Dilara

Dilara

Son dakika dilara haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan dilara ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını dilara haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Dilara

haberleri sayfasında son dakika yaşanan dilara gelişmeleri de dahil olmak üzere 1.249 dilara haberi bulunmuştur. Tüm dilara haberleri aşağıda listelenmiştir.
Yargı final mi yapıyor, final bölümü ne zaman? Yargı’nın final tarihi belli oldu!
Yargı final mi yapıyor, final bölümü ne zaman? Yargı’nın final tarihi belli oldu! Kanal D’nin sevilen dizisi Yargı final için geri sayıma başladı. Üç sezondur reyting rekorları kıran dizinin final tarihi belli oldu. Peki, Yargı final mi yapıyor, ne zaman bitiyor?
27.04.2024 Magazin
Suphiye Orancı'nın Duygu Nebioğlu, Dilara Gülatan ve diğer çocuklarının nüfusunda baba olarak adı yazıyordu! Gizemli Erol ortaya çıktı
Suphiye Orancı'nın Duygu Nebioğlu, Dilara Gülatan ve diğer çocuklarının nüfusunda baba olarak adı yazıyordu! Gizemli Erol ortaya çıktı Metin Akpınar’ın evlilik dışı birlikteliğinden dünyaya gelen ikiz kızlarından Duygu Nebioğlu, annesini bulmak için Müge Anlı'nın programına çıkmıştı. Türkiye'nin konuştuğu isim Suphiye Orancı'nın 4 kız çocuğunun da nüfusta baba adının 'Erol' olması dikkat çekti. Programa katılan bir izleyici, "Suphiye'nin Erol isimli adamdan bir oğlu vardı" dedi. Anlı'nın bugün yayınlanan programında Erol'un bulunduğu açıklandı.
22.04.2024 Magazin
İbrahim Tatlıses'ten Suphiye Orancı açıklaması geldi! Aynı filmde rol almışlardı, merak edilen soruyu yanıtladı
İbrahim Tatlıses'ten Suphiye Orancı açıklaması geldi! Aynı filmde rol almışlardı, merak edilen soruyu yanıtladı Metin Akpınar’ın evlilik dışı birlikteliğinden dünyaya gelen ikiz kızlarından Duygu Nebioğlu, annesi Suphiye Orancı'yı bulmak için Müge Anlı'nın programına çıkmıştı. Orancı’nın geçmişte İbrahim Tatlıses filmlerinde de oynadığı ortaya çıktı. Konuyla ilgili Tatlıses, sessizliğini bozdu.
22.04.2024 Magazin
Duygu Nebioğlu'na gelen mesaj kafa karıştırdı! Dilara Gülatan ve diğer kardeşleri de ilgilendiren 'Erol' detayı
Duygu Nebioğlu'na gelen mesaj kafa karıştırdı! Dilara Gülatan ve diğer kardeşleri de ilgilendiren 'Erol' detayı Metin Akpınar’ın evlilik dışı birlikteliğinden dünyaya gelen ikiz kızlarından Duygu Nebioğlu, annesini bulmak için Müge Anlı'nın programına çıkmıştı. Türkiye'nin konuştuğu isim Suphiye Orancı'nın 4 kız çocuğunun da nüfusta baba adının 'Erol' olması dikkat çekti. Programa katılan bir izleyici, "Suphiye'nin Erol isimli adamdan bir oğlu vardı" dedi! Duygu Nebioğlu'na sosyal medyadan gelen ihbar mesajı ise kafaları karıştırdı.
