Deportivo Alaves

Deportivo Alaves

Son dakika Deportivo Alaves haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Deportivo Alaves ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Deportivo Alaves haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Deportivo Alaves

haberleri sayfasında son dakika yaşanan deportivo alaves gelişmeleri de dahil olmak üzere 42 deportivo alaves haberi bulunmuştur. Tüm deportivo alaves haberleri aşağıda listelenmiştir.
Misli’yle heyecanı capcanlı yaşayın! İşte günün canlı yayınlanan karşılaşmaları…
Misli’yle heyecanı capcanlı yaşayın! İşte günün canlı yayınlanan karşılaşmaları… Futbolda sezon sonuna yaklaştıkça heyecan gitgide artarken birçok ligden yüzlerce maçı Misli’ye sadece üye olarak canlı izle! Sadece futbolda değil; basketbol, voleybol ve teniste de birçok karşılaşma canlı yayınlarla Misli’de. Ayrıca Misli’nin birçok etkinlikte üyelerine özel olarak sunduğu Şampiyon Oranlar ile normal üzerinde oranlarla kazanma şansını yakala!
16.03.2024 İddaa
Beşiktaş'tan tatsız prova! Deportivo Alaves'e mağlup oldu
Beşiktaş'tan tatsız prova! Deportivo Alaves'e mağlup oldu Beşiktaş, İspanya kampındaki 2’nci hazırlık maçında Deportivo Alaves’e 2-1 mağlup oldu.
26.07.2022 Beşiktaş
Dünkü maçtan sonra ayrılık! Yeni adresi bile belli oldu
Dünkü maçtan sonra ayrılık! Yeni adresi bile belli oldu Fenerbahçe sezon başında transfer ettiği Lemos ile yollarını ayırıyor.
15.01.2021 Fenerbahçe
Süper Lig ve İspanya La Liga dönüyor!
Süper Lig ve İspanya La Liga dönüyor! Koronavirüs salgını dolayısıyla ara verilen ligler birer birer geri dönmeye başladı. Almanya Bundesliga'dan sonra Avusturya, Portekiz derken sıra Süper Lig ve La Liga'ya geldi! Unutma, haftalık net CANLI İDDAA kaybına %10'a varan iade Misli.com'da...
9.06.2020 Futbol
Deportivo Alaves 1 - 2 Real Madrid
Deportivo Alaves 1 - 2 Real Madrid La Liga'da 14. haftaya lider olarak başlayan Real Madrid, 13. sıradaki Deportivo Alaves'e konuk oldu.
30.11.2019 Futbol
Yenilmezler!
Yenilmezler! Avrupa'da futbol heyecanı sürerken, dev liglerde mağlup olmayan 5 takım bulunuyor. Avrupa'da futbol heyecanı hız kesmeden devam ediyor. Almanya ligi Bundesliga’da bu sezon Borussia Dortmund fırtınası yaşanıyor. Fransa’da Paris Saint-Germain (PSG), İtalya’da Juventus, İngiltere’de ise Manchester City ve Liverpool liglerine ağırlıklarını koymuş durumda.
3.12.2018 Fransa
Serdar Gürler bombası! Resmi teklif...
Serdar Gürler bombası! Resmi teklif... Osmanlıspor'da forma giyen ve bir süre önce Beşiktaş'la ismi anılan Serdar Gürler için İspanya La Liga takımlarından Alaves resmi teklifte bulundu.
2.07.2018 Futbol
Süper Lig ekibine flaş öneri! Bojan Krkic...
Süper Lig ekibine flaş öneri! Bojan Krkic... Yeni sezonda Spor Toto Süper Lig'in yanı sıra tarihinde ilk kez UEFA Avrupa Ligi'nde de mücadele edecek Akhisarspor'a transferde Barcelona'nın eski yıldızı Bojan Krkic önerildi.
1.07.2018 Futbol
Real Madrid evinde farklı kazandı
Real Madrid evinde farklı kazandı İspanya Birinci Futbol Ligi'nde (La Liga) oynanan maçta Real Madrid, sahasında Deportivo Alaves'i 4-0 mağlup etti.
24.02.2018 İspanya
Enesli Villarreal, evinde mağlup
Enesli Villarreal, evinde mağlup Milli futbolcu Enes Ünal’ın takımı Villarreal, La Liga'da bu hafta El Madrigal Stadı'nda mücadele ettiği Deportivo Alaves'e 2-1 yenildi. Enes, karşılaşmanın 58. dakikasında oyuna dahil oldu.
10.02.2018 İspanya
