Dev Yatırım

Dev Yatırım

Son dakika dev yatırım haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan dev yatırım ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını dev yatırım haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Dev Yatırım

haberleri sayfasında son dakika yaşanan dev yatırım gelişmeleri de dahil olmak üzere 1.804 dev yatırım haberi bulunmuştur. Tüm dev yatırım haberleri aşağıda listelenmiştir.
Kahramanmaraş'a TUSAŞ'tan dev yatırım! Uçak, İHA ve helikopter parçaları üretilecek
Kahramanmaraş'a TUSAŞ'tan dev yatırım! Uçak, İHA ve helikopter parçaları üretilecek 6 Şubat depreminin merkez üssü Kahramanmaraş'ın kalkınması ve istihdam sağlanması için Savunma Sanayii Başkanlığı harekete geçti. Türk Havacılık ve Uzay Sanayii (TUSAŞ) Kahramanmaraş'a fabrika açtı. Uçak, İHA ve helikopter parçası üretimi yapılacak o tesiste bölgedeki vatandaşlar da istihdam edilecek. O tesisi CNN TÜRK Özel Haberler Şefi Fulya Öztürk görüntüledi.
22.02.2024 Ekonomi
Bakan Kurum: İstanbul’da 100 yılın dönüşümünün temellerini attık
Bakan Kurum: İstanbul’da 100 yılın dönüşümünün temellerini attık Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı ve AK Parti İstanbul 1. Bölge Milletvekili Adayı Murat Kurum, “Bir tarafta ülkemiz, milletimiz için ‘Türkiye Yüzyılı’ diyenler var diğer tarafta ülkemizi yüzyıl geri götürmek isteyenler var.” dedi.
25.04.2023 Ekonomi
El Chapo'nun oğullarının dehşete düşüren infaz! Rakip kartellere akılalmaz işkenceler kan dondurdu...
El Chapo'nun oğullarının dehşete düşüren infaz! Rakip kartellere akılalmaz işkenceler kan dondurdu... Meksika'da uyuşturucu kartellerinin savaşları durmak bilmiyor. Ülkenin dünyaca tanınan uyuşturucu baronu El Chapo'nun Los Chapitos lakaplı oğullarının rakip kartellerin üyelerine yaptıkları kan dondurdu. ABD'de yargılanan El Chapo'nun oğulları hakkında ortaya çıkan gerçekler duyanları dehşete düşürüyor.
17.04.2023 Dünya
Yetenek yarışmasında kendini canlı canlı yaktı jüri de seyirciler de dehşete düştü!
Yetenek yarışmasında kendini canlı canlı yaktı jüri de seyirciler de dehşete düştü! İngiltere'de ekranlara gelen yetenek yarışmasındaki gösteri hem seyircileri hem de jüriyi dehşete düşürdü. Yetenek Sizsiniz yarışmasının İngiltere versiyonundaki gösteride zeka küpü çözerken kendini ateşe veren yarışmacıyı izlerken jüri üyeleri de dahil kimse yerinde duramadı.
17.04.2023 Dünya
İstanbul Finans Merkezi bugün açılıyor! 65 milyar liralık dev yatırım...
İstanbul Finans Merkezi bugün açılıyor! 65 milyar liralık dev yatırım... Yatırım değeri 65 milyar liraya ulaşan ve dünyanın önde gelen finans merkezlerden birisi olacak olan 'İstanbul Finans Merkezi' bankalar etabı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan katılımıyla bugün hizmete giriyor.
17.04.2023 Ekonomi
Galatasaray'da ikinci büyük hamle! 200 milyon dolarlık dev yatırım
Galatasaray'da ikinci büyük hamle! 200 milyon dolarlık dev yatırım Florya’daki 40 dönümlük araziyi alarak kârlı bir yatırıma imza atan Galatasaray, şimdi de stadın yakınındaki 62 dönümlük araziyi alarak projelerine devam edecek. 200 milyon dolarlık araziye spor salonu ve yüzme havuzlarının yapılacağı belirtildi.
