Derin

Derin

Son dakika derin haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan derin ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını derin haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Derin

haberleri sayfasında son dakika yaşanan derin gelişmeleri de dahil olmak üzere 14.470 derin haberi bulunmuştur. Tüm derin haberleri aşağıda listelenmiştir.
Selçuk Bayraktar'dan Reisi'nin helikopterini bulan Akıncı TİHA açıklaması!
Selçuk Bayraktar'dan Reisi'nin helikopterini bulan Akıncı TİHA açıklaması! İran Cumhurbaşkanı Reisi ve heyetinin bulunduğu helikopteri arama çalışmalarında Akıncı TİHA, ısıya duyarlı kameraları sayesinde önemli rol oynadı ve enkazın yerini tespit etti. Akıncı’nın kritik görevinin ardından Baykar Yönetim Kurulu Başkanı ve Teknoloji Lideri Selçuk Bayraktar, CNN TÜRK’e özel açıklamalarda bulundu.
20.05.2024 Gündem
Erdoğan, Reisi ile son görüşmesini anlattı: Çabalarına bizzat şahit oldum
Erdoğan, Reisi ile son görüşmesini anlattı: Çabalarına bizzat şahit oldum Cumhurbaşkanı Erdoğan, İran Cumhurbaşkanı İbrahim Reisi ve Dışişleri Bakanı Hüseyin Emir Abdullahiyan ile beraberindekilerin helikopter kazasında hayatını kaybetmesiyle ilgili açıklamalarda bulundu.
20.05.2024 Gündem
A101 aktüel 21-23 Mayıs katalog 2024 yayınlandı! Haftanın en ucuz ürünü A101 raflarında: Elektrikli mopedin fiyatını kimse tahmin edemedi
A101 aktüel 21-23 Mayıs katalog 2024 yayınlandı! Haftanın en ucuz ürünü A101 raflarında: Elektrikli mopedin fiyatını kimse tahmin edemedi A101 aktüel katalog 21-23 Mayıs Aldın Aldın 2024 yayınlandı. Birçok ürün ucuz fiyata düştü. A101 haftanın indirimli ürün kataloğunda derin dondurucu, akıllı bileklik, bulaşık makinesi ve elektrikli moped fiyatlarını kimse tahmin edemedi. İşte 21-23 Mayıs A101 aktüel katalog...
20.05.2024 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan İran'a başsağlığı mesajı: İran'ın yanında olacağız
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan İran'a başsağlığı mesajı: İran'ın yanında olacağız Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Geçirdiği helikopter kazasında maalesef vefat ettiğini öğrendiğimiz, değerli mevkidaşım, kardeşim, İran İslam Cumhuriyeti Cumhurbaşkanı Sayın İbrahim Reisi’ye Cenab-ı Allah’tan rahmet niyaz ediyorum" dedi.
20.05.2024 Gündem
Eşini ve baldızını öldürüp intihar etti! Cinayetin detayları ortaya çıktı
Eşini ve baldızını öldürüp intihar etti! Cinayetin detayları ortaya çıktı Çorum'da boşanma aşamasındaki eşi tarafından vurularak öldürülen Nazegül Orhan ve kardeşi Meryem Karakoçak, toprağa verildi. Nazegül Orhan’ın Ağustos 2023'te kendisini ölümle tehdit ettiği gerekçesiyle şikayetçi olduğu eşi Hasan Orhan hakkında ‘Kadına karşı tehdit’ suçundan dava açıldığı ortaya çıtı.
18.05.2024 Gündem
MSB acı haberi duyurdu: 1 asker şehit oldu
MSB acı haberi duyurdu: 1 asker şehit oldu Milli Savunma Bakanlığı, Pençe-Kaplan operasyonu bölgesinde görev yapan bir askerin silah kazası sonucu şehit olduğunu açıkladı.
