Deha Bilimlier

Deha Bilimlier

Son dakika Deha Bilimlier haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Deha Bilimlier ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Deha Bilimlier haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Deha Bilimlier

haberleri sayfasında son dakika yaşanan deha bilimlier gelişmeleri de dahil olmak üzere 31 deha bilimlier haberi bulunmuştur. Tüm deha bilimlier haberleri aşağıda listelenmiştir.
Deha Bilimlier o şarkıyı okurken gözyaşlarını tutamadı!
Deha Bilimlier o şarkıyı okurken gözyaşlarını tutamadı! Geçtiğimiz ay babasını kaybettikten sonra büyük bir üzüntü yaşayan Deha Bilimlier, ara verdiği sahnelere hızlı bir dönüş yaptı.
19.03.2023 Magazin
Deha Bilimlier baba acısıyla sarsıldı!
Deha Bilimlier baba acısıyla sarsıldı! Şarkıcı Deha Bilimlier baba acısı ile sarsıldı. Ünlü şarkıcının babası Şevket Bilimlier, vefat etti. Deha Bilimlier, babasının yaşamını yitirdiğini sosyal medya hesabından takipçilerine duyurdu. Bilimlier’in cenazesi dün ikindi namazına müteakip İzmir, Karşıyaka Bostanlı Beşikçioğlu Camii'nde kılınan cenaze namazının ardından son yolculuğuna uğurlandı.
1.03.2023 Magazin
Gülşah Saraçoğlu yasak aşk iddiasıyla ilgili konuştu: Kimsenin kümesine girecek bir kadın değilim!
Gülşah Saraçoğlu yasak aşk iddiasıyla ilgili konuştu: Kimsenin kümesine girecek bir kadın değilim! Modacı Gülşah Saraçoğlu'nun adı bir dönem evli şarkıcı Deha ile anılmıştı. Saraçoğlu yasak aşk iddialarını sert dille yalanladı: Kimsenin kümesine girecek bir kadın asla değilim. Hiçbir zaman olmadım, hiçbir zaman olamam da. DNA’m izin vermez!
26.05.2022 Magazin
Deha Bilimlier ve Aslı Bilimlier çifti krizi atlattı!
Deha Bilimlier ve Aslı Bilimlier çifti krizi atlattı! Şarkıcı Deha Bilimlier ile modacı Gülşah Saraçoğlu'nun yasak aşk yaşadığı iddiası magazin gündemine bomba gibi düşmüştü. Karşılıklı açıklamaların ardından Demet Akalın da tartışmaya dahil olmuştu. Tavrı merak konusu olan Ası Bilimlier, eşini evden kovmuştu. İki kız ve bir oğulları olan çiftin ilişkisinde yeni bir gelişme yaşandı. İşte detaylar...
16.03.2022 Magazin
Deha Bilimlier ile Aslı Bilimlier arasındaki kriz sona erdi!
Deha Bilimlier ile Aslı Bilimlier arasındaki kriz sona erdi! Şarkıcı Deha Bilimlier, eşi Aslı Bilimlier’i modacı Gülşah Saraçoğlu’yla aldattığı haberleriyle gündeme gelmiş, çift evleri ayırmıştı.
2.03.2022 Magazin
Gülşah Saraçoğlu'ndan Demet'e tepki: Mahkemeden daha büyük bir ceza vereceğim!
Gülşah Saraçoğlu'ndan Demet'e tepki: Mahkemeden daha büyük bir ceza vereceğim! Selin Ciğerci'ye tekrar evlilik teklif eden Gökhan Çıra, geçtiğimiz akşam Nişantaşı'nda doğum günü için parti düzenledi. Gülşah Saraçoğlu da partiye katılanlar arasındaydı. Evli ve üç çocuk babası Deha Bilimlier ile 'yasak aşk' yaşadığı iddialarıyla gündemde olan modacı, geçtiğimiz yıl kendisini ve Bilimlier çiftini bu konuda uyardığını söyleyen şarkıcı Demet Akalın'a bir kez daha tepki gösterdi.
17.02.2022 Magazin
Yasak aşk iddiaları olay olmuştu! Gülşah Saraçoğlu'ndan 'Deha Bilimlier' sorusuna yanıt!
