Denizci

Denizci

Son dakika denizci haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan denizci ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını denizci haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Denizci

haberleri sayfasında son dakika yaşanan denizci gelişmeleri de dahil olmak üzere 643 denizci haberi bulunmuştur. Tüm denizci haberleri aşağıda listelenmiştir.
TCG Kınalıada'dan yola çıktı!
TCG Kınalıada'dan yola çıktı! TCG Kınalıada korveti, Japonya'ya 134 yıl önce iadei ziyaret yapan Ertuğrul Fırkateyni, dönüş yolunda yakalandığı fırtına sonucu kayalıklara çarparak batan geminin anısına Uzak Doğu'ya sefere çıktı. TCG Kınalıada, 4,5 ay sürecek seyrinde 20 ülkeye demir atacağı belirtildi.
8.04.2024 Gündem
Deniz ticaretinde rekor! Bakan Uraloğlu açıkladı
Deniz ticaretinde rekor! Bakan Uraloğlu açıkladı Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, 2024 yılının ilk çeyreğinde yaşanan ekonomik iyileşmenin ticari hayata yansımaya başladığını belirterek, 2024 yılı ilk çeyreğinde limanlarda elleçlenen yük miktarının bir önceki yılın aynı dönemine göre yüzde 7,2 artarak 134 milyon 327 bin 597 tona yükseldiğini bildirdi. Uraloğlu, limanlarda elleçlenen konteyner miktarının ise bir önceki yılın aynı dönemine göre yüzde 17,9 gibi rekor bir oranda artarak 3 milyon 350 bin 817 TEU’ya ulaştığını açıkladı.
3.04.2024 Ekonomi
Türk denizcilerin bulunduğu gemi battı Çin’in Şanghay kenti açıklarında battı! 16'sı Türk 21 denizci kurtarıldı
Türk denizcilerin bulunduğu gemi battı Çin’in Şanghay kenti açıklarında battı! 16'sı Türk 21 denizci kurtarıldı Çin’in Şanghay kenti açıklarında içinde Türk denizcilerin de bulunduğu Omega adlı gemi, Mirabella isimli gemiyle kötü hava koşullarından dolayı çarpıştı. Filikalarla gemiyi terk eden 16'sı Türk 21 denizcinin diğer gemi tarafından kurtarıldığı açıklandı.
24.01.2024 Dünya
Mıknatıs Kullanım Alanları Nelerdir? Mıknatısın Günlük Hayatta Kullanıldığı Yerler...
Mıknatıs Kullanım Alanları Nelerdir? Mıknatısın Günlük Hayatta Kullanıldığı Yerler... Sahip olduğu özellik nedeniyle birçok maddeyi kendisine çekme özelliğine sahip olan mıknatıs, hayatın birçok alanında kullanılabilmektedir. Mıknatıs; demir, nikel ve kobalt gibi maddeleri kendisine çekme işlemini gerçekleştirmektedir.
4.01.2024 Yaşam
Mayına çarpan gemideki Türk denizcilerin durumu iyi
Mayına çarpan gemideki Türk denizcilerin durumu iyi Tuna nehrinde mayına çarparak karaya oturan gemide, görev yapan 4 Türk denizcinin sağlık durumlarının iyi olduğu açıklandı.
28.12.2023 Gündem
Kartal İstimbotu yerine gitmeyi bekliyor... ‘Geldikleri gibi giderler’ demişti
Kartal İstimbotu yerine gitmeyi bekliyor... ‘Geldikleri gibi giderler’ demişti Atatürk’ün İstanbul Boğazı’ndaki işgal kuvvetlerine ait savaş gemileri için “Geldikleri gibi giderler” sözünü sarf ettiği ve 5 yıl önce hurda halde bulunarak tamamen yenilenen Kartal İstimbotu, Beşiktaş’taki yerine gitmeyi bekliyor.
