Değeri

Değeri

Son dakika değeri haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan değeri ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını değeri haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Değeri

haberleri sayfasında son dakika yaşanan değeri gelişmeleri de dahil olmak üzere 15.449 değeri haberi bulunmuştur. Tüm değeri haberleri aşağıda listelenmiştir.
Gaziantep’te 2 milyon TL değerinde kaçak telefon ele geçirildi
Gaziantep’te 2 milyon TL değerinde kaçak telefon ele geçirildi Gaziantep’te jandarma ekiplerinde 2 ayrı iş yerine yapılan operasyonda piyasa değeri 2 milyon TL değerinde olan gümrük kaçağı akıllı telefon ele geçirildi.
20.05.2024 Gaziantep
Gaziantep’te istihdamı, katma değeri ve çevre sağlığını bir arada sunan proje!
Gaziantep’te istihdamı, katma değeri ve çevre sağlığını bir arada sunan proje! Gaziantep’te kırsal alanda hayvancılıkla geçimini sağlayan ailelere, keçe yapımı öğretilerek hem küçükbaş hayvanlardan elde edilen yüne katma değer kazandırılıyor hem kadın çiftçilerin istihdam oranı artırılıyor hem de koyun ve keçi yünü yakımının önüne geçilerek çevreye verilen zarar engelleniyor.
20.05.2024 Gaziantep
50 milyon liralık sahte altın operasyonuna 10 tutuklama
50 milyon liralık sahte altın operasyonuna 10 tutuklama Adana merkezli 4 ilde “Ayar-3” ismi verilen sahte altın operasyonunda gözaltına alınan 13 şüpheliden 10’u tutuklandı.
19.05.2024 Adana
50 milyonluk vurgun böyle önlendi! 4 ilde 'sahte altın' operasyonu
50 milyonluk vurgun böyle önlendi! 4 ilde 'sahte altın' operasyonu İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, Adana merkezli 4 ilde gerçekleştirilen Ayar-3 operasyonunun ayrıntılarını paylaştı.
18.05.2024 Gündem
Sahte altın çetesine 'ayar' verildi! 50 milyonluk vurguna darbe
Sahte altın çetesine 'ayar' verildi! 50 milyonluk vurguna darbe İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, "Piyasaya Sahte Altın Sürmeye Çalışan" şahıslara yönelik “AYAR-3” operasyonu düzenlendiğini duyurdu.
18.05.2024 Gündem
Merkez Bankası faiz kararını açıklayacak! Beklenti belli oldu
Merkez Bankası faiz kararını açıklayacak! Beklenti belli oldu Merkez Bankası Para Politikası Kurulu faiz kararını 23 Mayıs Perşembe günü açıklayacak. Ekonomistler politika faizinin sabit bırakılmasını bekliyor.
18.05.2024 Ekonomi
Bakan Fatih Kacır: Türkiye'ye yatırımlar hızlanacak
Bakan Fatih Kacır: Türkiye'ye yatırımlar hızlanacak Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mehmet Fatih Kacır, Türkiye'nin makro ekonomik göstergelerindeki iyileşmeyi girişim sermayesi fon yöneticileri ile konuştuğunu belirterek, “Türkiye'nin kredi risk priminin hızla düşüyor olması Türk ekonomisinin doğru yolda olduğunun önemli göstergelerinden biri. Bunun sonucunda önümüzdeki dönemde Türkiye'ye yatırımların çok hızlanacağını öngörüyoruz. Türkiye'nin yeni dönemdeki bu sermaye akımlarını hızlı çekmesi, bu kaynağın büyük ölçekte katma değerli üretime, teknolojik dönüşüme ve teknolojik girişimciliğine kazandırılması için çabalarımızı artıracağız. Türkiye yepyeni başarı hikayelerini hayata geçirecek ve bu defa öncekilerden de daha güçlü şekilde, katma değerli, rekabetçi, verimli üretim ve yüksek teknoloji girişimleri hikayede başrol oynayacak." dedi.
17.05.2024 Ekonomi
Adana’da tarlalar sarıya boyandı! Ekonomik değeri çok yüksek seviyede
Adana’da tarlalar sarıya boyandı! Ekonomik değeri çok yüksek seviyede Adana'da halk arasında 'günebakan' olarak da bilinen ayçiçeği, tarlaları sarıya boyamaya başladı. Tarlalarda kartpostallık görüntüler oluşurken, çiftçiler ayçiçeğin veriminin bu sene iyi olacağını söyledi.
20.05.2024 Adana
