Değer

Değer

Son dakika değer haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan değer ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını değer haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Değer

haberleri sayfasında son dakika yaşanan değer gelişmeleri de dahil olmak üzere 27.759 değer haberi bulunmuştur. Tüm değer haberleri aşağıda listelenmiştir.
Borsa neden düşüyor? 29 Mayıs Borsa İstanbul neden düştü?
Borsa neden düşüyor? 29 Mayıs Borsa İstanbul neden düştü? Borsa İstanbul'da BIST 100 endeksi, günün ilk yarısında yüzde 0,51 değer kaybederek 10.623 puana indi. Peki ama borsa neden düşüyor?
29.05.2024 Ekonomi
Turkcell 30. Yılına Güçlü Büyüme ile Başladı
Turkcell 30. Yılına Güçlü Büyüme ile Başladı 30’uncu yılını kutlayan Turkcell, 2024 yılının ilk çeyreğinde güçlü büyüme kaydetti. Şirketin genişleyen müşteri tabanına ek olarak dijital servislerdeki gelir artışı ve techfin faaliyetleri finansal sonuçlarda etkili oldu. Grup gelirleri; yıllık bazda %11,8 artışla 30,8 milyar TL'ye, FAVÖK %23,2 yükselişle 12,8 milyar TL’ye yükseldi. FAVÖK marjı 3,8 yüzde puan artış ile %41,4 olarak gerçekleşti. Net kâr ise ilk çeyrekte 2,6 milyar TL’ye ulaştı.
28.05.2024 Ekonomi
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan İmamoğlu'na tepki: Milletin cebinden özel uçakla Roma turu yaptırılamaz
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan İmamoğlu'na tepki: Milletin cebinden özel uçakla Roma turu yaptırılamaz Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Sayıştay’ın 162. kuruluş yıl dönümü dolayısıyla düzenlenen programda açıklamalarda bulundu. İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun gazetecilerle birlikte düzenlediği Roma turuna tepki gösteren Erdoğan, "Milletin cebinden basın mensuplarına Roma turu yaptırmanın hiçbir haklı gerekçesi olamaz. Bu konuda atanmış veya seçilmiş fark etmeksizin tüm makam sahipleri daha hassas davranmalı kamu malına özen göstermelidir." dedi.
28.05.2024 Gündem
TMSF Koza-İpek Holding'e ait yalıyı satışa çıkardı: İşte fiyatı!
TMSF Koza-İpek Holding'e ait yalıyı satışa çıkardı: İşte fiyatı! Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu (TMSF), İstanbul Bebek'te bulunan Koza-İpek Holding'e ait yalıyı satışa çıkardı.
28.05.2024 Ekonomi
Bu anne kız hikayesi tüm Türkiye’yi ağlatacak
Bu anne kız hikayesi tüm Türkiye’yi ağlatacak Kanal D’nin yeni dizisi “Yalan” bu akşam yayınlanacak olan ilk bölümüyle ekranlara geliyor. 20 yıldır cezaevinde kaldıktan sonra yalanlarla örülü bir dünyaya adım atacak olan Melike’nin hikayesi herkesi ağlatacak.
27.05.2024 Magazin
OYAK’ın nema oranı altını, dövizi, borsayı geçti: Yüzde 77,1 Zor yılda hedeflere ulaştı, üyelerinin birikimlerini korudu
OYAK’ın nema oranı altını, dövizi, borsayı geçti: Yüzde 77,1 Zor yılda hedeflere ulaştı, üyelerinin birikimlerini korudu Üyelerinin birikimlerini verimlilik, sürdürülebilirlik ve sorumlu yatırım ilkeleri doğrultusunda yöneten OYAK, açıkladığı yüzde 77,1 nema oranı ile sürdürülebilir getiri sağladı. OYAK Genel Müdürü Süleyman Savaş Erdem, 470 binden fazla üyesine sağladığı değeri geliştirme ve güçlendirme sorumluluğuyla çalışan OYAK’ın, 2023’ün istisnai piyasa koşullarında planlanan ve bütçelenen tüm stratejik, operasyonel ve ticari hedeflere ulaştığını kaydetti.
26.05.2024 Ekonomi
26 Mayıs 2024 canlı altın fiyatları ile çeyrek altın, gram altın fiyatı
26 Mayıs 2024 canlı altın fiyatları ile çeyrek altın, gram altın fiyatı Altın fiyatları son dakika gelişmeleri gündemdeki yerini koruyor. Yatırımcıların güvenli limanı altın, hafta boyunca değer kaybetmesinin ardından kısa bir süre yukarı doğru ivme göstermişti ancak fiyatlar tekrar düşmeye başladı. İşte, 26 Mayıs 2024 canlı altın fiyatları alış-satış tablosu ile anlık gram altın ve çeyrek altın fiyatı...
