Darp Raporu

Darp Raporu

Son dakika darp raporu haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan darp raporu ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını darp raporu haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Darp Raporu

haberleri sayfasında son dakika yaşanan darp raporu gelişmeleri de dahil olmak üzere 903 darp raporu haberi bulunmuştur. Tüm darp raporu haberleri aşağıda listelenmiştir.
Trafik magandaları uyarılara sinirlendi dehşet saçtı!  Aracın camını tek yumrukla kırıp telefonu almaya çalıştılar
Trafik magandaları uyarılara sinirlendi dehşet saçtı! Aracın camını tek yumrukla kırıp telefonu almaya çalıştılar Ankara'da Yusuf Alperen Yenice (21), trafikte korna çalarak uyarıda bulunduğu 2 kişinin saldırısına uğradı. O onları cep telefonu ile kayda alan Yenice, yumruk atarak aracının camını kıran 2 kişiden şikayetçi oldu.
19.05.2024 Gündem
Kreşte skandal görüntü! Soruşturma başlatıldı, şikayetçi sayısı arttı
Kreşte skandal görüntü! Soruşturma başlatıldı, şikayetçi sayısı arttı Antalya'nın finike ilçesindeki özel kreşte 1'i kız 2 çocuğu darbettiği belirlenen kreşin sahibi ve öğretmeni Özlem Ünal, soruşturma kapsamında tutuklandı. Ünal'ın çocukları darbettiği anlara ilişkin güvenlik kamerası görüntüleri ortaya çıktı.
19.05.2024 Gündem
Öğrenciler servis kiraladı! Dolmuşçular, minibüsü durdurup darp etti
Öğrenciler servis kiraladı! Dolmuşçular, minibüsü durdurup darp etti Trabzon'un Sürmene ilçesinin Çarşı Mahallesi'nde kiraladıkları okul servis aracı ilçede hat üzerinde çalışan minibüs şoförleri tarafından durdurulup, darbedilen Karadeniz Teknik Üniversitesi (KTÜ) Deniz Ulaştırma İşletme Mühendisliği öğrencilerinin, 3 ay önce de kiraladıkları midibüsün ilçedeki dolmuşçular tarafından yolunun kesildiği belirtildi.
3.05.2024 Gündem
Kadın futbolcular birbirine girdi! Çevik Kuvvet devreye girdi, 7 oyuncu yaralandı
Kadın futbolcular birbirine girdi! Çevik Kuvvet devreye girdi, 7 oyuncu yaralandı Aksaray’da Kadınlar Futbol 3'üncü Lig 7'nci Grup 10’uncu haftasında karşı karşıya gelen Tuz Gölüspor ile Mezitli Mercanlar Kadın Futbol Takımları arasında yaşanan kavganın ardından, her iki takımın futbolcuları darp raporu alarak birbirlerinden şikayetçi oldu. Yaşanan kavga ise cep telefonu kamerasına yansıdı.
2.05.2024 Futbol
Kadınlar Futbol 3. Lig’de olaylı maç! 7 oyuncu yaralandı
Kadınlar Futbol 3. Lig’de olaylı maç! 7 oyuncu yaralandı Aksaray’da Kadınlar Futbol 3'üncü Lig 7'nci Grup 10’uncu haftasında karşı karşıya gelen Tuz Gölüspor ile Mezitli Mercanlar Kadın Futbol Takımları arasında yaşanan kavganın ardından, her iki takımın futbolcuları darp raporu alarak birbirlerinden şikayetçi oldu. Yaşanan kavga ise cep telefonu kamerasına yansıdı.
2.05.2024 Vatan TV
Erdoğan'dan darbedilen öğretmene geçmiş olsun telefonu
Erdoğan'dan darbedilen öğretmene geçmiş olsun telefonu Cumhurbaşkanı Erdoğan, İstanbul Sarıyer'de bir veli tarafından yumruklu saldırıya uğrayan öğretmeni telefonla arayarak üzüntülerini dile getirdi.
27.04.2024 Gündem
Adana'da korkunç olay! 'Böyle yürüyemezsin' deyip, hastanelik ettiler
Adana'da korkunç olay! 'Böyle yürüyemezsin' deyip, hastanelik ettiler Adana'da Ahmet Ataç (45), yolda yürürken karşılaştığı muhtarlık seçimleri nedeniyle husumetli olduğu 3 kişi tarafından, 'böyle yürüyemezsin' denilerek dövüldü. Hastaneye kaldırılan Ataç, darp raporu alıp, şüphelilerden şikayetçi oldu.