Yasak aşk iddiaları olay olmuştu! Gülşah Saraçoğlu'ndan 'Deha Bilimlier' sorusuna yanıt! Deha Bilimlier ile 'yasak aşk' yaşadığı iddialarıyla gündemden düşmeyen Gülşah Saraçoğlu, önceki akşam Ulus’ta bir mekandan çıkarken görüntülendi. Saraçoğlu, gazetecilerin 'Deha Bilimlier' soruları karşısında "Öpüyorum" diyerek karşılık verdi.
14.02.2022 Magazin
Gülşah Saraçoğlu'ndan Deha Bilimlier ve Demet Akalın açıklaması!
Gülşah Saraçoğlu'ndan Deha Bilimlier ve Demet Akalın açıklaması! Nişantaşı'nda görüntülenen Gülşah Saraçoğlu, evli ve üç çocuk babası şarkıcı Deha Bilimlier ile yasak aşk yaşadığı iddialarına cevap verirken, geçtiğimiz yıl kendisini ve Bilimlier çiftini bu konuda uyardığını söyleyen arkadaşı Demet Akalın'ı topa tuttu. Ünlü modacı, 'gerçek kürk' eleştirileri hakkında da konuştu.
26.01.2022 Magazin
Lerzan Mutlu'dan Demet Akalın'a ağır sözler: Tek yaptığın insanların arasını bozmak!
Lerzan Mutlu'dan Demet Akalın'a ağır sözler: Tek yaptığın insanların arasını bozmak! Demet Akalın önceki gün Nişantaşı’nda moda tasarımcısı arkadaşı Pınar Kerimoğlu ile görüntülendi. Akalın, son dönemde magazin gündemini meşgul eden olaylara dair açıklamalar yaptı. Akalın'a tepki bir dönem yakın arkadaşı olan Lerzan Mutlu'dan geldi: Tek yaptığın insanların arasını bozmak!
12.01.2022 Magazin
Demet Akalın: Ne hainliğimi gördünüz?
Demet Akalın: Ne hainliğimi gördünüz? Popçu Demet Akalın, önceki gün Nişantaşı’nda moda tasarımcısı Pınar Kerimoğlu ile görüntülendi. Ünlü şarkıcı, son dönemde magazin gündeminden düşmeyen olaylar hakkında çarpıcı açıklamalarda bulundu.
12.01.2022 Magazin
Fatih Ürek: Evliyken böyle bir şey yaptıysa terbiyesizlik!
Fatih Ürek: Evliyken böyle bir şey yaptıysa terbiyesizlik! 'Nalan' filminin galasına katılan Fatih Ürek, Gülşah Saraçoğlu ve Deha Bilimlier'in aşk yaşadığı iddiasıyla ilgili dikkat çeken açıklamalar yaptı.
8.01.2022 Magazin
Demet Akalın'a nazar değdi! 'Boyun fıtığı oldum'
Demet Akalın'a nazar değdi! 'Boyun fıtığı oldum' Demet Akalın, önceki gün Fulya’da bulunan bir özel sağlık merkezinden çıkarken görüntülendi. Nazara gelen Akalın, “Sağa sola dönemiyorum. Boyun fıtığı oldum” açıklamasını yaptı.
7.01.2022 Magazin
Aslı Bilimlier eşi Deha Bilimlier'i evden kovdu! 'Arada harcanıyorum'
Aslı Bilimlier eşi Deha Bilimlier'i evden kovdu! 'Arada harcanıyorum' Şarkıcı Deha Bilimlier, günlerdir magazin gündeminden düşmeyen "modacı Gülşah Saraçoğlu’yla yasak aşk yaşadığı" iddiası nedeniyle eşi Aslı Bilimlier’in kendisini eve almadığını açıkladı. Gülşah Şaraçoğlu ise kendisini uyardığını söyleyen Demet Akalın’a dava açacağını söyledi.
5.01.2022 Magazin
Gülşah Saraçoğlu ile Deha Bilimlier arasında neler oldu?
Gülşah Saraçoğlu ile Deha Bilimlier arasında neler oldu? Deha Bilimlier’in sahne aldığı mekânda kendisini dinlemeye gelen Gülşah Saraçoğlu’yla beraberlik yaşadığı iddia edilmiş, ünlü popçu Demet Akalın da, “İki tarafı da uyarmıştım geçen sene. Daha çok hanım tarafını uyarmıştım” açıklamasını yapmıştı. Peki Gülşah Saraçoğlu ve Deha Bilimlier arasında ne geçti?
4.01.2022 Magazin
Gülşah Saraçoğlu ve Deha Bilimlier yasak aşk mı yaşadı? İlk açıklama...
Gülşah Saraçoğlu ve Deha Bilimlier yasak aşk mı yaşadı? İlk açıklama... Aslı Bilimlier ile evli olan Deha Bilimlier’in modacı Gülşah Saraçoğlu ile geçtiğimiz haftalarda yasak aşk yaşadıkları öne sürüldü. Çıkan iddiaların ardından Deha Bilimlier açıklama yaptı.
