Dansöz

Dansöz

Son dakika dansöz haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan dansöz ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını dansöz haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Dansöz

haberleri sayfasında son dakika yaşanan dansöz gelişmeleri de dahil olmak üzere 492 dansöz haberi bulunmuştur. Tüm dansöz haberleri aşağıda listelenmiştir.
Dansözlüğü bırakmasını istediği sevgilisini öldürdü
Dansözlüğü bırakmasını istediği sevgilisini öldürdü Sakarya’nın Serdivan ilçesinde Ümit D. (40), işi bırakmasını istediği eğlence mekanında dansözlük yapan sevgilisi Sevda Timur’u (30), olumsuz yanıt alınca tabancayla vurarak öldürdü.
2.02.2024 Gündem
Tanyeli ameliyat oldu! İlk açıklama geldi: Kim derdi ki zehir bize şifa olacak
Tanyeli ameliyat oldu! İlk açıklama geldi: Kim derdi ki zehir bize şifa olacak Eşi ile birlikte Avusturya'da yaşayan Tanyeli'ye geçtiğimiz mayıs ayında pankreas kanseri teşhisi konulmuş; ünlü dansöz vakit kaybetmeden tedaviye başlamıştı.
30.11.2023 Magazin
Kuruçeşme Açıkhava'da beşinci kez Serdar Ortaç coşkusu!
Kuruçeşme Açıkhava'da beşinci kez Serdar Ortaç coşkusu! Türk pop müziğin yıldız ismi Serdar Ortaç, Demirören Medya Grubu medya sponsorluğunda ve Poll Production by Polat Yağcı organizasyonuyla gerçekleşen Paraf Kuruçeşme Açıkhava Sahnesi’nde geleneği bozmadı; Boğaz’ın muhteşem atmosferinde hitleriyle 5'inci kez mekanı hınca hınç doldurdu.
12.07.2023 Magazin
İstanbul Boğazı’nda ‘Türk Gecesi'! Bahşişler havada uçuştu
İstanbul Boğazı’nda ‘Türk Gecesi'! Bahşişler havada uçuştu İstanbul Boğazı’ndaki ‘Türk Gecesi’ etkinlikleri, dünyanın dört bir yanından gelen turistlerin ilgi odağı olmayı sürdürüyor. ABD’den Avustralya’ya, Peru’dan Kolombiya’ya farklı ülkelerden turistlerin doldurduğu masalarda eğlence dinmiyor. Girişler 70 Euro. Gecede yöresel gösteriler düzenleniyor, semazen ve dansöz şovları yapılıyor. Kısmen üst gelir grubu turistlerin katıldığı eğlencede bahşişler havada uçuşuyor.
11.06.2023 Ekonomi
Yeliz Yeşilmen kimdir, kaç yaşında? Yeliz Yeşilmen’in biyografisi!
Yeliz Yeşilmen kimdir, kaç yaşında? Yeliz Yeşilmen’in biyografisi! Çarkıfelek, Aşkım Aşkım ve Çarli İş Başında yapımları ile adını duyuran, çıkardığı albümlerle çokça konuşulan Yeliz Yeşilmen, 2010 yılında iş insanı Ali Uğur Akbaş ile evliliğinin ardından sahnelere bir süre ara vermişti. Önceki günlerde ise bir mekanda sahne alan ve o anları sosyal medya hesabından paylaşan Yeşilmen, sosyal medyada eleştirilerin hedefinde olmuştu. Yeliz Yeşilmen katıldığı televizyon programları ile gündeme geldi. Peki, Yeliz Yeşilmen kimdir, kaç yaşında? Yeliz Yeşilmen boşandı mı? İşte Yeliz Yeşilmen’in biyografisi!
17.11.2022 Magazin
Didem Kınalı'dan taciz açıklaması! 'Para takarken göğüslerime dokunmaya çalışıyorlardı'
Didem Kınalı'dan taciz açıklaması! 'Para takarken göğüslerime dokunmaya çalışıyorlardı' 'Oryantal Didem' olarak adını tüm Türkiye'ye duyuran Didem Kınalı, Cihangir'de basın mensuplarının sorularını yanıtladı. Kınalı, son dönemde sahnelerde yaşanan ilginç olaylarla alakalı konuştu. Murda'nın 'Dansöz müyüz? çıkışı hakkında da konuşan Kınalı, sahne kıyafetleriyle gündemden düşmeyen Gülşen'e de destek verdi.
19.08.2022 Magazin
Volkan Konak: Çıkar şarkılarımı söylerim
Volkan Konak: Çıkar şarkılarımı söylerim Yeni şarkısı ‘Leyla’ ile müzikseverlerin beğenisini toplayan Volkan Konak, önceki akşam Kıbrıs'ta bir otelde sahne aldı. Sahne öncesi muhabirlerin sorularını yanıtlayan Konak, meslektaşı Demet Akalın’ın sahnede garsonun başından aşağı şampanya dökmesi ve rapçi Murda’ya sahnede para atılmasının hatırlatılması üzerine konuyla ilgili düşüncelerini paylaştı. İşte detaylar...
