Diane Kruger

Diane Kruger

Son dakika Diane Kruger haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Diane Kruger ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Diane Kruger haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Diane Kruger

haberleri sayfasında son dakika yaşanan diane kruger gelişmeleri de dahil olmak üzere 40 diane kruger haberi bulunmuştur. Tüm diane kruger haberleri aşağıda listelenmiştir.
Dünyaca ünlü model Stefanie Sherk evinde ölü bulundu!
Dünyaca ünlü model Stefanie Sherk evinde ölü bulundu! CSI: Cyber, Garez gibi filmlerle de tanınan model ve oyuncu Stefanie Sherk evinde ölü bulundu.
26.04.2019 Magazin
42’sinde anne olacak!
42’sinde anne olacak! Alman oyuncu Diane Kruger ile sevgilisi Norman Reedus, bir bebek beklediklerini açıkladı. İlk bebeğine hamile olan Kruger, 40’ından sonra anne olan ünlüler kervanına eklendi
30.05.2018 Magazin
Oscarlık filmler vizyonda
Oscarlık filmler vizyonda 90’ıncı Oscar törenlerine bir ay kala ödüllü filmler peş peşe vizyona giriyor. Fatih Akın’ın Paramparça’sı ve Ferzan Özpetek’in yapımcılığını üstlendiği Cebimdeki Yabancı öne çıkan yapımlar arasında.
1.02.2018 Arşiv
Norman Reedus'dan 'Daryl' itirafı!
Norman Reedus'dan 'Daryl' itirafı! 'The Walking Dead' dizindeki 'Daryl' rolüyle geniş bir hayran kitlesine sahip olan Norman Reedus, Entertainment Weekly dergisine kapak oldu.
12.01.2018 Televizyon
Fatih Akın Altın Küre'de 'En İyi Yabancı Dilde Film Ödülü'nü Kazandı
Fatih Akın Altın Küre'de 'En İyi Yabancı Dilde Film Ödülü'nü Kazandı 75. Altın Küre Ödülleri belli oldu. Türk yönetmen Fatih Akın, In The Fade (Paramparça) filmiyle en iyi yabancı dilde film ödülünü kazandı.
8.01.2018 Magazin
75. Altın Küre ödülleri sahiplerini buldu!
75. Altın Küre ödülleri sahiplerini buldu! Hem sinema dünyasının hem de televizyon dünyasının en prestijli ödülleri arasında yer alan Altın Küre Ödülleri (Golden Globe Awards), dün gece düzenlenen seremoni ile sahiplerini buldu.
8.01.2018 Kültür Sanat
Diane Kruger: Kötü adamlar gitti
Diane Kruger: Kötü adamlar gitti Alman oyuncu Diane Kruger, Hollywood'un en büyük taciz skandalini yaratan prodüktör Harvey Weinstein hakkında ilk kez konuştu.
21.12.2017 Magazin
Fatih Akın-Diane Kruger ayrılmaz ikili oldu!
Fatih Akın-Diane Kruger ayrılmaz ikili oldu! Alman aktris Diane Kruger, önceki gün 'In the Fade' isimli filminde rol aldığı yönetmen Fatih Akın'la bir TV programına konuk oldu.
7.12.2017 Magazin
Dünya sineması ayağımıza geldi
Dünya sineması ayağımıza geldi İstanbul Kültür Sanat Vakfı (İKSV) tarafından 16’ncısı düzenlenen Filmekimi 29 Eylül’de başlayacak. Toplamda 51 filmin gösterileceği festivalde en prestijli uluslararası festivallerde ödül kazanan yapımlar ilk defa izleyiciyle buluşacak.
22.09.2017 Arşiv
Alman sinemasının umudu Fatih Akın!
Alman sinemasının umudu Fatih Akın! Fatih Akın'ın 'Aus dem Nichts' (Solgun) adlı filmi "Yabancı Dilde En İyi Film" dalında Oscar yarışına girecek.
24.08.2017 Kültür Sanat
Diane Kruger-Norman Reedus ile tatilde!
Diane Kruger-Norman Reedus ile tatilde! Sürpriz aşklarıyla magazin basınına bomba gibi düşen Diane Kruger ile Norman Reedus, Kosta Rika tatilinde görüntülendi.
14.08.2017 Magazin
Diane Kruger Fatih Akın'la girdiği iddiayı kaybetti!
Diane Kruger Fatih Akın'la girdiği iddiayı kaybetti! Diane Kruger'ın, Fatih Akın ile 70. Cannes Film Festivali öncesi girdiği iddiayı kaybettiği ve dövme yaptıracağı öğrenildi.
31.05.2017 Magazin
Cannes’a muhteşem veda!
Cannes’a muhteşem veda! 70. Cannes Film Festivali, önceki gün verilen ödüllerle son buldu. Türk asıllı Alman yönetmen Fatih Akın’ın yönettiği ‘Solgun’ adlı filmin başrolünü üstlenen Diane Kruger, En İyi Kadın Oyuncu seçildi
29.05.2017 Magazin
Cannes'te Türk çıkarması
Cannes'te Türk çıkarması 70. Cannes Film Festivali’nde Türk asıllı Alman yönetmen Fatih Akın’ın ‘Solgun’ adlı filminin gösterimi yapıldı.
27.05.2017 Magazin
Aşkı doğrulayan kare!
Aşkı doğrulayan kare! Alman aktris Diane Kruger ve 'Walking Dead' dizisinin yıldızlarından Norman Reedus'un bir süredir konuşulan ilişkisi, New York'ta çekilen bu fotoğraflarla resmiyet kazandı.
25.03.2017 Magazin
Yeni bir aşk mı?
Yeni bir aşk mı? Joshua Jackson ile 10 yıllık ilişkisini önceki gün noktalayan ünlü oyuncu Diane Kruger’ın, ‘Sky’ filminde birlikte rol aldığı, ‘The Walking Dead’in yıldız oyuncusu Norman Reedus ile birlikte olduğu iddia ediliyor...
20.07.2016 Magazin
Büyük aşk bitti
Büyük aşk bitti Oyuncu Diane Kruger ve Joshua Jackson, 10 yıllık ilişkilerine son verdi...
19.07.2016 Magazin
Güzeller geçidi
Güzeller geçidi Balmain x H&M koleksiyonu New York Wall Street’te düzenlenen defileyle tanıtıldı...
21.10.2015 Magazin
Cannes'da dekolte yarışı!
Cannes'da dekolte yarışı! Bu yıl Cannes’da kırmızı halıya topuklu ayakkabı zorunluluğu getirildiği söylentileri tartışma yarattı...
22.05.2015 Arşiv
Seksi, ışıltılı ve kırmızı
Seksi, ışıltılı ve kırmızı Sinema ve televizyon dünyasından en iyilerin seçildiği 2015 Altın Küre Ödülleri sahiplerini buldu. California’daki Beverly Hilton Hotel’de düzenlenen tören dağıtılan ödüller kadar kırmızı halıda giyilen kıyafetleriyle de konuşuluyor.
17.01.2015 Arşiv
'Tımar edilemeyecek bir at gibi...'
'Tımar edilemeyecek bir at gibi...' Derin Mermerci'den çok özel açıklamalar
29.06.2014 Magazin
Gala gecesinde punk rüzgarı
Gala gecesinde punk rüzgarı New York Metropolitan Museum of Art’taki Punk: Chaos to Couture sergisi gala gecesi için seçilen kıyafetler punk stilinden detaylar taşıyordu...
10.05.2013 Arşiv

Benzer Haber Etiketleri

Diane Kruger ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki diane kruger haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.