AOSB’den Ar-Ge ve inovasyona büyük destek! Ödüller sahiplerini buldu
AOSB’den Ar-Ge ve inovasyona büyük destek! Ödüller sahiplerini buldu Değişimi ve sürekli yenilenmeyi destekleyen, yaşanabilir bir çevre, sürdürülebilir ekonomik gelişme ve Türkiye'nin rekabetçi gücüne katkı için AR-GE ve inovasyonu teşvik eden Adana Hacı Sabancı Organize Sanayi Bölgesi'nin 4. Ulusal Sanayi Odaklı AR-GE ve İnovasyon Proje Yarışması ödülleri sahiplerini buldu.
17.05.2024 Adana
Kaçakçılara yönelik operasyon yapıldı!  Piyasa değeri 10 milyon TL  mala el konuldu
Kaçakçılara yönelik operasyon yapıldı! Piyasa değeri 10 milyon TL mala el konuldu Ankara'nın Gölbaşı İlçe Jandarma Komutanlığı ekipleri tarafından Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele (KOM) Şube Müdürlüğü tarafından kaçakçılığın önlenmesine yönelik operasyon yapıldı. Yapılan operasyonda 16 ton bandrolsüz kıyılmış kaçak tütün ele geçirildiği açıklandı.
16.05.2024 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Tasarruf tedbirleri tüm kamuyu kapsıyor
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Tasarruf tedbirleri tüm kamuyu kapsıyor Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, TOBB İkiz Kuleler'de düzenlenen TOBB Genel Kurulu'nda konuştu. Cumhurbaşkanı Erdoğan "Biz tüyü bitmemiş yetimin hakkı olan kamu malının korunmasına ihtimam göstermiş bir hükümetiz. Kamu kurumlarının milletimiz ve iş dünyamıza tasarrufta örnek olmasını hedefliyoruz. Bu paket kamuda verimliliği artırarak tasarrufu sağlamayı amaçlıyor. Tasarruf tedbirlerine istisnasız olarak tüm kamu idareleri ve personeli uymak zorundadır. Tasarruf kültürü yaygınlaştıkça cari açıktaki iyileşme hız kazanacak" dedi.
15.05.2024 Gündem
Milyonlarca liralık kaçakçılığın son anda önüne geçildi!
Milyonlarca liralık kaçakçılığın son anda önüne geçildi! Gümrük Muhafaza ekiplerince Mersin ve Niğde'de yapılan çalışmalarda toplam 646 milyon liralık kaçakçılığın önüne geçildiğini açıklayan TİCARET Bakanlığı, risk analizi ve istihbarat çalışmaları sonucu şüpheli görülen 4 konteyner mercek altına alındığı belirtildi.
15.05.2024 Gündem
Pegasus neden düşüyor, Pegasus hisse senedi neden düştü? Pegasus bedelsiz sermaye artırımı hisseyi nasıl etkiler?
Pegasus neden düşüyor, Pegasus hisse senedi neden düştü? Pegasus bedelsiz sermaye artırımı hisseyi nasıl etkiler? Pegasus, sermayesini 388,75995 bedelsiz artırarak 500 milyon TL'ye çıkarma kararı almış ve SPK'dan da onay gelmişti. Pegasus Hava Taşımacılığı A.Ş. bugün (13 Mayıs 2024) KAP'a yaptığı açıklamada bedelsiz tarihini duyurdu. Peki, Pegasus neden düşüyor, bugün Pegasus hisse neden düştü?
14.05.2024 Ekonomi
Adana karpuzunun marka değeri timlerle korunuyor! Tarla tarla dolaşıyorlar
Adana karpuzunun marka değeri timlerle korunuyor! Tarla tarla dolaşıyorlar Türkiye'nin karpuz üretiminin yüzde 20'sinin yapıldığı Adana'da tescilli karpuzun marka değerini 'ham karpuz timleri' koruyor. Timler, hasat dönemlerinde karpuzun ham hasat edilmemesi için tarla tarla dolaşıyor.
13.05.2024 Adana
23 milyon liralık kaçakçılık vurgununa jandarma darbesi! Gözaltına alındılar
23 milyon liralık kaçakçılık vurgununa jandarma darbesi! Gözaltına alındılar Gaziantep'te jandarma ekiplerince 2 farklı iş yerine düzenlenen operasyonda piyasa değeri 23 milyon 120 bin TL olan 354 adet gümrük kaçağı akıllı cep telefonu ele geçirildi. Gözaltına alınan 2 şahıs hakkında yasal işlem başlatıldı.
15.05.2024 Gaziantep
TEKNOFEST TravelX Ideathon Yarışması için başvurular devam ediyor
TEKNOFEST TravelX Ideathon Yarışması için başvurular devam ediyor TEKNOFEST Havacılık, Uzay ve Teknoloji Festivali kapsamında THY (Türk Hava Yolları) yürütücülüğünde düzenlenen TravelX Ideathon Yarışması için başvurular 30 Haziran tarihine kadar devam ediyor.