16.08.2022 Magazin
7 Güzel Adam kim? 7 Güzel Adam şiiri kimin? 7 Güzel Adam şairlerinin isimleri ne? İşte 7 Güzel Adam şiiri!
7 Güzel Adam kim? 7 Güzel Adam şiiri kimin? 7 Güzel Adam şairlerinin isimleri ne? İşte 7 Güzel Adam şiiri! 7 Güzel Adam’ın son temsilcisi Rasim Özdeneren hayatını kaybetti. Hayatı 7 Güzel Adam dizisine de konu olan Rasim Özdeneren ‘Gül Yetiştiren Adam’ olarak da biliniyor. Rasim Özdeneren’in vefatının ardından 7 Güzel Adam şiiri merak konusu oldu. Cahit Zarifoğlu’nun şiirinde ‘Bu insanlar dev midir / Yatak görmemiş gövde midir’ diye bahsettiği Yedi Güzel Adam’ın hikayesi merak ediliyor. Peki, 7 Güzel Adam kim? 7 Güzel Adam şiiri kimin? 7 Güzel Adam şairlerinin isimleri ne? İşte 7 Güzel Adam şiiri!
23.07.2022 Kültür Sanat
İlişki vaadiyle kandırıp iç çamaşırı giydirdiler!
İlişki vaadiyle kandırıp iç çamaşırı giydirdiler! Osmaniye'de ilişki için anlaştıkları erkeklere kadın iç çamaşırı giydirip, videoya çeken ardından silahla para ile eşyalarını gasbeden çeteye yönelik operasyonda 5 şüpheli, gözaltına alındı.
3.07.2022 Yaşam
Rusya’da istihbarat skandalı! ‘Katya’ lakaplı Rus dansöz Yekaterina Zavalishina casus çıktı
Rusya’da istihbarat skandalı! ‘Katya’ lakaplı Rus dansöz Yekaterina Zavalishina casus çıktı Şubat ayında Ukrayna’yı işgal eden Rusya'da dikkat çeken bir ajan skandalı yaşandı. Ülkede yaşayan 33 yaşındaki "Katya" lakaplı dansöz Yekaterina Zavalishina, casus olduğu iddiası sonrası "vatana ihanet" suçlamasıyla gözaltına alındı. Genç dansçının devlet sırlarını başka ülkelere verdiği belirtilirken, ilişkide olduğu ülkelerin ismi açıklanmadı.
17.06.2022 Dünya
Milli Eğitim Bakanlığı'ndan tepki çeken görüntülerle ilgili açıklama
Milli Eğitim Bakanlığı'ndan tepki çeken görüntülerle ilgili açıklama Milli Eğitim Bakanlığı, bir lisede çekildiği iddia edilen ve sosyal medyada yayılan Kur’an-ı Kerim'e yönelik tepki çeken görüntülere yönelik açıklamada bulundu.
7.06.2022 Eğitim
Okulda dansözlü etkinlik tepki çekti! Müdür görevden uzaklaştırıldı
Okulda dansözlü etkinlik tepki çekti! Müdür görevden uzaklaştırıldı Bursa'da, bir ilkokulda düzenlenen Hıdırellez ve Anneler Günü etkinliğinde dansözün sahne aldığı görüntüler sosyal medyada tepki çekti. Olayla ilgili İl Milli Eğitim Müdürlüğü inceleme ve soruşturma başlatırken, okul müdürü C.Ş. de görevden uzaklaştırıldı.
6.06.2022 Yaşam
Aleyna Tilki'nin dansı sosyal medyayı salladı!
Aleyna Tilki'nin dansı sosyal medyayı salladı! Geçtiğimiz gün Uludağ'da verdiği konserde dansıyla hayranlarını coşturan Aleyna Tilki, dün akşam arkadaşlarıyla eğlendiği evde dansöz ile karşılıklı göbek attı. Tilki, o anları da Aleyna Tilki'sosyal medya hesabından yayınladı.
10.02.2022 Magazin
Aleyna Tilki'nin göbek attığı görüntüler sosyal medyayı salladı!
Aleyna Tilki'nin göbek attığı görüntüler sosyal medyayı salladı! Geçtiğimiz gün Uludağ'da verdiği konserde dansıyla hayranlarını coşturan Aleyna Tilki, dün akşam arkadaşlarıyla eğlendiği evde dansöz ile karşılıklı göbek attı. Tilki, o anları da sosyal medya hesabından yayınladı.
10.02.2022 Magazin
Kuruçeşme'de 'İki deli'den yüzyılın buluşması!
Kuruçeşme'de 'İki deli'den yüzyılın buluşması! Paraf Kuruçeşme Açıkhava Konserleri'nde Hande Yener ve Serdar Ortaç performanslarıyla Kuruçeşme’yi salladı.
20.09.2021 Magazin
Türk müziğinin efsane ismi Sezen Aksu 67 yaşında! Sezen Aksu'nun hayatı, şarkıları, filmleri!
Türk müziğinin efsane ismi Sezen Aksu 67 yaşında! Sezen Aksu'nun hayatı, şarkıları, filmleri! Olağanüstü şarkı sözleri, besteleri ve dokunaklı sesi ile milyonların kalbine taht kuran Sezen Aksu'nun bugün doğum günü... Minik Serçe 67. yaşına bastı. Sevenleri ve dostları ünlü şarkıcının doğum gününü kutladı. Türk müziğinin efsane ismi Sezen Aksu'nun doğum gününü Twitter'da da TT (Trend Topic) listesinde yer aldı. İşte Sezen Aksu'nun hayatı, şarkıları, filmleri...