21.04.2024 Gündem
Metin Akpınar, Uğur Dündar, Dilara Gülaltan üçgeninde sular durulmuyor! Duygu Nebioğlu'nun şaşırtan 'erkek kardeş' iddiası
Metin Akpınar, Uğur Dündar, Dilara Gülaltan üçgeninde sular durulmuyor! Duygu Nebioğlu'nun şaşırtan 'erkek kardeş' iddiası Türkiye'nin konuştuğu kadın Suphiye Orancı’yla ilgili iddiaların ardı arkası kesilmiyor. Türkiye'nin gündemini sarsan Dilara Gülaltan'ın, gazeteci Uğur Dündar'a açtığı davada ihlal iddiaları tartışılırken Anne Suphiye Orancı’nın çocukluk arkadaşı olduğunu öne süren bir kadın, bir erkek kardeş daha olabileceğini öne sürdü.
20.04.2024 Gündem
Dilara Gülatan kimdir, kaç yaşında? Uğur Dündar Dava Açan Dilara Gülatan’ın babası kim?
Dilara Gülatan kimdir, kaç yaşında? Uğur Dündar Dava Açan Dilara Gülatan’ın babası kim? Ünlü oyuncu Metin Akpınar’ın kızı Duygu Nebioğlu ardından bu kez ablası Dilara Gülatan ile Uğur Dündar davası başladı. Annesi Suphiye Orancı’yı bulmak için Müge Anlı İle Tatlı Sert programına çıkan Duygu Nebioğlu’nun açıklamaları gündemi meşgul ederken, Duygu Nebioğlu ablası Dilara Gülatan’ın babasının kim olduğu merak edilmeye başlandı.
19.04.2024 Magazin
'Baban Uğur Dündar değil, ünlü bir sanatçı'! Dört kardeşin dramı hastanede ortaya çıkmış
'Baban Uğur Dündar değil, ünlü bir sanatçı'! Dört kardeşin dramı hastanede ortaya çıkmış Sanatçı Metin Akpınar’ın evlilik dışı ilişkiden dünyaya gelen ikiz çocukları Duygu ve Sevgi Nebioğlu’nun hikâyesinde yeni detaylar ortaya çıkarken Dilara Gülaltan, babalık davası açtığı Uğur Dündar hakkında da yeni iddialar ortaya atıldı.
19.04.2024 Gündem
Uğur Dündar'a  'babalık davası' açılmıştı! Suphiye Orancı ille ilgili tüm sırlar ortaya çıktı: İbrahim Tatlıses ve Hülya Avşar'la da yolları kesişti
Uğur Dündar'a  'babalık davası' açılmıştı! Suphiye Orancı ille ilgili tüm sırlar ortaya çıktı: İbrahim Tatlıses ve Hülya Avşar'la da yolları kesişti  Uğur Dündar'a açılan 'babalık davası' ile ilgili gelişmeler magazin gündemindeki yerini korurken Suphiye Orancı'nın hayatı merak ediliyor. Metin Akpınar'ın biyolojik babası olduğunu mahkeme kararı ile ispatlayan Duygu Nebioğlu, annesi Suphiye Orancı'yı bulmak için Müge Anlı'nın programına başvurmuştu. Almanya'da yaşayan ve adını Sofia olarak değiştiren Suphiye Orancı'nın 80'li yıllarda Yeşilçam filmlerinde figüranlık yaptığı ortaya çıktı. 
18.04.2024 Magazin
Uğur Dündar'a 'babalık davası' açan Dilara'dan sonra anne Suphiye Orancı da ortaya çıktı
Uğur Dündar'a 'babalık davası' açan Dilara'dan sonra anne Suphiye Orancı da ortaya çıktı Metin Akpınar’a babalık davası açan Duygu Nebioğlu, “Ablamın babası da ünlü bir gazeteci” dedi, o ismin Uğur Dündar olduğu öne sürüldü. Dündar, iddiayı Adli Tıp Kurumu raporuyla yalanladı. Ancak Duygu Nebioğlu, raporun gerçeği yansıtmadığını iddia etti. Öte yandan Duygu Nebioğlu'nun canlı yayında seslendiği biyolojik annesinin fotoğrafı ilk kez yayınlandı.
17.04.2024 Magazin
Kars yerel seçim sonuçları 2024: Kars belediyesi hangi parti? 31 Mart Mahalli İdareler seçiminde Kars'de hangi aday yüzde kaç oy aldı?
