Her yudumu vücudu zehirlerden arındırıyor! Karaciğeri süt gibi lekesiz hale getiriyor, bu içecek dünyaya bedel...
Her yudumu vücudu zehirlerden arındırıyor! Karaciğeri süt gibi lekesiz hale getiriyor, bu içecek dünyaya bedel... Hava kirliliğinden ağır metallere, güzellik ürünlerinden gıda katkı maddelerine kadar her gün sayısız çevresel toksinle temas ediyoruz. Detoks kelimesi akla şok diyetleri getirse de vücut sürekli olarak kendi detoksifikasyonunu gerçekleştirerek kendi temizlenme sürecini düzenliyor. Fakat bazen yoğun bir şekilde çevresel faktörlere maruz kalmak, bu arınma sürecini yavaşlatabilir. İşte bu noktada doğanın faydalı besinlerden biri devreye giriyor…
14.11.2023 Sağlık
Vücudun ana antioksidanını çoğaltıyor! Karaciğeri süt gibi lekesiz hale getiriyor! Bu içecek dünyaya bedel...
Vücudun ana antioksidanını çoğaltıyor! Karaciğeri süt gibi lekesiz hale getiriyor! Bu içecek dünyaya bedel... Hatırlayın, hava kirliliği had safhada; yenilen gıdalar katkı maddeli ve kullanılan güzellik ürünleri de aynı zararlı maddelerle destekleniyor. Vücut, kendi doğal detoksunu gerçekleştirerek kendini temizlemeyi başarıyor. Buna detoksifikasyon deniyor. Ancak yoğun bir çevresel faktörün içerisinde olduğumuzu düşünürsek bu arınma süreci epey uzayabilyor. Bu noktada doğanın mucizeli besinlerinden devedikeni devreye giriyor.
12.11.2023 Sağlık
Çiftçilerin kabusuydu, çok faydalı olduğu ortaya çıktı! Yüzde 99 oranında yok ediyor
Çiftçilerin kabusuydu, çok faydalı olduğu ortaya çıktı! Yüzde 99 oranında yok ediyor Aydın ve çevresinde endemik bitkiler üzerinde yaptığı çalışmalarla sürekli gündeme gelen ve birbirinden ilginç buluşları ile dikkatleri üzerine çeken bir Ar-Ge firması yıllardır devam eden deve dikeni araştırmalarını tamamladığını açıkladı. Oldukça ilgi çeken çalışmanın laboratuvar sonuçlarına göre deve dikeni tohumlarından elde edilen yağın parazitleri (Leishmania) yüzde 99 oranında yok ettiği belirlendi.
8.06.2023 Sağlık

Benzer Haber Etiketleri