Darbeci Askerler

Darbeci Askerler

Son dakika Darbeci askerler haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Darbeci askerler ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Darbeci askerler haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Darbeci Askerler

haberleri sayfasında son dakika yaşanan darbeci askerler gelişmeleri de dahil olmak üzere 396 darbeci askerler haberi bulunmuştur. Tüm darbeci askerler haberleri aşağıda listelenmiştir.
Gabon'da darbe girişimi
Gabon'da darbe girişimi Nijer'in ardından bir başka Batı Afrika ülkesinde daha ordu yönetime el koydu, televizyona çıkan askerler sivil idareye nokta koyduklarını duyurdu. AFP, başkent Libreville'de silah seslerinin duyulduğunu bildiriyor.
30.08.2023 Dünya
15 Temmuz gazisi: Darbecilere karşı vatanımı yine savunurum
15 Temmuz gazisi: Darbecilere karşı vatanımı yine savunurum İstanbul'da Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) 15 Temmuz 2016'daki darbe girişimi sırasında durdurmak istediği tankın üstüne çıkan Halil Algan (52), buradaki askerlerin kurşunuyla ağır yaralandı. Hastaneye kaldırılarak tedaviye alınan Algan, 45 gün yoğum bakımda kaldı. Kurşunun koltuk altından girerek omuriliğine verdiği zarar sonucu belden aşağısı felç olan Algan, yaşamını yatağa bağımlı olarak sürdürüyor. Yaşadıklarını anlatan Algan, “Şükürler olsun Allah'ıma hiç pişmanlık duymadım. Yine olsa, aynısını yaparım. Zaman geriye gitse diyelim, o tanka çıkar mıyım? Evet, yine çıkarım, yine darbecilere karşı vatanımı savunurum” dedi.
14.07.2023 Gündem
15 Temmuz’da ne oldu? 15 Temmuz darbe girişimi nasıl oldu? 15 Temmuz gecesi neler yaşandı?
15 Temmuz’da ne oldu? 15 Temmuz darbe girişimi nasıl oldu? 15 Temmuz gecesi neler yaşandı? 15 Temmuz 2016’da Türk Silahlı Kuvvetlerine sızmış FETÖ mensubu ve bu örgütsel faaliyeti destekleyen 8 binin üzerinde askeri personelin, savaş uçakları da dahil 35 uçak, 3 gemi, 37 helikopter, 74'ü tank 246 zırhlı aracın ve 4 bine yakın hafif silahın kullanıldığı darbe girişimi Türkiye Cumhuriyeti tarihine kara bir leke olarak düştü. Halkın 15 Temmuz direnişinin üzerinden 6 yıl geçti. Pek çok kişi bu özel günde neler yaşandığını ve 15 Temmuz darbe girişiminin nasıl olduğunu araştırıyor. Peki, 15 Temmuz’da ne oldu? 15 Temmuz darbe girişimi nasıl oldu? 15 Temmuz gecesi neler yaşandı? İşte 15 Temmuz gecesi yaşananlar!
15.07.2022 Gündem
FETÖ’cü darbe başarılı olsaydı Türkiye'yi hangi felaketler bekliyordu?
FETÖ’cü darbe başarılı olsaydı Türkiye'yi hangi felaketler bekliyordu? Fetullahçı Terör Örgütü (FETÖ), 6 yıl önce bugün darbe girişiminde bulundu. Türkiye’nin dört bir yanında meydanlara çıkan vatandaşların da direnişiyle saatler içinde bastırılan girişim ile demokrasi tarihimizdeki bir kesintinin daha önüne geçildi. Peki hain darbe girişimi başarılı olsaydı Türkiye'de neler olacaktı? İşte cevabı...
15.07.2022 Gündem
Ömer Halisdemir doğum gününde anılıyor! Ömer Halisdemir kimdir?