Enesli Villarreal deplasmanda kayıp
Enesli Villarreal deplasmanda kayıp İspanya La Liga 22'nci hafta müsabakasında Real Betis, sahasında Villarreal'i 2-1 yendi.
3.02.2018 İspanya
Badou Ndiaye'ye şok tepki
Badou Ndiaye'ye şok tepki Stoke Cityli taraftarlar, Galatasaray'dan transfer edilen Ndiaye'ye 27 numaralı formanın verilmesine tepki gösterdi.
3.02.2018 İngiltere
Stoke taraftarından NDiaye'nin forma numarası için tepki!
Stoke taraftarından NDiaye'nin forma numarası için tepki! Stoke City taraftarları, Galatasaray'dan transfer edilen Ndiaye için verilen forma numarası karşısında sosyal medyada kulübe çok ciddi tepki gösterirken, olay ile ilgili birçok taraftar kulübe adeta ateş püskürdü.
2.02.2018 İngiltere
Avrupa liglerinde haftanın görünümü
Avrupa liglerinde haftanın görünümü La Liga'nın lideri Barcelona, 1-0 geriye düşmesine rağmen Deportivo Alaves'i 2-1 yenerek galibiyet serisini sürdürdü. Bundesliga'da Bayern Münih, Serie A'da Napoli ve Ligue 1'de Paris Saint-Germain haftayı galibiyetle kapatarak liderliğini devam ettirdi
29.01.2018 Fransa
Munir, Fas formasını giymek istiyor
Munir, Fas formasını giymek istiyor Fas asıllı İspanyol futbolcu Munir El Haddadi, 2018 Dünya Kupası'na katılmaya hak kazanan Fas Milli Takımı'nın formasını giyebilmek için girişim başlattı.
15.11.2017 İspanya
Villarreal Alaves'i rahat geçti!
Villarreal Alaves'i rahat geçti! La Liga dördüncü hafta karşılaşmasında Villarreal, Deportivo Alaves'i deplasmanda 3-0 mağlup etti.
17.09.2017 İspanya
İspanya'da Enes Ünal rüzgarı
İspanya'da Enes Ünal rüzgarı İspanya La Liga 3. hafta mücadalesinde Villarreal, Real Betis'i 3-1 mağlup etti.
10.09.2017 İspanya
Emre Mor için imza töreni düzenledi
Emre Mor için imza töreni düzenledi Celta Vigo, Borussia Dortmund'dan kadrosuna kattığı milli oyuncu Emre Mor için imza töreni düzenledi.
8.09.2017 İspanya
Burak Yılmaz Trabzon'a geldi
Burak Yılmaz Trabzon'a geldi Trabzonspor Kulübünün transfer görüşmelerine başladığı milli futbolcu Burak Yılmaz, Trabzon'a geldi.
5.08.2017 Trabzonspor
Trabzonspor, transferde 4 isime odaklandı
Trabzonspor, transferde 4 isime odaklandı TRANSFER çalışmalarını hızlandıran Trabzonspor’da yönetimin Medel, Sosa, Sissoko ve Serdar Taşçı isimlerine odaklandı.
3.08.2017 Trabzonspor
Dostluk maçında gülen Trabzonspor
Dostluk maçında gülen Trabzonspor Trabzonspor, 50. yıl kutlamaları kapsamında İspanya'nın La Liga ekiplerinden Deportivo Alaves ile oynadığı dostluk maçını 2-0 kazandı.
2.08.2017 Trabzonspor
Real Madrid puan farkını korudu
Real Madrid puan farkını korudu La Liga'nın 28. haftasında lider Real Madrid evinde Deportivo Alaves'i 3-0 mağlup etti.
2.04.2017 İspanya
Barça'dan gol şov!
Barça'dan gol şov! La Liga'nın 22. haftasında Barcelona deplasmanda Alaves'i 6-0 yendi
11.02.2017 İspanya
Emre Çolak, Deportivo'yu kurtaramadı
Emre Çolak, Deportivo'yu kurtaramadı Emre Çolak'ın formasını giydiği Deportivo La Coruna, Kral Kupası'nda Alaves'e elendi. 2. lig takımı Alcorcon, tarihinde ilk kez Kral Kupası'nda çeyrek finale yükseldi.
11.01.2017 İspanya
Devre arası baş ağrısı
Devre arası baş ağrısı Beşiktaş Ocak transferinden çok umutlu ama son yıllarda bu dönemde yapılan takviyeler pek bekleneni veremedi.
28.12.2016 Beşiktaş

Benzer Haber Etiketleri

Deportivo Alaves ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki deportivo alaves haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.