26.05.2024 Ekonomi
Turkcell’in 30’uncu yıla özel kampanyaları devam ediyor: GNÇ'nin efsane kampanyası geri döndü
Turkcell’in 30’uncu yıla özel kampanyaları devam ediyor: GNÇ'nin efsane kampanyası geri döndü Gençlere özel ayrıcalıklar uygulaması GNÇ, Turkcell’in 30. yıl kutlamaları kapsamında Kültür ve Turizm Bakanlığı’nın ‘Sinema Bilet Sistemi’ uygulamasına verdiği destekle, “1 sinema biletine 1 sinema bileti hediye” uygulamasını hayata geçiriyor.
25.05.2024 Ekonomi
Gezegenler geçidi nedir? Gezegenler geçidinde ne olur, etkileri nelerdir? 12 burç için 3 Haziran gezegenler geçidi etkisi
Gezegenler geçidi nedir? Gezegenler geçidinde ne olur, etkileri nelerdir? 12 burç için 3 Haziran gezegenler geçidi etkisi Gezegenlerin konumu, astrolojinin etkileri konusunda önemli veriler sunar. Bu yıl 3 Haziran 2024'te gerçekleşecek gezegenler geçidinin derin etkiler bırakması öngörülüyor. Gezegenler Geçit Töreni, altı gezegenin hizalanmasıyla gerçekleşir ve kayda değer değişikliklere neden olur. Peki 12 burç için gezegenler geçidinin etkileri nelerdir? Gezegenler geçit töreni ne anlama gelir?
25.05.2024 Astroloji
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Türkiye'ye güvenen kimse pişman olmadı
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Türkiye'ye güvenen kimse pişman olmadı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Lütfi Kırdar Uluslararası Kongre ve Sergi Sarayı'nda Albaraka İslami Finans Zirvesi'nde konuştu. Cumhurbaşkanı Erdoğan, 'Kaos dünyanın rengi haline geldi. Uluslararası sistemde denge kaybolmuştur" ifadelerini kullandı. Dünyada gelir adaletinin bozulduğunu söyleyen Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Dünyadaki en zengin yüzde 1’lik kesimi toplam küresel servetin neredeyse yarısına sahip" tepkisinde bulundu. Cumhurbaşkanı Erdoğan, "İstanbul’u küresel finans ve katılım finans merkezi yapacağız.Türkiye'ye güvenen hiç kimse pişman olmadı" dedi.
24.05.2024 Gündem
Büyükşehir okullara malzeme desteğini sürdürüyor! “Ne yapıyorsak gençler için yapıyoruz”
Büyükşehir okullara malzeme desteğini sürdürüyor! “Ne yapıyorsak gençler için yapıyoruz” Gaziantep Büyükşehir Belediyesi ve Gaziantep Valiliği iş birliğinde sporun tabana yayılması ve imkanların arttırılması için okullara spor malzemesi desteklerine devam ediyor.
23.05.2024 Gaziantep
Bakan Şimşek'ten döviz kuru mesajı! "Lehimize dönecek"
Bakan Şimşek'ten döviz kuru mesajı! "Lehimize dönecek" Hazine ve Maliye Bakanı Şimşek, “Türkiye henüz küresel dezenflasyon rüzgarına kapılmadı. Cari açıktaki düşüş rezerv birikiminin temeli olacak. Portföy tercihleri TL’nin lehine olacak. Reel kur oranları bizim lehimize dönecek ve dezenflasyonu daha da güçlendirecek” dedi.
23.05.2024 Ekonomi
Bakan Şimşek'ten önemli açıklamalar! 'Reel kur oranları lehimize dönecek'
Bakan Şimşek'ten önemli açıklamalar! 'Reel kur oranları lehimize dönecek' Arap Bankacılık Zirvesi’nde açıklamalarda bulunan Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, Türkiye ile Arap dünyasının birçok alanda işbirlikleri ve ortaklıklar geliştirebileceğini söyledi. Bakan Şimşek, “Türkiye henüz küresel dezenflasyon rüzgarına kapılmadı. Cari açıktaki düşüş rezerv birikiminin temeli olacak. Portföy tercihleri TL’nin lehine olacak. Reel kur oranları bizim lehimize dönecek ve dezenflasyonu daha da güçlendirecek” dedi.