Ömer Halisdemir doğum gününde anılıyor! Ömer Halisdemir kimdir? 15 Temmuz’da şehit olan Ömer Halisdemir doğum gününde anılıyor. 20 Şubat 1974’te doğan ve 2 çocuk babası olan Şehit Piyade Astsubay Kıdemli Başçavuş Ömer Halisdemir’in ölümü, üzerinden 6 yıl geçti. Şehit Ömer Halisdemir, doğum gününde de unutulmadı. Peki, Ömer Halisdemir kimdir? İşte Ömer Halisdemir’in biyografisi!
20.02.2022 Gündem
Sudan nerede? Darbe girişimi yapılan Sudan hangi kıtada, haritadaki yeri!
Sudan nerede? Darbe girişimi yapılan Sudan hangi kıtada, haritadaki yeri! Hartum'da darbeci askerler, yönetimi ele geçirmeye çalıştı. Hükümet yetkilileri, darbe girişiminin başarısız olduğunu duyurdu. Sudan Egemenlik Konseyi Sözcüsü Muhammed El Feki Süleyman, durumun kontrol altında olduğunu belirtti. Söz konusu gelişmenin ardından Sudan nerede, hangi kıtada? soruları arttı. İşte Sudan’ın haritası…
21.09.2021 Gündem
Ümit Dündar kimdir? Emekli olan Kara Kuvvetleri Komutanı Ümit Dündar’ın merak edilen biyografisi…
Ümit Dündar kimdir? Emekli olan Kara Kuvvetleri Komutanı Ümit Dündar’ın merak edilen biyografisi… Yüksek Askeri Şura (YAŞ) toplantısı sona erdi. Kara Kuvvetleri Komutanlığı görevini yürüten Ümit Dündar, emekliye ayrıldı. Peki Ümit Dündar kimdir, kaç yaşında, nereli?
4.08.2021 Gündem
15 Temmuz gecesi Atatürk Havalimanı'nda neler yaşandı?
15 Temmuz gecesi Atatürk Havalimanı'nda neler yaşandı? 15 Temmuz darbe girişiminde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın uçağının güvenli bir şekilde Atatürk Havalimanı'na inmesini sağlayan kule şefi Enver Yavuz, o gece yaşananları anlattı. Yavuz, "O gece darbeci askerler apronda halka ateş açtı. Çok şehidimiz oldu" dedi.
14.07.2021 Gündem
ABD'den Mali'deki darbe girişimine ilişkin açıklama
ABD'den Mali'deki darbe girişimine ilişkin açıklama ABD Dışişleri Bakanı Mike Pompeo, "ABD, Mali'deki ayaklanmayı güçlü biçimde kınıyor." açıklamasında bulundu.
19.08.2020 Dünya
Ömer Halisdemir kimdir? 15 Temmuz kahramanı Ömer Halisdemir nasıl öldü?
Ömer Halisdemir kimdir? 15 Temmuz kahramanı Ömer Halisdemir nasıl öldü? FETÖ'nün darbe girişiminde, darbeci general Semih Terzi'yi vurarak darbe girişimini engelleyen isimlerin başında gelen Şehit Astsubay Kıdemli Başçavuş Ömer Halisdemir 15 Temmuz darbe girişiminin 4. yılında unutulmadı. Şehit Ömer Halisdemir 15 Temmuz'da en kritik yerde, darbe girişiminin seyrini değiştiren isim oldu. Peki, Ömer Halisdemir kimdir? Ömer Halisdemir nereli? 15 Temmuz'da Ömer Halisdemir ne yaptı? İşte 15 Temmuz kahramanı Ömer Halisdemir hakkında merak edilenler...
15.07.2020 Gündem
15 Temmuz darbesi saat kaçta başladı? Ne zaman, hangi yılda oldu? 15 Temmuz'da neler oldu? 15 temmuz gecesi olanlar....
15 Temmuz darbesi saat kaçta başladı? Ne zaman, hangi yılda oldu? 15 Temmuz'da neler oldu? 15 temmuz gecesi olanlar.... FETÖ'nün sinsice devletin tüm kılcal damarlarına sızarak devletin silahlarını millete doğrulttuğu, demokratik yönetimi rafa kaldırmayı hedeflediği darbe girişiminin üzerinden 4 yıl geçti. Demokratik yönetimi rafa kaldırmayı hedefleyen ve bu sinsi emellerini 15 Temmuz 2016'daki darbe girişiminde 251 kişiyi şehit ederek gerçekleştirmek isteyen FETÖ'nün hain planında olayların merkez üssü Ankara oldu. Peki, 15 Temmuz darbe girişimi ne zaman, saat kaçta oldu?