13.07.2021 Gündem
'Baron' lakaplı Vebitcoin CEO'sunun dansözle olan görüntüleri ortaya çıktı
'Baron' lakaplı Vebitcoin CEO'sunun dansözle olan görüntüleri ortaya çıktı Muğla merkezli kripto para işlem platformu Vebitcoin'in faaliyetlerini durdurduğunu açıklamasından sonra gözaltına alınan şirketin 'Baron' lakaplı CEO'su İlker B.'nin (41) lüks yaşantısı dikkat çekti. Emniyetteki ifadesinde aylık gelirinin 1,5 milyon lira olduğunu anlatan İlker B.'nin oynattığı dansöze para takarken görüntüsü ortaya çıktı.
26.04.2021 Yaşam
Yasakları delmenin yeni yolu! Kiralık villalara yılbaşında yoğun talep...
Yasakları delmenin yeni yolu! Kiralık villalara yılbaşında yoğun talep... Koronavirüs tedbirleri kapsamında eğlence mekanları ve otellerde yılbaşı eğlenceleri yapılması yasaklandı. Toplu organizasyonları engellemek adına birbiri ardına tedbirler alınsa da yasakları delmenin yolu kiralık villalarda bulundu. Günlük kira bedeli 600 TL ile 4 bin TL arasında değişen villarda neredeyse boş yer kalmazken, villa kiralayan kişiler yılbaşı gecesi için dansçı, dansöz ve DJ hizmeti de veriyor. Dansçı, dansöz ve DJ’ler için istenen ücretler ise 600 ile 1500 TL arasında değişiyor.
23.12.2020 Gündem
Dansöz bile oynatmışlar! Böyle yakalandılar
Dansöz bile oynatmışlar! Böyle yakalandılar İstanbul merkezli yapılan eş zamanlı operasyonda, vatandaşların cep telefonlarına gönderdikleri casus programı ile banka hesaplarını ele geçiren çete üyesi 9 kişi gözaltına alındı. Mahkemeye çıkarılan şüphelilerden 4 kişi adli kontrol şartıyla serbest bırakılırken, 5 kişi tutuklandı.
21.11.2020 Yaşam
Kına gecesinde basıldılar! 75 bin 600 TL ceza kesildi
Kına gecesinde basıldılar! 75 bin 600 TL ceza kesildi Bursa'da corona virüs tedbirlerine uyulmadığı ihbarı üzerine kına gecesi düzenlenen salona polis ekiplerince baskın yapıldı. Kınaya katılan 24 kişiye, toplam 75 bin 600 TL ceza yazıldı.
3.09.2020 Gündem
Yalova'da dansözlü skandal düğün!
Yalova'da dansözlü skandal düğün! Yalova’da, mahalle meydanında yapılan ve dansöz oynatılan düğünde, corona virüs tedbirleri kapsamındaki sosyal mesafe ve maske kuralları hiçe sayıldı.
18.08.2020 Yaşam
Vaka artışına rağmen dansözlü yat partisi!
Vaka artışına rağmen dansözlü yat partisi! Korona virüs salgınını önlemek amacıyla eğlence mekanlarının geçici olarak kapatılması sonrası gece kulübüne dönen yatlardaki partiler tüm hızıyla devam ediyor. Salgına rağmen ne maske takan ne de sosyal mesafeye uyan onlarca kişinin virüse meydan okuyarak eğlendiği dansözlü partiler kameralara yansıdı.
15.08.2020 Yaşam
Dansözlü iş yeri açılışında düşündüren görüntüler
Dansözlü iş yeri açılışında düşündüren görüntüler Bursa’da sosyal mesafe ve maske kuralının hiçe sayıldığı iş yeri açılışında davul zurna çalıp, dansöz oynattılar. Görüntüler sosyal medyada tepki çekti.
5.07.2020 Yaşam
Skandal sünnet düğünüyle ilgili yeni gelişme!
Skandal sünnet düğünüyle ilgili yeni gelişme! İzmir'in Menderes ilçesinde sokakta yapılan sünnet düğününde 7 yaşındaki çocuğun önünde 'dansöz' oynatılmasının ardından haklarında dava açılan anne, baba ve amca ile 3 dansöz yargılanıyordu. Kararın çıktığı davada aile bireyleri ve 2 dansçının beraatine, 1 dansçının ise "hayasızca hareketlerde bulunma" suçundan 10 ay hapisle cezalandırılmasına karar verildi.
3.03.2020 Yaşam

Benzer Haber Etiketleri

Dansöz ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki dansöz haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.