20.04.2024 Adana
Cinsel saldırı ve darp iftirası 6 ay sonra ortaya çıktı
Cinsel saldırı ve darp iftirası 6 ay sonra ortaya çıktı Denizli'de Özbekistan uyruklu Zulkhunur K. (39) Ramazan Akbay’dan şiddet gördüğü gerekçesi ile dini nikahtan 2 gün sonra evden yalın ayak kaçıp, polise başvurdu. Olay sonrası tutuklanan Akbay (59), Zulkhunur K.’daki darp izlerinin eski olduğunun ortaya çıkması ile tahliye edildi.
18.02.2024 Gündem
Batuhan Karadeniz'e 4.5 yıl hapis istemi! Aleyna Eroğlu'na şiddet uygulamıştı
Batuhan Karadeniz'e 4.5 yıl hapis istemi! Aleyna Eroğlu'na şiddet uygulamıştı Beşiktaş'ın altyapısından çıkan ve Türkiye'de birçok kulüpte forma giyen Batuhan Karadeniz'in başı dertte... Eski futbolcu ve yorumcu Batuhan Karadeniz 4.5 yıl hapis cezası alabilir!
1.02.2024 Süper Lig
MHP lideri Devlet Bahçeli'den yerel seçim mesajı! 'İstanbul muradına erecek'
MHP lideri Devlet Bahçeli'den yerel seçim mesajı! 'İstanbul muradına erecek' MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, MHP'nin 31 Mart seçimleri için 'ya Bismillah' diyerek yola koyulduğunu söyleyerek, "Sosyal medya belediyeciliğinin sonu gelmiştir. Yalan ve iftiranın sonu gelmiştir. Kaybolan, heba ve israf edilen yılların sonu görünmüştür. Şehremini görevine kastetmekle kalmayıp ikinci iş görenlerin, hatta sözde cumhurbaşkanı yardımcılığı vaadine kanıp şehirlerini yüzüstü bırakıp kaçanların hesabı da 31 Mart 2024 tarihinde muhakkak görülecektir" dedi.
23.01.2024 Gündem
Okulda top kavgası! Sınıfı basıp, öğretmenleri dövdüler
Okulda top kavgası! Sınıfı basıp, öğretmenleri dövdüler Kocaeli'nin Darıca ilçesindeki Darıca Ressam Osman Hamdi Bey Ortaokulu’nda görevli 2 öğretmen, bir öğrencinin aile bireyleri tarafından darbedildi. Öğretmenler, darp raporu alıp, aileden şikayetçi oldu.
29.12.2023 Gündem
Eski eşinin ailesi tarafından sokak ortasında dövülen kadının yardım çağrısı! Kan donduran olay
Eski eşinin ailesi tarafından sokak ortasında dövülen kadının yardım çağrısı! Kan donduran olay Bağcılar'da gördüğü şiddet nedeniyle bir yıl önce eşinden ayrılan Songül Kaya (35) sokak ortasında eski eşinin ailesinin sopalı saldırısına uğradı. Eğitimci olan eski eşinden hala tehdit aldığını söyleyen Kaya, çocukları için devletten yardım bekliyor.
22.12.2023 Gündem
6 yaşındaki çocuğu havaya kaldırıp fırlatmıştı! Müdür yardımcısının görev yeri değişti
6 yaşındaki çocuğu havaya kaldırıp fırlatmıştı! Müdür yardımcısının görev yeri değişti Muğla'nın Milas ilçesinde müdür yardımcısı Mehmet Serkan G.'nin ilkokul birinci sınıf öğrencisi E.S.'yi (6) koltuk altından tutup, havaya kaldırarak sınıfa fırlattığı görüntüler sonrası müfettiş görevlendirildi. Öğretmenin görev yeri değiştirilirken, mağdur çocuğun annesi S.Ö.S., olayın sonuna kadar takipçi olacaklarını söyledi.
1.12.2023 Gündem
6 yaşındaki öğrenci okulda dehşeti yaşadı! Müdür yardımcısı havaya kaldırıp fırlattı
6 yaşındaki öğrenci okulda dehşeti yaşadı! Müdür yardımcısı havaya kaldırıp fırlattı Muğla'nın Milas ilçesindeki Sakarya İlkokulu Müdür Yardımcısı Mehmet Serkan G., koridordaki ilkokul birinci sınıf öğrencisi E.S.'yi (6) koltuk altından tutup, havaya kaldırdıktan sonra sınıfa fırlatarak belinden ve sırtından yaralanmasına neden oldu. E.S.'nin ailesinin şikayeti üzerine Mehmet Serkan G., hakkında başlatılan adli soruşturma sürerken, yaşanan o anların güvenlik kamerası görüntüleri ortaya çıktı.