15.07.2020 Gündem
İstanbul Emniyet Müdürü Mustafa Çalışkan 15 Temmuz gecesini anlattı
İstanbul Emniyet Müdürü Mustafa Çalışkan 15 Temmuz gecesini anlattı 15 Temmuz'da darbeciler polislerin silahlarına el koymuş,Boğaz Köprüsü'nü tek yönlü trafiğe kapatmıştı. 15 Temmuz darbe girişimi Boğaziçi Köprüsü'nde başlayıp orada sonlanmıştı.O gece darbeye direnenlerden biri de İstanbul Emniyet Müdürü Dr. Mustafa Çalışkan’dı. 15 Temmuz’un üçüncü yıldönümünde Çalışkan,o gecenin bilinmeyenlerini anlattı.
15.07.2019 Gündem
15 Temmuz'un 3. yıldönümü! Saat saat milli birlik destanı...
15 Temmuz'un 3. yıldönümü! Saat saat milli birlik destanı... FETÖ'nün sinsice devletin tüm kılcal damarlarına sızarak devletin silahlarını millete doğrulttuğu, demokratik yönetimi rafa kaldırmayı hedeflediği darbe girişiminin üzerinden 3 yıl geçti. 15 Temmuz'da 251 kişi şehit oldu 2 bin 196 gazimiz var. İşte saat saat o gün yaşananlar...
15.07.2019 Gündem
İlk kez ortaya çıktı! FETÖ'cüler valinin korumalarını böyle derdest etmiş
İlk kez ortaya çıktı! FETÖ'cüler valinin korumalarını böyle derdest etmiş İlk kez ortaya çıkan 15 Temmuz'a ait görüntüler, Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) ihanet girişiminin ilk saatlerinde dönemin İstanbul Valisi Vasip Şahin’in iki korumasının eli silahlı askerlerce derdest ediliş anını gözler önüne seriyor.
14.07.2019 Gündem
Türkiye'nin en karanlık ve kanlı gecesinde yaşananlar
Türkiye'nin en karanlık ve kanlı gecesinde yaşananlar Devletin tüm kılcal damarlarına sinsice sızan Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) 15 Temmuz akşamı devletin silahlarını millete doğrultmasının üzerinden 3 yıl geçti.
13.07.2019 Gündem
İhanet gecesine ait yeni görüntüler ortaya çıktı
İhanet gecesine ait yeni görüntüler ortaya çıktı FETÖ'cülerin 15 Temmuz ihaneti ile vatandaşların dünya demokrasi tarihine yazılacak tarihi direnişine ait yeni görüntüler ortaya çıktı.
12.07.2019 Gündem
15 Temmuz gazisi, o gece yaşadıklarını anlattı
15 Temmuz gazisi, o gece yaşadıklarını anlattı Ankara'da Fethullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) 15 Temmuz 2016'daki darbe girişimi sırasında darbeci askerlerin kullandığı tanktan düşerek gazi olan Mustafa Şağban (39), o gece yaşadıklarını anlattı. Şağban, "Biz gazi, şehit olma gayesiyle çıkmadık oraya. Biz vatanımızı, devletimizi, milletimizi savunmak için çıktık, çocuğumuzun geleceği kaygısıyla çıktık. Nihayetinde devlet bize böyle bir paye teveccüh etti. Biz de bundan dolayı gurur duyuyoruz" dedi.
10.07.2019 Gündem
İlk kez ortaya çıktı! İşte o görüntüler...
İlk kez ortaya çıktı! İşte o görüntüler... İlk kez ortaya çıkan 15 Temmuz'a ait görüntüler, Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) ihanet girişimine karşı halkın şanlı direnişini gözler önüne seriyor.
