Darüşşafaka Eğitim Kurumları

Darüşşafaka Eğitim Kurumları

Son dakika darüşşafaka eğitim kurumları haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan darüşşafaka eğitim kurumları ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını darüşşafaka eğitim kurumları haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Darüşşafaka Eğitim Kurumları

haberleri sayfasında son dakika yaşanan darüşşafaka eğitim kurumları gelişmeleri de dahil olmak üzere 65 darüşşafaka eğitim kurumları haberi bulunmuştur. Tüm darüşşafaka eğitim kurumları haberleri aşağıda listelenmiştir.
Darüşşafaka giriş sınavı 26 Mayıs’ta yapılacak
Darüşşafaka giriş sınavı 26 Mayıs’ta yapılacak Annesi ve/veya babası hayatta olmayan, maddi olanakları yetersiz, yetenekli öğrencilere tam burslu, yatılı, kolej eğitimi fırsatı tanıyan Darüşşafaka Eğitim Kurumları’nın 2024 yılı Giriş Sınavı, 26 Mayıs Pazar günü saat 11.00’de, Türkiye’nin 41 ilinde düzenlenecek. Sınav için son başvuru tarihi ise 20 Mayıs 2024.
10.05.2024 Vitrin
Darüşşafaka başvuruları başladı
Darüşşafaka başvuruları başladı Annesi veya babası hayatta olmayan, maddi olanakları yetersiz ilkokul 4’üncü sınıf öğrencilerinin katılabildiği Darüşşafaka Eğitim Kurumları Giriş Sınavı için başvurular başladı. 26 Mayıs Pazar günü 41 ilde düzenlenecek sınavın son başvuru tarihi 20 Mayıs.
5.01.2024 Eğitim
Şirketlerde 100’üncü yıl hareketliliği
Şirketlerde 100’üncü yıl hareketliliği Cumhuriyetimizin 100’üncü yıl coşkusunun yaşandığı bugünlerde farklı sektörlerde çok sayıda şirket hem sosyal sorumluluk kapsamında yaptıkları hazırlıkları duyuruyor hem de müşterilerine yönelik çok sayıda kampanyayı hayata geçiriyor.
30.10.2023 Ekonomi
Darüşşafaka Cemiyeti’nden Anıtkabir’e ziyaret
Darüşşafaka Cemiyeti’nden Anıtkabir’e ziyaret Türkiye’nin eğitim alanındaki ilk sivil toplum kuruluşlarından Darüşşafaka Cemiyeti, Cumhuriyet’in 100. yılı dolayısıyla Yönetim Kurulu Üyeleri, mezunlar, bağışçılar, öğretmenler ve öğrencilerden oluşan büyük bir kafile ile Anıtkabir’de Atatürk’ün huzuruna çıktı.
20.10.2023 Vitrin
Deprem bölgesinden 104 öğrenci Darüşşafaka’da ders başı yaptı
Deprem bölgesinden 104 öğrenci Darüşşafaka’da ders başı yaptı Anne ve/veya baba kaybı yaşamış, maddi durumu yetersiz öğrencilere 8 yıl tam burslu, yatılı kolej eğitimi veren Darüşşafaka, Türkiye’nin her köşesinden 1.000’e yakın öğrenciyle 2023-2024 eğitim ve öğretim yılını 11 Eylül Pazartesi günü Darüşşafaka TİM Gösteri Merkezi’nde düzenlenen törenle açtı.
12.09.2023 Eğitim
Kerem Bürsin'den alkışlanacak hareket!
Kerem Bürsin'den alkışlanacak hareket! Kanal D'de yayınlanacak olan 'Ya Çok Seversen' ile ekrana dönmeye hazırlanan Kerem Bürsin, Kurban Bayramı için Darüşşafaka'ya bağış yaptı. Kurum tarafından yayınlanan teşekkür belgesinde Bürsin'in de aralarında olduğu bağışçılar sayesinde bine yakın öğrencinin 8 yıl boyunca tam burslu şekilde okutulacağı açıklandı.