10.11.2023 Gündem
Atatürk'ün hayali 100 yaşında! "‘En sağlam, en tutarlı önder odur’"
Atatürk'ün hayali 100 yaşında! "‘En sağlam, en tutarlı önder odur’" Prof. Dr. İlber Ortaylı, 'Bugün etrafımızdaki coğrafyalar kaynıyor. Bunlar içinde Türkiye en iyi durumdaysa ve barışını kısmen de olsa sağlayabiliyorsa bu büyük bir başarıdır' dedi. Ortaylı Atatürk’ün Cumhuriyet fikriyle ne zaman tanıştığını anlattı.
29.10.2023 Gündem
Portekiz Bayrağı Anlamı Nedir? Portekiz Bayrağı Nasıl Oluştu, Renkleri Ne Anlama Geliyor?
Portekiz Bayrağı Anlamı Nedir? Portekiz Bayrağı Nasıl Oluştu, Renkleri Ne Anlama Geliyor? Portekiz, resmi adı ile Portekiz Cumhuriyeti olarak bilinen bir ülkedir. Atlas okyanusu ile çevrelenmiş olan ülke doğal güzellikleri ve tarihi ile dikkat çeker. 
14.09.2023 Eğitim
Kadın terörist itiraf etti: Türk askeri beni buldu, yaralarımı açıp pansuman yapıyorlar
Kadın terörist itiraf etti: Türk askeri beni buldu, yaralarımı açıp pansuman yapıyorlar MSB, Irak'ın kuzeyindeki Pençe-Kilit Operasyonunda 2 teröristin etkisiz hale getirildiğini, Marya Umut kod adlı Şengül Bulut isimli kadın teröristin sağ olarak ele geçirildiğini duyurdu. Kadın terörist, kahraman askerlerin kendisine nasıl davrandığını anlattı: Hiçbir şey dışarıdan göründüğü gibi değil
5.08.2023 Gündem
Komutanları ve arkadaşları Amiral Gökçen Fırat'ı anlattı: Gerçek bir denizci
Komutanları ve arkadaşları Amiral Gökçen Fırat'ı anlattı: Gerçek bir denizci 'Mavi Vatan’da devrim niteliği taşıyan YAŞ kararıyla Kurmay Albay Gökçen Fırat, TSK’nın ilk kadın amirali oldu. Fırat’ı teğmenliğinden beri tanıyan emekli Tümamiral Doç. Dr. Cihat Yaycı, “Gökçen Amiral gerçek bir denizci” dedi. Devreleri de onu “Tam bir asker” diye anlattı.
5.08.2023 Gündem
Amiral Kurmay Gökçen Fırat kimdir? YAŞ kararı ile terfi eden ilk kadın amiral Kurmay Albay Gökçen Fırat kaç yaşında, aslen nereli, hangi görevlerde yer aldı?
Amiral Kurmay Gökçen Fırat kimdir? YAŞ kararı ile terfi eden ilk kadın amiral Kurmay Albay Gökçen Fırat kaç yaşında, aslen nereli, hangi görevlerde yer aldı? Deniz Kuvvetleri Komutanlığında Kurmay Albay Gökçen Fırat amiralliğe terfi etti. TSK’da ilk defa denizci bir kadın çapraz kılıcı apoletlerine takacak. Peki, Kurmay Albay Gökçen Fırat kimdir? YAŞ kararı ile ilk kadın amiral Albay Gökçen Fırat kaç yaşında, nereli, hangi görevlerde yer aldı?
4.08.2023 Gündem
Barbaros Hayreddin Paşa Camii'nin açıldı! Cumhurbaşkanı Erdoğan: 20 bin kişi aynı anda ibadet edebilecek
Barbaros Hayreddin Paşa Camii'nin açıldı! Cumhurbaşkanı Erdoğan: 20 bin kişi aynı anda ibadet edebilecek Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, İstanbul Levent'teki Barbaros Hayreddin Paşa Camii'nin açılışında konuştu. Erdoğan, caminin 750 milyon liraya mal edildiğini ve camide aynı anda 20 bin kişinin ibadet edebileceğini söyledi.