10.07.2019 Gündem
Sözde "yurtta sulh konseyi" üyesi Gürcan'a 141 kez ağırlaştırılmış  müebbet
Sözde "yurtta sulh konseyi" üyesi Gürcan'a 141 kez ağırlaştırılmış müebbet Fetullahçı Terör Örgütü'nün darbe girişimini sırasında Şırnak'taki komando taburlarına Ankara'ya intikal emri veren eski Çakırsöğüt jandarma tugay komutanı Ali Osman Gürcan, 141 kez ağırlaştırılmış müebbet hapisle cezalandırıldı.
20.06.2019 Gündem
FETÖ, ihanete böyle hazırlandı!
FETÖ, ihanete böyle hazırlandı! Fetullahçı Terör Örgütü (FETÖ) elebaşı Fetullah Gülen'in talimatının ardından İstanbul'da işgal edilecek yerler ve buralara gidecek askerlerden sorumlu olan darbeci rütbelilerin görevleri, üst düzey FETÖ'cü askerlerin katıldığı 3 farklı darbeye hazırlık toplantısıyla planlandı.
20.04.2019 Gündem
FETÖ'nün Atatürk Havalimanı'nı işgal girişimi davasında yeni görüntüler
FETÖ'nün Atatürk Havalimanı'nı işgal girişimi davasında yeni görüntüler Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) 15 Temmuz darbe girişiminde, Atatürk Havalimanı'nı işgal girişimi ve burada çıkan olaylarda 2 kişinin şehit edilmesine ilişkin davada, darbeci askerlerin Atatürk Havalimanı'nı işgal etmeye çalıştığı yeni görüntüler ortaya çıktı.
17.04.2019 Gündem
Eşini bile tanımadı
Eşini bile tanımadı Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) 15 Temmuz 2016'daki darbe girişimine ilişkin İstanbul'daki "ana darbe" davasında 4 kez ağırlaştırılmış müebbet hapis cezasına çarptırılan eski Kurmay Albay Müslüm Kaya, mahkeme başkanının "Ayşegül Kaya'yı tanıyor musun?" sorusuna "Tanımıyorum." yanıtını vererek eşini bile inkar etti.
3.03.2019 Siyaset
Yunan basını Erdoğan-Çipras görüşmesini manşetten verdi
Yunan basını Erdoğan-Çipras görüşmesini manşetten verdi Gazeteler, Başbakan Çipras'ın Ankara temasları için 'Açık savlarla samimi diyalog', 'Her şey için pazarlık', 'Güven arttırıcı önlemler' gibi başlıklar attı.
6.02.2019 Dünya
Son dakika... Türkiye'den Yunanistan'a sert tepki
Son dakika... Türkiye'den Yunanistan'a sert tepki Adalet Bakanı Abdulhamit Gül, "Evrensel hukuka ve demokratik değerlere inananlar, Yunanistan yargısının teröristleri bağrına basan kararlarını kabul etmez." dedi.
22.08.2018 Gündem
Son dakika... Yunanistan'ın skandal kararına Türkiye'den peş peşe sert tepki
Son dakika... Yunanistan'ın skandal kararına Türkiye'den peş peşe sert tepki Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü İbrahim Kalın, "Yunanistan Danıştayı'nın skandal kararının AB dahil tüm taraflarca reddedilmesi ve kınanması gerekir" dedi. Dışişleri Bakanlığı da Yunanistan'ın kararına sert tepki gösterdi. Bakanlık açıklamasında "Yunanistan Danıştayı, Yunanistan Hükümetinin itirazını reddederek skandal bir karara daha imza atmıştır" ifadeleri kullanıldı. Milli Savunma Bakanlığı ve askeri yetkililer, Yunanistan'ın FETÖ'cülere iltica hakkı tanımasını, "tam bir basiretsizlik örneği" olarak nitelendirdi. Karar bir tepki de AK Parti'den geldi. AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, "Yunan yargısı, Türkiye düşmanları ve darbecilerin yanında yer almıştır. Bu, teröre destek vermekten daha ağır ve utanç verici bir tutumdur" değerlendirmesinde bulundu.
22.08.2018 Dünya

Benzer Haber Etiketleri

Darbeci Askerler ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki darbeci askerler haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.