23.05.2024 Gündem
Altın neden düşüyor? 23 Mayıs altın fiyatları 2024: Altın kaç TL?
Altın neden düşüyor? 23 Mayıs altın fiyatları 2024: Altın kaç TL? Altının ons fiyatı, 23 Mayıs 2024 Perşembe günü 2.364 dolardan işlem görürken kapalı çarşı fiyatları, altın piyasasında en düşük “gram” 2.448 TL, en yüksek “cumhuriyet altını” 16.914 TL. Gram altın, önceki kapanışa göre %0,57 oranında değer kaybederek 2.447,61 TL seviyesinde işlem görüyor. Peki, altın neden düşüyor? 23 Mayıs 2024 altın fiyatlarında son durum…
23.05.2024 Ekonomi
Kirada yeni dönem! Ev sahipleri beklemeye geçti, kiracılar tedirgin
Kirada yeni dönem! Ev sahipleri beklemeye geçti, kiracılar tedirgin Kiracı ve ev sahibi milyonları doğrudan ilgilendiriyor. Kirada yeni dönem başlıyor. Ev sahipleri hem evlerini satma konusunda hem de kiraya vermek konusunda beklemeye geçmiş durumda. Kira artış oranlarında yeni düzenleme kapıda. Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek’in yüzde 25 kira artış oranının 1 Temmuz 2024 tarihinden sonra değişeceğine dair söylemlerinin ardından 2 Temmuz itibariyle Tüketici Fiyat Endeksi’nin 12 aylık ortalaması olan değer esas alınarak kira artış oranları yapılacağı söz konusu.
23.05.2024 Ekonomi
Bakan Kacır: TSE, 'Türk Malı' damgasının marka değerini güçlendirdi
Bakan Kacır: TSE, 'Türk Malı' damgasının marka değerini güçlendirdi Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mehmet Fatih Kacır, Türkiye'nin en büyük laboratuvar hizmet altyapısına sahip Türk Standartları Enstitüsü'nün (TSE) yetkinlikleri için güç çarpanı olacak Ankara Kalite Kampüsü'nün inşasının hızla tamamlanacağını belirterek, "Ulaşım, enerji, elektroteknik, yapı malzemeleri, kimya ve gıda gibi pek çok sektörün ihtiyaç duyduğu test altyapılarını bünyesinde barındıracak bu tesis ile sanayicilerimiz ileri düzeyde test ve sertifikasyon hizmetlerini güvenle alabilecek" dedi.
22.05.2024 Ekonomi
Nvidia bilançosu saat kaçta açıklanacak, ne zaman? Mayıs 2024 Nvidia bilanço tarihi
Nvidia bilançosu saat kaçta açıklanacak, ne zaman? Mayıs 2024 Nvidia bilanço tarihi Küresel piyasalarda dikkatler Nvidia bilançosuna çevrildi. NVIDIA, hisse senedi fiyatında yılbaşından bu yana yaklaşık %92’lik şaşırtıcı bir artış sergileyerek şirketi teknoloji ve inovasyonun ön saflarına iterek dikkate değer bir ivme kazandı. Peki, Nvidia bilançosu saat kaçta açıklanacak, Nvidia bilanço ne zaman açıklanacak?
22.05.2024 Ekonomi
Bakan Şimşek’ten borsa ve enflasyon mesajı!
Bakan Şimşek’ten borsa ve enflasyon mesajı! Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek Finansal Okuryazarlık Platformu Tanıtım Toplantısı’nda önemli açıklamalarda bulundu. Bakan Şimşek enflasyondaki düşüş için ise tarih verdi.
22.05.2024 Ekonomi
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Reisi'nin ölümü sonra bir günlük yas kararı aldık
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Reisi'nin ölümü sonra bir günlük yas kararı aldık Cumhurbaşkanı Erdoğan, Kabine Toplantısı sonrasında açıklamalarda bulundu. Cumhurbaşkanı Erdoğan, "İran İslam Cumhuriyeti Cumhurbaşkanı kardeşim sayın İbrahim Reisi ve heyet üyelerinin vefatından derin üzüntü duyduk. Helikopter kazasından sonra İran makamlarıyla iletişime geçerek arama kurtarma faaliyetlerine destek vermek için tüm imkanlarımızı seferber ettik. Ülkemizde 1 günlük yas ilan edilmesini kararlaştırdık" dedi.
