Devrek

Devrek

Son dakika devrek haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan devrek ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını devrek haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Devrek

haberleri sayfasında son dakika yaşanan devrek gelişmeleri de dahil olmak üzere 361 devrek haberi bulunmuştur. Tüm devrek haberleri aşağıda listelenmiştir.
Zonguldak yerel seçim sonuçları 2024: Zonguldak'de kim önde? 31 Mart Mahalli İdareler seçiminde Zonguldak'de hangi aday yüzde kaç oy aldı?
Zonguldak yerel seçim sonuçları 2024: Zonguldak'de kim önde? 31 Mart Mahalli İdareler seçiminde Zonguldak'de hangi aday yüzde kaç oy aldı? 31 Mart 2024 yerel seçimleri bugün yapıldı. Mahalli İdareler seçimleri için milyonlarca seçmen oy kullanmak için sandık başına gitti. Yüksek Seçim Kurulu'nun seçim yasaklarını bitirdiği saat 21:00'dan itibaren sonuçlar aktarılmaya başlandı. Sonuçları en çok merak edilen illerin başında Zonguldak geldi. Zonguldak yerel seçim sonuçları 31 Mart 2024 Pazar akşamı belli olmaya başladı. Zonguldak Büyükşehir Belediye Başkan adaylarının aldıkları oy oranları merak edildi. Zonguldak'de yaşayan ve oy kullanan vatandaşar hangi adayın önde olduğunu haberimizden öğreniyor. İşte 31 Mart 2024 Zonguldak yerel seçim sonuçları ve adayların aldıkları oy oranları...
31.03.2024 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Gabar'da petrol üretimi 35 bin varili geçti
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Gabar'da petrol üretimi 35 bin varili geçti Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Zonguldak'taki Madenci Anıtı'nda düzenlenen mitingde açıklamalarda bulundu. Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Enerjide tam bağımsızlığı yakalamak en önemli hedefimizdir. Gabar'daki petrolün günlük üretimi, müjdeye dikkat, 35 bin varili geçti. 2024 sonunda 100 bin varile çıkmasını hedefliyoruz" ifadelerini kullandı.
10.02.2024 Gündem
100 yaşındaki Recep dede, Cumhuriyet'le aynı yaşta olmanın mutluluğunu yaşıyor!
100 yaşındaki Recep dede, Cumhuriyet'le aynı yaşta olmanın mutluluğunu yaşıyor! Zonguldak'ta 1923 yılında doğan Recep Başpınar, Cumhuriyet'in 100. yılını kutlamanın mutluluğunu yaşıyor. Recep Dede, "Cumhuriyet olmasaydı birlik ve beraberlik olmazdı, herkes birbirini bir yere çekerdi. Eskiden çok zor zamanlar geçirdik. Artık rahatız. Daha sağlam, daha bilinçli. Atatürk'ü görseydim, Türkiye Cumhuriyeti'ni düzene soktuğu için ona teşekkür etmek isterdim." dedi.
27.10.2023 Yaşam
Polisi görünce el kaldıran miniklerin sevimli halleri kameralara yansıdı
Polisi görünce el kaldıran miniklerin sevimli halleri kameralara yansıdı Zonguldak'ın Devrek ilçesinde yürüyüş yapan Yasin ve Merve Külcü'nün 2 yaşlarındaki ikiz kızları Leyla ve Bade, polis aracının önünden geçmesi üzerine ellerini kaldırınca ilgi odağı oldu. O anlar ise amatör kamera tarafından görüntülendi.
24.10.2023 Vatan TV
Trafik polisini görünce el kaldıran çocuklar sosyal medyada ilgi odağı oldu
Trafik polisini görünce el kaldıran çocuklar sosyal medyada ilgi odağı oldu Polisi görünce el kaldıran çocuklar sosyal medyada gündem oldu. Zonguldak'ın Devrek ilçesinde yürüyüş yapan Yasin ve Merve Külcü'nün 2 yaşlarındaki ikiz kızları Leyla ve Bade, polis aracının önünden geçmesi üzerine ellerini kaldırınca ilgi odağı oldu. O anlar ise amatör kamera tarafından görüntülendi.