Kars yerel seçim sonuçları 2024: Kars belediyesi hangi parti? 31 Mart Mahalli İdareler seçiminde Kars'de hangi aday yüzde kaç oy aldı? 31 Mart 2024 yerel seçimleri bugün yapıldı. Mahalli İdareler seçimleri için milyonlarca seçmen oy kullanmak için sandık başına gitti. Yüksek Seçim Kurulu'nun seçim yasaklarını bitirdiği saat 21:00'dan itibaren sonuçlar aktarılmaya başlandı. Sonuçları en çok merak edilen illerin başında Kars geldi. Kars yerel seçim sonuçları 31 Mart 2024 Pazar akşamı belli olmaya başladı. Kars Büyükşehir Belediye Başkan adaylarının aldıkları oy oranları merak edildi. Kars'de yaşayan ve oy kullanan vatandaşar hangi adayın önde olduğunu haberimizden öğreniyor. İşte 31 Mart 2024 Kars yerel seçim sonuçları ve adayların aldıkları oy oranları...
31.03.2024 Gündem
Yargı, yeni bölümüyle nefes kesecek! O sahneye can dayanmadı
Yargı, yeni bölümüyle nefes kesecek! O sahneye can dayanmadı Her pazar akşamı yeni bölümleri ile ekrana gelen dizi Yargı, yine çok konuşulacak bir bölümle izleyici karşısına çıkacak.
16.03.2024 Magazin
Törenle ruhsatlarını aldılar: Avukatlığa ilk adımı attılar
Törenle ruhsatlarını aldılar: Avukatlığa ilk adımı attılar Adana Barosu’nda staj dönemlerini başarıyla tamamlayan 25 stajyer avukat, Adliye Konferans Salonu’nda düzenlenen törenle ruhsatlarını aldılar.
1.03.2024 Adana
Karaağaç Destanı gerçek mi, Karaağaç nerede?
Karaağaç Destanı gerçek mi, Karaağaç nerede? "Kara Ağaç Destanı" dizisi 23 Şubat'ta ekran macerasına başladı. Ağalık sistemi üzerinden güç, feodalite, sınıf çatışmaları ve aşk hikayesinin anlatıldığı "Kara Ağaç Destanı"nı hikayesinin gerçek olup olmadığı merak ediliyor. Peki, Karaağaç Destanı gerçek mi, Karaağaç nerede?
24.02.2024 Yaşam
Ünlü şarkıcı Türk modacının adını alnına dövme yaptırdı!
Ünlü şarkıcı Türk modacının adını alnına dövme yaptırdı! Grammy Ödülleri, dün gece sahiplerini buldu. Birbirinden ünlü isimlerin kırmızı halıda boy gösterdiği törende, ünlü şarkıcı Doja Cat, ürk modacı Dilara Fındıkoğlu’nun tasarladığı bir elbiseyi giydi. Doja Cat'in alnına Fındıkoğlu'nun adını dövme yaptırması ise törenin en çok konuşulan olaylarından biri oldu.
6.02.2024 Magazin
Eski şampiyon All Star'a veda etti! 10 Aralık MasterChef All Star'da kim elendi?
Eski şampiyon All Star'a veda etti! 10 Aralık MasterChef All Star'da kim elendi? MasterChef All Star'da eleme heyecanı bu gece devam ediyor. Sezonun sonlarına yaklaşan ve artık finale adım adım yaklaşılan yarışmada 10 Aralık eleme gecesinde adaylar tezgah başına geçiyor. Kırmızı ve mavi takım arasındaki kıran kırana mücadele devam ediyor. Haftanın eleme adayları Esra, Cemre, Kıvanç ve Dilara olarak belirlendi. Peki 10 Aralık MasterChef kim elendi? İşte detaylar...