13.05.2024 Yaşam
Kaynanaya Anneler Günü mesajı ve sözleri > Gelinden damadın annesine, damattan gelinin annesine anneler günü mesajları ve ölmüş kayınvalideye anneler günü sözleri
Kaynanaya Anneler Günü mesajı ve sözleri > Gelinden damadın annesine, damattan gelinin annesine anneler günü mesajları ve ölmüş kayınvalideye anneler günü sözleri Kayınvalideye Anneler Günü mesajları, bu özel günde eşinin annesine saygını göstermek, ona hürmetlerini sunmak isteyenler tarafından sorgulanıyor. İkinci annelerimiz Kayınvalidelere anneler günü mesajı ve güzel sözler göndermek isteyenler için Kaynanaya Anneler Günü mesajı, kısa, anlamlı kaynanaya anneler günü sözleri derledik. İşte Kayınvalideye Anneler Günü mesajı ve sözleri…
11.05.2024 Yaşam
Dursun Özbek: En büyük transferi biz yaptık, 35 milyon euro
Dursun Özbek: En büyük transferi biz yaptık, 35 milyon euro Galatasaray Başkanı Dursun Özbek, katıldığı bir organizasyonda gündeme dair önemli açıklamalarda bulundu.
11.05.2024 Galatasaray
Semih Kılıçsoy'un değeri 46 kat arttı! Milyon eurolara gidiyor
Semih Kılıçsoy'un değeri 46 kat arttı! Milyon eurolara gidiyor Beşiktaş'ın kötü geçen sezonunda göze çarpan en önemli isim Semih Kılıçsoy oldu. Genç yıldız 8 ay içinde müthiş bir performansa imza atarak değerine değer kattı. İşte tüm detaylar...
10.05.2024 Beşiktaş
Tüketici Hakem Heyeti'nde şikayet mesaisi: En çok şikayet edilen sektörler belli oldu
Tüketici Hakem Heyeti'nde şikayet mesaisi: En çok şikayet edilen sektörler belli oldu Tüketici hakem heyetleri tarafından bugüne kadar yaklaşık 17 milyon uyuşmazlık yargıya intikal etmeden karara bağlandı. Bu yılın ilk dört ayında toplam parasal değeri 1.9 milyar lirayı bulan toplam 241 bin 53 adet başvuru yapılırken en fazla şikayet edilen sektörler de belli oldu.
9.05.2024 Gündem
Kayserispor'da Burak Yılmaz'dan Fenerbahçe'ye: Meydan okumaya gideceğiz
Kayserispor'da Burak Yılmaz'dan Fenerbahçe'ye: Meydan okumaya gideceğiz Kayserispor Teknik Direktörü Burak Yılmaz, Süper Lig'de Fenerbahçe ile oynayacakları maç öncesinde iddialı açıklamalarda bulundu.
8.05.2024 Fenerbahçe
AstraZeneca, nadir görülen yan etkiyi itiraf etti! Koronavirüs aşısı aylar sonra geri çekiliyor
AstraZeneca, nadir görülen yan etkiyi itiraf etti! Koronavirüs aşısı aylar sonra geri çekiliyor Mahkeme belgelerinde ürettiği kocid-19 aşısının çok nadir görülen bir yan etkiye neden olabileceğini kabul eden ilaç devi AstraZeneca, tartışmaların odağındaki aşısını dünya çapında geri çekme kararı aldı.
8.05.2024 Gündem
Emre Belözoğlu'ndan Beşiktaş taraftarına sitem
Emre Belözoğlu'ndan Beşiktaş taraftarına sitem Ankaragücü Teknik Direktörü Emre Belözoğlu, Beşiktaş karşılaşmasının ardından konuştu.
8.05.2024 Süper Lig
8 Mayıs Kapalıçarşı'da gram, çeyrek altın fiyatları!
8 Mayıs Kapalıçarşı'da gram, çeyrek altın fiyatları! Altın fiyatlarında dalgalı seyir yerini yükselişe bıraktı. 8 Mayıs Çarşamba günü saat 7:40 itibarıyla güncel ons altın değeri 2 bin 315 dolardan işlem görürken; gram altın fiyatı bugün 2 bin 406 TL'den alıcı buluyor. 8 Mayıs 2024 altın fiyatları
8.05.2024 Ekonomi
Beşiktaş hisselerinde büyük düşüş! 10. kez tabanı gördü
Beşiktaş hisselerinde büyük düşüş! 10. kez tabanı gördü Beşiktaş hisseleri, Borsa İstanbul’da büyük düşüş yaşadı. Siya-beyazlı kulübün hisseleri BJKAS yaklaşık yüzde 50 değer kaybederek üst üste 10. kez taban oldu.
7.05.2024 Ekonomi

Benzer Haber Etiketleri

Değeri ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki değeri haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.