23.10.2023 Yaşam
Konsere giden rap şarkıcılarını taşıyan araç kaza yaptı! Hayranları hastaneye akın etti
Konsere giden rap şarkıcılarını taşıyan araç kaza yaptı! Hayranları hastaneye akın etti Zonguldak’ın Ereğli ilçesine konsere gelen rap şarkıcıları 'Canbay' ve 'Wolker' olarak bilinen Vahap Canbay (26) ile Umut Bolat'ın (23) da arasında bulunduğu minibüs kaza yaptı. Kazada şarkıcılar ile birlikte 7 kişi yaralandı.
1.10.2023 Yaşam
Rabia Çataklı kimdir? Zonguldak Devrek’te Rabia Çataklı olayı nedir, ifadesinde ne söyledi?
Rabia Çataklı kimdir? Zonguldak Devrek’te Rabia Çataklı olayı nedir, ifadesinde ne söyledi? Zonguldak'ın Devrek ilçesinde Rabia Çataklı (31), uyuyan annesi Şeyda Çataklı (56) ile anneannesi Medine Küçükkuyu'yu (77) bıçakla öldürdükten sonra ceset parçalarını camdan dışarı attı. Tutuklanan Rabia Çataklı, sağlık kontrolü için Devrek Devlet Hastanesi'ne götürülen Çataklı'nın, buradaki muayene sırasında kendi serçe parmağını ısırıp kopartarak, yuttuğu öğrenildi. Peki, Rabia Çataklı kimdir? Zonguldak Devrek’te Rabia Çataklı olayı nedir, ifadesinde ne söyledi?
14.08.2023 Yaşam
Annesi ve anneannesini öldürüp parçalara ayırdı: Mehdi olduğumu hissettim, onlar şeytandı
Annesi ve anneannesini öldürüp parçalara ayırdı: Mehdi olduğumu hissettim, onlar şeytandı Zonguldak'ta annesi Şeyda Çataklı (56) ve anneannesi Medine Küçükkaya'yı (77) bıçakla öldürdükten sonra cesetlerini parçalara ayıran Rabia Çataklı (31)'nın ifadesine ulaşıldı. Çataklı ifadesinde 'Mehdi olduğumu hissettim' diyerek yaptığı vahşeti anlattı. İşte detaylar...
14.08.2023 Yaşam
Annesi ve anneannesini canice katletmişti! Dehşete düşüren detay ortaya çıktı
Annesi ve anneannesini canice katletmişti! Dehşete düşüren detay ortaya çıktı Zonguldak'ın Devrek ilçesinde Rabia Çataklı (31), uyuyan annesi Şeyda Çataklı (56) ile anneannesi Medine Küçükkuyu'yu (77) bıçakla öldürdükten sonra ceset parçalarını camdan dışarı attı. Cenazelere yapılan otopsilerde cesetleri parçalamak için bıçak kullanıldığı tespit edildi. Şeyda Çataklı'nın bedeninden 110 parça, anneaane Medine Küçükkaya'nın bedeninden ise 6 parça kesildiği belirlendi.
13.08.2023 Gündem
Anne ve anneannesini baltayla parçalayıp, sokağa attı! Korkunç vahşet
Anne ve anneannesini baltayla parçalayıp, sokağa attı! Korkunç vahşet Zonguldak'ın Devrek ilçesinde 31 yaşındaki bir kadın, sabaha karşı cinnet geçirerek anne ve anneannesini baltayla doğrayıp, uzuvlarını evin penceresinden sokağa attı. Olay sonrası şüpheli gözaltına alınırken, cesetler ise adli tıpa kaldırıldı.
13.08.2023 Yaşam
Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı'ndan sel felaketi yaşanan illere 50 milyon liralık kaynak
Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı'ndan sel felaketi yaşanan illere 50 milyon liralık kaynak Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş, sel felaketi yaşanan illerde acil ve temel ihtiyaçların karşılanması için ilk olarak 50 milyon liralık kaynak aktarıldığını ifade edildi. Bakan Göktaş, Zonguldak için de 4,3 milyon liralık kaynak aktarılması talimatı verdiğini duyurdu.