12.05.2023 Gündem
Hazım Körmükçü: Başarısız olmak gibi bir lüksüm yok!
Hazım Körmükçü: Başarısız olmak gibi bir lüksüm yok! Hazım Körmükçü, Yeşilçam efsanelerinden Hülya Koçyiğit'in sunumuyla TRT 2'de ekranlara gelen 'Film Gibi Hayatlar' programında konuk oldu. Dedesi Türk Tiyatrosu’nun usta isimlerinden Hazım Körmükçü ile aynı ismi taşıyan ünlü oyuncu, Körmükçü soyadının taşımanın hem onurunu hem de zorluğunu yaşadığını söyledi.
11.03.2023 Magazin
Genç kızı tecavüz edip boğarak öldürdü! Dehşete düşüren video ortaya çıktı
Genç kızı tecavüz edip boğarak öldürdü! Dehşete düşüren video ortaya çıktı Amcasının restoranında çalışan 16 yaşındaki genç kız, mesaisinin bitmesinin ardından eve gitmek üzere yola koyuldu. Yolda tekerleğinin patladığını fark edince arabasından inen genç kız, başına geleceklerden habersizdi. Genç kıza dehşeti yaşatan askerin savunması ise duyanları şoke etti.
12.01.2023 Dünya
Bakan Akar'dan Yunanistan'a net uyarı: Aklınızı başınıza alın
Bakan Akar'dan Yunanistan'a net uyarı: Aklınızı başınıza alın Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar, "Biz Yunanistan'ın tahriklerine kapılmadan, hiçbir oldubittiye izin vermeyecek, hakkımızı çiğnetmeyeceğiz. Bu konuda azimli ve kararlıyız" dedi.
9.01.2023 Gündem
DEAŞ saldırılarında ölen ABD’li askerlerin ailelerinden LaFarge'a dava
DEAŞ saldırılarında ölen ABD’li askerlerin ailelerinden LaFarge'a dava Terör örgütü DEAŞ’ın düzenlediği saldırılarda hayatını kaybeden ABD’li 3 askerin ailesi, DEAŞ’a yardım ettiği yönündeki suçlamaları kabul eden Fransız çimento devi Lafarge'a dava açtı.
26.12.2022 Dünya
Tayland'da büyük şok! Savaş gemisi battı, çok sayıda asker kayıp
Tayland'da büyük şok! Savaş gemisi battı, çok sayıda asker kayıp Tayland'da şiddetli fırtına nedeniyle batan donanma gemisinde bulunan 31 kayıp denizci için arama çalışmaları devam ediyor.
19.12.2022 Dünya
Mehmet Ali Erbil ile ilgili korkutan durum! Hastaneye kaldırıldı
Mehmet Ali Erbil ile ilgili korkutan durum! Hastaneye kaldırıldı Sunucu-oyuncu Mehmet Ali Erbil sevenlerini korkuttu. ‘The Hope’ filminde rol alan Erbil eve dönüş yolunda fenalaşınca hastaneye kaldırıldı. Yapılan kontrollerin ardından ünlü şovmenin yorgun düştüğü anlaşıldı.
11.11.2022 Magazin
Hulusi Kentmen kimdir? Google Hulusi Kentmen’i unutmadı!
Hulusi Kentmen kimdir? Google Hulusi Kentmen’i unutmadı! Yeşilçam’ın ‘Baba’ karakterlerinden Hulusi Kentmen, Google’da Doodle oldu. Google’ın anasayfasında anılan Hulusi Kentmen, Doodle açıklamasında, Türk sinemasının Yeşilçam döneminin en sevilen ve en üretken oyuncularından biriydi. Yeşilçam filmlerinin 'babası' olarak anılmaya başlandı. Bugün Türkiye’de sert ama babacan bir kişiliği belirtmek için hala “Hulusi Kentmen gibi” ifadesi yaygın olarak kullanıyor.” ifadelerine yer verildi. Peki, Hulusi Kentmen kimdir, ne zaman öldü? Hulusi Kentmen filmleri!
