Diego Costa

Diego Costa

Son dakika Diego Costa haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Diego Costa ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Diego Costa haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Diego Costa

haberleri sayfasında son dakika yaşanan diego costa gelişmeleri de dahil olmak üzere 440 diego costa haberi bulunmuştur. Tüm diego costa haberleri aşağıda listelenmiştir.
Günün En Çok Oynanan Maçları
Günün En Çok Oynanan Maçları Misli’de, İddaa programı içerisinde yer alan günün en çok oynanan bahislerini ve Misli yazarlarının bu maçlar için yaptığı yorumları sizler için derledik. Maçların heyecanını “Süper Oran”larla Misli’de daha fazla yaşayın! 
14.08.2023 İddaa
Fas-Portekiz (Maç özeti)
Fas-Portekiz (Maç özeti) Dünya Kupası'nda üçüncü yarı finalist olabilmek için Fas ile Portekiz karşı karşıya geldi. Fas, Portekiz'i 1-0 mağlup ederek tarihi bir başarıya imza attı.
10.12.2022 Futbol
Diego Costa Fenerbahçe bombasını patlattı! İşte yıllık maaşı
Diego Costa Fenerbahçe bombasını patlattı! İşte yıllık maaşı Fenerbahçe'nin transfer listesinde bulunan Diego Costa sarı lacivertli kulüple ilgili çok önemli açıklamalarda bulundu ve Rusya'dan aldığı 2 teklifi açıkladı.
7.02.2022 Fenerbahçe
3 yıldır Süper Lig'e gelemedi gitti! Bu sefer Ali Koç ikna etti dünyaca ünlü yıldız futbolcu Fenerbahçe'ye...
3 yıldır Süper Lig'e gelemedi gitti! Bu sefer Ali Koç ikna etti dünyaca ünlü yıldız futbolcu Fenerbahçe'ye... Yaklaşık 3 yıldır Süper Lig'in çeşitli kulüpleriyle adı anılan fakat bir türlü yolu Türkiye'ye düşmeyen yıldız golcü bu sefer ikna oldu. Fenerbahçe dünyaca ünlü forvetle anlaşmaya vardı. İşte detaylar...
4.02.2022 Fenerbahçe
F.Bahçe'nin dünyaca ünlü transfer sürprizini açıkladı! Süper Lig kulübünü reddetmişti
F.Bahçe'nin dünyaca ünlü transfer sürprizini açıkladı! Süper Lig kulübünü reddetmişti Daha önce 6 aylığına Süper Lig ekibiyle anlaştığı yazılıp çizilen dünyaca ünlü golcü için Fenerbahçe'nin devreye girdiği ve Ali Koç'un transferi bitirmek için gün saydığı belirtildi.
2.02.2022 Fenerbahçe
Diego Costa bombası! Süper Lig'e geliyor sponsoru bile hazır
Diego Costa bombası! Süper Lig'e geliyor sponsoru bile hazır Süper Lig'de daha önce Eto'o, Podolski gibi yıldızlara Antalyaspor forması giydiren kırmızı beyazlı kulüp bu sefer de Diego Costa'yı transfer ediyor.
29.01.2022 Antalyaspor
Diego Costa resmen Atletico Mineiro'da
Diego Costa resmen Atletico Mineiro'da Beşiktaş ile sık sık pazarlık masasına oturan Diego Costa Brezilya Ligi takımlarından Atletico Mineiro'yla anlaşmaya vardı.
15.08.2021 Futbol
Ve Diego Costa defteri kapandı!
Ve Diego Costa defteri kapandı! Beşiktaş'ın 1 aydır peşinden koştuğu Diego Costa ülkesinin takımlarından Atletico Mineiro ile anlaşmaya vardı.
10.08.2021 Beşiktaş
Beşiktaş'tan De Jong'a rest! 'Son teklifimiz bu'
Beşiktaş'tan De Jong'a rest! 'Son teklifimiz bu' Beşiktaş yönetimi Sevilla'da oynayan tecrübeli golcü De Jong için 2 milyon euro teklif etti.
3.08.2021 Beşiktaş
Beşiktaş üç yıldıza birden... Cenk Tosun, Costa, De Jong
Beşiktaş üç yıldıza birden... Cenk Tosun, Costa, De Jong Beşiktaş yönetimi forvet hattını güçlendirme adına Cenk Tosun, Diego Costa ve De Jong arasında mekik dokuyor.
1.08.2021 Beşiktaş
Diego Costa için bir teklif daha!
Diego Costa için bir teklif daha! Diego Costa transferinden vazgeçmeyen Beşiktaş yıldız golcüye 2,5 milyon euro + bonuslar dedi.
1.08.2021 Beşiktaş
Diego Costa'da son 48 saat...
Diego Costa'da son 48 saat... Diego Costa'ya yıllık 2,5 milyon euro artı 1 milyon euro imza parası öneren Beşiktaş, İspanyol yıldızın vereceği son kararı beklemeye başladı.
22.07.2021 Beşiktaş
İmza parasını duyunca masadan kalkıyor
İmza parasını duyunca masadan kalkıyor Diego Costa transferiyle yakından ilgilenen Başkan Ahmet Nur Çebi imza parasını bonuslar şeklinde taksitlere bölerek ödemek istiyor.
7.07.2021 Beşiktaş
4 transferi resmen açıkladı! 'Görüşüyoruz'
4 transferi resmen açıkladı! 'Görüşüyoruz' Başkan Ahmet Nur Çebi’nin danışmanı Erol Kaynar; Gedson Fernandes, Diego Costa, Bruma ve Luuk de Jong transferleri hakkında önemli açıklamalarda bulundu.
6.07.2021 Beşiktaş
Diego Costa'da son düzlüğe girildi
Diego Costa'da son düzlüğe girildi Beşiktaş yıldız golcü Diego Costa için görüşmelerine tüm hızıyla devam ediyor.
2.07.2021 Beşiktaş
Ya Costa ya Mitrovic! Biri bitecek
Ya Costa ya Mitrovic! Biri bitecek Aboubakar'ın yerini doldurmak için çalışmalarına devam eden Beşiktaş Diego Costa ve Mitrovic ile dirsek teması halinde...
27.06.2021 Beşiktaş
Beşiktaş'a Sergen Yalçın, Ghezzal ve Rosier şoku!
Beşiktaş'a Sergen Yalçın, Ghezzal ve Rosier şoku! Beşiktaş Sergen Yalçın'ı ikna etmek için çalışmalarını sürdürürken, Ghezzal ve Rosier için de kulüpleriyle görüşmelere devam ediliyor.
9.06.2021 Beşiktaş

Benzer Haber Etiketleri

Diego Costa ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki diego costa haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.