17.05.2024 Gündem
Estetikte yeni dönem! Dolgu uygulamalarıyla gençlik hayalleri gerçek oluyor
Estetikte yeni dönem! Dolgu uygulamalarıyla gençlik hayalleri gerçek oluyor Yüzde yaşlanma karşıtı nazolabial dolguların yanı sıra, dudak ve burun dolgusunun da yaygınlaştığını söyleyen Dermatoloji Uzmanı Dr. Hande Ulusal, dolgu uygulamalarına dair merak edilenleri açıkladı. Ulusal, " Kırışık giderici enjeksiyonlar, termal dolgu maddeleri gibi malzemelerle gençleşme fikri yaygınlaşıyor. Üstelik bu işlemler, insanların günlük hayatına hızla dönmesini de sağlıyor. Dolgu uygulamaları ile gençliğe dönüş hayali gerçek oluyor" dedi.
17.05.2024 Gündem
Anneleri maganda kurşunuyla ölen kardeşlerin en acı Anneler Günü
Anneleri maganda kurşunuyla ölen kardeşlerin en acı Anneler Günü Adana’da 8 gün önce anneleri maganda kurşunuyla hayatını kaybeden kardeşler, mezar başına gidip Anneler Günü’nü kutladı. Annesini kaybeden hukuk fakültesi öğrencisi Burak, “Ben annesiz kaldım. Başkaları annesiz kalmasın. Bu konuyla ilgili lütfen gerekenler yapılsın şüpheliler bulunsun” dedi.
12.05.2024 Adana
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Yunan basınına konuştu: Önyargı duvarını yıkmak elimizde
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Yunan basınına konuştu: Önyargı duvarını yıkmak elimizde Yunanistan'ın Kathimerini gazetesine konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan, Yunanistan ile Türkiye arasındaki ilişkilere dair yeni mesajlar verdi. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, "Önyargı duvarını yıkmak elimizde. Ebedi huzur için çalışıyoruz." dedi.
12.05.2024 Gündem
İlk anneler günün kutlu olsun! Hamilelere, arkadaşa, eşe, ablaya, kızına ilk anneler günü mesajı ve ilk kez anne olana anneler günü sözleri ile hamilelere anneler günü mesajları
İlk anneler günün kutlu olsun! Hamilelere, arkadaşa, eşe, ablaya, kızına ilk anneler günü mesajı ve ilk kez anne olana anneler günü sözleri ile hamilelere anneler günü mesajları Anneler Günü, annelerimizin sevgi dolu kucaklarını ve sonsuz desteklerini kutlamak için bir fırsattır. Onların varlığı hayatımızı anlamlandırır ve bizi güçlendirir. İşte bu özel günde, annelerimize olan derin minnettarlığımızı ifade etmek için sözlerimizi en içten duygularımızla sunarız. Biz de bu duyguyu ilk kez tadanlar ve tadacak olanlar için eşe, ablaya, arkadaşa, kızına ilk anne olana anneler günü mesajları ile hamilelere anneler günü mesajı derledim. İşte ilk Anneler Günü mesajları ve sözleri…
11.05.2024 Yaşam
Cumhurbaşkanı Özel Kalem Müdürü Hasan Doğan'ın acı günü
Cumhurbaşkanı Özel Kalem Müdürü Hasan Doğan'ın acı günü Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, Cumhurbaşkanı Özel Kalem Müdürü, Büyükelçi Hasan Doğan'ın babasının tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybettiğini açıkladı.
11.05.2024 Gündem
Türkiye'den sel felaketinin vurduğu Brezilya'ya başsağlığı mesajı
Türkiye'den sel felaketinin vurduğu Brezilya'ya başsağlığı mesajı Dışişleri Bakanlığı, Brezilya'da meydana gelen sel felaketinden ötürü yaşanan can kayıpları ve ortaya çıkan ağır hasar nedeniyle, Brezilya hükümeti ve halkına başsağlığı mesajı gönderdi.
10.05.2024 Gündem
Maganda kurşunuyla ölen anne olayında saldırı lastikçiye değil yan dükkana yapılmış
Maganda kurşunuyla ölen anne olayında saldırı lastikçiye değil yan dükkana yapılmış Adana'da maganda kurşunuyla hayatını kaybeden anne olayında, saldırının lastikçiye değil yan dükkana yapılığı öğrenildi.