20.05.2024 Gündem
Haydar Dümen'in eşine tefeciler tuzak kurdu! Emniyet ekipleri tarafından operasyon yapıldı
Haydar Dümen'in eşine tefeciler tuzak kurdu! Emniyet ekipleri tarafından operasyon yapıldı İstanbul'un Silivri İlçesinde borç para verdiği mağdurların taşınmazlarına el koyan şüphelilere yönelik operasyon yapıldı. Mağdurların içinde 2022 yılında hayatını kaybeden psikiyatr Haydar Dümen'in eşi Gülten Dümen de bulunuyor. Sanıkların "suç işlemek amacıyla örgüt kurmak, yönetmek ve üye olmak" ile "nitelikli dolandırıcılık" suçlarına ilişkin çalışma yapıldığı açıklandı.
20.05.2024 Magazin
Ayhan Bora Kaplan suç örgütü davasında gizli tanığın ifadelerini geri çektiğini mahkeme başkanı açıkladı!
Ayhan Bora Kaplan suç örgütü davasında gizli tanığın ifadelerini geri çektiğini mahkeme başkanı açıkladı! 'Ayhan Bora Kaplan' suç örgütüne yönelik soruşturma kapsamında, haklarında dava açılan 20'si tutuklu, 61 sanığın yargılanmasına Ankara 32'nci Ağır Ceza Mahkemesi'nde devam edildi. Davada mahkeme başkanı 'Ü5W1G8K6L3' kod adlı gizli tanığın ifadelerini geri çektiğini açıkladı. Tanık Erkan Doğan'ın ifadelerine sinirlenen Bora Kaplan da duruşma düzenini bozduğu gerekçesiyle salondan çıkartıldığı açıklandı.
20.05.2024 Gündem
Gaziantep’te istihdamı, katma değeri ve çevre sağlığını bir arada sunan proje!
Gaziantep’te istihdamı, katma değeri ve çevre sağlığını bir arada sunan proje! Gaziantep’te kırsal alanda hayvancılıkla geçimini sağlayan ailelere, keçe yapımı öğretilerek hem küçükbaş hayvanlardan elde edilen yüne katma değer kazandırılıyor hem kadın çiftçilerin istihdam oranı artırılıyor hem de koyun ve keçi yünü yakımının önüne geçilerek çevreye verilen zarar engelleniyor.
20.05.2024 Gaziantep
Bakan Şimşek'ten kira ve KDV açıklaması: Devam etmesi için bir neden görmüyorum
Bakan Şimşek'ten kira ve KDV açıklaması: Devam etmesi için bir neden görmüyorum Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek canlı yayında önemli açıklamalarda bulundu. Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, ekonomide dengelenme sürecine girildiğini belirtti. Şimşek, kirada yüzde 25 sınırının devam etmesi için bir sebep olmadığını belirtti. IMF eleştirilerine yanıt veren Şimşek, "Bu program Türkiye'nin kendi programıdır. Hiçbir uluslararası kuruluşla diyaloğa girmedik" dedi.
20.05.2024 Ekonomi
Cumhurbaşkanı Erdoğan: 19 Mayıs esarete karşı özgürlüğün sembolüdür
Cumhurbaşkanı Erdoğan: 19 Mayıs esarete karşı özgürlüğün sembolüdür Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı’nda milli sporcuları ve gençleri kabul etti. Cumhurbaşkanı Erdoğan “19 Mayıs esarete karşı özgürlüğün, yılgınlığa karşı umudun, teslimiyete karşı milletimizin hür ve bağımsız yaşama kararlılığının sembolüdür” dedi.
19.05.2024 Gündem
Altınay ne zaman işlem görecek? Altınay Savunma halka arzında gong töreni yapıldı
Altınay ne zaman işlem görecek? Altınay Savunma halka arzında gong töreni yapıldı 8-9-10 Mayıs tarihlerinde talep toplayan Altınay Sanayi için “gong töreni” Borsa İstanbul’da yapıldı. 3,6 milyon bireysel başvurunun yapıldığı Altınay Savunma Teknolojileri halka arzında işlem günü geldi çattı. Altınay Savunma Teknolojileri Yönetim Kurulu Başkanı Hakan Altınay, Borsa İstanbul Genel Müdürü Korkmaz Ergun, Altınay Yönetim Kurulu Üyesi ve Letven Capital Genel Müdürü Kamil Kılıç, TSKB ve Ziraat Yatırım yöneticileri katıldı.
17.05.2024 Ekonomi

Benzer Haber Etiketleri

Değer ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki değer haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.