1.11.2022 Kültür Sanat
Ukrayna-Rusya arasında 218 esir takas edildi
Ukrayna-Rusya arasında 218 esir takas edildi Rusya ve Ukrayna arasında 218 esir takas edildi. Rusya tarafı 108 Ukraynalı kadını, Ukrayna tarafı aralarında sivillerinde bulunduğu 110 kişiyi serbest bıraktı.
17.10.2022 Dünya
Av sezonu başladı! Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan ilk mesaj: Vira Bismillah’ deyip inşallah yeni sezonu başlatalım
Av sezonu başladı! Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan ilk mesaj: Vira Bismillah’ deyip inşallah yeni sezonu başlatalım Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Su Ürünleri Av Sezonu Açılış Töreni’ne telefonla bağlanarak, “Vira Bismillah’ deyip inşallah yeni sezonu başlatalım” dedi. Öte yandan Sarıyer-Kireçburnu Balıkçı Barınağı'ndaki 2022-2023 Su Ürünleri Av Sezonu Açılış Töreni, Tarım ve Orman Bakanı Vahit Kirişci'nin katılımıyla gerçekleştirildi. Açılışta, bakanlık tarafından üretilen kalkan, levrek ve mersin balığı yavruları denize bırakıldı, törene katılanlara balık dağıtıldı.
31.08.2022 Gündem
Çarıklı Milyoner filmi nerede çekildi, ne zaman yayınlandı? Çarıklı Milyoner oyuncuları kim ve konusu ne?
Çarıklı Milyoner filmi nerede çekildi, ne zaman yayınlandı? Çarıklı Milyoner oyuncuları kim ve konusu ne?  Kemal Sunal’ın sevilen filmleri arasında yer alan Çarıklı Milyoner oyuncuları ve konusu merak ediliyor. 1983 yapımı filmin yönetmen koltuğunda Kartal Tibet oturuyor. Peki, Çarıklı Milyoner filmi nerede çekildi? Çarıklı Milyoner oyuncuları kim ve konusu ne? 
25.08.2022 Televizyon
200 milyon dolarlık servetinin sırrı bilinmiyor, Instagram'da 33 milyon takipçisi her adımını takip ediyor, etrafı güzel kadınlarla dolu... Dan Bilzerian evlendi mi?
200 milyon dolarlık servetinin sırrı bilinmiyor, Instagram'da 33 milyon takipçisi her adımını takip ediyor, etrafı güzel kadınlarla dolu... Dan Bilzerian evlendi mi? Bütün dünya Dan Bilzerian'ın adını sosyal paylaşım sitesi Instagram aracılığıyla öğrendi. Bunun nedeni de elbette yaptığı paylaşımlardı. Parayı su gibi harcadığı belli olan lüks hayatını milyonlarca takipçisiyle paylaştı yıllarca. Ama Bilzerian ile ilgili en çok dikkat çeken ayrıntı bu değildi.
25.07.2022 Magazin
Usta yönetmen Erden Kıral hayatını kaybetti
Usta yönetmen Erden Kıral hayatını kaybetti Kanal, Bereketli Topraklar Üzerinde ve Hakkari'de Bir Mevsim gibi pek çok filme imza atmış Türk sinemasının önemli yönetmenlerinden Erden Kıral(80), hayatını kaybetti.
17.07.2022 Magazin
Takı kavgasında kan aktı! 'Sen neden çeyrek taktın?'
Takı kavgasında kan aktı! 'Sen neden çeyrek taktın?' Kocaeli'de iki aile arasında çıkan kavgada silahla vurularak hayatını kaybeden kadının kuzeni, "Kavga takı yüzünden çıktı. Bir aile, diğer ailenin düğününde yarım altın takmış. Sonra düğün olduğunda gruplardan biri, diğer aileye çeyrek altın takmış. 'Ben sana yarım taktım, sen niye bana çeyrek taktın?' diye arbede yaşanmış" dedi.
20.06.2022 Yaşam

Benzer Haber Etiketleri

Denizci ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki denizci haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.