12.07.2023 Gündem
Bakan Koca'dan selde yaralananlar için açıklama geldi
Bakan Koca'dan selde yaralananlar için açıklama geldi Sağlık Bakanı Fahrettin Koca selde yaralananlar ile ilgili açıklamada bulundu. Bakan Koca Bartın'da sel felaketiyle ilgili acil sağlık ihtiyaçlarının karşılandığını belirterek, "Hastanelere ulaşan 4 yaralıdan 2'sinin tedavisi devam ediyor, 2 kişi taburcu edilmiştir" dedi.
10.07.2023 Gündem
Şap hastalığı sebebiyle 136 köy karantinaya alındı
Şap hastalığı sebebiyle 136 köy karantinaya alındı Zonguldak merkeze bağlı bazı köyler, Ereğli ilçesinin tüm köyleri, Devrek ve Gökçebey'deki bazı köylerde karantina başlatıldı. Karantinadaki 136 köyde, hayvan giriş-çıkışı yasaklandı; ekipler aşılama çalışmaları için hareket geçti.
7.07.2023 Gündem
Zonguldak'ta feci kaza: Sürücü hayatını kaybetti, kızı yaralandı
Zonguldak'ta feci kaza: Sürücü hayatını kaybetti, kızı yaralandı Zonguldak'ın Gökçebey ilçesinde iki aracın karıştığı trafik kazasında sürücü hayatını kaybederken, kızı yaralandı.
29.05.2023 Yaşam
Yöneticiyi yaralayıp, eşini öldüren sanık: İkisinin de boynu bıçağa denk geldi
Yöneticiyi yaralayıp, eşini öldüren sanık: İkisinin de boynu bıçağa denk geldi Zonguldak'ın Devrek ilçesinde apartman yöneticisi Aydın Alkan'ı bıçakla yaralayıp, eşi Hacer Alkan'ı (55) da aynı bıçakla öldüren Mert Serkan Lülleci (25), ilk duruşmada, "Öldürmek istemedim. Kasten olmadı, ikisinin de boynu denk geldi" diyerek savunma yaptı. Savcı ise "Ne hikmetse senin bıçaklara da hep boyunlar denk geliyor" dedi.
14.05.2023 Yaşam
Otomobil, iş makinesine çarptı; 1 ölü, 1 yaralı
Otomobil, iş makinesine çarptı; 1 ölü, 1 yaralı Zonguldak'ın Devrek ilçesinde otomobilin iş makinesine arkadan çarptığı kazada 1 kişi hayatını kaybetti, 1 kişi yaralandı.
24.11.2022 Yaşam
Maçta antrenörler tekme tokat kavga etti; o anlar kamerada
Maçta antrenörler tekme tokat kavga etti; o anlar kamerada Zonguldak'ın Devrek ilçesinde U-14 Liginde mücadele eden Devrek Eğitimspor ile Çaydeğirmeni Belediyespor'un antrenörleri Mahmut Topçular ile Selçuk Sarı sahada tekme tokat kavga etti. O anlar kameraya yansıdı.
14.11.2022 Gündem
TOKİ arsa listesi ve yerleri! TOKİ arsaları nerede olacak, arsalar hangi illerde ve ilçelerde yapılacak?
TOKİ arsa listesi ve yerleri! TOKİ arsaları nerede olacak, arsalar hangi illerde ve ilçelerde yapılacak? 'İlk Evim İlk İş Yerim' kampanyası kapsamında 1 milyon arsa ve 10 bin iş yeri için başvurular başladı. Toplu Konut İdaresi Başkanlığı tarafından yapılacak arsaların hangi illerde olacağı belli oldu. Peki, TOKİ arsaları nerede olacak, arsalar hangi illerde ve ilçelerde yapılacak? İşte TOKİ arsa listesi…
11.10.2022 Ekonomi
TOKİ'nin arsa ve iş yeri listesi belli oldu! İşte illere göre tahsis edilen yerler
TOKİ'nin arsa ve iş yeri listesi belli oldu! İşte illere göre tahsis edilen yerler Toplu Konut İdaresi Başkanlığı kapsamında duyurulan 'İlk Evim Arsa' ve 'İlk İş Yerim' projesindeki yerlerin hangi illerde yapılacağı belli oldu.