11.12.2023 Televizyon
Dijital Telif Yasası için dikkat çeken açıklama: Haksız gelir kaybı var, Google iyi niyetli olmalı
Dijital Telif Yasası için dikkat çeken açıklama: Haksız gelir kaybı var, Google iyi niyetli olmalı Dijital yayıncıların telif haklarını korumak ve korsan yayıncılığın önüne geçmek için tüm dünyada yasalar düzenleniyor. Son olarak Kanada’da çıkan yasayla, ülkenin Google’ın içerik üreticilerine her yıl 74 milyon dolar ödeme yapacağı açıklandı. Yasanın Türkiye’de de yürürlüğe girmesi için gerekli tüm aşamaları, Sakarya Üniversitesi Hukuk Fakültesi Milletlerarası Hukuk Anabilim Dalı Öğretim Üyesi Dr. Sezercan Bektaş açıkladı. Öte yandan Dijital Mecralar Komisyon Üyesi Şebnem Bursalı, CNN TÜRK'te önemli açıklamalarda bulundu. TikTok yetkilileriyle yapılan toplantıda uygulamada eksiklik olduğunu söyleyen Bursalı, Dijital Telif yasası hakkında ise "Yapılan haberler bir emek karşılığı verilmeli" dedi.
8.12.2023 Gündem
Uzman isimden ‘Dijital Telif Yasası’ çağrısı: Gecikilmemeli, acilen düzenlenmeli
Uzman isimden ‘Dijital Telif Yasası’ çağrısı: Gecikilmemeli, acilen düzenlenmeli Dijital yayıncıların telif haklarını korumak ve korsan yayıncılığın önüne geçmek için tüm dünyada yasalar düzenleniyor. Son olarak Kanada’da çıkan yasayla birlikte bu ülkenin Google'dan her yıl 74 milyon dolar telif ödemesi alacağı açıklandı. ‘Dijital Telif Yasası’nın Türkiye’de henüz hayata geçmeyen ‘Dijital Telif Yasası’nın önemini Doç. Dr. Mustafa Bostancı tüm detaylarıyla anlattı.
2.12.2023 Gündem
Isparta'da feci kaza! 1 ölü, başhekim ile 3 sağlıkçı yaralı
Isparta'da feci kaza! 1 ölü, başhekim ile 3 sağlıkçı yaralı Isparta'da iki otomobilin çarpıştığı kazada Uluborlu Milli Eğitim Müdürlüğü'nde görevli memur Feyzullah Canbaş (30) hayatını kaybederken, Uluborlu Devlet Hastanesi Başhekimi Dr. Emre Ruhi Göçmen'in de aralarında bulunduğu 4 sağlıkçı yaralandı.
29.11.2023 Gündem
MasterChef’te 2. altın kaşığı kim aldı? MasterChef’te atılan kaşık gerçekten altın mı, ilk altın kaşığı kim aldı, MasterChef All Star’da kaşık kime atıldı?
MasterChef’te 2. altın kaşığı kim aldı? MasterChef’te atılan kaşık gerçekten altın mı, ilk altın kaşığı kim aldı, MasterChef All Star’da kaşık kime atıldı? MasterChef Türkiye All Star 150. Bölümü 15 Kasım Çarşamba akşamı ekrana geliyor. Sezonun ikinci altın kaşığı sahibini buluyor. Bu akşamki yeni bölümde altın kaşığı kimin aldığı merak ediliyor. Danilo, Mehmet ve Somer şef sezonun ikinci altın kaşığını atıyor. En güzel tabağını yaparak altın kaşıkla ödüllendirilen yarışmacının kim olduğu yoğun bir şekilde sorgulanıyor.
15.11.2023 Televizyon
Kızılcık Şerbeti Gonca kimdir? Özlem Leman Davran nereli, kaç yaşında, nereli, hangi dizilerde oynadı?