29.06.2023 Magazin
Depremzede çocuklar için Darüşşafaka’ya destek
Depremzede çocuklar için Darüşşafaka’ya destek Darüşşafaka Cemiyeti, deprem bölgesinde ebeveyn kaybı yaşayan çocuklara nitelikli eğitim sunmak için Türkiye İş Bankası’nın verdiği destekle okulun imkânları dahilinde öğrenci kabul kontenjanını artırdı.
20.02.2023 Eğitim
Milyonlarca öğrenciye burs imkanı! Başvurular başladı
Milyonlarca öğrenciye burs imkanı! Başvurular başladı Milyonlarca öğrenciyi ilgilendiren burs ile ilgili son dakika gelişmesi! Annesi veya babası hayatta olmayan, maddi olanakları yetersiz, yetenekli öğrencilere tam burslu, yatılı, kolej eğitimi imkanı tanıyan Darüşşafaka Eğitim Kurumları’nın 2023 yılı Giriş Sınavı, 21 Mayıs Pazar günü saat 11.00’de, Türkiye’nin 32 ilinde düzenlenecek.
4.01.2023 Ekonomi
Darüşşafaka yeni eğitim öğretim yılına hazır! Darüşşafaka 159 yıldır bağışlarla yaşamaya devam ediyor!
Darüşşafaka yeni eğitim öğretim yılına hazır! Darüşşafaka 159 yıldır bağışlarla yaşamaya devam ediyor! Köklerini Osmanlı İmparatorluğu’ndan alan Darüşşafaka 1863 yılında Padişah Sultan Abdülaziz’in fermanıyla beş Osmanlı aydını tarafından kuruldu. Eğitim alanındaki ilk sivil toplum kuruluşlarından olan Darüşşafaka eğitimde fırsat eşitliğini sağlayan yapısı ile öğrencilerin barınma, sağlık, beslenme, kıyafet ihtiyaçlarını karşılarken ileri yaş grubu için de pek çok olanağı sunuyor. Okulların açılmasına kısa bir süre kala Darüşşafaka’nın yeni eğitim öğretim döneminde nelerin gerçekleşeceğini Darüşşafaka Cemiyeti Yönetim Kurulu Başkanı Oğuz Güleç anlattı.
19.08.2022 Eğitim
Darüşşafaka vekaleten kesimli kurban bağışı kabul ediyor mu? Darüşşafaka Kurban Bayramı bağışı nasıl yapılır?
Darüşşafaka vekaleten kesimli kurban bağışı kabul ediyor mu? Darüşşafaka Kurban Bayramı bağışı nasıl yapılır? Kurban Bayramı’na geri sayım başladı. Milyonlar kurban hazırlıklarına devam ederken, kurban ibadetini bağış yoluyla gerçekleştirmek isteyenler araştırmalarına devam ediyor. Özellikle Darüşşafaka Cemiyeti’ne kurban bağışı yapmak isteyenler, bağışlarını nasıl gerçekleştireceklerini merak ediyor. Peki, Darüşşafaka vekaleten kesimli kurban bağışı kabul ediyor mu? Darüşşafaka Kurban Bayramı bağışı nasıl yapılır? İşte detaylar…
5.07.2022 Gündem
Darüşşafaka’ya Ramazan bağışı nasıl yapılır? Darüşşafaka bayram, zekat, fidye, fitre bağışı nereden ve nasıl yapılır?
Darüşşafaka’ya Ramazan bağışı nasıl yapılır? Darüşşafaka bayram, zekat, fidye, fitre bağışı nereden ve nasıl yapılır? 1863'ten bu yana bağışlarla binlerce çocuğun yeteneklerini keşfedip geliştirebilecekleri eğitim olanağı sunan Darüşşafaka için Ramazan bağışları merak ediliyor. Darüşşakafa bu Ramazan’da da bayram, zekat, fidye, fitre bağışı kabul ediyor. Peki, Darüşşafaka’ya Ramazan bağışı nasıl yapılır? Darüşşafaka bayram, zekat, fidye, fitre bağışı nereden ve nasıl yapılır? İşte detaylar…
24.04.2022 Ramazan
Türkiye’de ilk defa uygulamaya geçiriliyor! ‘İklim elçileri’ yetişiyor...
