AK Parti'den flaş karar! Cumhurbaşkanı Erdoğan açıklama yapacak
AK Parti'den flaş karar! Cumhurbaşkanı Erdoğan açıklama yapacak 104 emekli amiral gece yarısı Montrö Boğazlar Sözleşmesi’yle ilgili bir bildiri yayınladı. Yayınlanan bildirinin ardından flaş gelişmeler yaşanmaya devam ediyor. AK Parti MYK'nın yarın saat 18:00'de bildiri gündemiyle toplanacağı duyuruldu. Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın da saat 15:00'te Beştepe'de bir değerlendirme toplantısı yapacağı öğrenildi.
4.04.2021 Gündem
Bakan Soylu erkeklere seslendi: Kendinize gelin... Böyle bir ayıp olur mu
Bakan Soylu erkeklere seslendi: Kendinize gelin... Böyle bir ayıp olur mu Aile içi ve Kadına Yönelik Şiddetle Mücadele Değerlendirme Toplantısı'nda konuşan İçişleri Bakanı Süleyman Soylu önemli açıklamalarda bulundu. Bakan Soylu, ""Erkeklere sesleniyorum: Kendinize gelin yahu. Fiziksel olarak güçlü olabilirsiniz. Böyle bir ayıp olur mu? Neyi tatmin ediyorsun? Neyi ortaya koyuyorsun?" dedi.
23.11.2020 Siyaset
‘Çözüm fırsatını çoktan kaçırdılar’
‘Çözüm fırsatını çoktan kaçırdılar’ Kabineyi toplayarak ‘65. Hükümetin İlk Yüz Günü’nü değerlendiren Başbakan Binali Yıldırım, icraatlar hakkında bilgi verirken “İç güvenliğin sağlanması konusunda taviz verilmeyecek” vurgusu yaptı ve ekledi: Çözüm falan yok kardeşim, çözüm vatandaşta. O fırsatı kaçırdılar
29.09.2021 Gündem