4.03.2023 Galatasaray
Doğal gaz için dev yatırım! Günlük 28 milyon metreküp gaz verecek
Doğal gaz için dev yatırım! Günlük 28 milyon metreküp gaz verecek Doğal gaz ticaret merkezi olma hedefiyle altyapı çalışmalarına hız veren Türkiye, 3'üncü FSRU terminalini Saros Körfezi'nde devreye almak için gün sayıyor. Saros'un devreye alınmasıyla Türkiye'nin günlük gazlaştırma kapasitesinin 150 milyon metreküp seviyesini geçeceği hesaplanıyor.
19.01.2023 Ekonomi
TOKİ 25 Ekim temel atma töreni ne zaman, saat kaçta? Temel atma töreni hangi illerde yapılacak?
TOKİ 25 Ekim temel atma töreni ne zaman, saat kaçta? Temel atma töreni hangi illerde yapılacak? Cumhuriyet tarihinin en büyük sosyal konut projesinin temel atma töreni başlıyor. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, cumhuriyet tarihinin en büyük sosyal konut hamlesini Ankara'da başlatacak. Peki, TOKİ 25 Ekim temel atma töreni ne zaman, saat kaçta? Temel atma töreni hangi illerde yapılacak?
22.10.2022 Ekonomi
'İlk Evim, İlk İş Yerim ve İlk Evim Arsa' projesi için 17 ilde harekete geçildi
'İlk Evim, İlk İş Yerim ve İlk Evim Arsa' projesi için 17 ilde harekete geçildi Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı ve TOKİ’nin “İlk Evim, İlk İş Yerim ve İlk Evim Arsa” projesi tanıtım tırı, Cumhuriyet tarihinin en büyük sosyal konut projesinin detaylarını vatandaşlara yerinde anlatmak amacıyla yola çıktı. İlk durağı Ankara olan tırdaki uzman personel, toplamda 17 ili ziyaret ederek örnek daireleri VR gözlük sayesinde vatandaşlara gezdirecek, kat planları ve projelerde kullanılacak malzemeler hakkında detaylı bilgi verecek. TOKİ Uygulama Dairesi Başkanı Osman Dinçer, Başkent Ankara’da tanıtım tırıyla ilgili basın mensuplarına yaptığı açıklamada, “Tanıtım tırımızda vatandaşlarımızın proje kapsamında merak ettiği tüm sorular, idaremiz personeli tarafından titizlikle cevaplandırılacaktır. Rekor başvuru sayısıyla idaremize güvenini gösteren tüm vatandaşlarımıza teşekkür ediyor, onları tanıtım tırımıza davet ediyoruz” diye konuştu.
16.10.2022 Ekonomi
13 Eylül TOKİ açıklaması! TOKİ başvurusu nasıl yapılır? Başvuru şartları, evlerin fiyatları ve taksit tutarları
13 Eylül TOKİ açıklaması! TOKİ başvurusu nasıl yapılır? Başvuru şartları, evlerin fiyatları ve taksit tutarları Cumhuriyet tarihinin en büyük toplu konut projesi olma özelliği taşıyan projenin detayları belli oldu. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan konuyla ilgili yaptığı açıklamada 250 bin konut inşa edilecek, 2 trilyon liradan fazla ekonomik hareketlilik oluşturacak. 100 bin ek istihdam ortaya çıkaracak olan projeyle gençler, emekliler, şehit yakını, gaziler ve engelliler küçük miktarlarda ev sahibi olacak. İşte 13 Eylül TOKİ açıklaması…
13.09.2022 Ekonomi
Heyecanla bekleniyor! 30 milyar liralık dev yatırım
Heyecanla bekleniyor! 30 milyar liralık dev yatırım AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Özhaseki, Kayseri'de düzenlediği basın toplantısında Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın cumartesi günü Kayseri'ye geleceğini belirterek, "Cumartesi günü yaklaşık 30 milyar TL'lik açılış yapılmış olacak. Bir taraftan da Kayseri-Ankara arasındaki hızlı trenin temel atma töreni yapılmış olacak" dedi.