Türkiye’de ilk defa uygulamaya geçiriliyor! ‘İklim elçileri’ yetişiyor... Son dakika haberine göre; Ülkemizde ilk iklim ve çevre eğitimi başlıyor. Darüşşafaka Ortaokulu’nda ay sonunda uygulamaya başlayacak eğitimle Türkiye’nin ‘iklim elçileri’ yetiştirilecek
19.09.2021 Gündem
Darüşşafaka kurbanlık bağışı var mı? Vekaleten kurban kesimi yapılıyor mu?
Darüşşafaka kurbanlık bağışı var mı? Vekaleten kurban kesimi yapılıyor mu? Kurban Bayramı yaklaşırken milyonlar kurban ibadetlerini yerine getirmek için dernek, kurum veya cemiyetlerin vekaleten kurban kesim kampanyalarına yöneldi. Özellikle de Darüşşafaka Cemiyeti'ne kurbanlık bağışı yapmak isteyenler internetten sıklıkla araştırma yapıyor. Peki, Darüşşafaka kurbanlık bağışı var mı? Vekaleten kurban kesimi yapılıyor mu? İşte detaylar...
6.07.2021 Gündem
2021 Darüşşafaka Sınavı tarihi belli oldu! Darüşşafaka Sınavı başvuruları nasıl yapılır?
2021 Darüşşafaka Sınavı tarihi belli oldu! Darüşşafaka Sınavı başvuruları nasıl yapılır? Annesi veya babası hayatta olmayan, maddi olanakları yetersiz, yetenekli öğrencilere parasız ve yatılı eğitim fırsatı tanıyan Darüşşafaka Eğitim Kurumları’nın 2021 yılı sınav tarihleri belli oldu. Tam burslu ve yatılı eğitim için başvurular başladı. Peki, 2021 yılı Darüşşafaka sınavı ne zaman? Darüşşafaka sınavı başvuruları nasıl yapılır? İşte Darüşşafaka Sınavı tarihleri...
8.01.2021 Eğitim
Darüşşafaka sınav son başvuru tarihi 2020 -  Darüşşafaka sınavı için gerekli evraklar nelerdir?
Darüşşafaka sınav son başvuru tarihi 2020 - Darüşşafaka sınavı için gerekli evraklar nelerdir? Babası veya annesi hayatta olmayan, maddi olanakları yetersiz, başarılı çocuklara parasız ve yatılı eğitim fırsatı tanıyan Darüşşafaka Eğitim Kurumlarının 2020 yılı sınavı 28 Haziran Pazar günü yapılacak. Sınava katılmak isteyen adayların başvuru evraklarının, Darüşşafaka Ortaokuluna 22 Haziran 2020 Pazartesi gününe kadar elden veya posta yoluyla ulaştırılması gerekiyor.
18.06.2020 Eğitim
Darüşşafaka giriş sınavı 28 Haziran’a ertelendi
Darüşşafaka giriş sınavı 28 Haziran’a ertelendi Babası veya annesi hayatta olmayan, maddi olanakları yetersiz, başarılı çocuklara parasız ve yatılı eğitim fırsatı tanıyan Darüşşafaka Eğitim Kurumları’nın 2020 yılı sınavı, Covid-19 salgını nedeniyle bir ay ertelendi.
6.05.2020 Eğitim
Darüşşafaka Sınavı başvuruları başladı! Darüşşafaka sınavı ne zaman? Başvurular ne zaman bitiyor? Kimler başvurabilecek?