10.10.2022 Ekonomi
Kız çocuğuna istismar sanığına 8 yıla kadar hapis istemi
Kız çocuğuna istismar sanığına 8 yıla kadar hapis istemi Zonguldak'ta, H.N.G. (13) adlı kız çocuğuna 6-7 yaşlarındayken cinsel istismarda bulunduğu iddiasıyla tutuksuz yargılanan Sefer D. (71) hakkında savcı, suçun sarkıntılık düzeyinde kalması nedeniyle 5 yıldan 8 yıla kadar hapis cezası istedi. Mağdurun annesi ile aralarında havyan alışverişi nedeniyle husumet olduğunu öne süren Sefer D., duruşmada "Bana iftira atıldı. Böyle bir olay olmadı" dedi.
1.10.2022 Yaşam
Komşularının boğazını kesen saldırgan, saklandığı evde baltayla polise direndi
Komşularının boğazını kesen saldırgan, saklandığı evde baltayla polise direndi Zonguldak'ın Devrek ilçesinde tartıştığı komşu çiftin boğazını keserek Hacer Alkan'ı (55) öldüren, eşi Aydın Alkan'ı (58) ise ağır yaralayan Mert Serkan L.'nin saklandığı eve baskın yapıldı. Balta ile polise direnen saldırgan, biber gazı atılan evde etkisiz hale getirilip, gözaltına alındı.
7.08.2022 Yaşam
Vahşi cinayet! Tartıştığı karı- kocanın boğazını kesti
Vahşi cinayet! Tartıştığı karı- kocanın boğazını kesti Zonguldak'ta bir kişi aralarında husumet bulunan komşusunun eşinin boğazını keserek öldürdü, kocasını ise ağır yaraladı.
6.08.2022 Yaşam
Zonguldak'da Derya Uluğ rüzgarı esti
Zonguldak'da Derya Uluğ rüzgarı esti Zonguldak'ın Devrek ilçesinde "31. Uluslararası Devrek Baston ve Kültür Festivali" etkinlikleri kapsamında düzenlenen konserde ünlü sanatçı Derya Uluğ sahne aldı.
3.07.2022 Magazin
AFAD: Sel bölgelerinden toplam 2 bin 733 vaka ihbarı yapıldı, kayıp 2 kişi aranıyor
AFAD: Sel bölgelerinden toplam 2 bin 733 vaka ihbarı yapıldı, kayıp 2 kişi aranıyor Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı'ndan (AFAD) yapılan açıklamada kırmızı uyarı yapılan 6 il genelinde meydana gelen sel ve su baskınları nedeniyle toplam 2 bin 733 vaka ihbarı yapıldığı kaydedildi. Düzce ve Kastamonu'da kayıp 1'er kişi için arama çalışmalarının sürdürüldüğü belirtilen açıklamada ayrıca Meteoroloji Müdürlüğü verileri dikkate alınarak yarın Ankara, Çankırı, Bolu, Karabük, Kastamonu, Bartın, Zonguldak ve Düzce illeri için sarı uyarı yapıldığı aktarıldı. 
29.06.2022 Gündem
Aşırı yağmur sele dönüştü! 6 ilde alarm verildi, uyarılar art arda geldi! Köprüler çöktü, hayat durdu...
Aşırı yağmur sele dönüştü! 6 ilde alarm verildi, uyarılar art arda geldi! Köprüler çöktü, hayat durdu... Aşırı yağmur, kuvvetli sağanak ve sel ile ilgili son dakika açıklaması! AFAD ile Meteoroloji Genel Müdürlüğü’nden kırmızı kod uyarıları art arda geldi. Zonguldak, Bartın, Kastamonu, Karabük ve Sinop'ta alarm verildi. Kastamonu'nun İnebolu ilçesinde şiddetli yağışın etkisiyle taşan sel suları 2 köprüyü yıktı, bir mahallede ise evleri sel suları bastı. İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, İnebolu'da dere kenarında dükkanların açılmayacağını belirtti. Meteoroloji Danışmanı Prof. Dr. Orhan Şen canlı yayında yaptığı açıklamada, bugünün tehlikeli olduğunu ifade ederek, “Kritik saatler başladı. Yağış şiddetini artırdı. İş biraz daha ciddileşmeye başladı" uyarısında bulundu. AFAD'dan yapılan son açıklamada ise Batı Karadeniz'deki 15 ilçe için taşkın riskinin tehlikeli boyutlara ulaştığı bildirildi.
27.06.2022 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Devrek ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki devrek haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.