28.11.2023 Gündem
Okulu basan veli öğretmenlere saldırdı! Darp raporu aldılar
Okulu basan veli öğretmenlere saldırdı! Darp raporu aldılar Beylikdüzü'nde disiplinsiz davranışları nedeniyle kurula sevk edilen öğrencinin velisi, okula gelerek öğretmenlere saldırdı.  Darp raporu alan 3 öğretmen şikayetçi olurken Eğitim Bir-Sen üyeleri saldırıyı protesto etti. Yapılan açıklamada, "Olayın hukuki, adli takipçisi olacağız. Bununla ilgili mutlaka bir tutuklama kararı alınması gerekiyor" denildi.
10.10.2023 Yaşam
Beylikdüzü'nde okulu basan veli öğretmenlere saldırdı
Beylikdüzü'nde okulu basan veli öğretmenlere saldırdı Beylikdüzü'nde disiplinsiz davranışları nedeniyle kurula sevk edilen öğrencinin velisi, okula gelerek öğretmenlere saldırdı. Darp raporu alan 3 öğretmen şikayetçi olurken Eğitim Bir-Sen üyeleri saldırıyı protesto etti. Yapılan açıklamada, "Olayın hukuki, adli takipçisi olacağız. Bununla ilgili mutlaka bir tutuklama kararı alınması gerekiyor" denildi.
10.10.2023 Haber
Avukata ters kelepçe ve biber gazı sıkan polislere ceza yağdı! 'Alenen tehdit ve hakaret' suçlaması...
Avukata ters kelepçe ve biber gazı sıkan polislere ceza yağdı! 'Alenen tehdit ve hakaret' suçlaması... Kocaeli'nin Gebze ilçesinde, kendilerine mukavemet gösterdiklerini iddia ettikleri avukat A.K. ve müvekkili T.O.'ya biber gazı sıkıp, üzerini arayıp, ters kelepçe takarak polis merkezine götüren 2 mahalle bekçisi ve 2 polis memuru hakkında, 'Kişiyi hürriyetinden yoksun bırakma', 'Haksız arama' ve 'Alenen tehdit ve hakaret' suçlamalarından dava açıldı. Tutuksuz sanıklar için 2'şer kez 14'er yıla kadar hapis istendi. Sanıklardan polis memuru M.A. hakkında ayrıca, avukat A.K.'ye 'Alenen hakaret' ettiği gerekçesiyle 2 yıl 4 ay hapis istendi.
21.09.2023 Gündem
Eski sevgilisi dehşet saçtı! Yüzü tanınmaz hale geldi
Eski sevgilisi dehşet saçtı! Yüzü tanınmaz hale geldi Bursa'da yaşayan Sibel Kahraman, eski erkek arkadaşı tarafından acımasızca darp edildi. Sağlık raporu alan Kahraman, şikayetçi olduğu İ.Ş.'den ölüm tehditleri almaya başladığını iddia etti.
11.09.2023 Yaşam
Eşi Mine'yi öldürüp gömen cani koca için karar verildi
Eşi Mine'yi öldürüp gömen cani koca için karar verildi Denizli'nin Pamukkale ilçesinde, geçen yıl ağustos ayında ortadan kaybolan eşi, 1 çocuk annesi Mine Kocadağ'ı (26), çıktığı televizyon programında boğarak öldürüp, gömdüğünü itiraf eden ve tutuklanan Mithat Kocadağ (33) hakkında ağırlaştırılmış müebbet ve 12 yıldan az olmamak üzere hapis cezası istemiyle iddianame hazırlandı.
5.09.2023 Yaşam
Eski sevgilisinin ailesi tarafından kaçırılan gençten cinsel saldırı iddiası! Suç duyurusunda bulundu
Eski sevgilisinin ailesi tarafından kaçırılan gençten cinsel saldırı iddiası! Suç duyurusunda bulundu Ankara'da Recep K. (21), eski sevgilisinin ailesi tarafından kaçırılıp dövüldükten sonra cinsel saldırıya maruz kaldığını öne sürerek, 2 kişi hakkında savcılığa suç duyurusunda bulundu.