Kızılcık Şerbeti Gonca kimdir? Özlem Leman Davran nereli, kaç yaşında, nereli, hangi dizilerde oynadı? Cuma akşamlarının en çok izlenen yapımlarından biri olan Kızılcık Şerbeti’ne yeni oyuncu dahil oldu. 10 Kasım Cuma günü ekrana gelecek yeni bölüme Gonca karakteriyle Özlem Leman Davran seyirci karşısına çıktı. Ömer’in Kıvılcım’dan uzak durmasını sağlayacak Gonca karakteri merak konusu oldu. Peki, Kızılcık Şerbeti Gonca Özlem Leman Davran kimdir? İşe Özlem Leman Davran hakkında merak edilenler…
10.11.2023 Televizyon
Polat çiftine operasyonda yakalanan 2 şüpheli tutuklama talebiyle hakimliğe sevk edildi
Polat çiftine operasyonda yakalanan 2 şüpheli tutuklama talebiyle hakimliğe sevk edildi Polat ailesine yapılan operasyonda adliyeye sevk edilen 5 şüpheliden Mustafa Özalp ve Uğurcan Ayyıldız, tutuklama talebiyle sulh ceza hakimliğine sevk edildi.
6.11.2023 Yaşam
Cemre ve Dilara birbirine girdi! MasterChef All Star'da terbiyesizlik iki ismi çıldırttı
Cemre ve Dilara birbirine girdi! MasterChef All Star'da terbiyesizlik iki ismi çıldırttı MasterChef All Star dokunulmazlık oyunları devam ediyor. 31 Ekim MasterChef bireysel dokunulmazlığı alan Dilara Başaran oldu. Kırmızı ve mavi takım arasındaki kıran kırana rekabet devam ederken yeni bölümde Cemre ve Dilara arasındaki kavga damga vurdu.
31.10.2023 Televizyon
MasterChef All Star'da dönüş haftası geldi! 4 aday geri çağrıldı, Onu duyan ayağa kalktı!
MasterChef All Star'da dönüş haftası geldi! 4 aday geri çağrıldı, Onu duyan ayağa kalktı! MasterChef All Star'da dönüş haftası yaşanacak. Hafta içi her gün yeni bir heyecana neden olan lezzet yarışmasında kırmızı ve mavi takım arasındaki kıran kırana mücadele devam ediyor. Son elenen MasterChef Azize olmuştu. Bu hafta Cemre ve Dilara'nın kaptanlığında takımlar ter döküyor. Ancak gelecek hafta bir dönüş haftası olacak. Elenen 4 yarışmacı geri çağrıldı. O ismi duyan ise ayağa kalktı.
26.10.2023 Televizyon
Cemre kaptan olup Barış'ı verdi Onu aldı! MasterChef All Star'da sürpriz düelloda iki isim yer değiştirdi!
Cemre kaptan olup Barış'ı verdi Onu aldı! MasterChef All Star'da sürpriz düelloda iki isim yer değiştirdi! MasterChef All Star'da haftanın takımları belli oldu. 23 Ekim MasterChef kaptanlık oyununda en iyi mantıyı çıkaran MasterChef Cemre mavi takım kaptanı oldu. Kırmızı takım kaptanı olarak Dilara Başaran'ı seçti. Sonradan alınan sürpriz bir kararla iki kaptan düelloya gitti. Düelloyu kazanan Cemre, kendi takımından Barış'ı verip O'nu aldı. İşte MasterChef All Star'da yeni bölümde yaşananlar...
24.10.2023 Televizyon
Berdan Mardini ve Dilara Talay ilk kez el ele görüntülendi!
Berdan Mardini ve Dilara Talay ilk kez el ele görüntülendi! Giyim tarzıyla sık sık gündeme gelen Berdan Mardini, geçtiğimiz aylarda genç sevgilisi Dilara Talay ile yeni bir aşka yelken açmıştı. Dilara Talay’ın kendisinden küçük olmasıyla Berdan Mardini’yi eleştirilerin odağı haline getirirken, çift ilk kez el ele görüntülendi.
18.10.2023 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Dilara ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki dilara haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.