9.05.2024 Adana
Konya'da obruk tehlikesi! Yerleşim yerlerine doğru hareket ediyor
Konya'da obruk tehlikesi! Yerleşim yerlerine doğru hareket ediyor Konya Ovasında obruk ya da çökmelerin yaygınlaştığına dikkat çeken uzmanlar, daha derin obrukların oluşmasının yerleşim alanlarında ciddi bir tehdit olduğu uyarısında bulundu.
8.05.2024 Gündem
AstraZeneca, nadir görülen yan etkiyi itiraf etti! Koronavirüs aşısı aylar sonra geri çekiliyor
AstraZeneca, nadir görülen yan etkiyi itiraf etti! Koronavirüs aşısı aylar sonra geri çekiliyor Mahkeme belgelerinde ürettiği kocid-19 aşısının çok nadir görülen bir yan etkiye neden olabileceğini kabul eden ilaç devi AstraZeneca, tartışmaların odağındaki aşısını dünya çapında geri çekme kararı aldı.
8.05.2024 Gündem
Annesini maganda kurşunuyla kaybetti! Cübbe giydiğimi göremeyecek
Annesini maganda kurşunuyla kaybetti! Cübbe giydiğimi göremeyecek Adana'nın a Seyhan ilçesi Mücahitler Caddesi'nde meydanında otomobiliyle evine dönerken oğlu Kayra'nın gözü önünde ensesine isabet eden maganda kurşunuyla hayatını kaybeden Hayriye Derin'in, Hukuk Fakültesi 2'nci sınıf öğrencisi oğlu Burak Derin, "Annem hep savcı olmamı istemişti. Şimdi, cübbeyi giydiğimi göremeyecek" ifadelerini kullandı.
8.05.2024 Yerel Haberler
Oğlunun yanında maganda kurşunuyla vurulan kadın toprağa verildi! "İnşallah başkaları zarar görmez"
Oğlunun yanında maganda kurşunuyla vurulan kadın toprağa verildi! "İnşallah başkaları zarar görmez" Adana’da oğluyla birlikte eve dönerken otomobilinde maganda kurşunuyla vurulup hayatını kaybeden kadın toprağa verildi.
5.05.2024 Adana
Irak'ın kuzeyinde yıldırım düşmesi sonucu yaralanan asker şehit oldu
Irak'ın kuzeyinde yıldırım düşmesi sonucu yaralanan asker şehit oldu Milli Savunma Bakanlığı, yıldırım düşmesi sonucu yaralanan Piyade Astsubay Kıdemli Çavuş Ata Göçmen'in şehit olduğunu bildirdi.
4.05.2024 Gündem
Marmara Gölü'nü kurtaracak proje! Kuraklık ve su kaynakları kesildi..
Marmara Gölü'nü kurtaracak proje! Kuraklık ve su kaynakları kesildi.. Manisa'nın Salihli, Saruhanlı ve Gölmarmara ilçeleri sınırlarında 'Ulusal öneme sahip sulak alan' tescilli, 'kuş cenneti' olarak bilinen Marmara Gölü, Devlet Su İşleri (DSİ) 2'nci Bölge Müdürü Hüseyin Koray Bilgi, Manisa'da yaşanan kuraklık ve su kaynaklarının kesilmesiyle tamamen kuruyan Marmara Gölü'nü kurtarmak için DSİ tarafından hazırlanan projenin 9 Mayıs'ta ihaleye çıkacağını duyurdu.
