasaray
Fenerbahçe'nin borcu 6 milyar 423 milyon TL!
Fenerbahçe'nin borcu 6 milyar 423 milyon TL! Fenerbahçe Kulübü'nün borcunun 31 mart 2022 yılı itibarıyla 6 milyar 423 milyon TL olduğunu açıklandı.
30.07.2022 Fenerbahçe
'Başkanın gizli bir ajandası var, gizli planları var'
'Başkanın gizli bir ajandası var, gizli planları var' Galatasaray'ın başkan adaylarından Metin Öztürk, Burak Elmas hakkında çok çarpıcı ifadeler kullanarak "başkanın gizli bir ajandası var, gizli planları var" sözlerini sarfetti.
30.04.2022 Galatasaray
Fenerbahçe'de bir dönem sona erdi! 8 yıllık macera bitti
Fenerbahçe'de bir dönem sona erdi! 8 yıllık macera bitti 8 yıldır Yüksek Divan Kurulu Başkanlığı görevini yürüten Vefa Küçük yapılan seçimler sonrası koltuğunu Uğur Dündar'a bıraktı.
9.04.2022 Fenerbahçe
Yüksek Divan Kurulu nedir? Fenerbahçe Yüksek Divan Kurulu toplantısı ne zaman, saat kaçta, başkan adayları ve üyeleri kimler?
Yüksek Divan Kurulu nedir? Fenerbahçe Yüksek Divan Kurulu toplantısı ne zaman, saat kaçta, başkan adayları ve üyeleri kimler? Fenerbahçe Yüksek Divan Kurulu üyeleri, başkan adayları ve toplantısının ne zaman olacağı ve saati merak konusu oldu. Fenerbahçe'de geçmiş dönemlerde yöneticilik yapan gazeteci Uğur Dündar’ın sarı-lacivertli kulübün Yüksek Divan Kurulu başkanlığına aday olacağını açıklamasının ardından “Fenerbahçe Yüksek Divan Kurulu üyeleri kim, isim listesi?” ve “Fenerbahçe Yüksek Divan Kurulu toplantısı ne zaman, saat kaçta, başkan adayları kimler?” sorularıyla “Yüksek Divan Kurulu nedir?” sorusuna yoğun bir şekilde yanıt aranmaya başlandı.
23.03.2022 Şampiy10
Sergen Yalçın ve Ljajic bombası! Başkan canlı yayında açıkladı
Sergen Yalçın ve Ljajic bombası! Başkan canlı yayında açıkladı Beşiktaş'ın 2022 yılı 1. Divan Kurulu Toplantısı'nda konuşan başkan Ahmet Nur Çebi, eski teknik direktör Sergen Yalçın'la ilgili 'altını oydu' eleştirilerine sert tepki gösterdi. Çebi, Ljajic ile ilgili de "3 milyon 750 bin euro bizden alan futbolcuya 750 bin euro bile öneren olmadı. 350 bin euro'ya git dediğimizde "Ne işim olur orada? Ben, İstanbul'dayım ve keyfim yerinde" dedi." açıklamasında bulundu.
5.03.2022 Beşiktaş
Beşiktaş'ın borcu açıklandı! Rakam belli oldu: Yüzde 25 artışla...
Beşiktaş'ın borcu açıklandı! Rakam belli oldu: Yüzde 25 artışla... Beşiktaş'ın 2022 yılı 1'inci Divan Kurulu Toplantısı başladı. Siyah-beyazlı kulübün borcunun yüzde 25 artış gösterdiği ve 4.5 milyar TL'yi aştığı kaydedildi.
5.03.2022 Beşiktaş
Aziz Yıldırım sözleri Fenerbahçe Yüksek Divan Kurulu Toplantısı'na damga vurdu! Vefa Küçük: Ben, Ali Koç’un adamıymışım....
Aziz Yıldırım sözleri Fenerbahçe Yüksek Divan Kurulu Toplantısı'na damga vurdu! Vefa Küçük: Ben, Ali Koç’un adamıymışım.... Fenerbahçe Kulübü Yüksek Divan Kurulu şubat ayı olağan toplantısı başladı. Faruk Ilgaz Tesisleri'ndeki toplantıya; Fenerbahçe Kulübü Başkanı Ali Koç, yönetim kurulu üyeleri, YDK Başkanı Vefa Küçük, YDK üyeleri ve misafirler katıldı.
5.02.2022 Fenerbahçe
Beşiktaş'ın borcu açıklandı
Beşiktaş'ın borcu açıklandı Beşiktaş'ın Denetleme Kurulu Başkanı Feyyaz Tuncel, siyah beyazlı kulübün borcunu 4 milyar 434 milyon 479 bin 747 TL olarak açıkladı.
20.11.2021 Beşiktaş
Ali Koç'tan şaşırtan hareket: Bu ortamı gördükten sonra konuşmayacağım
Ali Koç'tan şaşırtan hareket: Bu ortamı gördükten sonra konuşmayacağım Fenerbahçe Kulübü'nün Divan Kurulu'nda söz alan Başkan Ali Koç çok kısa konuştu. Başkan Koç, "Tam 5 saattir buradayız. 3 saattir ilgiyle konuşmacıları izliyorum. Bugün az konuşacaktım. Soruları cevaplamayı düşünmüyordum. Konuşacaklarımı da konuşmayı düşünmüyorum bu ortamı gördükten sonra. Görüşlerinizi bizimle paylaştığınız için teşekkür ederim" dedi.
6.11.2021 Futbol
Beşiktaş toplantısı canlı izle! Beşiktaş'ın 2021 Yılı 2. Olağan Divan Kurulu Toplantısı canlı yayını!
Beşiktaş toplantısı canlı izle! Beşiktaş'ın 2021 Yılı 2. Olağan Divan Kurulu Toplantısı canlı yayını! Beşiktaş Kulübünün 2021 yılı 2. olağan divan kurulu toplantısı başladı. Siyah-beyazlı ekipte, 2021 Yılı 2. Olağan Divan Kurulu Toplantısı sosyal medya adreslerinden canlı yayınla başladı.
4.09.2021 Gündem
Ali Koç'tan kripto para müjdesi!
Ali Koç'tan kripto para müjdesi! Ali Koç, "En geç 10 gün içinde, kripto para projemizin startını yapacağız imza töreniyle başlatıyoruz" dedi.
31.07.2021 Fenerbahçe
Fenerbahçe Beko Sasha Djordjevic ile anlaşmaya vardı
Fenerbahçe Beko Sasha Djordjevic ile anlaşmaya vardı Fenerbahçe Kulübü Başkanı Ali Koç, Kokoskov'dan sonra Sasha Djordjevic'i basketbol takımının başına getirildiğini açıkladı.
31.07.2021 Fenerbahçe
Fenerbahçe başkanlık seçimi ne zaman 2021? Başkanlık seçim tarihi açıklandı!
Fenerbahçe başkanlık seçimi ne zaman 2021? Başkanlık seçim tarihi açıklandı! Fenerbahçe'de Yüksek Divan Kurulu toplantısı gerçekleşti ve başkanlık seçim tarihi belli oldu. Yönetim Kurulu Üyesi Burak Ç. Kızılhan, başkanlık seçim tarihini açıkladı. Fenerbahçe seçim ne zaman 2021?
24.04.2021 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Divan Kurulu Toplantısı ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki divan kurulu toplantısı haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.