Darüşşafaka Sınavı başvuruları başladı! Darüşşafaka sınavı ne zaman? Başvurular ne zaman bitiyor? Kimler başvurabilecek? Babası veya annesi hayatta olmayan, maddi olanakları yetersiz, başarılı çocuklara parasız ve yatılı eğitim veren Darüşşafaka Eğitim Kurumları’nın 2020 yılı sınav kayıtları başladı. Sınavda başarılı olup sağlık kurulu kontrolü ve mali durum araştırmasından geçen 120 öğrenci ortaokuldan üniversiteye ücretsiz kolej eğitimi alma hakkı elde edecek. Peki Darüşşafaka sınavı ne zaman? Başvurular ne zaman bitiyor? Kimler başvurabilecek? İşte cevaplar…
13.01.2020 Gündem
Üniversiteler ile MEB iş birliği: Hedef en az 10 atölye
Üniversiteler ile MEB iş birliği: Hedef en az 10 atölye Prof. Dr. Betül Çotuksöken, üniversiteler ile Milli Eğitim Bakanlığı(MEB) arasındaki iş birliği çalışması olan 2023 Eğitim Vizyonu kapsamında, en az 10 atölye açmayı hedeflediklerini belirterek, Ölçme ve değerlendirme, rehberlik çalışmaları ve tasarım-beceri atölyelerinin açılması için destek vereceğiz dedi.
4.04.2019 Eğitim
Servetini Darüşşafaka'ya bağışladı
Servetini Darüşşafaka'ya bağışladı Koleksiyoner, sanat danışmanı Gül Ergi, tüm mal varlığını Darüşşafaka'ya bağışladı.
11.10.2018 Eğitim
Darüşşafaka sınavına başvurularda geri sayım başladı
Darüşşafaka sınavına başvurularda geri sayım başladı Maddi durumu yetersiz 120 öğrenciye 8 yıl ücretsiz eğitim fırsatı... Babası veya annesi hayatta olmayan, maddi olanakları yetersiz, başarılı çocuklara parasız ve yatılı eğitim fırsatı tanıyan Darüşşafaka Eğitim Kurumları’nın 2018 yılı sınavı için geri sayım başladı. Türkiye genelinde 10 binin üzerinde öğrencinin katılabileceği sınav, 27 Mayıs 2018 Pazar günü saat 10.00'da gerçekleşecek. Türkiye’nin toplam 21 ilinde yapılacak sınavda başarılı olan, mali durum araştırması ve sağlık kurulu kontrolünden geçen 120 öğrenci ortaokuldan üniversiteye ücretsiz eğitim alma hakkı elde edecek.
17.05.2018 Eğitim
Tarkan’dan Darüşşafaka yararına konser!
Tarkan’dan Darüşşafaka yararına konser! Megastar Tarkan, yılın ilk konserini İstanbul’da Darüşşafaka yararına verdi.
19.02.2017 Kültür Sanat
Darüşşafaka Eğitim Kurumları'nın 2017 yılı sınavı için başvurular başladı!
Darüşşafaka Eğitim Kurumları'nın 2017 yılı sınavı için başvurular başladı! Darüşşafaka Eğitim Kurumları'nın 2017 yılı sınav tarihi belli oldu. Darüşşafaka sınavına girebilmek için belli şartları taşımak gerekiyor. Ayrıca Darüşşafaka sınav başvurusu süresini de kaçırmamak oldukça önemli...
29.09.2021 Gündem
Tarkan’dan anlamlı konser
Tarkan’dan anlamlı konser Megastar Tarkan, 'Eğitimde fırsat eşitliği' için 2017 yılının ilk konserini 18 Şubat tarihinde Volkswagen Arena'da verecek. Konserden elde edilecek gelirle Darüşşafaka Eğitim Kurumları kampüsünde 'Sanat Merkezi' oluşturulacak.
10.01.2017 Magazin
Sanat eserleri çocuklar için satılacak
Sanat eserleri çocuklar için satılacak Ressam Tayfur Sanlıman’ın 19 eseri, TÜYAP Fuar ve Kongre Merkezi’nde Darüşşafaka yararına satışa çıktı
19.11.2016 Magazin
Ressam Tayfur Sanlıman'ın eserleri Darüşşafaka için TÜYAP'ta
Ressam Tayfur Sanlıman'ın eserleri Darüşşafaka için TÜYAP'ta TÜYAP Fuar ve Kongre Merkezi'nde 12 - 20 Kasım tarihleri arasında düzenlenecek olan 26...
19.11.2016 Kültür Sanat

Benzer Haber Etiketleri

Darüşşafaka Eğitim Kurumları ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki darüşşafaka eğitim kurumları haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.