21.07.2022 Ekonomi
Kredi çekmek isteyenleri ilgilendiren uyarı! İnternet bankacılığı kullananlar dikkat: Paralar buhar oluyor, tüm borç size kalıyor
Kredi çekmek isteyenleri ilgilendiren uyarı! İnternet bankacılığı kullananlar dikkat: Paralar buhar oluyor, tüm borç size kalıyor Dijital bankacılık sistemini kullanan milyonlarca kişiyi ilgilendiren son dakika uyarısı! Bankadan kredi çekenleri hedef alıyor, paranız anında ellerine geçiyor ve tüm borç üzerinize kalıyor. Hesaba on binlerce lira gönderiliyor ve bir kişi bankacıymış gibi 'o para yanlışlıkla hesabınıza yatırıldı, bize geri gönderin' diye arıyor. Dolandırıcılar, bu yöntemi kullanarak birçok kişiyi mağdur etti. İşte internet bankacılığı kullanan herkesi yakından ilgilendiren olayın detayları...
16.06.2022 Ekonomi
Elektrikte dev yatırım hayata geçirildi! Bakan Dönmez duyurdu
Elektrikte dev yatırım hayata geçirildi! Bakan Dönmez duyurdu Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez, elektrik dağıtım sektörüne geçtiğimiz yıl toplamda 20 milyar lira yatırım yapıldığını açıkladı.
16.06.2022 Ekonomi
CHP lideri Kılıçdaroğlu, Buca Metrosu’nun temelini atacak
CHP lideri Kılıçdaroğlu, Buca Metrosu’nun temelini atacak İzmir'de Buca Metrosu’nun temeli yarın atılıyor. İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun da katılacağı törene tüm İzmirlileri davet etti. Törene katılmak isteyenler için Karşıyaka, Bostanlı, Bayraklı, Konak, Gaziemir, Balçova, Narlıdere ve Güzelbahçe’den Buca’ya saat 15.00’te hareket edecek ekspres hatlar oluşturuldu.
13.02.2022 Siyaset
Selin Ciğerci ile barışan Gökhan Çıra'dan dev yatırım! 20 milyon TL harcadı!
Selin Ciğerci ile barışan Gökhan Çıra'dan dev yatırım! 20 milyon TL harcadı! Selin Ciğerci ile yeniden barışan Gökhan Çıra Sapanca'da yatırım yaptı. 8 milyon TL'ye arsa alan Gökhan Çıra bungalov evler yapmak için kolları sıvadı. Çıra'nın tesis için 20 milyon TL harcadığı iddia edildi.
3.02.2022 Magazin
AK Parti’li Turan: Sıkıntıları beraber aşacağız
AK Parti’li Turan: Sıkıntıları beraber aşacağız AK Parti Grup Başkanvekili Bülent Turan, "Amerika'nın dev yatırım bankası JP Morgan, tekrar Türkiye'nin notunu değerlendirdi. Türkiye'nin 'nötr'den ağırlığını 'arttır' bölümüne yükselterek, Türkiye'yi yatırım yapılır, geleceği rahat, ekonomisi açık bir ülke haline geldiğini değerlendirdi. Amerikalının gördüğünü, Çanakkalelinin, Türkiye'dekinin görmesini istiyoruz. Sıkıntıları beraber aşacağız” dedi.
27.01.2022 Siyaset
Dolar ile ilgili flaş açıklama! ABD'li dev banka JP Morgan'dan Türkiye değerlendirmesi
Dolar ile ilgili flaş açıklama! ABD'li dev banka JP Morgan'dan Türkiye değerlendirmesi ABD'li dev yatırım bankası JP Morgan, Türkiye'de dolarizasyonun azaldığını ve çok kısa vadede kredi piyasasında istikrarın kazanılacağını açıkladı. Bununla birlikte bazı Türk bankalarının tahvillerine yönelik olarak tavsiyesini yükseltti.
27.01.2022 Ekonomi
Demirören Holding'den Bakü'ye dev yatırım! İlaç fabrikası 500 kişiye istihdam sağlayacak
Demirören Holding'den Bakü'ye dev yatırım! İlaç fabrikası 500 kişiye istihdam sağlayacak Demirören Holding Azerbaycan'daki yatırımlarına yenisini ekledi. Demirören Holding, Azerbaycan’da ilaç fabrikası kuracak. Yapılan stratejik yatırım yaklaşık 500 kişiye istihdam sağlayacak.
16.12.2021 Ekonomi
Türk şirketi bir ilke imza atıyor!