2.05.2024 Gündem
Dövme yaptıranlar bin pişman! Son 5 yılda 1 milyondan fazla kişiye uygulandı
Dövme yaptıranlar bin pişman! Son 5 yılda 1 milyondan fazla kişiye uygulandı Amerika Birleşik Devletleri (ABD), Avustralya ve Kanada'da son 5 yılda 1 milyondan fazla dövme sildirme tedavisi yapıldığını açıklayan Recovery, her yıl 11 milyon yeni dövme yaptırıldığı ifade etti. Dövme sildirmenin en yaygın nedenleri arasında, ‘İş ve işyeri gereksinimlerini karşılama, yaşam değişiklikleri, dövmenin anlamını yitirmesi, dövme kalitesi ilgili hayal kırıklığı ve yeni bir dövme için yer açmak’ olarak açıklayanlarda var.
2.05.2024 Gündem
Pençe-Kilit bölgesinde bir asker şehit oldu
Pençe-Kilit bölgesinde bir asker şehit oldu Milli Savunma Bakanlığı, Pençe-Kilit operasyonu bölgesinde mevziye yıldırım düşmesi sonucu Piyade Uzman Çavuş Sait Toktaş'ın şehit olduğunu açıkladı.
1.05.2024 Gündem
Şehit Rıdvan Gürsoy'a son veda
Şehit Rıdvan Gürsoy'a son veda Kocaeli'de tersanede geçirdiği kazada yaralanarak, 2 yıldır tedavi gördüğü hastanede dün şehit olan Sözleşmeli Er Rıdvan Gürsoy (24), memleketi Kütahya’da toprağa verildi.
1.05.2024 Gündem
Çarşamba Çayı tabanında çok sayıda obruk ve yarık oluştu!
Çarşamba Çayı tabanında çok sayıda obruk ve yarık oluştu! Konya'nın Çumra ilçesinde 3 farklı bölgede, Çarşamba Çayı’nın tabanında irili ufaklı 10’un üzerinde obruk ve yer yarıkları oluştu. Bölgede inceleme başlatan Konya Teknik Üniversitesi Obruk Araştırma ve Uygulama Merkezi Müdürü Prof. Dr. Fetullah Arık, Apa Barajı’ndan ovaya aktarılan 54 metreküplük su çıkışını 15 metreküpe indirerek, obruk oluşan bölgelere verilen suyu başka bir kanala aktarıldığını söyledi.
29.04.2024 Gündem
5 yaşındaki Edanur feci şekilde can verdi! Cenazesi annesine verilemedi, babadan DNA örneği alınacak
5 yaşındaki Edanur feci şekilde can verdi! Cenazesi annesine verilemedi, babadan DNA örneği alınacak Küçükçekmece’de kazı çalışması sonrasında oluşan su birikintisine düşen 5 yaşındaki Edanur Gezer hayatını kaybetmişti. Küçük kızın cenazesini almak isteyen ailesi ve yakınları Adli Tıp Kurumu Morgu önüne geldi. Edanur Gezer'in cenazesi kimliği olmadığı öğrenilen annesi Nurcan Gezer'e teslim edilmedi. Cenazenin teslim edilebilmesi için, cezaevinde olan babadan DNA örneği alınacağı ve test yapılacağı öğrenildi. Anne Nurcan Gezer, "'Ben çocuğun annesiyim, doğum kağıdım var bana teslim edin' diyorum, vermiyorlar babasının DNA testini bekliyorlar." diye konuştu.
28.04.2024 Gündem
Fenerbahçe Beşiktaş derbisi 3 gol ve kırmızı kart vardı! 2-1
Fenerbahçe Beşiktaş derbisi 3 gol ve kırmızı kart vardı! 2-1 Fenerbahçe, Süper Lig’in 34’üncü haftasındaki derbi karşılaşmasında Beşiktaş’ı 2-1 mağlup etti. Sarı-lacivertli ekibe galibiyeti getiren golleri 30’uncu dakikada Michy Batshuayi ve 69’uncu dakikada İrfan Can Kahveci kaydetti. Beşiktaş’ın tek sayısı ise 82’nci dakikada Cenk Tosun’dan geldi. Öte yandan Beşiktaş’ta Al Musrati, 25’inci dakikada direkt kırmızı kartla oyun dışında kaldı.
27.04.2024 Fenerbahçe

Benzer Haber Etiketleri

Derin ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki derin haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.