24.08.2023 Yaşam
Kiraya yüzde 25 artış yapılmasını kabul etmeyen ev sahibi kiracısını darp etti
Kiraya yüzde 25 artış yapılmasını kabul etmeyen ev sahibi kiracısını darp etti Diyarbakır’da bir sitede oturan N.Ö.’nün ev sahibi M.H.Ş., 2 bin 600 lira olan kirasını 10 bin lira yapmak istedi. Kiranın yasal sınır olan yüzde 25 oranında artırılmasını isteyen N.Ö., evden çıkmasını isteyen ev sahibinin de aralarında olduğu 5 kişi tarafından darp edildi. O anlar, güvenlik kamerasına yansıdı.
30.07.2023 Gündem
Ev sahibinin 100 bin lira kira talebini reddeden kiracıya beyzbol sopalı saldırı!
Ev sahibinin 100 bin lira kira talebini reddeden kiracıya beyzbol sopalı saldırı! Başakşehir'de iddiaya göre sitede oturan Hasan Eğilmez'in (46) ev sahibi 30 bin lira olan kirasını 100 bin lira yapmak istedi. Bu teklifi kabul etmeyen Eğilmez, iddiaya göre, ev sahibinin de aralarında bulunduğu bir grup tarafından beyzbol sopasıyla darp edildi. Ev sahibi tarafından 1 yıldır sözlü taciz ve tehdit edildiğini söyleyen Hasan Eğilmez, "Beyzbol sopasıyla 4-5 darbe vurdular arkamdan. Tabii ki darbelerin etkisiyle yere düştüm. Ben kanlar içinde yerde yatarken beyzbol sopasıyla tekrar başıma vurdular. Güvenlikler müdahale etmeye çalıştı. Onlara da saldırdılar. Sonrasında zaten bir arkadaşım beni aldı siteden çıktık. Direkt hastaneye gittik. Çünkü aşırı kan kaybı vardı. Ben bu kişilerden zaten şikayetçi olacağım." dedi.
27.07.2023 Gündem
Üzerine içki döküp yakmaya çalışmıştı! Boşandı ama kabus sürüyor
Üzerine içki döküp yakmaya çalışmıştı! Boşandı ama kabus sürüyor Adana'da Özge Polat (31), henüz 17 yaşındayken evlendiği Özkan Ö.’den (34) sürekli şiddet görüp, üzerine içki dökerek yakmaya çalışılıp, ölümle tehdit edildiği gerekçesiyle 2019 yılında boşandı. Eşinin tehditlerinin devam etmesi ve 2 çocuğunu geçen hafta yurda vereceğini söylemesi üzerine yeniden çıkan tartışma sonra darbedildiğini belirten Polat, "Rapor alıp şikayetçi olduk. Kendi de ifade verdikten sonra telefonla arayıp, ailemi tehdit etti" dedi.
4.07.2023 Yaşam
Şişli'de akaryakıt istasyonu çalışanını öldüresiye dövdüler
Şişli'de akaryakıt istasyonu çalışanını öldüresiye dövdüler Şişli'de, akaryakıt istasyonunda bekleyen 2 kişi, kendi kendine konuşan istasyon çalışanı Ali Kemal Şimşek'e saldırdı. Bekçilerin ve akaryakıt istasyonu çalışanlarının gözleri önünde öldüresiye dövülen Şimşek, şikayetçi olmayınca saldırganlar serbest bırakıldı. Güvenlik kameralarına da yansıyan saldırıda yaralanan Ali Kemal Şimşik'in babası Yılmaz Şimşek, saldırganlardan ve bekçilerden şikayetçi olacağını belirterek "Saldırganları yakalamışlar, benim çocuğum korkudan şikayetçi olamamış. Ben hepsinden şikayetçi olacağım. Bekçilerden de şikayetçi olacağım, devlet bunlara yetki vermiş. Sen onların güvenliğini sağla onları koru diye seni oraya koymuş" dedi.
2.07.2023 Yaşam
Oyuncu Özgür Özberk'in darbedildiği anlar kamera!
Oyuncu Özgür Özberk'in darbedildiği anlar kamera! Özgür Özberk, Kadıköy’de yaya geçidinden hızlı geçtiği için uyardığı sürücü tarafından darbedildi. Oyuncunun darp edildiği anlar güvenlik kamerasına yansıdı. Özberk, sosyal medya hesabından "Yerde kafama tekme yedim ve kaldırıma kafamı çarptım" açıklamasında bulundu.
27.06.2023 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Darp Raporu ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki darp raporu haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.