Türk şirketi bir ilke imza atıyor! Elastomerik kauçuk köpüğü sektöründe bir ilk. Roka Yalıtım Özbekistan Taşkent’te elastomerik kauçuk köpüğü yatırımı yapıyor. Fabrika, 2022 Ocak ayında faaliyete başlayacak.
6.12.2021 Kobi
Türkiye'ye dev yatırım! Malezyalı MR. D.I.Y. 5 yılda 400 mağaza açacak...
Türkiye'ye dev yatırım! Malezyalı MR. D.I.Y. 5 yılda 400 mağaza açacak... Malezyalı firmadan Türkiye'ye dev yatırım. Ev dekorasyonu alanında mağazalar zinciri olan Malezyalı MR. D.I.Y. Türkiye’de 5 yılda 400 mağaza açacağını ve her yıl 40 milyon dolarlık yatırım yapacağını açıkladı.
3.12.2021 Ekonomi
MHP lideri Devlet Bahçeli'den EYT, 3600 ek gösterge ve asgari ücret çıkışı!
MHP lideri Devlet Bahçeli'den EYT, 3600 ek gösterge ve asgari ücret çıkışı! Milliyetçi Harekete Partisi lideri Devlet Bahçeli partisinin grup toplantısında konuştu. Bahçeli, "24 Haziran seçimlerine girerken hazırlamış olduğumuz beyannamede neyi vaat ettiysek arkasındayız. Bütçe imkanları doğrultusunda, kademeli geçişle birlikte EYT sorunu Meclis'te görüşülecek bu sorun ortadan kaldırılacaktır. 3600 Ek Gösterge'nin verilmesi için hükümetimize her desteği vereceğiz. Asgari ücretle yaşayan vatandaşlarımızın enflasyona ezdirilmemesi, ücretlerin iyileştirilmesi temennimizdir." dedi.
16.11.2021 Siyaset
Bitcoin'de rekor yükseliş! Sebebi belli oldu
Bitcoin'de rekor yükseliş! Sebebi belli oldu ABD'li dev yatırım bankası JP Morgan, Bitcoin'de yükselişe ilişkin rapor hazırladı. JP Morgan'ın raporuna göre yükselişte kurumsal alımların etkili olduğu ortaya çıktı.
8.10.2021 Ekonomi
Türk Silahlı Kuvvetleri’ni Güçlendirme Vakfı'ndan Kayseri'ye dev yatırım! Süresi 7 yıl...
Türk Silahlı Kuvvetleri’ni Güçlendirme Vakfı'ndan Kayseri'ye dev yatırım! Süresi 7 yıl... Kayseri'ye 722 milyon 501 bin 56 liralık dev yatırım. Türk Silahlı Kuvvetleri’ni Güçlendirme Vakfı, Kayseri’de lityum-iyon pil üretim tesisi kuracak. Tesisin kurulumuna proje bazlı devlet desteği verilecek. Yeni yatırımla 481 ilave istihdam sağlanacak.
7.08.2021 Ekonomi
Turizme dev yatırım!
Turizme dev yatırım! Pandemi koşullarına rağmen Türkiye'de yatırımlar hız kesmiyor. Turizmde dev iş birliği hayata geçti, Fethiye’de tema park hizmete açıldı. Pandemi döneminde yatırımlarına ara vermeden devam ettiklerini söyleyen Orka Hotels Genel Müdürü Ercan Torunoğulları, "Muğla bölgesi için yaptığımız tema park ve yeni dönemde yapılacak dört otelle birlikte toplamda 140 milyon euro yatırım planlamamız var" dedi.
25.07.2021 Ekonomi
Türkiye'ye dev yatırım!  Bin kişilik istihdam yaratacak...
Türkiye'ye dev yatırım! Bin kişilik istihdam yaratacak... Türkiye'ye 35 milyon dolarlık yatırım. Bin kişilik istihdam hedefi bulunuyor. TECNO Mobile, 35 milyon dolarlık yatırımla Türkiye’de üretime başladı. Akıllı telefon markası TECNO 35 milyon dolar yatırımla İstanbul'da üretime başladı.
24.05.2021 Bilim ve Teknoloji

Benzer Haber Etiketleri

Dev Yatırım ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki dev yatırım haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.