3.01.2022 Magazin
Demet Akalın'dan yasak aşk açıklaması: İki tarafı da uyarmıştım!
Demet Akalın'dan yasak aşk açıklaması: İki tarafı da uyarmıştım! Demet Akalın, yakın arkadaşı Deha Bilimlier ve eski modacısı Gülşah Saraçoğlu'nun 'yasak aşk' yaşadıkları iddialarıyla ilgili konuştu. Ünlü şarkıcı, "Ben çok üzüldüm çünkü iki tarafı da uyarmıştım geçen sene. Daha çok hanım tarafını uyarmıştım. Deha'nın eşi Aslı, benim çok yakın arkadaşım. Onlar yine bu durumu atlatırlar. Tam yeni yıla girerken çok sevimsiz bir durum oldu. Ben iki gündür uyuyamıyorum, çok etkilendim" dedi.
2.01.2022 Magazin
Gülşah Saraçoğlu evli olan Deha Bilimlier ile aşk mı yaşıyor? Açıklama geldi...
Gülşah Saraçoğlu evli olan Deha Bilimlier ile aşk mı yaşıyor? Açıklama geldi... 'Ünlü erkek şarkıcı, eşini sahnesine gelen ünlü bir sarışın kadınla aldattı' iddiası ortalığı karıştırdı. Şarkıcı Deha Bilimlier ve Gülşah Saraçoğlu’nun yasak aşk yaşadığı iddia edildi. Aslı Bilimlier ile mutlu bir evliliği olan üç çocuk babası Deha Bilimlier şoke eden iddiaların ardından sessizliğini bozdu. Adı Gülşah Saraçoğlu ile anılan Bilimlier 2.sayfa programına konuştu.
30.12.2021 Magazin
"Demet Akalın ile barıştık"
"Demet Akalın ile barıştık" Şarkıcı Deha Bilimlier, geçtiğimiz gün bir mekanda sahne aldı.
5.03.2020 Magazin
Deha'nın ikizleri klip yıldızı oldu
Deha'nın ikizleri klip yıldızı oldu Pop müziğin sevilen ismi Deha Bilimlier, 'Adı Aşk' albümünden 'Papatya' şarkısı için geçtiğimiz günlerde kamera karşısına geçti.
29.08.2019 Magazin
Barış Akarsu sevenlerine müjde
Barış Akarsu sevenlerine müjde 2007 yılında trafik kazasında hayatını kaybeden şarkıcı Barış Akarsu’nun ailesinden hayranlarını sevindirecek açıklamalar geldi
15.02.2019 Magazin
Demet Akalın'dan Okan Bayülgen'e flaş cevap!
Demet Akalın'dan Okan Bayülgen'e flaş cevap! Şarkıcı Demet Akalın, "Ödülünü alan sevişmeye koşuyor" şeklindeki sözleri olay ratan şovmen Okan Bayülgen'e yanıt verdi.
1.02.2019 Magazin
Ünlü müzisyene şok! 15 yıl hapsi istendi
Ünlü müzisyene şok! 15 yıl hapsi istendi Sollamak istediği aracın kaza yapmasına yol açıp bir bebeğin ölümüne, anne ve babasının ise yaralanmasına neden olduğu öne sürülen müzisyen Deha Bilimlier hakkında 15 yıl hapis istendi
22.01.2019 Yaşam
Emre Altuğ iflas mı etti?
Emre Altuğ iflas mı etti? Popçu Emre Altuğ’un ortağı olduğu İzmir Alaçatı’daki Gazino Sako adlı mekan iki ayda havlu attı. Parasızlık yüzünden konserler iptal edilirken şarkıcı Deha Bilimlier alacakları için mahkemeye başvuracağını söyledi...
17.08.2018 Magazin
Ünlü isimlerden işitme engelli çocukların eğitimine destek!
Ünlü isimlerden işitme engelli çocukların eğitimine destek! Sanat, spor ve iş dünyasının ünlü isimleri, İstanbul Üniversitesi Cerrahpaşa Tıp Fakültesi bünyesinde işitme implantı takılan çocukların işitme eğitimlerine 1 yıllık fon sağlanması amacıyla düzenlenen "Çocuklara Göz Kulak Oluyoruz" kampanyasına destek sağladı.
18.01.2018 Sağlık

Benzer Haber Etiketleri

Deha Bilimlier ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki deha bilimlier haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.